Τρυφερές ιστορίες με ζώα

Raisa

Περιβόητο μέλος

Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
Πηγε καποτε ενας πιτσιρικος να αγορασει ενα σκυλακι απο Pet shop. Μπαινει λοιπον στο μαγαζι και ρωταει τον ιδιοκτητη ποσο στοιχιζει ενα κουταβακι. 100 Ευρω του λεει εκεινος. Τι κριμα, λεει ο μικρος, δεν εχω τοσα χρηματα. Ψαχνει τις τσεπες του και βλεπει οτι εχει 7,58 Ευρω. Εχω μονο τοσα, λει, μπορω με αυτα να δω τουλαχιστον τα κουταβια και να τα χαιδεψω λιγακι;
Ο καταστηματαρχης το σκεφτεται λιγο, σφιριζει και τα κουταβια ερχονται τρεχοντας κοντα του. Ενα απο τα κουταβια κουτσενε λιγο και ηρθε τελευταιο στην παρεα. Μολις το ειδε ο μικρος λεει: αυτο θελω να αγορασω! Μα αυτο ειναι αναπηρο ξερεις και δεν θα μπορεσει ποτε να παιξει μαζι σου οπως τα αλλα, του λεει ο κυριος, εγω δεν σου συνιστω να παρεις αυτο διαλεξε κανενα αλλο. Οχι, λεει ο μικρος, εγω αυτο θα αγορασω οταν μαζεψω τα χρηματα.
Αφου με τα πολλα ο καταστηματαρχης βλεπει οτι ο μικρος δεν αλλαζει γνωμη του λεει: ενταξει, μπορεις να παρεις αυτο το κουταβι δωρεαν, δεν θελω χρηματα. Εξαλος ο μικρος του αποκρινεται: Οχι, αυτο το κουταβι αξιζει τα ιδια χρηματα με τα αλλα, εχει την ιδια αξια. Βγαζει λοιπον τα 7,58 Ευρω που ειχε πανω του, τα δινει στον κυριο και του λεει: τα υπολοιπα θα σου τα δινω 1 Ευρω την ημερα ωσπου να σε ξεχρεωσω.
Ο καταστηματαρχης δεν καταλαβε την εμμονη του μικρου να αγωρασει ενα αναπηρο ζωο και τοτε ο μικρος σηκωνει το παντελονι του και δειχνει το ποδι του που ηταν τεχνιτο (προσθετο μεταλικο) και λεει: δεν χρειαζομαι εναν σκυλο να τρεχει γιατι και εγω δεν μπορω να τρεξω βλεπετε, και νομιζω οτι ο σκυλος χρειαζεται καποιον που θα τον καταλαβαινει!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:cry::cry::cry: πολυ συγκινητικό ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά αυτή την ιστορία μου την διηγήθηκε προχτές μιά φίλη και μου είπε ότι είναι αληθινή. Μόλις την άκουσα κι εγώ συγκινήθηκα.
Μάλιστα με κάποιο τηλεμαραθώνιο την είχαν συνδέσει από τον οποίο η φίλη μου είχε αγοράσει 2 λούτρινα. Περισσότερα δεν ξέρω. Σε κάνει όμως να θυμάσαι ότι η ζωή δεν δημιουργήθηκε μόνο για τους αρτιμελής και όμορφους ανθρώπους.

Πράγματι πολύ τρυφερό και συγκινητικό...

Τι να πω δακρυσα.Καμια φορα και αθελα μας γινομαστε ραστιστες

Πράγματι πολύ τρυφερό και συγκινητικό...

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω....

ναι ειναι αληθινη την εχω ξαναδιαβασει κι εγω σε περιοδικο για ζωακια και νομιζω εγινε στην γερμανια χωρις να ειμαι σιγουρη...:happy::happy: παντος κι εγω οταν τη διαβασα κατασυγκινηθηκα:cry::cry:

ναι ειναι αληθινη την εχω ξαναδιαβασει κι εγω σε περιοδικο για ζωακια και νομιζω εγινε στην γερμανια χωρις να ειμαι σιγουρη...:happy::happy: παντος κι εγω οταν τη διαβασα κατασυγκινηθηκα:cry::cry:
δεν ξερω αν ειναι αληθινη και αν εγινε στη Γερμανια αλλα πραγματι εγω τη διαβασα σε γρερμανικο site.

δεν είναι το θέμα μόνο του αν είναι αληθινή ή όχι αλλά τι μπορεί να μας δείξει η συγκεκριμένη ιστορία και να θυμήθούμε και το άλλο <<Στενοχωριόμουν που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια >> τα έχουμε όλα και δεν καταλαβαίνουμε όλους αυτούς που δεν τα έχουν μέχρι που έρχεται κάτι τέτοιο και καταλαβαίνουμε που υπάρχει το πραγματικό μεγαλείο της ψυχής!!!! μπράβο στον μικρό έδωσε ένα μαθημα κατά του ρατσισμου!!!!

Το θεμα ειναι επισης να εχεις ενσυναισθηση και συμπαθεια, να νιωθεις δηλαδη τι ακριβως νιωθει ο αλλος και οχι μονο εξ αποστασεως να τον καταλαβαινεις. Αυτο ειναι και κατι που λειπει απο τα σχολεια μας και γι' αυτο εχουμε θεματα οπως εκεινο της Live "κατι πρεπει να γινει στα σχολεια".
:hmm::hmm::hmm:

:hmm:

Τι συγκινητικό!!:cry:

Πολύ σικγηνητική ιστορία!!!
Εγώ πάντως βλέπω ότι οι άνθρωποι που έχουν κάποια αναπηρία είναι και οι πιο σοφοί!

Πολύ σικγηνητική ιστορία!!!
Εγώ πάντως βλέπω ότι οι άνθρωποι που έχουν κάποια αναπηρία είναι και οι πιο σοφοί!

Ξέρεις πιο είναι το θέμα με τις αναπηρίες να μην τις έχεις στο μυαλό γιατί οπουδήποτε αλλού δεν είναι κανένα πρόβλημα τελικά:lol::lol::lol::lol:

Ξέρεις πιο είναι το θέμα με τις αναπηρίες να μην τις έχεις στο μυαλό γιατί οπουδήποτε αλλού δεν είναι κανένα πρόβλημα τελικά:lol::lol::lol::lol:
Αστέρι!!! Έγραψες πάλι!!!:up::up::up:

σωστό μάγισσα. Και στην ψυχή να προσθέσω..

Την είχα ξανακούσει τη ιστορία, πολύ συγκινητική. Μάθημα ζωής...
Και κατά του ρατσισμού απέναντι στη διαφορετικότητα και τη ιδιαιτερότητα:down:

σωστό μάγισσα. Και στην ψυχή να προσθέσω..

ναι σωστά Nota και την αναπηρία της ψυχής γιατί και αυτή κάνει χοντράδες όταν υπάρχει!!!!!

ναι σωστά Nota και την αναπηρία της ψυχής γιατί και αυτή κάνει χοντράδες όταν υπάρχει!!!!!
Η αναπηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back