Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
κάνει να τους δείνουμε ωμό αυγό κ αν ναι κάθε πότε,έχω ακούσει οτι είναι πηγή πρωτεινών![]()
ναι, κανει, αλλα μονο τον κροκο. Αν δινεις συχνα και το ασπραδι μπορει να τους δημιουργησει προβληματα. Πολλοι φοβουνται για σαλμονελλα, αλλα εγω πιστευω πως δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σας.Η γατούλα μου ειναι 4 μηνών κ μόλις την είδα να ξετρελένεται με τα πασχαλινά αυγά μας!Τρίβεται πάνω τους κ τα γλύφει σαν τρελή!!Δεν της δίνω όμως ακόμα γιατί νυστεύουμε μεχρι το βράδυ!

μπορώ κάποια στιγμή να της δώσω;(όχι ωμό φυσικά)
της δίνω ξηρά τροφή μόνο (royal canin & hills) κ φοβάμαι μην την πειράξει στο στομαχάκι της..την ίδια αγωνία έχω επίσης κ για χόρτο γάτας που σκέφτομαι να της πάρω.ανυπομονώ για τις απαντήσεις σας!!!!! κ καλή ανάσταση σε όλους!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα για ποιο χόρτο μιλάς

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Για γατοχορτο υπαρχει σχετικο θεματακι,ριξε μια ματια!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Το μενού είχε κοκορέτσι, αρνί, πατάτες, και για φρούτο έφερε ένα μήλο με κανέλα, που τελικά έφαγε η Λού...
Είχαν και ένα κασόνι μπύρες, ελπίζω να μην φέρει καμία...

(φυσικά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα...)
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασχετο... η κλέφτρα μου, η Μπουμπου μόλις λεηλάτησε τα σκουπίδια του γείτονα.
Το μενού είχε κοκορέτσι, αρνί, πατάτες, και για φρούτο έφερε ένα μήλο με κανέλα, που τελικά έφαγε η Λού...
Είχαν και ένα κασόνι μπύρες, ελπίζω να μην φέρει καμία...
(φυσικά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα...)
καλά δεν το πιστεύω!!!

το τίμησαν μια χαρά το πάσχα τα γατόνια!!!τελικά η δικιά μου δεν έφαγε αυγό.μόνο να τριφτεί πάνω τους ήθελε..δεν πειράζει όμως τα καταβρόχθησα εγώ!!επίσης η μπιάνκα μου έδειξε προτίμηση περισσότερο στις πατάτες παρά στο αρνί σαν κ εμένα!!το καμάρι μου!!τήνει στην χορτοφαγία!!

άντε κ καλή μας χώνεψη!!!!!!!!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Λύστε μου μια απορία, όποιος ξέρει. Τα αυγά είναι από τις τροφές που μπορούν να φάνε οι γάτες;
Επειδή εγώ από το αυγό τρώω μόνο το ασπράδι, και βλεπω όμως ότι τα παιδιά μου κάνουν σαν παλαβά για τον κρόκο, μπορώ να τους τον δίνω; Και σε τι συχνότητα; Μιλάω πάντα για βραστό.
chmatska
Νεοφερμένο μέλος
Όμως μια φορά που δοκίμασα να δώσω στην 'Ηβη μου,την έπιασε διάρροια.Οπότε μάλλον εξαρτάται από την γάτα.Πάντως αν οι δικές σου το τρώνε χωρίς πρόβλημα δεν έχεις λόγο να φοβάσαι..
Αυτά από μένα.Ίσως κάποιος άλλος μπορέσει να σε βοηθήσει περισσότερο..Γεια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λύστε μου μια απορία, όποιος ξέρει. Τα αυγά είναι από τις τροφές που μπορούν να φάνε οι γάτες;
Επειδή εγώ από το αυγό τρώω μόνο το ασπράδι, και βλεπω όμως ότι τα παιδιά μου κάνουν σαν παλαβά για τον κρόκο, μπορώ να τους τον δίνω; Και σε τι συχνότητα; Μιλάω πάντα για βραστό.
https://paratrixa.skai.gr/default.asp?pid=15&vdID=103

Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το έχω δει και απευθείας το επεισόδιο!
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
) και οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες (1 αυγο στα 30,000). Τα αυγα στις μερες καθαριζονται και απολυμαινονται εξωτερικα γι' αυτο και εχουν μειωθει τοσο πολυ τα περιστατικα σαλμονελλας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool