Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

εννοώ γιατρού..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ διαφωνώ με τις πανσιον πάντως. Καλύτερα στον κήπο αν δεν βρούμε άλλη λύση. Ή σε κάποιο άλλο προσατευμένο κήπο ή ακάλυπτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια πήγα στην Αρετή να την πληρώσω για το καημενούλι που πέθανε και δεν μου πήρε ούτε ένα ευρώ... "Σαν να το είχα βρει εγώ" μου ειπε....
Επίοης μου ειπε οτι πριν πεθάνει είχε φάει και ηταν και ζωηρούλη, πιθανώς απλά "κοιμήθηκε". Μου ειπε επίσης οτι ειχε παρει τοσες αντιβιώσεις, φάρμακα να του ανοίξουν την όρεξη, βιταμίνες κλπ, σαν είχε "ντοπαριστεί", και μπορει κανονικά αν εμενε χωρίς νοσηλεία να είχε πεθάνει στις 2 μέρες.

Πάντως παιδια πολύ καλή κοπέλα! Είχε και ενα κουτάβι εκει και κυκλοφορούσε να το προωθήσει για υιοθεσία που είχε βρει ενας πελάτης της.

ούτε μέσα σε κλουβί μπορούν να μήνουν, δεν είναι λύση αυτή:(

δεν μιλάμε για κλουβί. ΜΙλάμε για περίφραξη και μέσα ένα σπιτάκι αρκετά μεγάλο και φυσικά για πρόχειρη λύση ή έστω για όσο είναι μικρά και κινδυνεύουν. Το ιδανικό θα ήταν ένας Απόλυτα περιφραγμένος κήπος..

Συμφωνώ με τη Νότα. Το μονο θέμα στης Όλγας ειναι τα σκυλιά, αλλιως δεν υπάρχει θέμα πιστεύω.

Πράγματι πολύ καλή κοπέλα η Αρετή. Χάρη σε εκεινη ο Φρίσμπυ πάει καλύτερα.
Για το πλέγμα, μπήκα στο ιντερνετ και εψαξα για το θεμα αυτο. Το μεγαλύτερο που βρήκα ήταν αυτο και δεν με ικανοποιεί αν σκεφτουμε οτι αυτο που βλέπει απο το ενα μάτι καλά ειχε εξαφανιστει ποιος ξερει που όταν τα εψαχνα για να πάνε γιατρο. Ειναι κανονικο γατι, δεν μπορεις να το περιορίσεις ετσι. Δεν γινεται. Για άλλου ειδους κατασκευες πάλι δεν μπορουμε.
Βιβή μιλησες με τη γιατρο μου για το ποτε θα πάς;

Συνημμένα

• rabbitcage.jpg
    rabbitcage.jpg
    74,6 KB · Εμφανίσεις: 58
Προς το παρον οχι. Δεν εξαρτάται απο εμενα δυστυχώς, πρέπει να μπορει και το παιδι που θα τα φωτογραφίσει. Εγώ αν πάω μονη μου δεν θα καταφέρω και πολλά.... Ελπιζω να τα καταφέρω αύριο.
Αν ομως δεν πάω ουτε αύριο τι θα γίνει; Μήπως να βγάζαμε την αγγελια με αυτες που έχουμε και τις αλλάζουμε μετα;;

Ξερω και γω; Και αυτο με στενοχωρει... χειμώνιασε και αυτα τα γατακι πρεπει σύντομα να βγουν ξαφνικά στο κρυο.

Ναι ρε γμτ χειμώνιασε απότομα... :(
Ας βάλουμε την αγγελια... Μήπως να ρωτάγαμε και σε αυτο το κέντρο γάτας στην Κυψέλη; Κτηνιατρείο είναι, θα πάρουμε και μια δεύτερη άποψη...

Δεν διακινδυνευω να τα πάρω απο τη γιατρο. Τα φιλοξενει δωρεάν, πλέον, της εδωσα τα 50. Αλλωστε δεν υπάρχει περιπτωση να δουν καλύτερα. Μάτια δεν προκειται να αλλάξουν.

Ναι, έχεις δίκιο Όλγα. Απλα πρότεινα το άλλο κέντρο γιατι απο οτι φαινεται φιλοξενούν και κάνουν και υιοθεσίες.

Εβαλα αγγελια στην χρυσή ευκαιρία.

σιγουρα η πανσιον δεν ειναι οτι καλυτερο απλα πρεπει να δουμε ολες τις λυσεις πρι αποφασισουμε ( ολοι :redface::)) οταν ειπα για παρκο κουνελιων δεν ενοουσα κατι τετοιο .Θα σκαναρω αυριο και θα στειλω και διαστασεις το απογευμα ομως γιατι ειμαι πνιγμενη στην κυριολεξια:redface:

Oxι μην μπεις στον κοπο. Να καθαριζω λεκάνη και σε κλουβι ή δωμάτιο, όπως θέλετε πες τε το δεν ειμαι διατεθημενη. Μου φτάνει να ξεσκατιζω 3 γάτες κι ενα μωρο. Αν θες μπορεις να τα πάρεις.
Οσο για το ολοι, μενω με πολλα ερωτηματικά... Εχω κάνει οτι καλύτερο μετά απο πάρα πολλες σκεψεις, τοσες που δεν με αφήνουν να ασχοληθώ με το μωρό.

βρε συ Ολγα, φοβάμαι ότι έγινε παρεξήγηση. Η Αμαλία θέλει καθαρά να βοηθήσει, τώρα αν εσύ πήρες το θέμα στραβα τι να πω...η λύση έτσι κι αλλιώς θα ήταν προσωρινή...το πως αλλιώς μπορεί να γίνει ψάχνουμε να βρούμε όλοι...στην τελική αν το δεις και απο μια αλλη αποψη, το να βρίσκει κάποιος γατάκια και να τα περιθάλπτει τον καθηστά υπεύθυνο για την μετέπειτα τύχη τους, θέλει δεν θελει...

Oxι μην μπεις στον κοπο. Να καθαριζω λεκάνη και σε κλουβι ή δωμάτιο, όπως θέλετε πες τε το δεν ειμαι διατεθημενη. Μου φτάνει να ξεσκατιζω 3 γάτες κι ενα μωρο. Αν θες μπορεις να τα πάρεις.
Οσο για το ολοι, μενω με πολλα ερωτηματικά... Εχω κάνει οτι καλύτερο μετά απο πάρα πολλες σκεψεις, τοσες που δεν με αφήνουν να ασχοληθώ με το μωρό.

Ζήτω συγνώμη αν παρεξηγήθηκε κάτι από αυτά που είπα. Η πρόθεση μου ήταν μόνο να βοηθήσω (όπως μπορώ ) και αν πρότεινα κάτι παραπάνω είναι επειδή και εγώ έχω παιδιά και ξέρω τι ζόρι είναι ιδίως στην αρχή τους .Τεσπα ζήτω και πάλι συγνώμη ,ξανατον;iζω ότι είχα κάθε καλή πρόθεση και δεν θα ξανά αναφέρω κάποια πρόταση σε θέμα που στην τελική δεν έχω δουλειά. Α! όσο για το όλοι στην απόφαση -σίγουρα η απόφαση είναι μόνο δικιά σου το ανάφερα σαν συμπαράσταση –γι αυτό και η παρένθεση .Χαιρετώ και καλή τύχη με τα μικρά ( καλοπροαίρετα πάντα )

Όλγα, όλοι μας να βοηθήσουμε θέλουμε. Κανεις δεν αμφισβητεί οτι τον τελικο λογο και την ευθύνη για τα γατάκια την έχεις εσύ. Απλά ο καθένας μας λέει ο,τι ιδέες και προτάσεις έχει μήπως βρεθεί μια λύση. Ούτε θέλει κανεις να σου επιβάλει καταστάσεις και πράγματα, σε καμία περίπτωση.

Τέλος πάντων. Κανονισα με τον φίλο μου να πάμε το πρωι. Ελπίζω να μην προκύψει κάτι πάλι, να μπορεί και η γιατρος και να καταφέρουμε κάτι. Οταν έχω νέα θα σας ενημερώσω.

Πήγαμε τελικά και τα φωτογραφίσαμε. Τα γατάκια ειναι πολύ όμορφα, στρουμπουλά και ζωηρά! Γουργούριζαν πολύ και τρέχαν πάνω κάτω. Ειδικα το θυληκο ειναι πολύ στιβαρό και στρουμπουλό, σαν λιονταράκι. Κι έχουν και ωραίες ραβδώσεις! :)
Τα "χαλασμένα" ματάκια τους δεν φαίνονται τοσο άσχημα γιατι την περισσότερη ώρα τα έχουν κλειστά. Το ιδιο φαίνεται να κάνει πάντως και η γατούλα που έχει η κτηνιατρος που έχει το ένα μάτι προβλήματικό...

Θα ξεκαθαρίσω τις φωτογραφίες σε λίγο και θα σου στείλω, Όλγα.

Αχ, μπράβο Βιβή! :)
Βάλτες κι εδώ τις φωτογραφίες να τα δούμε!

(Μήπως να τους κάναμε και κανένα χιουμοριστικό photoshop με μαύρα γυαλιά, α λα Στίβι Γουόντερ, για την αγγελία; ) :cool: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back