kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
oxi tobradex
τοβρεχ επρπεπε να πάρεις..το αλλο μόνο αρνητικά έχω ακούσει να προκαλεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
και τώρα να συνεχίσω....ουφ ελπίζω να σε πρόλαβα....!!11μην τους δώσεις τπτ ωμό. για την αντιβίωση δεν ξέρω καθόλου να σου πω αλλά όλο κ κάποιος εδώ θα ξέρει. ΚΟλλητικό δε ξέρω αν είναι αλλά καλού κακού πάρε και μαι δεύτερη γνωμη.... δεν μου φαίνεται σόι ο γιατρος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina11
Νεοφερμένο μέλος
Ουτε εμενα μου κανει σοι !!! Αλλα μας πηρε κ τα τελευταια λεφτουδακια μααααςςς,μας καταχρεωσε ο αχρηστος
Γι'αυτο μπηκα εδω ,μπας κ μου δωσετε καμια συμβουλη γιατι εδω στη Κυπρο Καλημερα κ ευρω παει
Στην Ελλαδα παμε στη φιλοζωικη κ τα χρεωνουμε σε αυτους σε τετοιες καταστασεις,εδω τι να κανω;Τον κιμα κ το κοτοπουλο βραστα εννοειτε αλλα δεν ειχαμε,αυριο θα τους μαγειρεψω...
tobradex να μη δωσω καθολου;;;Αχχ τι να κανω!
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
πωπω... τα παίρνω με κάτι τέτοιους..τα δικά σου ψιψίνια εκεί τα πας?
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια και εμενα τομπραντεξ μου εδωσε για τον φοιβο γιατι τα ματακια του ειναι πολυ κοκκινα και δακρυζουν,εχει επιπεφυκιτιδα.το τομπρεξ δεν του εκανε τιποτα.ρινοτραχειτιδα εχουν?τα ματακια τους να τα καθαριζεις με φυσιολογικο ορο και γαζα αλλα μην τα πιεζεις και παρα πολυ.
θα τα καταφερει ο φιλος σου δεν ειναι τιποτα,θα καθαριζει τα ματακια,θα βαζει κρεμουλα και θα δινει και αντιβιωση.μερικα λεπτα την ημερα ειναι μονο.τα ιδια κανω και εγω στον δικο μου αλλα και σε ενα αλλο που φιλοξενω. και εμενα παντως το σκυλακι μου δεν κολλησε τιποτα αλλα πολυ φοβαμαι οτι ισως ο φοιβος να κολλησε κατι απο αυτο που φιλοξενω γι αυτο εγιναν ετσι τα ματακια του.
να ρωτησω κατι?πολλα δεν ειναι τα φαρμακα για τα γατακια?και τομπραντεξ και αντιβιωση και φροντλαιν?επισης το φροντλαιν σπρευ δεν σκοτωνει μονο τους ψυλλους που ηδη υπαρχουν και οχι τα αυγα τους?
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
με ενημέρωσαν μόλις οτι σκοτώνει και τα αυγά...κ εγώ στο μικρό που βρήκα τέτοιο έδωσα...ρε συ είναι αρκετά μεγάλα για να φάνε κροκετούλες...γτ δεν τους παίρνεται τροφή για γατάκια?
katerina11
Νεοφερμένο μέλος
Οχι καλε,τα δικα μου ειναι Ελλαδα!Εκει εχω τα μεσα κ τη βγαζω φτηνα με τους κτηνιατρους...εδω τι κανουμε στα ξενα!!πωπω... τα παίρνω με κάτι τέτοιους..τα δικά σου ψιψίνια εκεί τα πας?
Αχχ μακαρι να ζησουν κ να μη τυφλωθουν τα καημενα μωρε

Οταν τα επιασα γεμισαν τα χερια μου μαυρακια,πρεπει να ηταν αυγα απο ψειρες....εκανα μπανιο βεβαια,αλλα δε σκοτωθηκαν κ αυτα δηλαδη με το σπρει?ειναι μικρα για αμπουλα
ψειρες νεκρες ηδη βρηκα μερικες στο πατο του κλουβιου.ααα τωρα ειδα...οκ σκοτωθηκαν κ τα αυγα...ουφμε ενημέρωσαν μόλις οτι σκοτώνει και τα αυγά...κ εγώ στο μικρό που βρήκα τέτοιο έδωσα...ρε συ είναι αρκετά μεγάλα για να φάνε κροκετούλες...γτ δεν τους παίρνεται τροφή για γατάκια?
Ρε συ σημερα Κυριακη αργα τα βρηκα,δε προλαβαμε...λες να παρουμε κροκετουλες?Εστω κ βρεγμενες θα τις φανε πιστευω γιατι το ενα οπως το εδωσα να πιει γαλα με το δαχτυλο να δοκιμασει ,με δαγκωσε μια....εχουν κοφτερα δοντακια.
Τωρα ειδα το αδυναμο σηκωθηκε κ τρωει μονο του
Αχχ κ τα βλεπω κ φανταζομαι πως θα γινουν αν φτιαξουν,θα ειναι κουκλια ταρταρουγακια...ειδικα το αδυναμο εχει κ φουντωτο μαλλακι .
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακάρι τα καημενούλια....αυριο θα πάμε κ εμείς με τον μπέμπη κτηνίατρο...
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι σίγουρα κροκετάκια...ο μικρός ο δικός μου είναι περίπου 4 εβδομάδων και τρώει κροκετάκια ανετα...είναι το καλύτερο..μπορείται να πάρετε κ μια βιταμινούχα παστα να δυναμώσουν κι άλλο...
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα καημενα...και εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερα να φανε κροκετες.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Κατερινα εγω ειμαι απο Κυπρο..σε ποια πολη ειστε?? αν εισαι λευκωσια ο δικος μας ο γιατρος δεν ειναι ακριβος και μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενη, για εσωτερικη + εξωτερικη αποπαρασιτωση 10-15 ευρω μου περνει κ δεν χρεωνει επισκεψη..οτι βοηθεια θες πες μου μηπως μπορω να σε βοηθησω!
katerina11
Νεοφερμένο μέλος
Ναι τους εβαλα κ παστα βιταμινουχα,την ειχα απο το σκυλο μου,που τελικα δε τη χρειαστηκε,κ γραφει πως ειναι κ για γατες κ εβαλα μαζι με το σαλαμακι .ναι σίγουρα κροκετάκια...ο μικρός ο δικός μου είναι περίπου 4 εβδομάδων και τρώει κροκετάκια ανετα...είναι το καλύτερο..μπορείται να πάρετε κ μια βιταμινούχα παστα να δυναμώσουν κι άλλο...
Αυριο κροκετουλες λοιπον,αν τους παρω μια φτηνη μαρκα θα ειναι μεγαλη αμαρτια; (αφραγκιεεεςςςς)

Γαμωτο ειναι κ αρρωστα τα καημενα ομως.
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σαυτά ιδανική είναι η έβελυν....εκείνη ξέρει απο τροφές..;-)
katerina11
Νεοφερμένο μέλος
Ναι Λευκωσια ειμαστεΚατερινα εγω ειμαι απο Κυπρο..σε ποια πολη ειστε?? αν εισαι λευκωσια ο δικος μας ο γιατρος δεν ειναι ακριβος και μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενη, για εσωτερικη + εξωτερικη αποπαρασιτωση 10-15 ευρω μου περνει κ δεν χρεωνει επισκεψη..οτι βοηθεια θες πες μου μηπως μπορω να σε βοηθησω!
χαχα να στα φορτωσουμε;;;
Που βρισκεται ο κτηνιατρος σου; Αν θες εστω με μηνυμα να μου στειλεις το τηλ του να τον παρω αυριο να τον συμβουλευτω; Θα παρω κ εναν που ξερουμε ,που βρισκεται στο Τσερι ομως κ δε μπορουσαμε να παμε γιατι ηταν μακρυα,κ ειναι καλος ανθρωπος απο οτι καταλαβα,συνεργαζεται με το καταφυγιο σκυλων.Δε πιστευω να λεμε τον ιδιο !
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εγω ειμαι πατρα τωρα αλλα η μαμα μου εχει ηδη 6 γατια οποτε ειναι λιγο δυσκολο για αλλα
οχι δεν λεμε τον ιδιο σου στελνω τωρα πμ να τα πουμε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina11
Νεοφερμένο μέλος
Nτινα!Μηπως εχεις το σκυλακι τη Κλαιρη τη σουσουραδιτσα;; Πρεπει να σας εχω δει σε σκυλοφορουμπαιδια και εμενα τομπραντεξ μου εδωσε για τον φοιβο ........
Ολα τα καλα παιδια εδω! Μηπως τελικα το τομπραντεξ ειναι για πιο βαριες μορφες?Γιατι πραγματικα ειναι χαλια τα μαναρακια.Φαινεται κ στη φωτο αλλωστε.
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιτα εγώ γενικά είμαι της άποψης ό,τι πει ο γιατρός...αλλά ορισμενοι κτηνίατροι είναι στα να πάνε.τι να σε πω.. παίρνεις το ρισκο..
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
το τομπραντεξ ξερω οτι κανει κακο οταν ο κερατοειδης εχει τραυμα, γιατι μετα προκαλει γλαυκωμα, αν δεν ιεναι τραυματισμενος το δινουν σε πολλες περιπτωσεις, το τομπρεξ αν ειναι κατι σοβαρο δεν λυνει το προβλημα γιατι ειναι σαν φυσιολογικος ορος.
katerina11
Νεοφερμένο μέλος
ΧΑ!! και να εισαι σιγουρη πως κοιταξε αν ειναι τραυματισμενος ο κερατοειδης!Ανοιξε εκει το ματι κ εριξε τη κρεμα κ μετα μου εδωσε το τομπραντεξ.
Μακαρι ολα καλα να πανε,θα μιλησω αυριο κ με τους αλλους κτηνιατρους.Ελπιζω να φανουν γεναιοδωροι κ να μας πουν να τους επισκεφτουμε για μια εξετασουλα με χαμηλη χρεωση

kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελάτε στο chat αν δεν βαριεστε....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool