Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

Στη Λαλένια την πέφτει για ξύλο λιγότερο ο Ρούσο απο οτι στον Ονούφριο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

EΠIΣKEΨH ΣTO KTHNIATPIKO KENTPO ΓATAΣ KYΨEΛHΣ + ΠPOOΔOI ΣYΓKATOIKHΣHΣ

Πήγα τα μικρά σήμερα στο Kτηνιατρικό Kέντρο Γάτας στην Kυψέλη (Aνάφης 17A) , που μου είχε προτείνει η Όλγα, για να πάρω κ από εκεί μια γνώμη, μιας κ δεν μπορούσα να δω τους βολβούς των ματιών τους κ αναρωτιόμουν τι πραγματικά συμβαίνει κ αν θα είχαν ελπίδα να βελτιωθεί κάτι στην όραση τους κ άρα να συνέχιζα την προσπάθεια με τα ομοιοπαθητικά.

Aυτό που μου είπαν λοιπόν τα κορίτσια (μου το είχαν πει κ σαν πιθανότητα από το τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα) είναι ότι τα ματάκια τους έχουνε χυθεί (πράγμα που μπορεί να συμβεί λόγω αύξησης της πίεσης όταν υπάρχει φλεγμονή) κ μόνο ο γατούλης βλέπει κάποιες σκιές από το ένα μάτι. H ασπρίλα που έχει είναι αποτέλεσμα τραυματισμού, που μπορεί ακόμα κ να προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του, πέφτοντας πάνω σε αιχμηρό αντικείμενο που δεν μπορούσε να δει.

Πράγματι οι κοπέλες εκεί ήταν φανταστικές, φαινόταν πως πραγματικά τα αγαπάνε πάρα πολύ. Eίδα κ όλες τις άλλες γάτες κ τα 2 κουνέλια που έχουν εκεί, οι οποίες οι περισσότερες (περίπου 20) περιμένουν για υιοθεσία. K ήταν όλες πολύ καλές!!! Eπίσης ούτε μου χρεώσανε την επίσκεψη, γιατί είπαν πως αφού πήγα απλά για να διαπιστώσουμε αυτό το θέμα, δεν το θεωρούν καν κανονική επίσκεψη. Mου έκαναν πολύ καλή εντύπωση. Aν ξαναχρειαστεί οτιδήποτε, σίγουρα εκεί θα ξαναπάω.

Όσον αφορά τη συμβίωση , η Λαλένια έχει αρχίσει να πιάνει φιλίες με το γατούλη κ βγαίνει πια άνετα από το κουτί της κ παίζει , ενώ ο Oνούφριος έχει κάπως απομονωθεί. Mένει κρυμμένος τις πιο πολλές ώρες στο χαμηλότερο ράφι μιας βιβλιοθήκης στην κουζίνα, πίσω από το καρότσι με τα υλικά ανακύκλωσης κ την ηλεκτρική σκούπα. K ο γατούλης σε αυτόν κάνει πια περισσότερες "επιθέσεις" απ' ότι στη Λαλένια : (

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγα σιγα θα μπει κι αυτος στην παρέα, μην στενοχωριέσαι Ξένια!
Ναι, οι κοπέλες ειναι πολύ καλές, είδες που έχουν κι αλλα τυφλούλια στο ιατρείο;

λοιπον, αυτα τα 2 τυφλα γατακια , ειναι πανεμορφα κ παρα μα παρα πολυ τυχερα!!! η μαμα τους τα υπεραγαπαει κ συντομα θα ειναι μια καλη παρεα κ στον πρωτο γατουλη!
ενα συγχαρητηρια στην κοπελα που υιοθετησε (2 μαλιστα) γατες με ειδικες αναγκες, ολα θα πανε καλα, μην ξεχασεις αυτο που σου ειπα για το μπαλκονι :happy:
φιλια στα ομορφα γατουνια!:up:

Αλλη μια ιστορία με αίσιο τέλος!!!!!!......:):)

Μπράβω σε ΟΛΟΥΣ!!!!!! :up::up:

Aπο τη μία χαρηκα για τη Λαλενια και το Ρουσο, να δεις σε λίγο καιρο θα την πλένει :happy: Τον Ονουφριο λυπάμαι λίγο αλλά πιστευω οτι θα τα βρουν κι αυτοι. Ασπριλα εχει στο ματι που νομιζα γερό; Δηλαδη δεν βλέπει κι αυτος καθολου καλα, ε;
Αλλά εχω σοκαριστει με το οτι εχουν χυθει τα μάτια:cry::cry::cry::cry::cry: Ποτε εγινε αυτο;;;; Μα τα ειχα δει σας το ορκιζομαι...:(:(:(:(

Στην Ξένια αξιζουν πραγματικά παρα πολλά συγχαρητηρια!!!!:) Νασαι καλα Ξενια μου!!!

Μάλλον ολγα ηταν ήδη "χυμένα" και ειχες δει κάποιο κομμάτι μέσα-μέσα! :(
Και μενα μου έκανε εντύπωση με το αγοράκι! Μα συμπεριφέρεται σαν να βλέπει σε σχέση με την μικρή...

Αν και η Ξένια μπορει να μας πει πιο πολλά...

:(:cry::cry::cry::bye::bye::bye:
Δυστυχώς το Αρσενικό γατάκι ο Ονούφριος δεν υπάρχει πια.......
Απο συγκεχιμένες πληροφορίες... μάλλον υπέστει δηλητηρίαση απο κατι που εφαγε καταλάθος....

Λεπτομέρειες και πιο συγκεκριμένα γεγονότα, θα μάθουμε απο τον πιο στενό κύκλο....

Εχε γειά μικρούλι.........:bye::bye:

:cry: :bye:

το έμαθα κι εγώ... Τι κρίμα βρε παιδια, το καημενούλι!! :cry:
Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβει, κάποιου τύπου δηλητηρίαση και έγινε πολύ γρήγορα, μέσα σε ώρες.
Φαντάζομαι θα μας πει η Λαλένια λεπτομέρειες...

Ωχ κριμα βρε παιδακι μου.. πρεπει να ειναι ιδιαιτερα προστατευμενα αυτα τα τυφλα ασε που το αλλο θα παθει και καταθλιψη τωρα .. μηπως θα ταν καλυτερα να υιοθετησει ενα που να βλεπει και να κατευθυνει το αλλο??? ισως νιωθει πολυ μονο του αυτο που εμεινε.. δυσκολο και για την ιδια τετοιο χασιμο.. αλλα δυστυχως συμβαινουν και αυτα.

Έχει ήδη έναν γατούλη Γιασμιν μεγαλύτερο. Οπότε το θέμα της παρέας δεν υπάρχει.
Απλά αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να κάνει το κοριτσάκι που έμεινε εξετάσεις συνολικότερα μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που δεν φαίνεται. :(

Οχι....... Και ήταν τόσο γλυκούλης..... Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ όταν το διάβασα..... Πολύ κρίμα... Τουλάχιστον η Λαλένια δεν έμεινε μόνη της.Θα έχει τον ρουσο να την καθοδηγεί....

Μπα, εχω την αίσθηση οτι αυτη θα οδηγεί τον Ρούσο! Ειναι μια γατούλα με πολύ χάρισμα, ελπιζζω ολα να κανε καλα για αυτην!

καλη ιδεα αν δεν εισαι σιγουρη για δηλητηριαση, οντως. Ωραια καλο ειναι που εχει παρεα

Α, επειδή μου έχει τύχει να βρω γατάκια σε τέτοια κατάσταση μην ανησυχείς, το πιθανότερο είναι να μην είναι τυφλά, μάλλον αρρώστησαν από την βροχή, αν μπορείς πιάσε τα και καθάρισε τα μάτια τους με άνα κομμάτι βαμβάκι βρεγμάνο σε χαμομήλι. Ο γιατρός τότε μου είχε συστήσει Tombrex που είναι αντιβίωση για τα μάτια αν θυμάμαι καλά..Όταν καθαρίσουν τα μάτια τους μπορει να δεις οτι έχουν θολώσει αλλά αυτό θεραπεύεται με την σωστή αγωγή...Καλή επιτυχία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουπς δεν είχα δει τις προήγούμενες σελίδες, κρίμα τα μωρά αλλα ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γατάκι μου έχει πολλές τσίμπλες. Τι να κάνω;

Εχω ενα γατακι περιπου 2 μηνων.εχει πολλες τσιμπλες, καποιες φορες δυσκολευεται να ανοιξει τα ματακια του.με τι να τις καθαρισω????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με φυσιολογικο ορο καλυτερα,αλλα μαλλον κατι εχει κι εχει τοσες τσιμπλες,γιατρος το εχει δει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back