chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

μακάρι να αναρρώσουν τα γατάκια, αλλά αν δεν στειρωθούν και δεν θεραπευθούν πρώτα οι μητέρες τους δεν κάνουμε τίποτα, στην επόμενη γέννα πάλι τα ίδια θα γίνουν

RedCat
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτα τα σκυλια εχουν σκοτώσει πάρα πολλες γάτες που ηταν μια χαρά εδώ πέρα
Φαντάσου ενα τυφλόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Οπότε περιμενουμε, δεν τα παίρνουμε απο κει μεχρι τη Δευτερα γιατι καποιοες ελπίδες υπάρχουν
Ετσι δεν ειναι; Φιλάκια!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε μπραβο,να ακουσουμε και κατι καλο..Yπάρχουν νεα. Το γατάκι με τον κοκο φακής για μάτι το άνοιξε εντελώς αν κατάλαβα καλά και δεν εννοουσε και τα 2 του μάτια. Το άλλο, σαν να εχει μια διαφορά, λεει. Πιο καθαρά της φάνηκαν απεξω τα ματακια τουΟπότε περιμενουμε, δεν τα παίρνουμε απο κει μεχρι τη Δευτερα γιατι καποιοες ελπίδες υπάρχουν
Ετσι δεν ειναι; Φιλάκια!!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Άντε, ας ελπίσουμε οτι ολα θα πάνε καλά!
Ismini
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
κουραγιο ολγακι μου!!!
υπαρχει ομως ενα τελειο μεσα σε ολα αυτα : ο γιος σου!!!!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι θα κανα και χωρις εσας βρε παιδιά!!!!! Συμπαράσταση στο επακρον!!!!!Ευχαριστώ!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Μακαρι να συνεχισουν ολο και καλυτερα

Κι εγω αν χρειαστει κατι σε οικονομικη βαση, μου λες......
Μπραβο!!!!!!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιο πάνω ανεφερα κι ενα άλλο γατάκι με ψύλλους και ζήταγα βοήθεια απο την Ελενη. Ερχομενες τα κορίτσια το ειδαν και το εφεραν αγκαλια. Απιστευτο χάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειχα δει ψύλλους αλλα οχι ετσι...
Το ψεκάσαμε. Τιποτα, ειχαν κάνει φωλιά πάνω του και ειδικά στο σαγόνι του!!!!!!! Το πλήναμε με νερο και Hibitane μηπως και ξεκολλησουν απο πάνω του... Τιποτα, σαν χειροτερα να εγινε... Τα μάτια χάλια κι αυτα, κλειστα απο τσιμπλες μαλακες. Το ένα μάτι κατεστραμένο!Τρεξαμε στον κοντινό γιατρο φοβόμενες την ευθανασία. Τα κοριτσια το φωτογράφισαν με το κινητό. Τελικά στα ματια εδωσε κάτι σταγόνες για 10 μερες, πρωι-βράδυ. Μα πως θα το κάνω αυτο; Το εκαναν τα κορίτσια και το βράδυ εγώ. Δεν κάνει όμως. Και ο κυριος Πάνος ειπε οτι καλα που πήγα τα άλλα γατκια στη γιατρο γιατι δεν εκανε να τα πιάνω.Του φτιάξαμε μια κουτα και την κλεισαμε ετσι που να μην χωράει ουτε η μαμα του να μπει. Απ εξω ειναι ακομα και το ψαχνει. Διαφοροι αλλοι το περιτρυγύριζαν πριν λιγες ώρες. Τώρα δεν ξέρω...Εφαγε ελάχιστα κονσέρβα για γατάκια. ουτε κουταλάκι του γλυκου. Δεν βλεπει να βγει, το πήγα μηπως ήθελε τουαλετα στο χώμα και αρχθσε να το τρώει εκει που δεν ήθελε αλλο κονσέρβα. Αν καταφέρει η μάνα του να ανοιξει θα το πάρει και τζίφος. Και πάλι δυσκολευομαι. Πρεπει να αφήνω το μωρό και να κατεβαίνω να το τσεκάρω...Τι δύσκολο.Και δεν ειναι ασφαλες κάτω κι εχω αγχος. Αφήστε που ο γείτονας απεναντι μου ειπε οτι εχει 2 αδελφια... Ελεος!
Μηπως πρεπει να πάει κι αυτο να μεινει σε κτηνίατρο για θεραπεία; Ουτε να πω στον άντρα μου τι κάνω πάλι γιατι θα με χ#$#% και θα εχει και δικιο αφου προκειται για το μωρό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool