Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

Μέχρι να υιοθετηθούν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι βεβαια μόνιμα βρε Ολγάκι, φαντάζομαι η Βικτωρια εννοεί μέχρι να αναρρώσουν...μετά θα βρεθεί πιο εύκολα σπιτάκι. Αν και έχω γνωστή που υιοθέτησε (απο αγγελία μάλιστα) τυφλή γατούλα..οπότε και μόνο αυτό μου δίνει ελπίδες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το βασικό πρόβλημα που βλέπω εγώ ειναι τα σκυλιά... Δεν κυνδυνεύουν και οι υπόλοιπες γατούλες;;

τι σκυλιά είναι αυτά? αδέσποτα αγέλη? η αγέλες είναι επικύνδινες, μήπως να έπερνες τηλέφωνο να τα μεζέψουν? πέρα από τα γατάκια μπορεί να επιτεθούν και σε καναν άνθρωπο ή μικρά παιδιά:/:

μακάρι να αναρρώσουν τα γατάκια, αλλά αν δεν στειρωθούν και δεν θεραπευθούν πρώτα οι μητέρες τους δεν κάνουμε τίποτα, στην επόμενη γέννα πάλι τα ίδια θα γίνουν:(

βρε Ολγάκι, ψυχραιμία, ας πάει πρώτα στον κύριο Πάνο, να δούμε τι προοπτικές έχουν..και να κα΄νουμε ένα-ένα τα βήματα. είτε για προσωρινή φιλοξενία είτε για υιοθεσία κατόπιν

Ναι σωστά:happy:
Αυτα τα σκυλια εχουν σκοτώσει πάρα πολλες γάτες που ηταν μια χαρά εδώ πέρα:( Φαντάσου ενα τυφλό

Yπάρχουν νεα. Το γατάκι με τον κοκο φακής για μάτι το άνοιξε εντελώς αν κατάλαβα καλά και δεν εννοουσε και τα 2 του μάτια. Το άλλο, σαν να εχει μια διαφορά, λεει. Πιο καθαρά της φάνηκαν απεξω τα ματακια του :) Οπότε περιμενουμε, δεν τα παίρνουμε απο κει μεχρι τη Δευτερα γιατι καποιοες ελπίδες υπάρχουν:happy: Ετσι δεν ειναι; Φιλάκια!!!!

Yπάρχουν νεα. Το γατάκι με τον κοκο φακής για μάτι το άνοιξε εντελώς αν κατάλαβα καλά και δεν εννοουσε και τα 2 του μάτια. Το άλλο, σαν να εχει μια διαφορά, λεει. Πιο καθαρά της φάνηκαν απεξω τα ματακια του :) Οπότε περιμενουμε, δεν τα παίρνουμε απο κει μεχρι τη Δευτερα γιατι καποιοες ελπίδες υπάρχουν:happy: Ετσι δεν ειναι; Φιλάκια!!!!
αντε μπραβο,να ακουσουμε και κατι καλο..

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΝ!!! :)

ΣΟΥΠΕΡ!
Άντε, ας ελπίσουμε οτι ολα θα πάνε καλά!

Μακάρι εύχομαι κι εγώ. Ολγα πάρε με τηλέφωνο αν χρειαστεί κάτι!

Μακάρι γιατί εχω στενοχωρηθει πολύ τελευταια απο πολλά πραγματα οπως το θάνατο της φίλης μου και οτι περιμενουνε το Φρίσμπυ το γέρο μας να πεθάνει. Δεν μπορω κι άλλο...

Ευχαριστώ Ισμήνη μου:happy:

πολυ χαρηκα με τα μικρουλια!!!!

κουραγιο ολγακι μου!!!

υπαρχει ομως ενα τελειο μεσα σε ολα αυτα : ο γιος σου!!!!

Τι θα κανα χωρις αυτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ολγά μου, ελπίζω απο Δευτέρα να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα!! Ενημέρωσέ μας και ανάλογα κινούμαστε..:)

Εννοειται!:happy: Τι θα κανα και χωρις εσας βρε παιδιά!!!!! Συμπαράσταση στο επακρον!!!!!Ευχαριστώ!!!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τα μικρούλια....
:):):)

Πολυ καλα νεα :up::up::up:
Μακαρι να συνεχισουν ολο και καλυτερα :)
Κι εγω αν χρειαστει κατι σε οικονομικη βαση, μου λες......
Μπραβο!!!!!!

Σημερα κανονίσαμε με την Ελενη και τη Μιμίκα να δουμε τι μπορούμε να φτιάξουμε στον κήπο για τα γατάκια και να ερθουν για καφε. Μονο αυτο δεν κ'αναμε.
Πιο πάνω ανεφερα κι ενα άλλο γατάκι με ψύλλους και ζήταγα βοήθεια απο την Ελενη. Ερχομενες τα κορίτσια το ειδαν και το εφεραν αγκαλια. Απιστευτο χάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειχα δει ψύλλους αλλα οχι ετσι...:( Το ψεκάσαμε. Τιποτα, ειχαν κάνει φωλιά πάνω του και ειδικά στο σαγόνι του!!!!!!! Το πλήναμε με νερο και Hibitane μηπως και ξεκολλησουν απο πάνω του... Τιποτα, σαν χειροτερα να εγινε... Τα μάτια χάλια κι αυτα, κλειστα απο τσιμπλες μαλακες. Το ένα μάτι κατεστραμένο!Τρεξαμε στον κοντινό γιατρο φοβόμενες την ευθανασία. Τα κοριτσια το φωτογράφισαν με το κινητό. Τελικά στα ματια εδωσε κάτι σταγόνες για 10 μερες, πρωι-βράδυ. Μα πως θα το κάνω αυτο; Το εκαναν τα κορίτσια και το βράδυ εγώ. Δεν κάνει όμως. Και ο κυριος Πάνος ειπε οτι καλα που πήγα τα άλλα γατκια στη γιατρο γιατι δεν εκανε να τα πιάνω.Του φτιάξαμε μια κουτα και την κλεισαμε ετσι που να μην χωράει ουτε η μαμα του να μπει. Απ εξω ειναι ακομα και το ψαχνει. Διαφοροι αλλοι το περιτρυγύριζαν πριν λιγες ώρες. Τώρα δεν ξέρω...Εφαγε ελάχιστα κονσέρβα για γατάκια. ουτε κουταλάκι του γλυκου. Δεν βλεπει να βγει, το πήγα μηπως ήθελε τουαλετα στο χώμα και αρχθσε να το τρώει εκει που δεν ήθελε αλλο κονσέρβα. Αν καταφέρει η μάνα του να ανοιξει θα το πάρει και τζίφος. Και πάλι δυσκολευομαι. Πρεπει να αφήνω το μωρό και να κατεβαίνω να το τσεκάρω...Τι δύσκολο.
Και δεν ειναι ασφαλες κάτω κι εχω αγχος. Αφήστε που ο γείτονας απεναντι μου ειπε οτι εχει 2 αδελφια... Ελεος!
Μηπως πρεπει να πάει κι αυτο να μεινει σε κτηνίατρο για θεραπεία; Ουτε να πω στον άντρα μου τι κάνω πάλι γιατι θα με χ#$#% και θα εχει και δικιο αφου προκειται για το μωρό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back