Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

Φωτογραφιες λοιπον δεν θα εχω πριν ερθει Σαββατο το μαυροασπρο και πριν γυρισουν απο τον αίλουρο τα άλλα 2 γιατί μην το βγαλω με κλειστα και προκειψει με ανοιχτα μετα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up: μπράβο ο μικρούλης πολύ χάρηκα.....:):) Ο άλλος γιατρός Όλγα φάνηκε ότι δεν πολύ ενδιαφέρθηκε:/: θυμάσε που το είπαμε κιόλας??
Τέλος ο γατούλης είναι γλύκας παιδιά και μόνο που κάθησε έτσι ο καημένος αγκαλίτσα και δεν διαμαρτυρόταν όταν τον πήγαμε και εμείς μου έκανε εντύπωση, αφού τον κοίταζα συνέχεια γιατί νόμιζα ότι είχε "φύγει":blink:
Να ναι καλά και μπράβο στην γιατρό και σε εσάς κορίτσια!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΚ, άρα αναμένουμε!
Θα περάσω να τον ξαναδώ τον μικρούλη κάποια στιγμή, ελπίζω να είναι πιο καλά ο φτωχούλης...

Μα κι εγώ που το είδα Μιμίκα το καημενούλη, μου φάνηκε πολύ γλυκό. Αλλά ήταν αρρωστούλη το καημένο. Σκέφτηκα να της πως να μου ανοίξει να το χάιδευα λίγο το καημένο αλλά είχε δουλειά και είπα να μην την ενοχλήσω.

:up:
Να ναι καλά και μπράβο στην γιατρό και σε εσάς κορίτσια!!:up:
Καλε σε σενα μπραβο που τον πηρες και αγγαλια στην φρικτη κατασταση που ηταν. Λοιπον εχω νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πήγα στη γιατρο και δεν πήρα τα γατακια.Εμειναν εκει που τα εχει σε δωμάτιο της δικης της γατας που εχει στο ιατρειο. Ανοιξε και το άλλο τα ματακια του:up:. Ομως το θεαμα ειναι παρα πολύ άσχημο :( Δεν ειναι καν για φωτογραφια. Ασε που δεν την ειχα παρει μαζι γιατι θα τα εφερνα στο σπίτι:/: Ξερω οτι θα θελατε να τα δειτε. Ομως παιδια δεν μπορεις καν να τα κοιτάξεις. Αφου ρωτουσα, εχει μάτια; :blink: Στον βάθος εχει κάτι σαν ματια:( Ομως κινηται κανονικά, πραγμα που μας πείθει οτι σίγουρα βλεπει κατι:happy: Πάντως δεν θα τα πάρει κανενας παιδια. Τι αγγελια να βάλουμε τώρα; Η οψη ειναι εντελώς απωθητική:/: Τα νεα όμως ειναι πολύ καλα, τα καλύτερα που θα μπορουσαμε να έχουμε.

Drusilia τον εχεις ερωτευτεί το μικρουλη ή μου φαίνεται;:inlove::rolleyes:

Όλγα, μην ανησυχείς, και του Πορδολέοντα τα ματάκια ήταν χάλια όταν του τα πρωτοάνοιξε ο Αίλουρος, αλλά με τα φάρμακα είχε ραγδαία βελτίωση, από τις πρώτες κιόλας μέρες! :) Το σημαντικό είναι ότι δεν έχουν χάσει τα ματάκια τους, με λίγη φροντίδα θα δεις πώς θα ομορφύνουν! :happy:

μην ανησυχείς Ολγάκι..είδες με υπομονή και επιμονή όλα γίνονται. Κάτι θα βρεθεί και για φιλοξενία και πιστεύω ότι υπάρχει και κόσμος που θα τα υιοθετήσει..Οσο για το απωθητικό του πράγματος μην σε ανησυχεί. Θα καλυτερέψει η όψη του σιγα σιγα..

Αχ, μπραβο τα καημενα..... Τα ματακια αφου υπαρχουν θα επαναλθουν. Πολυ καλα νεα :up::up: Τα δυσκολα ειναι πισω λογικα!!!!
Ευχομαι και τα καλυτερα για τον Φρισμπι...

Ευχαριστώ πολύ και για το Φρίσμπυ :happy:
Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε... Είναι χωμενα μεσα μεσα σαν να μην εχει όγκο το μάτι...:blink::( Φρίκη. Ηταν που δεν ήταν ομορφα τα καημένα. Κριμα που δεν εβγαλα φωτο. Αν θελετε να τα δειτε απο κοντα ειναι στο ιατρειο της Ντινας Μπελτεκου στην Αγια Παρασκευή στη Μεσογειων στο εμπορικο κεντρο της Νεοσετ.:/: Θα ψάξω στο ιντερνετ μηπως βρω κατι παρόμοιο να σας δείξω.

Παλι καλα που τα βρηκες. Τουλαχιστον τωρα θα γινουν καλα τα δυστυχισμενα

ισως να έχουν ατροφήσει τόσο καιρό κλειστά...δεν ξερω κιολας..η γιατρός τι σου είπε..υπάρχει μάτι?

Εγώ πιστεύω πως είτε ειναι τυφλό είτε οχι, θα φτιάξει εμφανισιακά. Είναι και τα 2 μικρά, άρωστα και ταλαιπωρημένα.
Είχα δει μικρό τυφλωμένο γατάκι που είχε μαζέψει μια φίλη, απο το ένα μάτι, που είχε το μαύρο του το χάλι και έγινε ένας γάταρος κούκλος. Μονόφθαλμος βέβαια, αλλά κούκλος.
Οπότε μην απογοητεύεσαι Ολγα.

Τελικά θα τα κρατήσει κι άλλο η γιατρός; Για πόσο καιρό;

Nαι ειπε βεβαια υπάρχουν. Εγω αυτα που ειδα... τελος πάντων. Αλλη μια βδομαδα θα τα κρατησει. Και συνεχίζει αντιβιωση. Δεν ξερω αν ειναι η καλύτερη γιατρος αλλα ειναι πολύ καλος ανθρωπος:happy:

Πάντως δεν ειναι και τοσο μικρα σαν το άλλο. Το διπλάσιο τουλάχιστον.

Εγω έχω την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά...και θα τους βρούμε και ένα σπιτάκι...(ελπίζω να τα πάρουν και μαζί). Για το αλλα μίλησα μόλις και με τη Βιβη και θα επικοινωνήσει μαζί σου μου είπε..

Πήγα και είδα τον μικρούλη χθες το απόγευμα και μίλησα και με τον γιατρό.
Το γατάκι ειναι εμφανώς πολύ καλύτερα, πλησίασε προς το μέρος μου, δεν ήταν απλά ξάπλωμενο οπως την άλλη φορά, αλλά δεν μου μίλησε καθόλου, ουτε πλησίασε άκρη άκρη να τον χαιδέψω. Με κοίταζε με την ματάρα του (γιατι το ένα μάτι που τώρα ήταν ανοιχτό και ΟΚ ήταν ματάρα!). Το άλλο ματάκι ήταν ανοιχτό αλλά θολό και με πύον. Ο γιατρός μου ειπε το παλεύουν με αντιβιωσεις, αλλά μπορεί να του μείνει βλάβη, θα μιλήσω ξανά μαζί του απο Δευτέρα.
Αλλά, παδιά, παρόλο το χάλι στο πρόσωπό του, γιατί όλη η δεξιά μεριά ήταν άσχημα απο τα υγρά που τρέχουν απο το μάτι του, έχει ομορφύνει πιστεύω, και θα γίνει πολύ όμορφο γατάκι.
Τρώει τώρα κανονικά, έχει παχύνει κιόλας και είχε πολύ πλάκα γιατί ήταν φουντωτό και ξεμαλλιασμένο σαν άσπρη τριχόμπαλα, με μια ουρίτσα μαύρη και πατικομένη. Πολή χαριτωμένο! :inlove:
Ήθελα να το φωτογραφίσω, αλλά μέσα στο χώρο φιλοξενίας ήταν δεμένος και ο σκύλος της γιατρού, ένα τεράστιο ζωντανό, που προσπαθούσε να μου κάνει χαρές, καιφοβήθηκα να ανοίξω το κλουβί. Δευτέρα ή Τρίτη που θα είναι πιο ήσυχα τα πράγματα, γιατι γινόταν ένας απίστευτος χαμός στο ιατρείο, θα τον φωτογραφίσω σίγουρα.

Εγώ ειμαι αισιόδοξη για τον μικρούλη πάντως. Θα δείξει!

Μακάρι ρε γμτ. Τόσο ήσυχο γατάκι δεν έχω ξαναδεί.

Τη μάνα λυπάμαι όμως που της πήραμε ολα τα μωρά. Ολγα πως είναι αυτη?

Oxι μωρε δεν είναι της ίδιας μάνας τα άλλα 2. Αλλης ειναι, της ψωριάρας. Αυτή πρεπει να εχει άλλα 2 που δεν εχω δει ποτε οσο και να κοιτάω απο το παράθυρο. Αυτή είναι όπως και πριν, ερχεται για να φάει :/:
Εχει αγριέψει Βιβή μου ο μικρος; γιατι δεν ήρθε να τον χαιδεψεις; Αυτο με το ματι με προβληματιζει πάντως. Δεν δινεις ευκολα γκαβό γατάκι και μου τύχανε 3!:blink: Λες να γίνει μαλλιαρό;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back