Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

Πω πω τώρα διάβασα τι έγινε. :(Που είναι τα δυο τώρα? Απαντάω εδώ αντί για τα 6 που δίνονται. Πιστεύω ότι είναι που δύσκολο να δοθούν στο κτήμα. Τον άνθρωπο δεν τον νοιάζει η εμφάνιση αλλά άλλο το να μην βλέπουν ( κάποιοι δεν αντέχουν να βλέπουν το πρόβλημα) Και ότι εκεί πέρα από φαΐ και στέγη δεν νομίζω να τους παρέχει τίποτε άλλο. Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι να σου βρω ένα πάρκο συρμάτινο για κουνελάκια που κυκλοφορεί και μπαίνει στον κήπο καρφωτό στη γη. Δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά εκεί θα μπορείς να βάλεις το σπιτάκι μέσα και να μην μπαίνουν άλλα. ( χωρίς χρήματα φυσικά ) Η να φτιάξεις εσύ με πλέγμα. Μέχρι να βάλεις πόρτες . ωστόσο όταν η καλή θεια Νότα φτιάξει την αγγελία θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μπει παντού. Εδώ έχει υιοθετηθεί από το σαιτ γατάκι χωρίς πόδι αν θυμάστε. Όλγα πρόσεξε σε παρακαλώ πάρα πολύ με το μωρό σου για εκεί που μπλέκεσαι δεν είναι οι γάτες σου οι εμβολιασμένες κτλ ( καλοπροαίρετα το λέω )Αλλιώς υπάρχει μια πανσιόν που με λίγα χρήματα μπορούμε να τα αφήσουμε εκεί μέχρι να βρούμε κάτι. Δεν ξέρω αν παίρνει γάτες αλλά για τα σκυλιά παίρνει 90 ε το μήνα – να παίρνει για τις γάτες 50?? τουλάχιστον μέχρι να ξεπεταχτούν..Η αν σε ενδιαφερει να το ψαξω για τιμες φιλοζωικης:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι ρε γαμώτο, τι κρίμα...:(:(:(
Στενοχωρήθηκα πολύ, κι ας μην το 'χα δει από κοντά, το είχα για σίγουρο αυτό το γατάκι ότι θα ανάρρωνε και θα 'βρισκε και σπίτι...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το σοκ ειναι μεγάλο οταν περιμένεις οτι έχει περάσει τα χειρότερα και θα γίνει καλά... Σου έρχεται κεραμύδα! Ειδικα γιατι το είχα δει ποσο χάλια ήταν στην αρχή και ποσο είχε βελτιωθεί.
Τελος πάντων, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατι μου στοίχισε πολύ αυτο το πράγμα.
Το σημαντικό ειναι οτι τα δύο ειναι καλά τουλάχιστον...:/:
Κάποια λύση θα τους βρούμε σίγουρα. Κατά την άποψή μου καλό θα ήταν να μην χωριστούν αν ειναι δυνατόν μέχρι να βρεθεί σπιτάκι για το ένα ή και τα 2. Στην πανσιον σε τι συνθήκες τα έχουν; Σε κλουβί;

δεν ξερω θα ρωτησω λεπτομερειες την Δευτερα.

αυτή η λύση με το πλέγμα μου φαίνεται καλή. Βεβαια η Ολγα ξέρει, αν γίνεται, αν μπορεί να το κάνει και φυσικά αν θα της δημιουργήσει πρόβλημα αυτή η κατάσταση...σ'αυτό που λες Αμαλία, έχεις δίκιο....εμένα η αποψή μου είναι ότι τα γατάκια πρέπει να πάνε μαζί σε κάποιο ΠΟΛΥ φιλοζωο άτομο, μόνο αυτό θα καταλάβει τις ανάγκες που υπάρχουν και δεν θα έχει πρόβλημα με το πως φαίνεται το μάτι (αν και εγώ νομίζω ότι η όψη με τον καιρό θα καλυτερέψει...)
Θα φτιάξω και την αγγελιούλα το βράδυ, θα μπουν όλα σε μια σειρα..

Αυτο με το πλέγμα δεν ξέρω... Δεν μου πολυαρεσει αν ειναι μικρο, αν ειναι μεγάλο δεν ξερω... Η μεγαλύτερη πλευρα του κήπου ανήκει στη νοικάρησα του ισογειου που πριν λίγο ήρθε:hmm: Δεν ειναι σωστο να ανοιγει και να βλέπει τα γατάκια. Ασε που θα βρεχονται και θα ειναι μεσα στη λάσπη αφου σκεπαστρο εχει πάνω απο τα γκαραζ και την εισοδο μόνο:/: Οσο για το μωρο Αμαλία εχεις δίκιο γι αυτο εχω αποφύγει να πιάσω τα γατιά. Ουτε αυτη που στειρωσα ευτυχώς. Κι εγώ φοβάμαι.
Για τον κυριο που λέμε μήπως να τον ρώταγες μωρε; Ισως να μην έχει πρόβλημα. Ισως... Τα γατάκια αν δεν τα κοιτάξεις στα μάτια δεν καταλαβαίνεις αν εχουν κάτι. Ολο χαρουμενα ειναι και παίζουν.

Κριμα το μικρουλι:bye:

Εχεις δει το κήπο μου; Η εννοεις οτι θα μας τα φάνε;
νομίζω ότι κάπου είχες αναφαίρει ότι υπάρχει μια αγέλη με αδέσποτα στην γειτονία σου και μπαίνουν στον κήπο

κρίμα για το μικρούλι, μη στεναχωριέστε κάνατε ότι μπορούσατε, δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα αρκετό αλλά δεν είμαστε και θεοί:(

Το πάρκο για τα κουνελάκια που λέει η Αμαλία δεν είναι ούτε πολύ χαμηλό αλλα βέβαια ούτε και ψηλό, και φυσικά μπορείς να βάλεις και το σκυλοσπιτάκι που έλεγες μεσα ώστε να μην βρέχονται. Τώρα βεβαια το θέμα είναι αν εσύ Ολγα μου θα αναλάβεις όλη την ευθύνη αυτού του πράγματος, ταισμα, φροντίδα κλπ...
Η άλλη λύση είναι η φιλοξενία αυτή που λέει η Αμαλία, ίσως μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση (με το κόστος τα βρίσκουμε) και η τρίτη ο κύριος με το κτήμα.
Φαντάζομαι από Δευτέρα θα μπορεί να μας πει η Αμαλία και για τα δύο
Η τέταρτη είναι και η καλύτερη να υιοθετηθούν...

Το ταιζμα δεν ειναι προβλημα. Ετσι κι αλλιως ταίζω καμμια δεκαριά κάθε μερα. Δουλεια που μοιράζομαι με την αδελφή μου και το μπαμπά μου τώρα τελευταία, ευτυχώς. Το κλουβι... δεν ξερω βρε παιδιά:/:
Ας δουμε με κανεναν πονόψυχο πρώτα...

εννοείται βρε, και δεν είναι κλουβί είναι σαν χαμηλή περίφραξη αλλα μικρής έκτασης...σου έστειλα ΠΜ με την αγγελία, δεστην και πεσμου τι σκέφτεσαι αν ειναι να κάνουμε κάποιες διορθώσεις..

Παιδια, η Νοτα έγραψε ένα πολύ τρυφερό κειμενάκι. Σύντομα στον αέρα.

:redface::redface: σ'ευχαριστώ Ολγα, μακάρι να συντελέσει ώστε να δωθούν τα μικρά...:(

Αχ στενοχωρήθηκα πολύ... Αντίο γατούνι...

Κρίμα το γατάκι....:(:(:(:(

Κι εγω τωρα το ειδα και στενοχωρηθηκα :(:(:(:(
Κριμα!!! Τουλαχιστον το προσπαθησατε!!!! :(:(

κρίμα για το γατάκι!
αντίο:bye::bye::bye:

τωρα διαβασα τα νεα,κριμα,πολυ κριμα:(,αλλα σιγουρα κανατε το καλυτερο.

Δυστυχώς η πανσιόν με τα 90 δεν παίρνει γατάκια. Μέσω φιλοζωικης το καλύτερο που μπορώ να πετύχω είναι 2.5 ευρω το καθένα την ημέρα δηλ 150 το μήνα. τα δυο:( Είναι πολύ δύσκολο να δοθούν. Εγώ προτείνω περίφραξη στον κήπο μέχρι να αναπτύξουν κάποιες αισθήσεις ενισχυμένες και ωστόσο βλέπουμε

:( ναι, νομίζω αυτό ειναι το καλύτερο, ωστόσο δεν παίρνουμε και μια δεύτερη γνώμη?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back