Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
κορίτσια είχα πει και γω για γατοφόρο πάνινη.lalenia μένω κυψέλη.αν τη χρειαστείς πως θα συνεννοηθούμε?
Η λαλένια είπε σε πρηγούμενο μήνυμα ότι θέλει μια πάνινη γατοφόρο!
Εσύ την Κυριακή θα έρθεις στον Αίλουρο
????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.θα θελα πολυ να γνωρίσω εσάς και τον κ.πανο.δεν πειράζει όμως κάποια άλλη ευκαιρία θα βρούμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ τι μπορώ να φέρω για τη lalenia και τα γατάκια?????????![]()
τι να σου πω
, το απόγευμα μπορεί να μπει και να μας πει τι άλλο χρειάζεται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
Lalenia, να μη σου φέρω την αμμολεκάνη την Κυριακή? Σου έχω πάρει και 8kg τροφή Kitten, φαντάζομαι ότι τη θες. Αν έχεις οτιδήποτε ανάγκη γράψε το.
Δεν έχω πολύ χώρο στο σπίτι (ειναι γκαρσονιέρα με μικρό μπαλκόνι, που λειτουργεί κ σαν πάρκινγκ ποδηλάτου) κ έτσι δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω άλλη αμμολεκάνη. Προτιμώ να καθαρίζω συχνότερα τη μια που έχω ήδη.
Όσο για την τροφή, αν ο καιρός είναι καλός την Kυριακή, θα προσπαθήσω να έρθω με το ποδήλατο, ώστε να τη βάλω στη σχάρα. Aν όμως έρθω με συγκοινωνία ή με άλλη κοπέλα, θα'ναι δύσκολο να την πάρω, γιατί θα κουβαλάω ήδη την κιθάρα μου στην πλάτη, καθώς 15.00 έχω μάθημα Eξάρχεια. Σε αυτή την περίπτωση ή στην περίπτωση που δεν μπορέσω να έρθω καθόλου, ίσως (χωρίς να το θεωρώ αυτονόητο) να μπορούσε μια κοπέλα που να μένει κοντα στην Kυψέλη (ΣτέλλαK είπε πως μένει Γαλάτσι κ μάλλον θα ερχόταν στο σεμινάριο ) να την πάρει σπίτι της κ να περάσω μια μέρα με το ποδήλατο να την πάρω ???
Πάντως επειδή δεν έχω ούτε αποθηκευτικό χώρο, δε θα είχε δυστυχώς νόημα να φέρουν κ άλλες κοπέλες μεγάλες ποσότητες τροφής, διότι δε θα ξέρω που να την βάλω...
Σ' ευχαριστώ πάντως πολύ, όπως κ όλλες τις άλλες κοπέλες που προσφέρονται να βοηθήσουν!!!
Tα γατόνια σας ευχαριστούν επίσης !!!!
stellak
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Τα τυφλούλια τελικά ήταν πραγματικά τυχερά!! Έχουν την υποστήριξη όλου του mycat!!
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
κορίτσια είχα πει και γω για γατοφόρο πάνινη.lalenia μένω κυψέλη.αν τη χρειαστείς πως θα συνεννοηθούμε?
εγώ μένω κοντά στην πλατεία, στη σκύρου. αν θες στειλε μου τηλέφωνο σου με πμ.
Eυχαριστώ : )
Kitsoyla, σ'ευχαριστώ πολύ που ήθελες να μου δώσεις κ έσυ γατοφόρο, αλλά νομίζω πως η πλαστική δε θα βολέψει τόσο κ ως φωλιά...
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Κανενα νεο για τα γατόπαιδα;:greycat::cat::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.(ελπίζω να καταφέρω να σου στείλω γιατι είμαι λίγο άσχετη
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.εστειλα χθες πμ στη lalenia και περιμένω να με πάρει .μένουμε πολύ κοντά.οπότε όσον αφορά σε μένα και πως θα της τα δώσω είμαστε ο.κ. τώρα δεν ξέρω αν τα άλλα κορίτσια με τα οποία θα βρεθείς στον αίλουρο (ζηλεύω δεν μπορώ να ρθω)
έχουν κάνει κάποια συνεννόηση μαζί της.πολύ τυχερά τα γατσούλια όλο το forum είναι standby.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
lalenia
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool