Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγω δεν προλαβα να την καλως ορισω καν!!! :( :( :(
Παιδια να παρουμε καινουριο φορητο της νερινας λεω εγω.......
Τεχνολογια λεει μετα..... Μου τη δινουν οι χαλασμενοι υπολογιστες γιατι ειμαι ασχετη! Αφου στο φροντιστηριο καθε φορα που πειραζουν τα παιδια τους υπολογιστες παθαινω κριση!!! Αντε να το διορθωσω μετα. Το φοβο μου να εχουν να μη πειραματιζονται στους δικους μου υπολογιστες.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οπότε Νερινα ελπιζω να λαβεις τη καλησπερα μου τηλεπαθητικά!!!
κατα τα άλλα δουλίτσα, τελειωνω 9 κι εχω να παω σπίτι να μαγειρεψω μη φυγω κι αφησω το σπίτι χωρις φαγητο! και μετα να πακεταρω ρουχα κλπ.... Αργά θα με παει πάλι :( :( :mad:
Αυριο Ηρακλειο. Και το αεροπλάνο που θα παμε ειναι ελικοφορο
:( :( :( :/: :/: . Καντε προσευχουλα να μη φυσαει και κουνάει!! Δεν με εμπνεει καθόλου!
Από Δευτερα θα τα πουμε. να ειστε όλοι πολύ καλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς σας βρήκα βρε. Ε είναι κανείς εδώ; Που χαθήκατε όλες σας Παρασκευάτικα; Δεν πιστεύω να βγήκατε ή να ετοιμάζεστε να βγείτε; Δε φταίει κανένας άλλος εγώ φταίω που σας ψάχνω.:rolleyes:
Φορητό ξανάφυγε για Αθήνα. :mad: Για την ώρα ο καλός μου και ο κουμπάρος μας μου έδωσαν ένα καινούργιο απο το μαγαζί του δεύτερου και έτσι για όσο κρατήσει θα σας γράφω. Εάν και με τη καντεμιά που με δέρνει τον βλέπω να πουλιέται και αυτός και όλοι όσους έχει στο μαγαζί σε χρόνο dt.
Τέσπα που λέει και η γνωστή, καλά να περάσετε ότι και εάν κάνετε απόψε το βράδυ. :) :inlove: :whistle: :happy:
Και εάν έχετε στο σπίτι υπολογιστή ρίξτε του μια σφαλιάρα, ξέρει αυτός γιατί.:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου νερινα
μπα που να παω εγω ειμαι και αρωστη μεσα και θα φτιαξω φιδε.
Το ντινακι μου καλοπερναει το βλεπω καθε μερα απ τη καμερα που αγορασε ο φιλος μου εχει πολι πλακα.

εγω σπιτι αυριο δουλευω κ χρημα δεν παιζει για εξω οποτε μεσα αγκαλια με τους γατους κ την πατουνα που σημερα εχει μεταμορφωθει σε βερζεβουλη κ τα χερια μου εχουν δυνοπαθησει

Κι εγω εδω στις επαλξεις γενικως.Θα κρατηση ο δανεικος φορητος Ετσι για να μαθη ο αλλος να την κανει!

Ένας υπολογιστής που σέβεται τον εαυτό του, τις μισές φορές δεν δουλεύει καλά και τις άλλες μισές δεν δουλεύει καθόλου.:lol::lol::lol::lol:

Ένας υπολογιστής που σέβεται τον εαυτό του, τις μισές φορές δεν δουλεύει καλά και τις άλλες μισές δεν δουλεύει καθόλου.:lol::lol::lol::lol:

Λεγε τετοια, να εξαφανιστει παλι η Νερινα για κανενα μηνα και να ρωτας συνεχεια που πηγε και ποτε θα γυρισει!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κι εγω εδω,ξυπνησα απο τη χειμερια ναρκη για λιγο και σε λιγο θα παω να ξαναπεσω:rolleyes: το προγραμμα το σαββατοκυριακο προβλεπεται ακρως κουραστικο για τα δικα μου δεδομενα και μαζευω δυναμεις:happy:

Καλημέρα σας παιδιά κ.λ.π., κ.λ.π. Παιδιά κοιμούνται, άντρας έφυγε για δουλειά, γάτος ξεροσταλιάζει έξω απο τη μπλε κρεβατοκάμαρα, όπου μέσα της αναπαύονται τα σκοτεινά αντικείμενα του πόθου του ή η τηλεόρασή του, όπως θέλει το βλέπει κανείς. Α, ξέχασα να σας μιλήσω για αυτό. Στη γιορτή της Νάσιας αυτή και ο πατέρας της έφεραν στο σπίτι ένα ενυδρείο με δύο χελωνίτσες. Την, τον Τσο και την τον Φλο (Δεν ξέρω πως ξεχωρίζεις το φύλο σε χελώνες) Τα ονόματα τα πήραν απο στοιχεία του χαρακτήρα τους. Τσο: Σαν τον καλό μου. Σκαρφαλώνει όπου βρει, τρώει συνέχεια και δε κάθεται λεπτό σε ησυχία, εάν όμως βγει απο το γνωστό του χώρο ψάχνει να βρεί που θα κρυφτεί.
Φλο: Απο μένα: Κινείται όσο λιγότερο μπορεί, λατρεύει τη ζέστη, κάθεται αραχτή όλη τη μέρα πάνω στή συσκευή που ζεσταίνει το ενυδρείο, τρώει μόνο τις λιχουδίτσες, εάν και εφόσον τις πέσουν στο κεφάλι, λατρεύει να πηγαίνει στην έξοδο της συσκευής που ανανεώνει το οξυγόνο, κάτι σα μικρό καταρράχτη και εάν την βγάλεις έξω το ρίχνει στην αναζήτηση.
Άμα ξέρει κανείς τίποτα για χελώνες δεκτό.
Πρέπει να συμμαζέψω, γιατί πρέπει να αφήσω ελεύθερο το πιάνο, θα έρθει σήμερα ένας καλός κύριος να το κουρντίσει και είναι καταχωνιασμένο κάτω απο ένα μάτσο στολές και παιχνίδια.
Πουρίνα περαστικά και πρόσεξε τα "βρώμικα". Μάριελ καλό κουράγιο.:)

Kalησπερα Μολις πριν λιγο ακουσα στις ειδησεις οτι στην Αγγλια 2 τραπεζες καθιερωσαν για τους εργαζομενους τους την αδεια με αποδοχες για οποιον εχει αρρωστο ζωακι. Να ενα μετρο που στην Ελλαδα για να ρθη θελει πολλα.
Επισης ειδε κανενας ΕΤ3 προχθες το βραδυ ? Ειχε στα Αληθινα σεναρια αφιερωμα σε 2 ατομα ενα στη Ροδο και ενα στην Καβαλα που εχουν ο ενας 200 γατες και η αλλη γυρω στις 100. Ειπαν οι ανθρωποι ποσο τα αγαπουν ποσο κοστιζει αυτη η υποθεση μιλησαν για τις στειρωσεις.
Παντως ηταν ενα απεριγραπτα ωραιο θεαμα να βλεπεις ενα σπιτι γεματο γατες που εχουν αραξει παντου σε οποιοδηποτε σημειο . .

σαν παραδεισος απο γατες!!! φαντασου να ζητανε και οι 100 ταυτοχρονα να τους δωσεις σημασια η να θελουν να κοιμηθουν πανω σου!!!!:bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:

Nai οντως. Παιδες ειδα οτι εγινε και ξεχωριστο ποστ το θεμα αυτο με τις γατες τωρα το ειδα συγνωμη.

Σε προλαβα Γιωτα :) με το θεμα με τις γατες :P

Χαχαχαχα! ναι !:up:

Kalημερα Εξω κρυο και φαινεται σαν να συνεφιαζει. Παιδι ενα βλεπει τηλεοραση ,παιδι δυο κοιμαται, παιδι τρια στα Γρεβενα για χιονι. Γατος παιζει με οτι και οποιον βρει.Παραφυλαει και μολις δει οτι καποιος κινειτε τρεχει και πιανει τα ποδια του.
Ομορφη μερα να χετε

Καλημέρα σε όλους.Giota πες στο παιδάκι σου να δώσει χαιρετίσματα στους συντοπίτες και να πετάξει κ καμία χιονόμπαλα και για μας:) Εδώ που και που βγάζει έναν χαζό ήλιο... Μακάρι να δούμε λίγο χιόνι επιτέλους....

καλημερα καλε πωπω κανει ψοφοκρυο εχω φορεσει την γουνα μου με το ονομα ζυλιτο το μονο που με ενοχλει ειναι η οπυρα του που σκαει στην μουρη μου με φορα η πατουνα παιζει με τον ποκυ ο γκρινιαρης τα εχει παρει με τον πισσα κ του κανει γκρρρρρρρ κ ο λαμπης κυνηγαει τον ποκυ να τον μυρισει

Καλημέρα. Παιδιά βλέπουν παιδικά, Ψιψί παίζει κυνηγητό με τα σκυλιά και εγώ δεν λέω να το πάρω απόφαση να ξεκινήσω να κάνω καμιά δουλειά.

Καλημέρα (ή μηπως καλησπέρα τέτοια ώρα που είναι?). Έχω ξυπνήσει από νωρίς αλλά βαριέμαι να σηκωθώ. Είμαι από το πρωί στο κρεββάτι με το laptop και έχω σηκωθεί 2 φορές μόνο για να φτιάξω καφέ. Ευτυχώς έχω μαγειρεψει από χθες και δεν έχω τίποτα να κάνω. Έχω τρομερό πονοκέφαλο και πονόλαιμο. Ο Χιόνης είναι ξαπλωμένος δίπλα μου και κοιμάται του καλού καιρού. Έχουμε εκτοπήσει τον Κώστα στο σαλόνι.Προσπαθώ να προετοιμαστώ ψυχολογικά για να σηκωθώ από το κρεββάτι και να έρθω στη συνάντηση που έχουμε το απόγευμα στο Μοναστηράκι για να σας γνωρίσω επιτέλους. Δεν το χάνω με τίποτα!!!:D :D :D

καλημερα! βγηκα να παρω εφημεριδα και κανει ποοολυυυ κρυο!!!! γυρισα τρεχοντας σπιτι!!! επερεπε να το ειχα καταλαβει γιατι ο φρουνακης μου δεν εχει κουνησει απο το κρεββατι μου!!!:lol: :lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back