Καλό σας βράδυ. Άντρας στον υπολογιστή, κάτι αλλάζει στο ίντερνετ και είναι σαν να παίζουμε το "πούντο, πούντο το δαχτυλίδι ψάξε, ψάξε δε θα το βρείς", όπου δαχτυλίδι εσείς βάλτε ίντερνετ. Παιδιά σε παιδικό πάρτυ. Νερίνα cool and treedy (μη ρωτήσετε τι σημαίνει αυτό, παντελόνι με βολάν, μπλούδα με ζώνη και βολάν στα μανίκια, ροζ καπέλο με λελούδι και κορδέλα με λελούδι στο λαιμό, ένα χάλι, σόρρυ ένα χάρμα ήθελα να πω), Νάσια Σπανιόλα, στολή κόκκινη της φωτιάς καπέλλο ταψί με λέλουδο να μετά συγχωρήσεως και κόκκινα γάντια, μέσα στο φρου φρου και στο βολάν και στο τριαντάφυλλο. Ολέ! Γάτος κοιμάται κάτω απο το τραπέζι της κουζίνας, φαί πίσω του, άμμος μπροστά του, ξυπνά πετάγεται ανάλογα που θέλει και τη ξαναπέφτει. Κάνει ένα ωραίο κρύο έξω και εγώ ονειρεύομαι παλιούς καιρούς, σε ξενοδοχεία, με χιόνι γύρω τους μέσα να σκας απο τη ζέστη, σε ένα κρεββάτι, με παγωτάκι τηλεόραση και αυτά, τα άλλα δεν αρμόζουν σε σοβαρά άτομα να τα αναφέρω.
Τώρα που είπα κρεββάτι: Που είπαμε ότι κοιμάται ο Χιόνης Ασπασία μου; Και ο Κώστας που κοιμάται Ασπασία μου;
Αυτά και περαστικά στι άρρωστες και Λακτούλα καλό ταξίδι. Οι υπόλοιπες ελπίζω να περάσετε καλά στη μάζωξη.