Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα!Δειτε μια απιστευτη φωτογραφια!

paparazziblog_erevnes.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: :lol: πολυ καλη!!!

Εγω εδω κανω προπονηση για τα πασχαλιατικα τσουρεκια οποιος δεν νηστευει και θελει κανα δυο ας βαλει μια φωνη:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μικα θα μας γραψεις συνταγη?
Εχω κανει διαφορα, αλλα ολα μου γινονται χαλια!:redface:

Μικα θα μας γραψεις συνταγη?
Εχω κανει διαφορα, αλλα ολα μου γινονται χαλια!:redface:

Βεβαιως βεβαιως και εγω δοκιμαζω δυο καινουργιες συνταγες σημερα να δω ποια ειναι καλυτερη πριν ξεκινησω να τα κανω στο ξενοδοχειο.:D

:lol: :lol: :lol: :lol: πολυ καλη!!!

Εγω εδω κανω προπονηση για τα πασχαλιατικα τσουρεκια οποιος δεν νηστευει και θελει κανα δυο ας βαλει μια φωνη:D
ΔΕ ΝΥΣΤΕΥΩΩΩΩΩ! Αν είναι και γεμιστά με μαρμελάδα ή σοκολάτα την έκοψα τη νηστεία σίγουρα!!!:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Καλημέρα σε όλους,

σήμερα, λέει, ξύπνησα με πολυ καλή διάθεση "θα'ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη" ένα πράμα...να πείτε ότι είχα λόγο?? μπααα η κατάσταση ίδια, στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη), ο γατος τρελλαμένος να κάνει "καμπουριτσες" από το πρωι και να με προκαλεί να παίξουμε κρυφτό, δυο-τρεις εργασίες για το πανεπιστημιο που είναι να γίνουν, καθώς και η φορογική δήλωση...εγώ όμως ξύπνησα με διάθεση λουλουδιασμένη (σαν την ιτιά) σας την στέλνω λοιπόν με όλη μου την θετική ενέργεια και με μια χαμογελαστή καλημέρα:)

Υ.Γ. Θέλω, τσουρέκι με μαρμελάδα ροδάκινο....στειλε βρε Μίκα λίγο...

ΔΕ ΝΥΣΤΕΥΩΩΩΩΩ! Αν είναι και γεμιστά με μαρμελάδα ή σοκολάτα την έκοψα τη νηστεία σίγουρα!!!:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Υ.Γ. Θέλω, τσουρέκι με μαρμελάδα ροδάκινο....στειλε βρε Μίκα λίγο...

:lol: :lol: Και εγω θελω να τα φαωωω...Πωπω μυρισε και το σπιτι..
τελικα η συνταγη ειναι πολυ καλη. Να κανω ενα MyCat catering? Θα τρωτε οτι θελω εγω ομως, δικτατορια στην κουζινα!:cool:

:lol: :lol: Και εγω θελω να τα φαωωω...Πωπω μυρισε και το σπιτι..
τελικα η συνταγη ειναι πολυ καλη. Να κανω ενα MyCat catering? Θα τρωτε οτι θελω εγω ομως, δικτατορια στην κουζινα!:cool:
YES MASTER!!!:blink: :blink: :blink:

Δεν με "χαλάει" καθόλου Μικά η ιδέα του catering άλλωστε είμαι και κόρη ακαμάτρα...:P θα με βολέψει κιόλας. (εν ολίγοις πιστεύω ότι αμα δεν έχει όρεξη για μαγειρεμα μην κάνεις τον κόπο να μπεις στην κουζίνα)

Ετσι ετσι μην βγαλω το μαστιγιο!:lol: :lol: :cool: :cool:

Οχι οκ δεν ειμαι τετοιος τυπος μαλλον θα εβαζα τα κλαμματα :lol:

Δεν με "χαλάει" καθόλου Μικά η ιδέα του catering άλλωστε είμαι και κόρη ακαμάτρα...:P θα με βολέψει κιόλας. (εν ολίγοις πιστεύω ότι αμα δεν έχει όρεξη για μαγειρεμα μην κάνεις τον κόπο να μπεις στην κουζίνα)

Ετσι ειναι. Η μανα μου δεν εχει ακουμπισει κατσαρολα στη ζωη της, μισει το μαγειρεμα. Δεν θελουμε κιολας να μαγειρεψει μιας και το φαι δεν τρωγετε.:lol: Βεβαια αλλοι ειναι καλοι στην κουζινα αλλα δεν τους αρεσει. Παω να γραψω τη συνταγη για το τσουρεκι

μικα οταν φτιαξεις κουλουρακια θυμησου και εμενα !!!:lol: :lol: :lol:

κι εδώ που τα λέμε, ας μην μείνουμε μόνο στα γλυκά, και αλμυρά και αλμυρά (έχω και χαμηλή πίεση το καημενο και θα βοηθήσουν);) ....τι λιχούδικο πλάσμα που είμαι ...

Α στο καλό πρωινιάτικα μου ανοίξατε την όρεξη. Πάω στο Βενέτη να χτυπήσω τίποτα!! :P

Εγώ τι να πω που νηστεύω???:blink: Τα σάλια μου τρέχουνε...:bleh: Πήγα και πήρα μια σοκολάτα υγείας με φουντούκια για να ξεδώσω...;)

Παω να δωσω κοινωνιολογια!:bye: :bye: :bye: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks:
Οχι πως θα την περασω, αλλα παω να δω τι "παιζει"!:whistle: :whistle: :whistle:

Παω να δωσω κοινωνιολογια!:bye: :bye: :bye: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks:
Οχι πως θα την περασω, αλλα παω να δω τι "παιζει"!:whistle: :whistle: :whistle:
Μόλις τελειώσεις έλα από το γραφείο. Κερνάω καφέ!!!:P

Εγώ τι να πω που νηστεύω???:blink: Τα σάλια μου τρέχουνε...:bleh: Πήγα και πήρα μια σοκολάτα υγείας με φουντούκια για να ξεδώσω...;)

Ορίστε! Που μου λένε πως έχει η σοκολάτα υγείας γάλα! Μου λένε οτι όλες οι σοκολάτες έχουν γάλα!:blink:
Κάτσε και θα τους πω εγώ!:mad: :rolleyes:

Καλή επιτυχία Ελενίτσα!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back