aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.901 16-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Ορίστε! Που μου λένε πως έχει η σοκολάτα υγείας γάλα! Μου λένε οτι όλες οι σοκολάτες έχουν γάλα! Κάτσε και θα τους πω εγώ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλέ! Η γάλκτος έχει γάλα! Η υγείας και η κουβερτούρα είναι νηστίσιμες!!! Έλα κι εσύ Κολωνάκι για καφέ! Αλλά πως θα έρθεις από Βούλα? Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ πως και δεν έχεις σχολείο σήμερα? Εεεεεε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:07 Η Mika έγραψε: #2.902 16-03-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Ορίστε! Που μου λένε πως έχει η σοκολάτα υγείας γάλα! Μου λένε οτι όλες οι σοκολάτες έχουν γάλα! Κάτσε και θα τους πω εγώ! Click για ανάπτυξη... Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:11 Η Κατερίνα έγραψε: #2.903 16-03-07 12:11 ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:11 Η Νιαου! έγραψε: #2.904 16-03-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε καλέ! Η γάλκτος έχει γάλα! Η υγείας και η κουβερτούρα είναι νηστίσιμες!!! Έλα κι εσύ Κολωνάκι για καφέ! Αλλά πως θα έρθεις από Βούλα? Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ πως και δεν έχεις σχολείο σήμερα? Εεεεεε???? Click για ανάπτυξη... Πεσ' τα! Για πλάκα το 'πα μωρέ!!! Χα! Με 'πιασες! Έκανα κοπάνα! Όχι όχι, πάμε εκδρομή για μεσογειακή διατροφή και βαριόμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η mimikaki έγραψε: #2.905 16-03-07 12:12 σαρδελιτσα ευχομαι οτι και αν γραψεις, δια μαγειας να περασεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η Νιαου! έγραψε: #2.906 16-03-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:21 Η mimikaki έγραψε: #2.907 16-03-07 12:21 α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η Mika έγραψε: #2.908 16-03-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Click για ανάπτυξη... τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:28 Η aspasiapef: #2.909 16-03-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:31 Η Κατερίνα έγραψε: #2.910 16-03-07 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Click για ανάπτυξη... σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η aspasiapef: #2.911 16-03-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Click για ανάπτυξη... Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η mimikaki έγραψε: #2.912 16-03-07 12:33 αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:35 Η Νιαου! έγραψε: #2.913 16-03-07 12:35 Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Ορίστε! Που μου λένε πως έχει η σοκολάτα υγείας γάλα! Μου λένε οτι όλες οι σοκολάτες έχουν γάλα! Κάτσε και θα τους πω εγώ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλέ! Η γάλκτος έχει γάλα! Η υγείας και η κουβερτούρα είναι νηστίσιμες!!! Έλα κι εσύ Κολωνάκι για καφέ! Αλλά πως θα έρθεις από Βούλα? Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ πως και δεν έχεις σχολείο σήμερα? Εεεεεε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:07 Η Mika έγραψε: #2.902 16-03-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Ορίστε! Που μου λένε πως έχει η σοκολάτα υγείας γάλα! Μου λένε οτι όλες οι σοκολάτες έχουν γάλα! Κάτσε και θα τους πω εγώ! Click για ανάπτυξη... Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:11 Η Κατερίνα έγραψε: #2.903 16-03-07 12:11 ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:11 Η Νιαου! έγραψε: #2.904 16-03-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε καλέ! Η γάλκτος έχει γάλα! Η υγείας και η κουβερτούρα είναι νηστίσιμες!!! Έλα κι εσύ Κολωνάκι για καφέ! Αλλά πως θα έρθεις από Βούλα? Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ πως και δεν έχεις σχολείο σήμερα? Εεεεεε???? Click για ανάπτυξη... Πεσ' τα! Για πλάκα το 'πα μωρέ!!! Χα! Με 'πιασες! Έκανα κοπάνα! Όχι όχι, πάμε εκδρομή για μεσογειακή διατροφή και βαριόμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η mimikaki έγραψε: #2.905 16-03-07 12:12 σαρδελιτσα ευχομαι οτι και αν γραψεις, δια μαγειας να περασεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η Νιαου! έγραψε: #2.906 16-03-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:21 Η mimikaki έγραψε: #2.907 16-03-07 12:21 α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η Mika έγραψε: #2.908 16-03-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Click για ανάπτυξη... τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:28 Η aspasiapef: #2.909 16-03-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:31 Η Κατερίνα έγραψε: #2.910 16-03-07 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Click για ανάπτυξη... σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η aspasiapef: #2.911 16-03-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Click για ανάπτυξη... Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η mimikaki έγραψε: #2.912 16-03-07 12:33 αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:35 Η Νιαου! έγραψε: #2.913 16-03-07 12:35 Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Ορίστε! Που μου λένε πως έχει η σοκολάτα υγείας γάλα! Μου λένε οτι όλες οι σοκολάτες έχουν γάλα! Κάτσε και θα τους πω εγώ! Click για ανάπτυξη... Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:11 Η Κατερίνα έγραψε: #2.903 16-03-07 12:11 ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:11 Η Νιαου! έγραψε: #2.904 16-03-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε καλέ! Η γάλκτος έχει γάλα! Η υγείας και η κουβερτούρα είναι νηστίσιμες!!! Έλα κι εσύ Κολωνάκι για καφέ! Αλλά πως θα έρθεις από Βούλα? Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ πως και δεν έχεις σχολείο σήμερα? Εεεεεε???? Click για ανάπτυξη... Πεσ' τα! Για πλάκα το 'πα μωρέ!!! Χα! Με 'πιασες! Έκανα κοπάνα! Όχι όχι, πάμε εκδρομή για μεσογειακή διατροφή και βαριόμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η mimikaki έγραψε: #2.905 16-03-07 12:12 σαρδελιτσα ευχομαι οτι και αν γραψεις, δια μαγειας να περασεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η Νιαου! έγραψε: #2.906 16-03-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:21 Η mimikaki έγραψε: #2.907 16-03-07 12:21 α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η Mika έγραψε: #2.908 16-03-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Click για ανάπτυξη... τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:28 Η aspasiapef: #2.909 16-03-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:31 Η Κατερίνα έγραψε: #2.910 16-03-07 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Click για ανάπτυξη... σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η aspasiapef: #2.911 16-03-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Click για ανάπτυξη... Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η mimikaki έγραψε: #2.912 16-03-07 12:33 αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:35 Η Νιαου! έγραψε: #2.913 16-03-07 12:35 Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:11 Η Νιαου! έγραψε: #2.904 16-03-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε καλέ! Η γάλκτος έχει γάλα! Η υγείας και η κουβερτούρα είναι νηστίσιμες!!! Έλα κι εσύ Κολωνάκι για καφέ! Αλλά πως θα έρθεις από Βούλα? Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ πως και δεν έχεις σχολείο σήμερα? Εεεεεε???? Click για ανάπτυξη... Πεσ' τα! Για πλάκα το 'πα μωρέ!!! Χα! Με 'πιασες! Έκανα κοπάνα! Όχι όχι, πάμε εκδρομή για μεσογειακή διατροφή και βαριόμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η mimikaki έγραψε: #2.905 16-03-07 12:12 σαρδελιτσα ευχομαι οτι και αν γραψεις, δια μαγειας να περασεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η Νιαου! έγραψε: #2.906 16-03-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:21 Η mimikaki έγραψε: #2.907 16-03-07 12:21 α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η Mika έγραψε: #2.908 16-03-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Click για ανάπτυξη... τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:28 Η aspasiapef: #2.909 16-03-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:31 Η Κατερίνα έγραψε: #2.910 16-03-07 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Click για ανάπτυξη... σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η aspasiapef: #2.911 16-03-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Click για ανάπτυξη... Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η mimikaki έγραψε: #2.912 16-03-07 12:33 αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:35 Η Νιαου! έγραψε: #2.913 16-03-07 12:35 Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Άντε καλέ! Η γάλκτος έχει γάλα! Η υγείας και η κουβερτούρα είναι νηστίσιμες!!! Έλα κι εσύ Κολωνάκι για καφέ! Αλλά πως θα έρθεις από Βούλα? Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ πως και δεν έχεις σχολείο σήμερα? Εεεεεε???? Click για ανάπτυξη... Πεσ' τα! Για πλάκα το 'πα μωρέ!!! Χα! Με 'πιασες! Έκανα κοπάνα! Όχι όχι, πάμε εκδρομή για μεσογειακή διατροφή και βαριόμουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η mimikaki έγραψε: #2.905 16-03-07 12:12 σαρδελιτσα ευχομαι οτι και αν γραψεις, δια μαγειας να περασεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η Νιαου! έγραψε: #2.906 16-03-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:21 Η mimikaki έγραψε: #2.907 16-03-07 12:21 α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η Mika έγραψε: #2.908 16-03-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Click για ανάπτυξη... τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:28 Η aspasiapef: #2.909 16-03-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:31 Η Κατερίνα έγραψε: #2.910 16-03-07 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Click για ανάπτυξη... σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η aspasiapef: #2.911 16-03-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Click για ανάπτυξη... Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η mimikaki έγραψε: #2.912 16-03-07 12:33 αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:35 Η Νιαου! έγραψε: #2.913 16-03-07 12:35 Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σαρδελιτσα ευχομαι οτι και αν γραψεις, δια μαγειας να περασεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:12 Η Νιαου! έγραψε: #2.906 16-03-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:21 Η mimikaki έγραψε: #2.907 16-03-07 12:21 α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η Mika έγραψε: #2.908 16-03-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Click για ανάπτυξη... τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:28 Η aspasiapef: #2.909 16-03-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:31 Η Κατερίνα έγραψε: #2.910 16-03-07 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Click για ανάπτυξη... σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η aspasiapef: #2.911 16-03-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Click για ανάπτυξη... Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η mimikaki έγραψε: #2.912 16-03-07 12:33 αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:35 Η Νιαου! έγραψε: #2.913 16-03-07 12:35 Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mika: Οι υγειας εχουν λεκιθινη σογιας και οχι γαλα. Εξαλου το βλεπεις και πισς στα συστατικα. Δοκιμαστε την Παυλιδη 70 % ειναι πολυ καλη, το μονο πραγμα με ζαχαρη που τρωω ειναι αυτο. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:21 Η mimikaki έγραψε: #2.907 16-03-07 12:21 α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η Mika έγραψε: #2.908 16-03-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Click για ανάπτυξη... τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:28 Η aspasiapef: #2.909 16-03-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:31 Η Κατερίνα έγραψε: #2.910 16-03-07 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Click για ανάπτυξη... σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η aspasiapef: #2.911 16-03-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Click για ανάπτυξη... Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η mimikaki έγραψε: #2.912 16-03-07 12:33 αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:35 Η Νιαου! έγραψε: #2.913 16-03-07 12:35 Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:24 Η Mika έγραψε: #2.908 16-03-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Click για ανάπτυξη... τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:28 Η aspasiapef: #2.909 16-03-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:31 Η Κατερίνα έγραψε: #2.910 16-03-07 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Click για ανάπτυξη... σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η aspasiapef: #2.911 16-03-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Click για ανάπτυξη... Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η mimikaki έγραψε: #2.912 16-03-07 12:33 αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:35 Η Νιαου! έγραψε: #2.913 16-03-07 12:35 Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: α δεν σας ειπα πηγα εφορια σημερα!!!! η τυπισα εκει ειχε τρελα νευρα(πρωτοφανες!!!) μαλλον επειδη την διεκοψα που καθαριζε το πορτοκαλι της! μου ελεγε κατι κινεζικα και εγω χαμογελαστα και γλυκα εκανα την κινεζα και της εξηγησα οτι δεν ειμαι λογιστρια και δεν ξερω τι μου γινεται!! μετα με μαλωσε και μου ειπε "να μην ξαναγινει" στην τελικη επρεπε να μου επιστρεψουν 10 ευρω αλλα τους ηταν πολυ δυσκολο , γιατι μονο να παιρνουν ξερουν και οταν ειναι να δωσουν κολλανε.... εψαξαν να δουν αν χρωσταω κατι για να μου τα κρατησουν αλλα "την πατησαν" και μου τα εδωσαν!!!! Click για ανάπτυξη... τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:28 Η aspasiapef: #2.909 16-03-07 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:31 Η Κατερίνα έγραψε: #2.910 16-03-07 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Click για ανάπτυξη... σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η aspasiapef: #2.911 16-03-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Click για ανάπτυξη... Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η mimikaki έγραψε: #2.912 16-03-07 12:33 αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:35 Η Νιαου! έγραψε: #2.913 16-03-07 12:35 Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ρε κορίτσια άσχετα από την κανονική συνάντηση, είναι κανείς μέσα σήμερα για κανα καφεδάκι? Νωρίς απογευματάκι μετά τη δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:31 Η Κατερίνα έγραψε: #2.910 16-03-07 12:31 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Click για ανάπτυξη... σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η aspasiapef: #2.911 16-03-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Click για ανάπτυξη... Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η mimikaki έγραψε: #2.912 16-03-07 12:33 αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:35 Η Νιαου! έγραψε: #2.913 16-03-07 12:35 Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Εγώ! Εγώ! Τι ώρα τελειώνεις? Mimikaki μπορείς κι εσύ? Click για ανάπτυξη... σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η aspasiapef: #2.911 16-03-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Click για ανάπτυξη... Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η mimikaki έγραψε: #2.912 16-03-07 12:33 αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:35 Η Νιαου! έγραψε: #2.913 16-03-07 12:35 Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: σχολάω 4.30 άρα κατά τις 5 μπορώ να είμαι κέντρο. Ελένηηηη εσύ μπορείς??? Click για ανάπτυξη... Εγώ 5 τελειώνω και είμαι ακριβώς ΠΛ.Κολωνακίου.Σε βολεύει να κατέβεις Κολωνάκι ή θες αλλού? Σου στέλνω με PM το κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:33 Η mimikaki έγραψε: #2.912 16-03-07 12:33 αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:35 Η Νιαου! έγραψε: #2.913 16-03-07 12:35 Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ βρε κοριτσια ελεγα να κατεβω κεντρο το πρωι και μετα με πηρε μια φιλη να παω σπιτι της.... θελω να ερθω ομως... τι να κανω?? να το ακυρωσω?? μπορω να την δω και αυριο ενω εσας.... θα το ακυρωσω για να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:35 Η Νιαου! έγραψε: #2.913 16-03-07 12:35 Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίζετε με τον πόνο μου, δεν πάειειειειειει! Θέλω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:37 Η mimikaki έγραψε: #2.914 16-03-07 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mika: τι??? Στα δωσανε?? Πως εγινε αυτο?? Παλι καλαπου δεν τα κρατησανε για τους καφεδες τους... Click για ανάπτυξη... ναι μετα απο πολυ κοπο και πολλα "δεν γινεται" και μετα απο μιση ωρα υπογραφες κλπ το εκαναν τρεμαμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:45 Η aretha έγραψε: #2.915 16-03-07 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: στο ψαξιμο δουλειας (ακομη περιμενω απάντηση απο αυτη την προκηρυξη) Click για ανάπτυξη... Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:53 Η mimikaki έγραψε: #2.916 16-03-07 12:53 κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:54 Η mimikaki έγραψε: #2.917 16-03-07 12:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης!! Στην ίδια μοίρα είμαστε. Εγώ περιμένω απαντήσεις από τρεις προκηρύξεις (οι δύο είναι από τον Οκτώβριο!) Click για ανάπτυξη... για μενα ειναι σαν να ψαχνω καθε μερα για δουλεια... μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 12:57 Η aspasiapef: #2.918 16-03-07 12:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κατερινα και Ασπα θα πατε τελικα??? που και τι ωρα?? Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 13:47 Η RedCat έγραψε: #2.919 16-03-07 13:47 Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Aretha, αυτό με τις προκηρύξεις είναι το σύνηθες μάλλον... αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, αν δεν συμφωνήσεις στον βασικό δεν σε παίρνουν ποτέ....κουράγιο όλοι της γης οι απολυμένοι.. Μιμικάκι, το ίδιο και εγώ παθαίνω, την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2007 στις 14:01 Η aretha έγραψε: #2.920 16-03-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ...μια χτυπαει σαν τρελο το τηλεφωνο, και μετα για αλλα διαστηματα δεν χτυπαει καθολου... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: την μια εβδομάδα με παιρνουν συνέχεια ραντεβού και δεν προλαβαίνω να κλείνω συνεντεύξεις και την άλλη...άκρα του τάφου σιωπή... Click για ανάπτυξη... είναι γνωστό και ισχύει τόσο με τις δουλειές όσο και με τους γκόμενους: ή δεν θα φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα ή θα σου πέφτουνε όλοι μαζεμένοι... Νόμος του Μέρφυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.