Mika
Δραστήριο μέλος
Αχ βρε Νερίνα μπράβο!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάλλον νιωθεις καλύτερα!!!!
Ελπίζω καλα όλοι! Καλη επιτυχία στη κοινωνιολογιά και καλή αναζήτηση εργασιας!!!! Να πάνε όλα καλα!!!
Ερώτηση για όποιον ξερει
Πριν πεταξω κατω το πλυντηριο πιάτων μου και το παταω, γιατί αφήνει στα μαχαιρ/να και τα ποτηρια τόσα στίγματα και τόση θολούρα!!!!?????? Θέλουν πάλυ πλυσιμο!!!!! Χαλια απερίγραπτα!!!
Λαμπρυντικό καο αλατι βάζω τις καλγκονίτ? Καμια ιδέα?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και μενα το πλυντηριο πιατων μου (ακα ο φιλος μου) εχει χαλασει τωρα τελευταια και τα αφηνει ολα απλυτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ετοιμαστε διδρομες να την απολαυσετε με οποιο τροπο μπορειτε
Νερινα καλως τα δεχτηκες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
:greycat: :greycat: :greycat:

anabou
Διάσημο μέλος

:kiss:
:cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
; ΥΓ. Νερίνα έχεις πολλή πλάκα!!!

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω ενα προβληματακι με το ντινακι ξηνει τα νιχακαι του στο καλαθακι του και το εχει κανει φαγομενο απ τη μια πλευρα γιατι το κανει αφου εγω του εχω οχιονοδρομειο?Και σιν της αλλης ξινεται και στο χαλι τησ κουζινασ που ειναι καινουριο και πρεπει να σπαει τα νιχακια του γιατι βρισκω γατζακια.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιαυτό είμαστε εδώ ...!!Βρε παιδάκια, βλέπω ότι εδω μέσα συναντιέστε και γνωρίζεστε. Θα με βοηθήσει κι εμένα την "άτεκνη" καμιά σας γιατί μαραζώνω χωρίς να συναναστρέφομαι ψιψίνια και άλλους λάτρεις ψιψινιών;

ladycat
Διάσημο μέλος
Βρε παιδάκια, βλέπω ότι εδω μέσα συναντιέστε και γνωρίζεστε. Θα με βοηθήσει κι εμένα την "άτεκνη" καμιά σας γιατί μαραζώνω χωρίς να συναναστρέφομαι ψιψίνια και άλλους λάτρεις ψιψινιών;
ΥΓ. Νερίνα έχεις πολλή πλάκα!!!![]()
πως θα μπορουσαμε να σε βοηθησουμε ιωαννα ειμαστε στην διαθεση σου ρωτα μας οτι θες
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

Συναντιέστε συχνά για καφέ;
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
... Το αγόρι μου είχε κανονίσει να μου πάρει ένα αλλα το ακυρώσαμε γιατί δε θέλω να ταλαιπωρώ το ψιψίνι, αλλά ούτε και να το αφήνω μόνο του ή να το φιλοξενεί κάποιος... αλλά πραγματικά μου λείπει πολύ η επαφή με τα ψιψίνια... σνιφ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εμας ο Σαββας μενει με τους γονεις μου στο χωριο, ενω στην Πατρα δεν εχω κανενα γατακι (εκτος απο 2 λουτρινα και μια αφισα που μου χαρισαν οι φιλες μου στην γιορτη μου, αφου ξερουν την αγαπη μου). Και αυτο γιατι δεν θελω να το εχω στις αποσκευες του λεωφορειου καθε φορα που ερχομαι στο χωριο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
... Εκτός από τα ταξίδια, το γατί θα πάθαινε λαλά με τη συνεχή αλλαγή περιβάλλοντος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
πριν λιγο πηγα σε ενα pet στο ψυχικο που ψωνιζω καμια φορα και βρηκα ενα ποντικακι παιχνιδι για γατες πολυ κουκλι το οποιο οταν το ακουμπας βγαζει τον αυθεντικο ηχο ενος ποντικου!!! ο φρου μου τρελλαθηκε!!! εχει και catnip μεσα!!!
αυτα!! φιλακια πολλαα
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα! Εμείς σήμερα πήγαμε στον Αίλουρο και γνωρίσαμε τον κ.Πάνο για τον οποίο είχαμε ακούσει τόσα πολλά. Με μια λέξη καταπληκτικός!!!
Το αστείο είναι ότι με το που πήγαμε και ανέφερα στη γυναίκα του ότι τους έχω ακούσει από το MyCat και ήθελα να τους γνωρίσω από κοντά, μου λέει "Ο Χίονης είναι αυτός? Κι εσύ η Aspasiapef? Σας ξέρω από το MyCat!" Δηλαδή μας διαβάζουν κι αυτοί!!!
Ο χοντρούλης μου χαίρει άκρας υγείας, έχει φτάσει αισιώς τα 5,2 κιλά και είναι στο όριο του ν'αρχίσει δίαιτα! Μας είπε ο κ.Πάνος ότι είναι ένας πολύ όμορφος και πολύ ήσυχος γατούλης. Αν και το ξέραμε χαρήκαμε που το ακούσαμε!!!
Επίσης μας είπε ότι μια πληγίτσα που είχαμε στο λαιμό ήταν γρατζουνίτσα, τα μαυράκια στο πιγούνι ακμή και τα ματάκια μας σε άριστη κατάσταση. Πήραμε χαπάκι για ενδοπαράσιτα με τη μία παρακαλώ, χωρίς ζόρια, και βάλαμε και Stronghold.Σε κανένα μήνα θα πάμε να κάνουμε αντιλυσσικό και θα μας πάρει αιματάκι για λευκαιμία. Έχουμε λίγο ουλίτιδα και μου είπε τι να κάνω για να με αφήνει να του πλένω τα δοντάκια ώστε να μη χρειαστεί νάρκωση και καθαρισμό. Αν και με αφήνει ήδη να του πιάνω τα δοντάκια χωρίς προσπάθεια.
Μου είπε όμως κάτι που το άκουσα πρώτη φορά και ενδιαφέρει όλους όσους έχουν λευκές γάτες. Είπε λοιπόν, ότι επειδή έχει λευκό κοντό τρίχωμα και λευκό δέρμα, άρα καθόλου μελανίνη, είναι πολύ πιθανό όταν φτάσει 3-4 χρονών να εμφανίσει καρκίνο στ'αυτάκια του αν κάθεται στον ήλιο!!!
Αν είχε σκουρόχρωμο δέρμα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Πρέπει λοιπόν είτε να του κάνουμε σκουρόχρωμο τατουάζ στ'αυτιά είτε να του βάζω αντιηλιακό με δείκτη προστασίας 40+. Πράγμα που έκανα με το που γύρισα σπίτι! Το είχατε ξανακούσει αυτό? Εγώ πρώτη φορά και τρελλάθηκα!!!

Όλα αυτά με 30 ευρώ (20 η επίσκεψη συν 10 τα φάρμακα) με απόδειξη. Πολύ λογικές τιμές για πολύ καλές υπηρεσίες!!! Θα ξαναπάμε σίγουρα!!!
Την ώρα που φεύγαμε, ήρθε ένας κύριος με μια γατοφόρο με 3 ή 4 μωρά γατάκια, περίπου 40-50 ημερών, σκέτη γλυκα! Απ'ότι μου είπε η σύζυγος του κ.Πάνου είναι αυτός που σύστησε τον Αίλουρο στο MyCat. Δεν ρώτησα όμως όνομα.....

Τελικα ασπασια, μαλλον ο Χιονης δεν θα επρεπε να ειχε αυτια, και οχι η σαρδελα!!
Ουφ, εγω δουλευα και ειμαι πτωμα!
Το βραδυ θα παμε στο σπιτι μιας φιλης μου γιατι τον τελευταιο καιρο εχουμε καιρο να "βγουμε"!
Νυσταζω και ειμαι κουρασμενη, αλλα τι να κανω που τους ειπα οτι θα παω?

mimikaki
Διάσημο μέλος
εγω εχω παρει στον δικο μου απο αγγλια ενα αντηλιακο για τα σημεια που εχει ασπρο αλλα το καλοκαιρι του εβαζα και πανω στο σκουρο στο κεφαλακι. ο ηλιος πια ειναι πολυ βλαβερος για μας ποσο ακομη για τα μικρα μας..
μπραβο ο αιλουρος!
ανυπομονω να παω και εγω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Γεια σας!
Τελικα ασπασια, μαλλον ο Χιονης δεν θα επρεπε να ειχε αυτια, και οχι η σαρδελα!!![]()
Ουφ, εγω δουλευα και ειμαι πτωμα!
Το βραδυ θα παμε στο σπιτι μιας φιλης μου γιατι τον τελευταιο καιρο εχουμε καιρο να "βγουμε"!
Νυσταζω και ειμαι κουρασμενη, αλλα τι να κανω που τους ειπα οτι θα παω?![]()
ξαπλωσε λιγο για κανενα μισαωρο τωρα σαρδελιτσα... εγω αυτο εκανα για να αντεξω το βραδυ....

Μπορω να ξαπλωσω για 2 λεπτα και να με παρει ο υπνος...
Θα παω και θα φυγω νωρις.
Ασε που δουλευω αυριο πρωι πρωι παλι!

mimikaki
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool