Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πω πω!!!! :blink: Φρόσω τι δράμα εικόνα είναι αυτή του γατούλη με τα κατεστραμένα αυτάκια και μυτούλα! Και είναι ίδιος ο Χιόνης μου!!! Ο κ.Πάνος δε μου είπε για μυτούλα, μόνο για αυτιά αλλά θα του βάζω και στη μύτη για καλό και για κακό! Όμως πόσο φόβο μπορεί να έχει αν βγαίνει μόνο στη βεράντα και με τις τέντες κατεβασμένες?:hmm: :hmm: :hmm: Ο κ.Πάνος μου είπε να βάζω ακόμα κι έτσι αντηλιακό από τη στιγμή που βγαίνει στη βεράντα έστω κι αν έχει λίγο ήλιο ή διαφορετικά τατουάζ στ'αυτιά. Τρομοκρατήθηκα που είδα τη φωτογραφία του γατούλη με τον καρκίνο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είπα κι εγώ να βγω μια βόλτα ξυνή μου βγήκε! Η θεία μου λείπει και έχω να προσέχω τον παππού. Ο οποίος μέσα στις 4 ώρες που έλειψα κατάφερε να χαλάσει το πιεσόμετρο, να ανεβάσει πίεση κι ευτυχώς να πάρει το χάπι του επιτέλους και να πέσει η πίεση :mad:. Μιλάμε τα'παιξα, ανησύχησε και τους από πάνω! Χειρότερα από μικρό παιδί. Άντε να περάσει και η αυριανή μέρα να γυρίσει η θεία γιατί δεν το αντέχω!

Αυτό με τον ήλιο και το αντηλιακό πρώτη φορά το ακούω. Πάντως ο αίλουρος, από όσα έχω διαβάσει εδώ, δεν παίζεται. Του αξίζουν πολλά μπράβο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface: :redface: Γυναίκες καλησπέρα σας. Ασπασία τι είναι αυτή η ιστορία με το τατουάζ, καθότι ο Μαντού είναι λευκός και τριανταφυλλένιος, στο ροζουλί τα μυτερά μεγάλα αυτάκια μας;:blink: :)

:redface: :redface: Γυναίκες καλησπέρα σας. Ασπασία τι είναι αυτή η ιστορία με το τατουάζ, καθότι ο Μαντού είναι λευκός και τριανταφυλλένιος, στο ροζουλί τα μυτερά μεγάλα αυτάκια μας;:blink: :)
Τσα! Να'μαι και πάλι! Μόλις σου απάντησα σε άλλο θέμα που έγραψες για τη "Διαγραφή Μελών"! Τα μεγάλα πνεύματα...
Λοιπόν Νερίνα, εκτός από το αντηλιακό που θα βάζεις στις μικρές στην παραλία, θα πρέπει να βάζεις αντηλιακό και στον μικρό στο μπαλκόνι...;) Τι να κάνουμε! Τα πανέμορφα λευκά αγοράκια μας είναι ευαισθητούλια.... Για γυαλιά δεν είπε τίποτα:hmm: Μήπως να τους βάλουμε για καλό και για κακό????:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :lol: :lol: :lol:

Tσα και εγώ. Αντηλιακό υπάρχει ειδικό για γάτες ή κάνει και αυτό για τα παιδιά;:confused: :blink: :confused: :blink: :confused: :blink: :confused: :blink: :redface: :inlove:

Tσα και εγώ. Αντηλιακό υπάρχει ειδικό για γάτες ή κάνει και αυτό για τα παιδιά;:confused: :blink: :confused: :blink: :confused: :blink: :confused: :blink: :redface: :inlove:
Ο γιατρός μου είπε αντηλιακό με δείκτη πάνω από 40. Δεν είπε για ειδικό αντηλιακό. Μάλιστα του είπα ότι θα βάλω από το δικό μου που είναι 50+ και μου είπε ότι είναι εντάξει. Του έβαλα το δικό μου του προσώπου το ecran total της ROC με δείκτη 50+;)

απο αυτο που ξερω εγω, καλο ειναι το αντηλιακο να περιεχει titanium oxide γιατι ειναι καταλληλο για γατες...

Καλημέρα!
Ασπασία, στο είπα ότι θα ενθουσιαστείς! Είναι φοβερός ο κύριος Παναγιώτης!
Φαντάζομαι εικόνα Χιόνης και Μαντού στην παραλία με μαύρο γυαλί και καπελάκι να παίζουν ρακέτες!!! Αχαχαχα:lol: :lol: :lol:

τι τελεια μερα σημερα! σχεδον καλοκαιρινη! ειναι για βολτα!!:up: :up: :up:

Εγώ μόλις γύρισα από βόλτα. Ξεκινήσαμε για Λαγονήσι αλλά είχε τόσο μπήξιμο στην Αμφιθέας που ούτε παραλιακή δεν προφτάσαμε να βγούμε. Τελικά πήγαμε Μικρολίμανο στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο για φαγητό και καφέ. Χαμός σήμερα! Όλος ο κόσμος έξω ήταν...:up:

Και εγω τωρα γυρισα, αλλα απο την δουλεια!
Πολυ κουραση, καναμε 3 παρτυ...
Το μονο καλο ειναι οι δυο σακουλες αποφαγια για τα ζωα!:)

Α, και κανονισα την αλλη Κυριακη να μην δουλευω για να παμε για καφε!

Εγώ βγήκα χτες το μεσημεράκι για καφέ. Σήμερα έχω λιώσει. Από καναπέ σε κρεβάτι και από κρεβάτι σε καναπέ. Είδα και τον "Άρχοντα" το 1 και το μισό 2 και έχουν τετραγωνίσει τα μάτια μου! 5 ώρες μπροστά στην τβ. Έσπασα όλα τα ρεκόρ μου!:P

Tην καλημερα μου με μια ομορφη εβδομαδα
Παιδια σχολειο γατος σκαρφαλωνει στις κουρτινες απο το πρωι.αυτες δεν ειναι πια κουρτινες το ξερω!
Ολοι καλα?

Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος αποτελειώνει τα κρόσια στα καλύμματα των επίπλων και κυνηγάει χελιδόνια μέσα απο το τζάμι. Ναι ήρθαν τα χελιδόνια. Το χέρι μου μοιάζει καλύτερα, αλλά φοβάμαι ότι θα με πιάσει το άλλο, έτσι που έχει αυτό πια επιφορτιστεί όλο το βάρος των χειρονακτικών εργασιών. Χτες είχαμε καλοκαίρι, σήμερα θα δείξει σε ποια εποχή θα ανήκει η μέρα. Καλά να μου είσαστε:)
Και Μάριελ τι έγινε με εκείνο το μάθημα;:redface:

Καλημέρα! Η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία πήρε τηλέφωνο ότι είναι άρρωστη και δε θα έρθει οπότε εκτος από τον Δ/ντα Σύμβουλο του οποίου είμαι γραμματέας θα έχω άλλους 5 νοματέους στο κεφάλι μου οι οποίοι εκτός από το ότι δεν μπορούν ούτε τηλέφωνο νά πάρουν μόνοι τους, δεν είναι ικανοί ούτε καφέ να κάνουν. Θα με πρίξουν σήμερα!!!:mad: :mad: :mad:
Δεν μου φτάνουν οι δουλειές στο σπίτι και το ότι κάθε Σ/Κ δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ, μου ξεκινάει καλά η βδομάδα μου μ'αυτό...:down:

Καλημέρα! Η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία πήρε τηλέφωνο ότι είναι άρρωστη και δε θα έρθει οπότε εκτος από τον Δ/ντα Σύμβουλο του οποίου είμαι γραμματέας θα έχω άλλους 5 νοματέους στο κεφάλι μου οι οποίοι εκτός από το ότι δεν μπορούν ούτε τηλέφωνο νά πάρουν μόνοι τους, δεν είναι ικανοί ούτε καφέ να κάνουν. Θα με πρίξουν σήμερα!!!:mad: :mad: :mad:
Δεν μου φτάνουν οι δουλειές στο σπίτι και το ότι κάθε Σ/Κ δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ, μου ξεκινάει καλά η βδομάδα μου μ'αυτό...:down:

Καλο κουραγιο Ασπασια!:(
Και εγω ολο το Σαββατοκυριακο ετοιμη για φονο ημουνα, ειχαμε δυο γαμουςκαι 15 εκτακτους για δουλεια που καλυτερα να μην ερχοντουσαν,ολες οι δουλειες γινανε 3 φορες:down:
Κατα τα αλλα μια υπεροχη μερα...Σε κανενα μηνα παω Κω, αρχιζει νωρις φετος η σεζον!:up: :up:

Καλημερα σε ολους!

Καλημέρα κι από μένα.
Μάλλον κι εμένα με περιμένει σήμερα δουλίτσα.
Ασπασία κουράγιο...
Νερίνα περαστικά.
Χριστίνα τι έγινε τελικά με τα άλατα?
Για τους υπόλοιπους Καλημέρα:):)
Σάββατο πήρα τελικά το καινούργιο πλυντήριο και το τσακίσαμε!:D
Τωρα κατάλαβα τι θόρυβο έκανε το προηγούμενο!!!
Επιτέλους έχω καθαρά ρούχα!
Βάζω και μια φώτο του Σίβα άσχετη με το θέμα αλλά έχει πλάκα!

Γειά σου Ισμήνη! Την Παρασκευή που έκανες κοπάνα απ'το γραφείο έχασες! Πήγαμε για καφέ με με Κατερίνα και Μιμίκα. Είδες το μήνυμα στο κινητό?

Αχ είναι κούκλος αυτός ο Σίβα!!! Πολύ τον ζηλεύω...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back