chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα το βάλει σίγουρα την άλλη Δευτέρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
ρε παιδιά άπειρες οι σελίδες, μέχρι να τις διαβάσω........
επιτέλους αδειούλα, ειμαι σπίτι παρέούλα με το Mycat ....ναστε καλά!!!!!!!
Πάσχα έρχεται και δεν ξέρω τι να κάνω? να πάω στο εξοχικό?
να μαζέψω παιδί, γατιά και να πάω???? περιμένουμε και την Μπουμπού να γεννήσει, κάπου σε εκείνες τις μέρες!!!!!
εσείς τι θα κάνετε?????? κανονισμένο κάτι ήδη?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οικογενειακως, παιδια-γατια!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
εγώ σκέφτομαι πώς να μεταφέρω την Μπουμπού....και καλά να μην έχει γεννήσει....αμά έχουμε και τα μικρούλια??????
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Δυσκολο μου ακουγεται αυτο.... Τον πρωτο μηνα ειδικα θα ειναι ασχημο να τα ανησυχησεις.μια χαρά sardelitsa....
εγώ σκέφτομαι πώς να μεταφέρω την Μπουμπού....και καλά να μην έχει γεννήσει....αμά έχουμε και τα μικρούλια??????

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Δυσκολο μου ακουγεται αυτο.... Τον πρωτο μηνα ειδικα θα ειναι ασχημο να τα ανησυχησεις.![]()
ναι και εγώ αυτό σκεφτόμουνα.....ακόμα και να μην έχει γεννήσει
δεν θα ήθελα να την ανυσυχήσω τις τελευταίες μέρες πρίν την γέννα!!!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι κι αυτο! Ασε που η Μπουμπου θα έχει σταμπάρει απο τωρα τη θέση που θα γεννήσει (αφου γράφεις οτι κλωτσάνε τα μικρα....)δεν θα ήθελα να την ανυσυχήσω τις τελευταίες μέρες πρίν την γέννα!!!!!
Ταξιδεψαμε με πλοιο 7-8 ωρες.
Ησυχα ηταν, εβγαζα που και που τα μωρα εξω απο το κλουβι και τα κρατουσα στην αγκαλια μου.
Μας κατουρησαν δυο φορες αλλα ημασταν καταλληλα προετοιμασμενοι.
Αν δεν εχει γεννησει, και ειναι στις μερες της, μπορει να γεννησει εκει που θα πατε.
Και μετα θα πρεπει να μεινει εκει μεχρι να μπορει να ταξιδεψει ξανα. Ειναι λιγο δυσκολο, εκτος και αν μπορεις να τα καταφερεις.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ναι κι αυτο! Ασε που η Μπουμπου θα έχει σταμπάρει απο τωρα τη θέση που θα γεννήσει (αφου γράφεις οτι κλωτσάνε τα μικρα....)
ναι πρέπει να έχει σταμπάρει ήδη το μέρος....και νομίζω ότι ειναι
το κρεββάτι του Κωνσταντίνου (του γιού μου), που ειναι κουκέτα και ειναι ψηλά...!!!!!!!
εκεί είχε γεννήσει και η Μπλάκυ.......
Ismini
Διάσημο μέλος
Ωχ!!!ναι πρέπει να έχει σταμπάρει ήδη το μέρος....και νομίζω ότι ειναι
το κρεββάτι του Κωνσταντίνου (του γιού μου), που ειναι κουκέτα και ειναι ψηλά...!!!!!!!
εκεί είχε γεννήσει και η Μπλάκυ.......

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Εγω το καλοκαιρι την πηρα στη χιο με τα μωρα της τα οποια ηταν ηδη 1,5 μηνων.
Ταξιδεψαμε με πλοιο 7-8 ωρες.
Ησυχα ηταν, εβγαζα που και που τα μωρα εξω απο το κλουβι και τα κρατουσα στην αγκαλια μου.
Μας κατουρησαν δυο φορες αλλα ημασταν καταλληλα προετοιμασμενοι.![]()
Αν δεν εχει γεννησει, και ειναι στις μερες της, μπορει να γεννησει εκει που θα πατε.
Και μετα θα πρεπει να μεινει εκει μεχρι να μπορει να ταξιδεψει ξανα. Ειναι λιγο δυσκολο, εκτος και αν μπορεις να τα καταφερεις.
μπα δεν θα το ρισκάρω.....
μια χαρά θα είναι και η Ανάσταση στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής!!!!!! μας βλέπω να ψηνουμε στην βεράντα, ευτυχώς 4ος όροφος ειμαστε δεν θα ενοχλεί η τσίκνα!!!!!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ωχ!!!![]()
![]()
![]()
η πάλι μπορεί να είναι και το δικό μου..!!!!!!!!!
σήμερα χωνότανε κάτω απο το πάπλωμα μου τι σκασμένο!!!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
απίθανο!!!!!ποτέ δεν ξέρεις που θα νιώσουν ασφάλεια, αλλά τα ζώα το μυρίζονται απο μακρυά....πότε τα αγαπούν και τα θέλουν..!!!!!
βλέπω εμένα, όπου πάω και υπάρχουν γατούλες δεν υπάρχει περίπτωση να μην μαζευτούν με τον ένα η τον άλλο τρόπο γύρω μου!!!!!! Λέτε στην προηγουμενη μου ζωή να ήμουν.....ΓΑΤΑ?????
άψογααααα!!!!!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
¨απίθανο!!!!!
ποτέ δεν ξέρεις που θα νιώσουν ασφάλεια, αλλά τα ζώα το μυρίζονται απο μακρυά....πότε τα αγαπούν και τα θέλουν..!!!!!
βλέπω εμένα, όπου πάω και υπάρχουν γατούλες δεν υπάρχει περίπτωση να μην μαζευτούν με τον ένα η τον άλλο τρόπο γύρω μου!!!!!! Λέτε στην προηγουμενη μου ζωή να ήμουν.....ΓΑΤΑ?????
άψογααααα!!!!!!!
Έτσι ακριβώς είναι! Τα παιδιά και τα ζώα, από ένστικτο, πάνε σ'αυτούς που τα αγαπάνε.Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω έξω και να μη μαζέψω ότι σκύλο ή γάτα υπάρχει στην περιοχή. Αυτό δε με τις γάτες είναι το κάτι άλλο! Καλά να με ακολουθούν σκύλοι στο δρόμο, αλλά γάτες να με παίρνουν από πίσω???
Και μάλιστα όταν πριν από το Χιόνη δεν είχα γάτα στη ζωή μου εκτός από τα αδέσποτα που τάιζα. Η αδελφή μου λέει ότι σε προηγούμενη ζωή ήμουν σίγουρα είτε γάτα είτε μάγισσα!!!....
Εγώ Πάσχα το πιο πιθανό είναι να πάω Κεφαλλονιά. Όταν έχεις εξοχικό δύσκολα πας αλλού. Ειδικά εμένα που είναι σε νησί, πρέπει να πηγαίνω κάθε 2-3 μήνες το αργότερο να το ανοίγω διαφορετικά οι τοίχοι τρέχουν από την υγρασία.
Το θέμα είναι ότι μάλλον θα πάω για 10 μέρες περίπου (6-16/4) και θα πρέπει να πάρω και τον Χιόνη μαζί. Φοβάμαι ότι θα τον πειράξει τόση ώρα στο αυτοκίνητο Αθήνα-Κυλλήνη. Το πλοίο είναι μόνο 1,5 ώρα οπότε είναι καλύτερα τα πράγματα εκεί. Μέχρι στιγμής έχει μπει στη γατοφόρο μόνο για να πάει μέχρι το γιατρό και διαμαρτυρόταν ασταμάτητα...
Συν του ότι φοβάμαι ότι στην Κεφαλλονιά που έχουμε κήπο θα αφηνιάσει και θα μου το σκάσει και άντε να τον βρω μετά....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
¨
Έτσι ακριβώς είναι! Τα παιδιά και τα ζώα, από ένστικτο, πάνε σ'αυτούς που τα αγαπάνε.Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω έξω και να μη μαζέψω ότι σκύλο ή γάτα υπάρχει στην περιοχή. Αυτό δε με τις γάτες είναι το κάτι άλλο! Καλά να με ακολουθούν σκύλοι στο δρόμο, αλλά γάτες να με παίρνουν από πίσω???Και μάλιστα όταν πριν από το Χιόνη δεν είχα γάτα στη ζωή μου εκτός από τα αδέσποτα που τάιζα. Η αδελφή μου λέει ότι σε προηγούμενη ζωή ήμουν σίγουρα είτε γάτα είτε μάγισσα!!!....
![]()
![]()
![]()
Εγώ Πάσχα το πιο πιθανό είναι να πάω Κεφαλλονιά. Όταν έχεις εξοχικό δύσκολα πας αλλού. Ειδικά εμένα που είναι σε νησί, πρέπει να πηγαίνω κάθε 2-3 μήνες το αργότερο να το ανοίγω διαφορετικά οι τοίχοι τρέχουν από την υγρασία.![]()
Το θέμα είναι ότι μάλλον θα πάω για 10 μέρες περίπου (6-16/4) και θα πρέπει να πάρω και τον Χιόνη μαζί. Φοβάμαι ότι θα τον πειράξει τόση ώρα στο αυτοκίνητο Αθήνα-Κυλλήνη. Το πλοίο είναι μόνο 1,5 ώρα οπότε είναι καλύτερα τα πράγματα εκεί. Μέχρι στιγμής έχει μπει στη γατοφόρο μόνο για να πάει μέχρι το γιατρό και διαμαρτυρόταν ασταμάτητα...Συν του ότι φοβάμαι ότι στην Κεφαλλονιά που έχουμε κήπο θα αφηνιάσει και θα μου το σκάσει και άντε να τον βρω μετά....
![]()
δεν έχεις καθόλου άδικο.....ειδικά αν ειναι γυριστρούλης..!!!!!
εμένα ευτυχώς οι δικές μου ο Ρούπι και η Μπουμπού που είναι Σιάμ,είναι πολύ ήσυχοι στο καλαθάκι τους. αυτή που παθαίνει κρίση ειναι η Μπλάκυ , η κεραμιδόγατα μας!!!
μιλάμε πέρυσι, έφερνε τούμπες μαζί με το καλάθι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, χρειάστηκε να σταματήσω 3 φορές για 2 1/2 ώρες δρόμο!!!!!!!! είναι στα γονίδια τους νομίζω!!!!!!
Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας!
Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους.
Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α, δεν σας ειπα!
Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβοοοοοο!!!!!!!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool