giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 09:42 Η giota έγραψε: #281 07-10-06 09:42 Δεν με εκμεταλευεσε καθολου αληθεια λεω... Την αγκαλια την εδωσα απο χθες ολο αγκαλια τον εχω Ασε που με ακολουθει συνεχεια ακομα και ζαλισμενος που ητανε μολις εφευγα απο κοντα του ερχοταν βαδιζω και παραμιλω απο πισω μου .Sardela αντε με το καλο να παρης την γατουλα σου και στα δικα σου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 11:10 Η Lady έγραψε: #282 07-10-06 11:10 Περαστικά στα γατάκια κορίτσια! Κουράγιο σε όσες βαριούνται να μαγειρέψουν! Με ξύπνησαν πάλι με το να βαράνε κουδούνια..Περίμενα πακέτο από Acs και ένα τηλέφωνο δε με πήραν να μου πουν οτι έρχονται..με αποτέλεσμα να μην ακούω το κουδούνι και τελικά ο courier μάλωνε με μια γειτόνισσα που ήθελε να πάρει το πακέτο για να μου το δώσει..Τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 11:50 Η sofiagal έγραψε: #283 07-10-06 11:50 Καλημέρα και από μένα ,μόλις ξυπνήσα και αφου έφτιαξα καφεδάκι βουρ για pc.Στο σπίτι γίνεται πανικός και δεν ξέρω τι θα μαγειρέψω. Ωρες-ώρες λέω καλύτερα να δούλευα...Α!έχω και την ουρά μου (μαυρούλα) ,που δεν με αφήνει στιγμή μόνη μου.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pc.jpg 25,6 KB · Εμφανίσεις: 19 Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 12:50 Η Κατερίνα έγραψε: #284 07-10-06 12:50 Καλημέρα κι από μένα! Πρωινό καφεδάκι με τη γατοπαρεα είναι ότι πρέπει!!! Τα γατιά μου έχουν ξεσαλώσει. Ο Ποκίτο ανεβαίνει στον εκτυπωτή και πατάει το κουμπί και τον ανοιγοκλείνει!!!! (Ευτυχώς που ο καλός μου κοιμάται ακόμα γιατί αν το έβλεπε αυτό....) Nerina ευχαρίστως σου κρατάω τα ζουζούνια σου, θα τα πάω και βόλτα στη θάλασσα αύριο! Λέω αυτό το Σ/Κ απλά να αράξω. Το έχω πολύ ανάγκη. Ένα σκουπισμα-σφουγγάρισμα είναι αρκετό (κι ας κανει παρτυ η σκόνη πάνω στα έπιπλα) και ρούχα έχουμε ακόμα, οπότε και το σιδέρωμα μπορώ να το αποφύγω! Όσο για το μαγείρεμα...κάτι απλό σήμερα, μακαρόνια ή καμμια ομελέτα που χουμε και καιρό να φάμε. Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!! Να δω όμως πως θα γλυτώσω από τα ψώνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η Αθανασία έγραψε: #285 07-10-06 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ** Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!! ** Click για ανάπτυξη... Κι εμείς είμαστε "ανάποδοι" ενίοτε... Για το φαγητό έχω ανοίξει νέο θέμα ("Τι μαγειρεύουμε σήμερα;"). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 17:13 Η ladycat έγραψε: #286 07-10-06 17:13 αχ ειμαι σπιτι βαριεμαι τα μωρα μου χαλανε το κοσμο εδω η καλη μπειμπι σιτερ με 100 ευρωπουλα την ωρα τα μαθαινω να καθονται κ προσοχη χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 17:19 Η purina έγραψε: #287 07-10-06 17:19 καλησπερα και απο μενα.Σημερα ψονισα σε μενα αλλα οπωσ καθε φορα και στο ντινο μου.(φαγακι,αμμο)Πηρα ενα ωραιο μπουφανακι μια μπλουζιτσα (εραντε)και μια κρεμα τησ l oreal για το προσωπο. Φαει δε παιζει να μαγιρεψει κανεις θα φαμε στο μαγαζι του κωστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 10:55 Η giota έγραψε: #288 08-10-06 10:55 kαλημερα Κυριακη βροχερη εως μουσκεμενη. Γατος στις παλιες του δοξες,παιδια βλεπουν τηλεοραση, το εταιρον ημισι αναπληρωνει τις αναγκες σε υπνο και εγω καφε για τωρα και μετα θα κανω τον Μαμαλακη Πρεπει να φαμε κιολας Να περνατε ολοικαι ολες καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 11:36 Η anabou έγραψε: #289 08-10-06 11:36 Καλημέρα κι από μένα! Τελευταία μέρα διαβάσματος, ήρτεν η ώρα μου! Τώρα πίνω καφεδάκι και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για να πέσω στα σκληρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:07 Η Κατερίνα έγραψε: #290 08-10-06 12:07 Καλημέρα κι από μένα. Ο καλός μου ακόμα κοιμάται...να δω τι ώρα θα ξυπνήσει να βολτάρουμε!!! τα γατιά μου θεωρούν ότι το καλύτερο μέρος για παιχνιδι είναι η καρεκλα του υπολογιστή την ώρα όμως που κάθομαι, έτσι με παίρνουν και μενα οι ξοφαλτσες!!! anabou καλή επιτυχία για αύριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:39 Η ladycat έγραψε: #291 08-10-06 12:39 καλημερα εδω ο ηλιος καιει θα βγαλω τα τερατα στην ταρατσα να λιαστουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:06 Η Mariel έγραψε: #292 08-10-06 14:06 anabou καλη επιτυχια γι'αυριο !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο.... ουφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:52 Η anabou έγραψε: #293 08-10-06 14:52 Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν με εκμεταλευεσε καθολου αληθεια λεω... Την αγκαλια την εδωσα απο χθες ολο αγκαλια τον εχω Ασε που με ακολουθει συνεχεια ακομα και ζαλισμενος που ητανε μολις εφευγα απο κοντα του ερχοταν βαδιζω και παραμιλω απο πισω μου .Sardela αντε με το καλο να παρης την γατουλα σου και στα δικα σου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 11:10 Η Lady έγραψε: #282 07-10-06 11:10 Περαστικά στα γατάκια κορίτσια! Κουράγιο σε όσες βαριούνται να μαγειρέψουν! Με ξύπνησαν πάλι με το να βαράνε κουδούνια..Περίμενα πακέτο από Acs και ένα τηλέφωνο δε με πήραν να μου πουν οτι έρχονται..με αποτέλεσμα να μην ακούω το κουδούνι και τελικά ο courier μάλωνε με μια γειτόνισσα που ήθελε να πάρει το πακέτο για να μου το δώσει..Τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 11:50 Η sofiagal έγραψε: #283 07-10-06 11:50 Καλημέρα και από μένα ,μόλις ξυπνήσα και αφου έφτιαξα καφεδάκι βουρ για pc.Στο σπίτι γίνεται πανικός και δεν ξέρω τι θα μαγειρέψω. Ωρες-ώρες λέω καλύτερα να δούλευα...Α!έχω και την ουρά μου (μαυρούλα) ,που δεν με αφήνει στιγμή μόνη μου.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pc.jpg 25,6 KB · Εμφανίσεις: 19 Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 12:50 Η Κατερίνα έγραψε: #284 07-10-06 12:50 Καλημέρα κι από μένα! Πρωινό καφεδάκι με τη γατοπαρεα είναι ότι πρέπει!!! Τα γατιά μου έχουν ξεσαλώσει. Ο Ποκίτο ανεβαίνει στον εκτυπωτή και πατάει το κουμπί και τον ανοιγοκλείνει!!!! (Ευτυχώς που ο καλός μου κοιμάται ακόμα γιατί αν το έβλεπε αυτό....) Nerina ευχαρίστως σου κρατάω τα ζουζούνια σου, θα τα πάω και βόλτα στη θάλασσα αύριο! Λέω αυτό το Σ/Κ απλά να αράξω. Το έχω πολύ ανάγκη. Ένα σκουπισμα-σφουγγάρισμα είναι αρκετό (κι ας κανει παρτυ η σκόνη πάνω στα έπιπλα) και ρούχα έχουμε ακόμα, οπότε και το σιδέρωμα μπορώ να το αποφύγω! Όσο για το μαγείρεμα...κάτι απλό σήμερα, μακαρόνια ή καμμια ομελέτα που χουμε και καιρό να φάμε. Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!! Να δω όμως πως θα γλυτώσω από τα ψώνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η Αθανασία έγραψε: #285 07-10-06 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ** Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!! ** Click για ανάπτυξη... Κι εμείς είμαστε "ανάποδοι" ενίοτε... Για το φαγητό έχω ανοίξει νέο θέμα ("Τι μαγειρεύουμε σήμερα;"). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 17:13 Η ladycat έγραψε: #286 07-10-06 17:13 αχ ειμαι σπιτι βαριεμαι τα μωρα μου χαλανε το κοσμο εδω η καλη μπειμπι σιτερ με 100 ευρωπουλα την ωρα τα μαθαινω να καθονται κ προσοχη χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 17:19 Η purina έγραψε: #287 07-10-06 17:19 καλησπερα και απο μενα.Σημερα ψονισα σε μενα αλλα οπωσ καθε φορα και στο ντινο μου.(φαγακι,αμμο)Πηρα ενα ωραιο μπουφανακι μια μπλουζιτσα (εραντε)και μια κρεμα τησ l oreal για το προσωπο. Φαει δε παιζει να μαγιρεψει κανεις θα φαμε στο μαγαζι του κωστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 10:55 Η giota έγραψε: #288 08-10-06 10:55 kαλημερα Κυριακη βροχερη εως μουσκεμενη. Γατος στις παλιες του δοξες,παιδια βλεπουν τηλεοραση, το εταιρον ημισι αναπληρωνει τις αναγκες σε υπνο και εγω καφε για τωρα και μετα θα κανω τον Μαμαλακη Πρεπει να φαμε κιολας Να περνατε ολοικαι ολες καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 11:36 Η anabou έγραψε: #289 08-10-06 11:36 Καλημέρα κι από μένα! Τελευταία μέρα διαβάσματος, ήρτεν η ώρα μου! Τώρα πίνω καφεδάκι και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για να πέσω στα σκληρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:07 Η Κατερίνα έγραψε: #290 08-10-06 12:07 Καλημέρα κι από μένα. Ο καλός μου ακόμα κοιμάται...να δω τι ώρα θα ξυπνήσει να βολτάρουμε!!! τα γατιά μου θεωρούν ότι το καλύτερο μέρος για παιχνιδι είναι η καρεκλα του υπολογιστή την ώρα όμως που κάθομαι, έτσι με παίρνουν και μενα οι ξοφαλτσες!!! anabou καλή επιτυχία για αύριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:39 Η ladycat έγραψε: #291 08-10-06 12:39 καλημερα εδω ο ηλιος καιει θα βγαλω τα τερατα στην ταρατσα να λιαστουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:06 Η Mariel έγραψε: #292 08-10-06 14:06 anabou καλη επιτυχια γι'αυριο !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο.... ουφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:52 Η anabou έγραψε: #293 08-10-06 14:52 Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά στα γατάκια κορίτσια! Κουράγιο σε όσες βαριούνται να μαγειρέψουν! Με ξύπνησαν πάλι με το να βαράνε κουδούνια..Περίμενα πακέτο από Acs και ένα τηλέφωνο δε με πήραν να μου πουν οτι έρχονται..με αποτέλεσμα να μην ακούω το κουδούνι και τελικά ο courier μάλωνε με μια γειτόνισσα που ήθελε να πάρει το πακέτο για να μου το δώσει..Τι να πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 11:50 Η sofiagal έγραψε: #283 07-10-06 11:50 Καλημέρα και από μένα ,μόλις ξυπνήσα και αφου έφτιαξα καφεδάκι βουρ για pc.Στο σπίτι γίνεται πανικός και δεν ξέρω τι θα μαγειρέψω. Ωρες-ώρες λέω καλύτερα να δούλευα...Α!έχω και την ουρά μου (μαυρούλα) ,που δεν με αφήνει στιγμή μόνη μου.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pc.jpg 25,6 KB · Εμφανίσεις: 19 Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 12:50 Η Κατερίνα έγραψε: #284 07-10-06 12:50 Καλημέρα κι από μένα! Πρωινό καφεδάκι με τη γατοπαρεα είναι ότι πρέπει!!! Τα γατιά μου έχουν ξεσαλώσει. Ο Ποκίτο ανεβαίνει στον εκτυπωτή και πατάει το κουμπί και τον ανοιγοκλείνει!!!! (Ευτυχώς που ο καλός μου κοιμάται ακόμα γιατί αν το έβλεπε αυτό....) Nerina ευχαρίστως σου κρατάω τα ζουζούνια σου, θα τα πάω και βόλτα στη θάλασσα αύριο! Λέω αυτό το Σ/Κ απλά να αράξω. Το έχω πολύ ανάγκη. Ένα σκουπισμα-σφουγγάρισμα είναι αρκετό (κι ας κανει παρτυ η σκόνη πάνω στα έπιπλα) και ρούχα έχουμε ακόμα, οπότε και το σιδέρωμα μπορώ να το αποφύγω! Όσο για το μαγείρεμα...κάτι απλό σήμερα, μακαρόνια ή καμμια ομελέτα που χουμε και καιρό να φάμε. Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!! Να δω όμως πως θα γλυτώσω από τα ψώνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η Αθανασία έγραψε: #285 07-10-06 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ** Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!! ** Click για ανάπτυξη... Κι εμείς είμαστε "ανάποδοι" ενίοτε... Για το φαγητό έχω ανοίξει νέο θέμα ("Τι μαγειρεύουμε σήμερα;"). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 17:13 Η ladycat έγραψε: #286 07-10-06 17:13 αχ ειμαι σπιτι βαριεμαι τα μωρα μου χαλανε το κοσμο εδω η καλη μπειμπι σιτερ με 100 ευρωπουλα την ωρα τα μαθαινω να καθονται κ προσοχη χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 17:19 Η purina έγραψε: #287 07-10-06 17:19 καλησπερα και απο μενα.Σημερα ψονισα σε μενα αλλα οπωσ καθε φορα και στο ντινο μου.(φαγακι,αμμο)Πηρα ενα ωραιο μπουφανακι μια μπλουζιτσα (εραντε)και μια κρεμα τησ l oreal για το προσωπο. Φαει δε παιζει να μαγιρεψει κανεις θα φαμε στο μαγαζι του κωστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 10:55 Η giota έγραψε: #288 08-10-06 10:55 kαλημερα Κυριακη βροχερη εως μουσκεμενη. Γατος στις παλιες του δοξες,παιδια βλεπουν τηλεοραση, το εταιρον ημισι αναπληρωνει τις αναγκες σε υπνο και εγω καφε για τωρα και μετα θα κανω τον Μαμαλακη Πρεπει να φαμε κιολας Να περνατε ολοικαι ολες καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 11:36 Η anabou έγραψε: #289 08-10-06 11:36 Καλημέρα κι από μένα! Τελευταία μέρα διαβάσματος, ήρτεν η ώρα μου! Τώρα πίνω καφεδάκι και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για να πέσω στα σκληρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:07 Η Κατερίνα έγραψε: #290 08-10-06 12:07 Καλημέρα κι από μένα. Ο καλός μου ακόμα κοιμάται...να δω τι ώρα θα ξυπνήσει να βολτάρουμε!!! τα γατιά μου θεωρούν ότι το καλύτερο μέρος για παιχνιδι είναι η καρεκλα του υπολογιστή την ώρα όμως που κάθομαι, έτσι με παίρνουν και μενα οι ξοφαλτσες!!! anabou καλή επιτυχία για αύριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:39 Η ladycat έγραψε: #291 08-10-06 12:39 καλημερα εδω ο ηλιος καιει θα βγαλω τα τερατα στην ταρατσα να λιαστουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:06 Η Mariel έγραψε: #292 08-10-06 14:06 anabou καλη επιτυχια γι'αυριο !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο.... ουφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:52 Η anabou έγραψε: #293 08-10-06 14:52 Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μένα ,μόλις ξυπνήσα και αφου έφτιαξα καφεδάκι βουρ για pc.Στο σπίτι γίνεται πανικός και δεν ξέρω τι θα μαγειρέψω. Ωρες-ώρες λέω καλύτερα να δούλευα...Α!έχω και την ουρά μου (μαυρούλα) ,που δεν με αφήνει στιγμή μόνη μου.(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 12:50 Η Κατερίνα έγραψε: #284 07-10-06 12:50 Καλημέρα κι από μένα! Πρωινό καφεδάκι με τη γατοπαρεα είναι ότι πρέπει!!! Τα γατιά μου έχουν ξεσαλώσει. Ο Ποκίτο ανεβαίνει στον εκτυπωτή και πατάει το κουμπί και τον ανοιγοκλείνει!!!! (Ευτυχώς που ο καλός μου κοιμάται ακόμα γιατί αν το έβλεπε αυτό....) Nerina ευχαρίστως σου κρατάω τα ζουζούνια σου, θα τα πάω και βόλτα στη θάλασσα αύριο! Λέω αυτό το Σ/Κ απλά να αράξω. Το έχω πολύ ανάγκη. Ένα σκουπισμα-σφουγγάρισμα είναι αρκετό (κι ας κανει παρτυ η σκόνη πάνω στα έπιπλα) και ρούχα έχουμε ακόμα, οπότε και το σιδέρωμα μπορώ να το αποφύγω! Όσο για το μαγείρεμα...κάτι απλό σήμερα, μακαρόνια ή καμμια ομελέτα που χουμε και καιρό να φάμε. Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!! Να δω όμως πως θα γλυτώσω από τα ψώνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η Αθανασία έγραψε: #285 07-10-06 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ** Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!! ** Click για ανάπτυξη... Κι εμείς είμαστε "ανάποδοι" ενίοτε... Για το φαγητό έχω ανοίξει νέο θέμα ("Τι μαγειρεύουμε σήμερα;"). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 17:13 Η ladycat έγραψε: #286 07-10-06 17:13 αχ ειμαι σπιτι βαριεμαι τα μωρα μου χαλανε το κοσμο εδω η καλη μπειμπι σιτερ με 100 ευρωπουλα την ωρα τα μαθαινω να καθονται κ προσοχη χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 17:19 Η purina έγραψε: #287 07-10-06 17:19 καλησπερα και απο μενα.Σημερα ψονισα σε μενα αλλα οπωσ καθε φορα και στο ντινο μου.(φαγακι,αμμο)Πηρα ενα ωραιο μπουφανακι μια μπλουζιτσα (εραντε)και μια κρεμα τησ l oreal για το προσωπο. Φαει δε παιζει να μαγιρεψει κανεις θα φαμε στο μαγαζι του κωστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 10:55 Η giota έγραψε: #288 08-10-06 10:55 kαλημερα Κυριακη βροχερη εως μουσκεμενη. Γατος στις παλιες του δοξες,παιδια βλεπουν τηλεοραση, το εταιρον ημισι αναπληρωνει τις αναγκες σε υπνο και εγω καφε για τωρα και μετα θα κανω τον Μαμαλακη Πρεπει να φαμε κιολας Να περνατε ολοικαι ολες καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 11:36 Η anabou έγραψε: #289 08-10-06 11:36 Καλημέρα κι από μένα! Τελευταία μέρα διαβάσματος, ήρτεν η ώρα μου! Τώρα πίνω καφεδάκι και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για να πέσω στα σκληρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:07 Η Κατερίνα έγραψε: #290 08-10-06 12:07 Καλημέρα κι από μένα. Ο καλός μου ακόμα κοιμάται...να δω τι ώρα θα ξυπνήσει να βολτάρουμε!!! τα γατιά μου θεωρούν ότι το καλύτερο μέρος για παιχνιδι είναι η καρεκλα του υπολογιστή την ώρα όμως που κάθομαι, έτσι με παίρνουν και μενα οι ξοφαλτσες!!! anabou καλή επιτυχία για αύριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:39 Η ladycat έγραψε: #291 08-10-06 12:39 καλημερα εδω ο ηλιος καιει θα βγαλω τα τερατα στην ταρατσα να λιαστουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:06 Η Mariel έγραψε: #292 08-10-06 14:06 anabou καλη επιτυχια γι'αυριο !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο.... ουφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:52 Η anabou έγραψε: #293 08-10-06 14:52 Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κι από μένα! Πρωινό καφεδάκι με τη γατοπαρεα είναι ότι πρέπει!!! Τα γατιά μου έχουν ξεσαλώσει. Ο Ποκίτο ανεβαίνει στον εκτυπωτή και πατάει το κουμπί και τον ανοιγοκλείνει!!!! (Ευτυχώς που ο καλός μου κοιμάται ακόμα γιατί αν το έβλεπε αυτό....) Nerina ευχαρίστως σου κρατάω τα ζουζούνια σου, θα τα πάω και βόλτα στη θάλασσα αύριο! Λέω αυτό το Σ/Κ απλά να αράξω. Το έχω πολύ ανάγκη. Ένα σκουπισμα-σφουγγάρισμα είναι αρκετό (κι ας κανει παρτυ η σκόνη πάνω στα έπιπλα) και ρούχα έχουμε ακόμα, οπότε και το σιδέρωμα μπορώ να το αποφύγω! Όσο για το μαγείρεμα...κάτι απλό σήμερα, μακαρόνια ή καμμια ομελέτα που χουμε και καιρό να φάμε. Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!! Να δω όμως πως θα γλυτώσω από τα ψώνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η Αθανασία έγραψε: #285 07-10-06 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ** Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!! ** Click για ανάπτυξη... Κι εμείς είμαστε "ανάποδοι" ενίοτε... Για το φαγητό έχω ανοίξει νέο θέμα ("Τι μαγειρεύουμε σήμερα;"). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 17:13 Η ladycat έγραψε: #286 07-10-06 17:13 αχ ειμαι σπιτι βαριεμαι τα μωρα μου χαλανε το κοσμο εδω η καλη μπειμπι σιτερ με 100 ευρωπουλα την ωρα τα μαθαινω να καθονται κ προσοχη χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 17:19 Η purina έγραψε: #287 07-10-06 17:19 καλησπερα και απο μενα.Σημερα ψονισα σε μενα αλλα οπωσ καθε φορα και στο ντινο μου.(φαγακι,αμμο)Πηρα ενα ωραιο μπουφανακι μια μπλουζιτσα (εραντε)και μια κρεμα τησ l oreal για το προσωπο. Φαει δε παιζει να μαγιρεψει κανεις θα φαμε στο μαγαζι του κωστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 10:55 Η giota έγραψε: #288 08-10-06 10:55 kαλημερα Κυριακη βροχερη εως μουσκεμενη. Γατος στις παλιες του δοξες,παιδια βλεπουν τηλεοραση, το εταιρον ημισι αναπληρωνει τις αναγκες σε υπνο και εγω καφε για τωρα και μετα θα κανω τον Μαμαλακη Πρεπει να φαμε κιολας Να περνατε ολοικαι ολες καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 11:36 Η anabou έγραψε: #289 08-10-06 11:36 Καλημέρα κι από μένα! Τελευταία μέρα διαβάσματος, ήρτεν η ώρα μου! Τώρα πίνω καφεδάκι και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για να πέσω στα σκληρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:07 Η Κατερίνα έγραψε: #290 08-10-06 12:07 Καλημέρα κι από μένα. Ο καλός μου ακόμα κοιμάται...να δω τι ώρα θα ξυπνήσει να βολτάρουμε!!! τα γατιά μου θεωρούν ότι το καλύτερο μέρος για παιχνιδι είναι η καρεκλα του υπολογιστή την ώρα όμως που κάθομαι, έτσι με παίρνουν και μενα οι ξοφαλτσες!!! anabou καλή επιτυχία για αύριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:39 Η ladycat έγραψε: #291 08-10-06 12:39 καλημερα εδω ο ηλιος καιει θα βγαλω τα τερατα στην ταρατσα να λιαστουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:06 Η Mariel έγραψε: #292 08-10-06 14:06 anabou καλη επιτυχια γι'αυριο !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο.... ουφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:52 Η anabou έγραψε: #293 08-10-06 14:52 Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: ** Είμαστε λίγο ανάποδοι εμείς, όλη τη βδομάδα φτιάχνουμε τα "δύσκολα" φαγιά και το Σ/Κ τα απλά!!! ** Click για ανάπτυξη... Κι εμείς είμαστε "ανάποδοι" ενίοτε... Για το φαγητό έχω ανοίξει νέο θέμα ("Τι μαγειρεύουμε σήμερα;"). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 17:13 Η ladycat έγραψε: #286 07-10-06 17:13 αχ ειμαι σπιτι βαριεμαι τα μωρα μου χαλανε το κοσμο εδω η καλη μπειμπι σιτερ με 100 ευρωπουλα την ωρα τα μαθαινω να καθονται κ προσοχη χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 17:19 Η purina έγραψε: #287 07-10-06 17:19 καλησπερα και απο μενα.Σημερα ψονισα σε μενα αλλα οπωσ καθε φορα και στο ντινο μου.(φαγακι,αμμο)Πηρα ενα ωραιο μπουφανακι μια μπλουζιτσα (εραντε)και μια κρεμα τησ l oreal για το προσωπο. Φαει δε παιζει να μαγιρεψει κανεις θα φαμε στο μαγαζι του κωστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 10:55 Η giota έγραψε: #288 08-10-06 10:55 kαλημερα Κυριακη βροχερη εως μουσκεμενη. Γατος στις παλιες του δοξες,παιδια βλεπουν τηλεοραση, το εταιρον ημισι αναπληρωνει τις αναγκες σε υπνο και εγω καφε για τωρα και μετα θα κανω τον Μαμαλακη Πρεπει να φαμε κιολας Να περνατε ολοικαι ολες καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 11:36 Η anabou έγραψε: #289 08-10-06 11:36 Καλημέρα κι από μένα! Τελευταία μέρα διαβάσματος, ήρτεν η ώρα μου! Τώρα πίνω καφεδάκι και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για να πέσω στα σκληρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:07 Η Κατερίνα έγραψε: #290 08-10-06 12:07 Καλημέρα κι από μένα. Ο καλός μου ακόμα κοιμάται...να δω τι ώρα θα ξυπνήσει να βολτάρουμε!!! τα γατιά μου θεωρούν ότι το καλύτερο μέρος για παιχνιδι είναι η καρεκλα του υπολογιστή την ώρα όμως που κάθομαι, έτσι με παίρνουν και μενα οι ξοφαλτσες!!! anabou καλή επιτυχία για αύριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:39 Η ladycat έγραψε: #291 08-10-06 12:39 καλημερα εδω ο ηλιος καιει θα βγαλω τα τερατα στην ταρατσα να λιαστουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:06 Η Mariel έγραψε: #292 08-10-06 14:06 anabou καλη επιτυχια γι'αυριο !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο.... ουφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:52 Η anabou έγραψε: #293 08-10-06 14:52 Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ ειμαι σπιτι βαριεμαι τα μωρα μου χαλανε το κοσμο εδω η καλη μπειμπι σιτερ με 100 ευρωπουλα την ωρα τα μαθαινω να καθονται κ προσοχη χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 17:19 Η purina έγραψε: #287 07-10-06 17:19 καλησπερα και απο μενα.Σημερα ψονισα σε μενα αλλα οπωσ καθε φορα και στο ντινο μου.(φαγακι,αμμο)Πηρα ενα ωραιο μπουφανακι μια μπλουζιτσα (εραντε)και μια κρεμα τησ l oreal για το προσωπο. Φαει δε παιζει να μαγιρεψει κανεις θα φαμε στο μαγαζι του κωστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 10:55 Η giota έγραψε: #288 08-10-06 10:55 kαλημερα Κυριακη βροχερη εως μουσκεμενη. Γατος στις παλιες του δοξες,παιδια βλεπουν τηλεοραση, το εταιρον ημισι αναπληρωνει τις αναγκες σε υπνο και εγω καφε για τωρα και μετα θα κανω τον Μαμαλακη Πρεπει να φαμε κιολας Να περνατε ολοικαι ολες καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 11:36 Η anabou έγραψε: #289 08-10-06 11:36 Καλημέρα κι από μένα! Τελευταία μέρα διαβάσματος, ήρτεν η ώρα μου! Τώρα πίνω καφεδάκι και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για να πέσω στα σκληρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:07 Η Κατερίνα έγραψε: #290 08-10-06 12:07 Καλημέρα κι από μένα. Ο καλός μου ακόμα κοιμάται...να δω τι ώρα θα ξυπνήσει να βολτάρουμε!!! τα γατιά μου θεωρούν ότι το καλύτερο μέρος για παιχνιδι είναι η καρεκλα του υπολογιστή την ώρα όμως που κάθομαι, έτσι με παίρνουν και μενα οι ξοφαλτσες!!! anabou καλή επιτυχία για αύριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:39 Η ladycat έγραψε: #291 08-10-06 12:39 καλημερα εδω ο ηλιος καιει θα βγαλω τα τερατα στην ταρατσα να λιαστουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:06 Η Mariel έγραψε: #292 08-10-06 14:06 anabou καλη επιτυχια γι'αυριο !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο.... ουφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:52 Η anabou έγραψε: #293 08-10-06 14:52 Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα και απο μενα.Σημερα ψονισα σε μενα αλλα οπωσ καθε φορα και στο ντινο μου.(φαγακι,αμμο)Πηρα ενα ωραιο μπουφανακι μια μπλουζιτσα (εραντε)και μια κρεμα τησ l oreal για το προσωπο. Φαει δε παιζει να μαγιρεψει κανεις θα φαμε στο μαγαζι του κωστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 10:55 Η giota έγραψε: #288 08-10-06 10:55 kαλημερα Κυριακη βροχερη εως μουσκεμενη. Γατος στις παλιες του δοξες,παιδια βλεπουν τηλεοραση, το εταιρον ημισι αναπληρωνει τις αναγκες σε υπνο και εγω καφε για τωρα και μετα θα κανω τον Μαμαλακη Πρεπει να φαμε κιολας Να περνατε ολοικαι ολες καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 11:36 Η anabou έγραψε: #289 08-10-06 11:36 Καλημέρα κι από μένα! Τελευταία μέρα διαβάσματος, ήρτεν η ώρα μου! Τώρα πίνω καφεδάκι και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για να πέσω στα σκληρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:07 Η Κατερίνα έγραψε: #290 08-10-06 12:07 Καλημέρα κι από μένα. Ο καλός μου ακόμα κοιμάται...να δω τι ώρα θα ξυπνήσει να βολτάρουμε!!! τα γατιά μου θεωρούν ότι το καλύτερο μέρος για παιχνιδι είναι η καρεκλα του υπολογιστή την ώρα όμως που κάθομαι, έτσι με παίρνουν και μενα οι ξοφαλτσες!!! anabou καλή επιτυχία για αύριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:39 Η ladycat έγραψε: #291 08-10-06 12:39 καλημερα εδω ο ηλιος καιει θα βγαλω τα τερατα στην ταρατσα να λιαστουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:06 Η Mariel έγραψε: #292 08-10-06 14:06 anabou καλη επιτυχια γι'αυριο !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο.... ουφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:52 Η anabou έγραψε: #293 08-10-06 14:52 Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
kαλημερα Κυριακη βροχερη εως μουσκεμενη. Γατος στις παλιες του δοξες,παιδια βλεπουν τηλεοραση, το εταιρον ημισι αναπληρωνει τις αναγκες σε υπνο και εγω καφε για τωρα και μετα θα κανω τον Μαμαλακη Πρεπει να φαμε κιολας Να περνατε ολοικαι ολες καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 11:36 Η anabou έγραψε: #289 08-10-06 11:36 Καλημέρα κι από μένα! Τελευταία μέρα διαβάσματος, ήρτεν η ώρα μου! Τώρα πίνω καφεδάκι και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για να πέσω στα σκληρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:07 Η Κατερίνα έγραψε: #290 08-10-06 12:07 Καλημέρα κι από μένα. Ο καλός μου ακόμα κοιμάται...να δω τι ώρα θα ξυπνήσει να βολτάρουμε!!! τα γατιά μου θεωρούν ότι το καλύτερο μέρος για παιχνιδι είναι η καρεκλα του υπολογιστή την ώρα όμως που κάθομαι, έτσι με παίρνουν και μενα οι ξοφαλτσες!!! anabou καλή επιτυχία για αύριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:39 Η ladycat έγραψε: #291 08-10-06 12:39 καλημερα εδω ο ηλιος καιει θα βγαλω τα τερατα στην ταρατσα να λιαστουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:06 Η Mariel έγραψε: #292 08-10-06 14:06 anabou καλη επιτυχια γι'αυριο !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο.... ουφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:52 Η anabou έγραψε: #293 08-10-06 14:52 Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κι από μένα! Τελευταία μέρα διαβάσματος, ήρτεν η ώρα μου! Τώρα πίνω καφεδάκι και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για να πέσω στα σκληρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:07 Η Κατερίνα έγραψε: #290 08-10-06 12:07 Καλημέρα κι από μένα. Ο καλός μου ακόμα κοιμάται...να δω τι ώρα θα ξυπνήσει να βολτάρουμε!!! τα γατιά μου θεωρούν ότι το καλύτερο μέρος για παιχνιδι είναι η καρεκλα του υπολογιστή την ώρα όμως που κάθομαι, έτσι με παίρνουν και μενα οι ξοφαλτσες!!! anabou καλή επιτυχία για αύριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:39 Η ladycat έγραψε: #291 08-10-06 12:39 καλημερα εδω ο ηλιος καιει θα βγαλω τα τερατα στην ταρατσα να λιαστουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:06 Η Mariel έγραψε: #292 08-10-06 14:06 anabou καλη επιτυχια γι'αυριο !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο.... ουφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:52 Η anabou έγραψε: #293 08-10-06 14:52 Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κι από μένα. Ο καλός μου ακόμα κοιμάται...να δω τι ώρα θα ξυπνήσει να βολτάρουμε!!! τα γατιά μου θεωρούν ότι το καλύτερο μέρος για παιχνιδι είναι η καρεκλα του υπολογιστή την ώρα όμως που κάθομαι, έτσι με παίρνουν και μενα οι ξοφαλτσες!!! anabou καλή επιτυχία για αύριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 12:39 Η ladycat έγραψε: #291 08-10-06 12:39 καλημερα εδω ο ηλιος καιει θα βγαλω τα τερατα στην ταρατσα να λιαστουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:06 Η Mariel έγραψε: #292 08-10-06 14:06 anabou καλη επιτυχια γι'αυριο !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο.... ουφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:52 Η anabou έγραψε: #293 08-10-06 14:52 Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα εδω ο ηλιος καιει θα βγαλω τα τερατα στην ταρατσα να λιαστουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:06 Η Mariel έγραψε: #292 08-10-06 14:06 anabou καλη επιτυχια γι'αυριο !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο.... ουφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:52 Η anabou έγραψε: #293 08-10-06 14:52 Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
anabou καλη επιτυχια γι'αυριο !!!!!!εγω τελειωσα την παρασκευη την εξεταστικη κι απο τοτε σαπιζω στον υπνο.δυστυχως δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμενε και μου μενουν ακομα 3 μαθηματα για το πτυχιο.... ουφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 14:52 Η anabou έγραψε: #293 08-10-06 14:52 Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω ο καθηγητής να είναι χαρούμενος και να βάλει νορμάλ θέματα! Mariel κι εγώ από αύριο θα κάθομαι για μια βδομάδα και δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ! Μετά με τα μούτρα στη δουλειά για τη διπλωματική! Μην στεναχωριέσαι δεν είναι τίποτα 3 μαθήματα άλλοι χρωστάνε διψήφιο αριθμό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:38 Η nena έγραψε: #294 08-10-06 20:38 Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 21:04 Η giota έγραψε: #295 08-10-06 21:04 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλησπέρα Για Γιώτα: Αντηλιακό έβαλες; Φιλιά σε γάτο! Για Anadu: Τα καλύτερα για αύριο! Για όλους μας όμορφο βράδυ να έχουμε Click για ανάπτυξη... πω πω ! το ξεχασα το αντιλιακο! Καλο βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 08:27 Η nena έγραψε: #296 09-10-06 08:27 Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, μάλλον σε λίγο θα δείξει εαν θα μείνουν, άντρας δουλειά, γάτος μπαλκόνι, εγώ καθαρίζω. Για Γιώτα: Συγνώμη για το αστείο χθες. Άκουσα στο ράδιο χθες καθώς γυρίζαμε απο Αθήνα ότι βρέχει πολύ στο Βορρά, αλλά δεν φανταζόμουνα αυτή την έκταση καταστροφής. Για Anadu γράψε μας πως τα πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 09:12 Η giota έγραψε: #297 09-10-06 09:12 Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα Μουσκεψαμε πολυ παραπανω απο οτι θα θελαμε οντως .Νερινα δεν πειραζει αλλωστε καμια φορα το αστειο δινει μια καλη νοτα στα δυσκολα.Εδω στην πολη δεν εχει προβληματα αλλα γυρω απο την Θεσσαλονικη εχουν υποφερει πολυ.Καλη εβδομαδα να εχουμε .Τα παιδια ΔΕΝ ειναι σχολειο απεργουμε ακομα ,Ο γατουλης ειναι καλα και παιζει εγω σε λιγο δουλειες να δικαιολογησω την υπαρξη μου και η ζωη συνεχιζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:28 Η Amelie έγραψε: #298 09-10-06 10:28 Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σας..Εγώ δουλεια και πρέπει και να δουλέψω και βαριέμαι...Επίσης το απογευμα με περιμένουν πολλές δουλειες..Βλέπετε θέλω να φυγω το σκ... Βαριέμαι λέμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 10:42 Η Αθανασία έγραψε: #299 09-10-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** Για Anadu ..." Click για ανάπτυξη... Καλέ Anabou είναι!!! Καλημέρα! Κρίμα για τις καταστροφές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2006 στις 11:23 Ο gristofer: #300 09-10-06 11:23 kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalhmera kalhmera , eimai neos s auto to toso omorfo site gia ta gatoulinia, gatompampas eimai ola mou ta xronia me apoxh 3 xronwn. apo tis 01/10 eimai kai pali exw duo uperoxa leuka gatoulinia (exoun kai ligo agkuras mesa tous) 2,5 mhnwn koristakia kai ta duo , h mia gkriniara h allh kuria anexarthth den exw vrei onomata akomh an 8elete na ginete nonoi polu euxaristws . uparxei kai mia mikrh zhleia me to skulo mou alla auto einai 8ema xronou 8elw na elpizw. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.