Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Α, δεν σας ειπα!
Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας!![]()
Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους.
Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο.
εύγε...!!!!!!!
κουδουνάκι νομίζω δεν κάνει για τις γατούλες, τις ενοχλεί ο ήχος!!!!
έτσι μου είχαν πει, ξέρει κανείς αν ισχύει???????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακομα και μεσα στο σπιτι φοραει κολαρο με ταυτοτητα και κουδουνακι.
Η σαρδελα το εχει συνηθησει, αλλα ποτε δεν εδειξε να την πειραζει. Μαλιστα καμια φορα παιζει μαζι του, και σηκωνει το ποδαρακι της και το χτυπαει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
καλή φάση.....εγώ δεν τούς φοράω λουράκια στον Ρούπι και την Μπουμπού, μόνο η Μπλάκυ ενα ρόζ/φλούο με στρασάκια!!!!! αααα, κοκέτα η κυρία...!!!!!! χαχα
Στις υπόλοιπες καλό σας απόγευμα πια.

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Μακαρι να γραψω το ιδιο καλα και στην ψυχολογια μεθαυριο...
Το κουδουνακι της το βγαζω ελαχιστες φορες, οταν ειναι να την βουρτισω πχ.
Αλλα μας βοηθαει στο να την βρισκουμε μεσα στο σπιτι γιατι ολη την ωρα μας κρυβεται!
aretha
Περιβόητο μέλος
Μπράβο!(είδες; πιάσανε οι ευχές μας)Α, δεν σας ειπα!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπράβο Ελενίτσα!!!Α, δεν σας ειπα!
Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους.
Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο.
Για το κουδουνάκι δεν το συζητάω! Δεν του το βγάζω από πάνω του!!! Το σπίτι είναι πάνω ακριβώς σε κεντρικό δρόμο, αλλά ο κήπος είναι εσωτερικός. Υπάρχει περίφραξη βέβαια και ψηλή μάλιστα, γιατί όσο λείπαμε μάλλον έμπαιναν μέσα κι έτσι έχουμε περιφράξει, αλλά γάτα είναι, αν ανέβει σε κανένα δένδρο? Ή ακόμα χειρότερα, αν ανέβει στη στέγη και βγει από μπροστά στο δρόμο? Μετά δεν θα μπορώ να γυρίσω Αθήνα χωρίς αυτόν. Θα εγκατασταθώ Κεφαλλονιά μέχρι να τον βρω...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε (ολοκαίνουργιο και πανάκριβο) όλο κάτι πάει στραβά. Τώρα αν υποψιαστώ ότι έχει πάθει αυτό που νομίζω....καλύτερα να παραιτηθώ γιατί δεν θα αντέξω να ξανακάνω όλη τη δουλειά από την αρχή...

χριστινα
Διάσημο μέλος
Κάτι σε γαστρεντερολόγος μπορεί να τελειωσει κάποιος από εδω που εχω μια αναγκη........ ????????
Με τη μητέρα στο νοσοκομείο από χτες
Σπίτι να μαγειρέψω, μαθημα στο φροντιστηριο...... Ουφ!!!
Και η διαγνωση, ξεκάθαρη. Γαστρεντερίτιδα, κολικός, ειλεός, περιτονίτιδα, στιγμιαία λοίμωξη των εντέρων.......
Ολα τα ειπανε τελικα!!! Βασικα μετα από όλες τις εξετάσεις δεν καταλήξανε κάπου και την εχουν κρατησει για παρακολούθηση και θα δούμε. Τουλάχιστον δεν πονάει τόσο πλέον και ειναι καλύτερα. Βλέποντας και πράττωντας.
Κι αυριο αθήνα με τον εγγονό του αντρα μου για αφαιρεση σε κρεατάκια, αμυγδαλές.
Ειναι η βδομάδα μου...... Και μη χειρότερα, περαστικά να ειναι και ας ειναι....
Καλο απόγευμα και θα τα πουμε!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη.
Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα.
Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου.
Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά.
Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται.
Gemini καλημέρα.
Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278

Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε''

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool