Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Mika
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σε όλους.

Μίκα, περαστικά στον μπαμπά σου κι από μένα. Έχεις δίκιο, δεν τρέχει και τίποτα ν' ανοίξουν λίγο αργότερα τα μαγαζιά... Ο άνθρωπος να γίνει γρήγορα καλά, κι όλα τ' άλλα βρίσκουν το δρόμο τους. Θα πονάει πολύ ο καημένος, ειδικά με τα σπασμένα πλευρά... :(

Ναι αυτα τα πλευρα πονανε πολυ τα ατιμα! Εγω ενα ειχα σπασει και 6 μηνες με ταλαιπωρουσε, φανταζομαιτα 4:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up: :up: :up: :up: Συμφωνώ απόλυτα τα φοβάμαι πολύ τα μηχανάκια.Περαστικά και πάλι και ελπίζω να μην ξαναπάρει μηχανή ο μπαμπάς γιατί όσοι τις έχουν δυσκολά την αποχωρίζονται:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up: :up: :up: :up: Συμφωνώ απόλυτα τα φοβάμαι πολύ τα μηχανάκια.Περαστικά και πάλι και ελπίζω να μην ξαναπάρει μηχανή ο μπαμπάς γιατί όσοι τις έχουν δυσκολά την αποχωρίζονται:|

θα την αποχωριστει με το ζορι μην τον παρει και τον σηκωσει!:D
Παω να γραψω καμια συνταγη να εκτονοθω :lol:

Kαλημερα!!
Ολη νυχτα στα τηλ...Τελικα το σπασιμο στο ποδι του πατερα μου ειναι πολυ σοβαρο, θελει 2 εγχειρησεις, εχει σπασει και 4 πλευρα. Πως δεν εγινε το μοιραιο δεν ξερω...Ηταν με το μηχανακι, και μπροστα του ενας εκσκαφεας ο οποιος πηγε να στριψει,δεν εβγαλε φλας και ο πατερας μου επεσε πανω στην ''κουταλα'':( Πφφφ....
μικα περαστικα στο μπαμπα σου!ελπιζω να γινει γρηγορα καλα!παρεπιπτοντως εκανα χθες τα τσουρεκια και ειναι η καλυτερη συνταγη που εχω δοκιμασει:)

μικα περαστικα στο μπαμπα σου!ελπιζω να γινει γρηγορα καλα!παρεπιπτοντως εκανα χθες τα τσουρεκια και ειναι η καλυτερη συνταγη που εχω δοκιμασει:)

Πολυ χαιρομαι!!!

Ειδα εδω δίπλα στο πετ σοπ εχει δυο μωράκια σιαμεζάκια αχχχ ειναι πανέμορφα τα χρισούλια μου μάλιστα τουσ βάλανε και ενα μικρό οχιονοδρόμιο αλλα λιγοστή άμμος και φαεί φρίσκις :( αχ που αμα τα ειχα εγω στα όπα όπα θα τα είχα και ενώ εχουν ροαγιαλ κανις δε τους δήνουν απ αυτη.:/:

Γεια σας!
Σημερα δουλευα και μετα πηγα με τον μπαμπα μου να παρω στιριγμα για την καινουργια κουνουπιερα!Απο στιγμη σε στιγμη θα κρεμαστει και αναμενω αντιδρασεις απο την σαρδελα.
Μικα περαστικα στο μπαμπα σου...
Οδηγαω και εγω μηχανακι(και σε λιγο μηχανη)και τα ατυχηματα ειναι δυσκολα.
Οπως λεει ο μπαμπας μου:το γκαζι μπορει να σε σωσει, μπορει ομως και να σε σκοτωσει!:hmm:

Οδηγαω και εγω μηχανακι(και σε λιγο μηχανη)και τα ατυχηματα ειναι δυσκολα.
Οπως λεει ο μπαμπας μου:το γκαζι μπορει να σε σωσει, μπορει ομως και να σε σκοτωσει!:hmm:
Σε ποιες περιπτώσεις σώζει το γκάζι με ποιον τρόπο;

Να σου πω την αληθεια επειδη δεν ειμαι εμπειρη οδηγος ακομα δεν το εχω καταλαβει.
Απ'οσο εχω δει στην πραξη, αν "ανοιξεις"το γκαζι την ωρα που πας να πεσεις σε στροφη, ξαναβρισκεις την ισσοροπια σου.;)
Αν εχεις δει σε ραλι, γερνουν τοσο πολυ που κοντευουν να πεσουν, αλλα δεν πεφτουν σχεδον ποτε...
Επισης, με το μηχανακι , σε περιπτωση ατυχηματος μπορεις να επιταχυνεις για να το αποφυγεις. Αν βγαινεις απο ενα στενο σε κεντρικο δρομο, και εκεινη την ωρα ερχεται αλλο αυτοκινητο με χιλια, τοτε δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να επιταχυνεις(πολυ απλο παραδειγμα, ισχυει για ολα τα οχηματα).
Κυριως σε σωζει σε θεματα ισσοροπιας...

Σε ποιες περιπτώσεις σώζει το γκάζι με ποιον τρόπο;

οταν σε κυνηγαει η τροχαια!!!:P :lol: :lol: :lol: :lol:

Γυναίκες γειά.:)
Μίκα περαστικά στο πατέρα.:)
Χριστίνα εντάξει η μαμά;:redface:

Να σου πω την αληθεια επειδη δεν ειμαι εμπειρη οδηγος ακομα δεν το εχω καταλαβει.
Απ'οσο εχω δει στην πραξη, αν "ανοιξεις"το γκαζι την ωρα που πας να πεσεις σε στροφη, ξαναβρισκεις την ισσοροπια σου.;)
Αν εχεις δει σε ραλι, γερνουν τοσο πολυ που κοντευουν να πεσουν, αλλα δεν πεφτουν σχεδον ποτε...
Επισης, με το μηχανακι , σε περιπτωση ατυχηματος μπορεις να επιταχυνεις για να το αποφυγεις. Αν βγαινεις απο ενα στενο σε κεντρικο δρομο, και εκεινη την ωρα ερχεται αλλο αυτοκινητο με χιλια, τοτε δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να επιταχυνεις(πολυ απλο παραδειγμα, ισχυει για ολα τα οχηματα).
Κυριως σε σωζει σε θεματα ισσοροπιας...
Δεν ξέρω…μου φαίνεται σαν αερομαχία έτσι που τα λες

:lol: :lol: :lol: :lol: Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία:/: Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια:D[/quote]

:lol: :lol: :redface: Ελεος , χάράς το κουράγιο σου!!! σύν ο σύζυγος δηλαδή 6???? γκλούπ!!!!!!! και πόσα γατιά??????
τα συγχαρητήρια μου, υποκλίνομαι!!!!!!!!!!:up:

Δεν ξέρω…μου φαίνεται σαν αερομαχία έτσι που τα λες

Εχεις οδηγησει ποτε μηχανη-μηχανακι?:confused:

:lol: :lol: :lol: :lol: Απλά 4+1=5 ΑΓΟΡΙΑ τα 3 είναι δικά μου τα 2 κληρονομία:/: Λοιπόν δυο 19ρηδες περίπου 2 16ρηδες περίπου και το μωρό μου(μην του το πείτε με σκότωσε) 11 περίπου.Το περίπου είναι γιατί από δω και πέρα έχουν όλα γενέθλεια:D

:lol: :lol: :redface: Ελεος , χάράς το κουράγιο σου!!! σύν ο σύζυγος δηλαδή 6???? γκλούπ!!!!!!! και πόσα γατιά??????
τα συγχαρητήρια μου, υποκλίνομαι!!!!!!!!!!:up:[/quote]

:up: :up: :up: Ευτηχώς από σύζυγο με τη μαμά του που πήγαιναν πακέτο έχουμε σχεδόν τελειώσει:down: :down: :down: πότε πότε μας θυμάται.Γατάκια τίποτα ακόμα μόνο και έρημο είμαι το καημένο:( Τώρα σπίτι λέω γιατί το σπίτι μου δόξα το Θεό είναι γεμάτο από τα παιδιά και την αγάπη τους:) :) :)

Ποπι, τελικα τα δυο αγορια θα μεινουν μονιμα μαζι σου?
Αν ναι, μπραβο σου!!!:) :) :) :) :) :)

:) :) Ναι τελείωσε,αφού συμφώνησαν και παπούς και γιαγιά των παιδιών, στο χωρίο που μένουν δεν υπάρχει ούτε σχολείο,ο Άλκης έχει περάσει ήδη στο "παπι" αλλά και αυτός θα ξαναδώσει παρέα με το Παναγιώτη το δικό μου το μεγάλο για σχολή Ικάρων,τα μεσαία πρώτη λυκείου πολύ καλοί μαθητες και οι δυο.Ο μόνος που είναι μακριά από τις ηληκίες τους και μου κάνει τον άντρα τον βαρύ είναι ο μικρός:lol: :lol: :lol:

Καλη επιτυχια μεσα απ'την καρδια μου!
Ποσο τους καταλαβαινω!:)

Καλη επιτυχια μεσα απ'την καρδια μου!
Ποσο τους καταλαβαινω!:)

Ναι μωρέ έχουν τρελάθει στο διάβασμα γυμναστική και φροντηστήρια αυτά τα παιδιά τα ένωσε αυτή η τρελή αγάπη τους για τα αεροπλάνα.Άλλα εγώ σαν μάνα παρακαλώ να περάσουν μεν αλλά να μείνουν στο έδαφος:( Τρέμει η ψυχή μου.

Εχεις οδηγησει ποτε μηχανη-μηχανακι?:confused:
Όχι ποτέ.
Οι δε περιπτώσεις στις οποίες σκοτώνει ποιες είναι;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back