Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα!!! Πόπη καλώς τον δέχθηκες! Υπομονή και θα ηρεμήσει σιγά-σιγά. Ο δόλιος βρέθηκε από σπίτι στο δρόμο, μετά ξανά σε σπίτι και τώρα πάλι αλλαγή. Θα είναι τρομοκρατημένος....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) Το καταλαβαίνω απόλυτα,όπως το εξήγησα και στο μικρό που μου είπε''καλά γάτα είναι τώρα αυτό;"πως θα ήταν ξαφνικά αν βρισκόταν από το σπίτι του σε άλλο άγνωστο μέος με ξένους ανθρώπους τι θα έκανε;Και τι γυρίζει ο άτιμος και μου λέει"εγώ θα περιμένω τα 'αλλα γατάκια αυτός χαρισμά σου!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε καλοριζικο προσεχε το μπαλκονι μην την κοπανησει κ φυγει

:) Το καταλαβαίνω απόλυτα,όπως το εξήγησα και στο μικρό που μου είπε''καλά γάτα είναι τώρα αυτό;"πως θα ήταν ξαφνικά αν βρισκόταν από το σπίτι του σε άλλο άγνωστο μέος με ξένους ανθρώπους τι θα έκανε;Και τι γυρίζει ο άτιμος και μου λέει"εγώ θα περιμένω τα 'αλλα γατάκια αυτός χαρισμά σου!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: καλά ο μικρός, ατακαδόρος μεγάλος εεεε?????

βρε καλοριζικο προσεχε το μπαλκονι μην την κοπανησει κ φυγει

Ευχαριστώ πολύ είναι κούκλος δεν είναι;:redface: :redface: :rolleyes: :rolleyes:
Μπαλκόνι μόνο κάτω από αυστηρή παρακολούθηση:lol: :lol: :lol: Για αυτό είμαι τώρα να στεναχωρίεμαι και για άλλο γατί.

Παιδιά άσχημα άρχισε ο μήνας! Μόλις με πήρε η αδελφή μου τηλέφωνο και μου είπε ότι χθες το βράδυ επιτέθηκαν ΞΑΝΑ στον ανηψιό μου και του έκλεψαν ΞΑΝΑ το κινητό!!!:blink: Δεύτερη φορά!!! Μια του το είχε κλέψει ένα νεαρός γύρω στα 20 που του'βαλε σουγι'α στο λαιμό το βράδυ της γιορτής του, του Αι-Γιαννιού.Ο έξυπνος ο μικρός τον είχε κυνηγήσει μάλιστα τότε αγνοόντας μέσα στα νέυρα του τον κίνδυνο.
Χθες βράδυ που είχε βγει και γύριζε κατά τις 1:30 το βράδυ τον κυνήγησαν 2 μηχανάκια και με απειλή μαχαιριού του πήραν πάλι το κινητό. Μάλιστα αυτή τη φορά τον κυνήγησαν κι αφού του πήραν το κινητό, προφανώς για να πάρουν και ρολόι ή χρήματα και αυτός έτρεξε και κρύφτηκε σε μια πυλωτή πολύκατοικίας. Γύρισε τρομοκρατημένος σπίτι και πήγαν νυχτιάτικο αστυνομία με τον πατέρα του.
Έχει παραγίνει το κακό!!! Βέβαια από την άλλη καλά να πάθει, γιατί του έχουμε πει να παίρνει τηλέφωνο να πάμε να τον πάρουμε ή να παίρνει ταξί να γυρίζει. Στα 17 το παίζει άνδρας και ατρόμητος και την έχει πατήσει ήδη 2 φορές. Η τρίτη φοβάμαι ότι θα είναι η φαρμακερή. Να μάθουν και οι γονείς του που λίγο πριν την Πανελλαδικές τον έχουν αφήσει λάσκα 17 χρονών παιδί! Εγώ στην ηλικία του δεν έβγαινα τόσο συχνά και να γυρίζω τέτοιες ώρες. Τη μία 2 την άλλη 4, έχουμε ξεφύγει! Και μή μου πείτε άλλες εποχές τότε άλλες τώρα! Στην εποχή μου δεν έιχαμε τέτοια κρούσματα, ήταν πολύ πιο ασφαλή τα πράγματα....:mad: :mad: :mad:

Παιδιά άσχημα άρχισε ο μήνας! Μόλις με πήρε η αδελφή μου τηλέφωνο και μου είπε ότι χθες το βράδυ επιτέθηκαν ΞΑΝΑ στον ανηψιό μου και του έκλεψαν ΞΑΝΑ το κινητό!!!:blink: Δεύτερη φορά!!! Μια του το είχε κλέψει ένα νεαρός γύρω στα 20 που του'βαλε σουγι'α στο λαιμό το βράδυ της γιορτής του, του Αι-Γιαννιού.Ο έξυπνος ο μικρός τον είχε κυνηγήσει μάλιστα τότε αγνοόντας μέσα στα νέυρα του τον κίνδυνο.
Χθες βράδυ που είχε βγει και γύριζε κατά τις 1:30 το βράδυ τον κυνήγησαν 2 μηχανάκια και με απειλή μαχαιριού του πήραν πάλι το κινητό. Μάλιστα τον κυνληγησαν προφανώς για ναπάρουν ρολόι ή χρήματα και αυτός έτρεξε και κρύφτηκε σε μια πυλωτή πολύκατοικίας. Γύρισε τρομοκρατημένος σπίτι και πήγαν νυχτιάτικο αστυνομία με τον πατέρα του.
Έχει παραγίνει το κακό!!! Βέβαια από την άλλη καλά να πάθει, γιατί του έχουμε πει να παίρνει τηλέφωνο να πάμε να τον πάρουμε ή να παίρνει ταξί να γυρίζει. Στα 17 το παίζει άνδρας και ατρόμητος και την έχει πατήσει ήδη 2 φορές. Η τρίτη φοβάμαι ότι θα είναι η φαρμακερή. Να μάθουν και οι γονείς του που λίγο πριν την Πανελλαδικές τον έχουν αφήσει λάσκα 17 χρονών παιδί! Εγώ στην ηλικία του δεν έβγαινα τόσο συχνά και να γυρίζω τέτοιες ώρες. Τη μία 2 την άλλη 4, έχουμε ξεφύγει! Και μή μου πείτε άλλες εποχές τότε άλλες τώρα! Στην εποχή μου δεν έιχαμε τέτοια κρούσματα, ήταν πολύ πιο ασφαλή τα πράγματα....:mad: :mad: :mad:

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
Δεύτερη φορά;;;;:blink: Μπας και στον έχουν ματιάσει τον ανηψιο;:hmm: :blink: :rolleyes: :P Ναι, καλά θα κάνει να μη βγαίνει έξω αργά...:/: :hmm: Αλήθεια, που πάει;;;...:hmm: :rolleyes: :cool:

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
Δεύτερη φορά;;;;:blink: Μπας και στον έχουν ματιάσει τον ανηψιο;:hmm: :blink: :rolleyes: :P Ναι, καλά θα κάνει να μη βγαίνει έξω αργά...:/: :hmm: Αλήθεια, που πάει;;;...:hmm: :rolleyes: :cool:
Τι να τον έχουν ματιάσει βρε Φένια μου? Μάλλον τον έχουν βάλει στο μάτι έτσι καλοντυμένος και περιποιημένος που βγαίνει έξω. Βγαίνει με φίλες και φίλους του για καφέ Σαββατοκύριακα και πιστεύω ότι εκεί που συχνάζει κάποιος τον παρακολουθεί και του τη στήνει κάθε φορά! Αλλά γιατί μόνο αυτόν? Στους φίλους του δεν ξέρω να έχει τύχει κάτι ανάλογο....:hmm:
Χθες πάντως έπαθε χοντρή πλάκα και δεν μπορούσε ούτε να κοιμηθεί το βράδυ από την τρομάρα του. Του έδωσε η αδελφή μου ένα ελαφρύ ηρεμιστικό....:(

Ασπασία εδώ Ν.Σμύρνη;Γιατί και ο δικός μου ο μεγάλος έτσι την πάτησε πέρσι του Αγιαννιού γυρνώντας από φροντηστήριο.Από τότε γυρνάμε μόνο με παρέα μεγάλη παρέα και το αργότερο στις 12:( :( :(

Ασπασία εδώ Ν.Σμύρνη;Γιατί και ο δικός μου ο μεγάλος έτσι την πάτησε πέρσι του Αγιαννιού γυρνώντας από φροντηστήριο.Από τότε γυρνάμε μόνο με παρέα μεγάλη παρέα και το αργότερο στις 12:( :( :(
Ναι Ν.Σμύρνη! Και στις δύο περιπτώσεις γύρναγε από Ελ.Βενιζέλου προς το σπίτι μας κοντά στην Λεόντειο με τα πόδια. Και να πω ότι είναι σκοτεινός ο δρόμος δεν είναι! Φωταγωγημένος στο φουλ! Τι να πω! Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς!!!:mad: :mad: :mad:

Τη μία 2 την άλλη 4, έχουμε ξεφύγει! Και μή μου πείτε άλλες εποχές τότε άλλες τώρα! Στην εποχή μου δεν έιχαμε τέτοια κρούσματα, ήταν πολύ πιο ασφαλή τα πράγματα....:mad: :mad: :mad:
Αρα άλλες εποχές τότε άλλες τώρα.

Αρα άλλες εποχές τότε άλλες τώρα.
Μα γι'αυτό ακριβώς λέω ότι ή θα πρέπει να τον έχουν λίγο πιο περιορισμένο ή να τον πηγαινοφέρνουν. Δηλαδή τι περιμένουν οι γονείς του? Να τους τον φέρουν σε σακκούλα σφαγμένο????:mad: :mad: :mad:
Αν δεν είναι σε θέση να σκεφτεί λογικά και να πάρει ταξί ώστε να προστατεύσει όσο μπορεί τον εαυτό του, ας κάνουν κάτι οι γονείς του!!!...
Άσε Θανάση... Τα έχω πάρει στο κρανίο και με τον ανηψιό μου γιατί είναι άμυαλος, και με τους γονείς του.... Πάνε γυρεύοντας...

Ωχ, αντε παλι Ασπασια!
Εγω απο τοτε που ξεκινησα να βγαινω βραδυ, εχει τυχει να γυρισω μονη μου μονο μια φορα, και αυτη κατα τις εντεκα...
Παντα κανονιζω με την παρεα μου, ποιος θα με φερει σπιτι(καποιος που μενει κοντα)αλλιως επερνα τηλεφωνο τους γονεις μου.
Το ιδιο κανει και η αδελφη μου που ειναι 16 χρονων.
Βεβαια τα δυο τελευταια χρονια, με το μηχανακι και το αυτοκινητο, επιστρεφω με αυτα, αλλα παντα φοβαμαι και κλεινω ΠΑΝΤΑ τις ασφαλιες!

Ωχ, αντε παλι Ασπασια!
Εγω απο τοτε που ξεκινησα να βγαινω βραδυ, εχει τυχει να γυρισω μονη μου μονο μια φορα, και αυτη κατα τις εντεκα...
Παντα κανονιζω με την παρεα μου, ποιος θα με φερει σπιτι(καποιος που μενει κοντα)αλλιως επερνα τηλεφωνο τους γονεις μου.
Κι έτσι είναι το λογικό! Αυτός όμως καθότι άνδρας;) πηγαίνει τα κορίτσια σπίτι και γυρνάει μόνος του. Προφανώς δεν θέλει να τηλ. στον πατέρα του να τον πάρει για να μη φανεί κάπως στις κοπέλες. Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς.... Τα αγοράκια πρέπει να το παίξουν και λίγο σκληρά και ανεξάρτητα σ'αυτή την ηλικία.:rolleyes:
Εδώ εγώ 37 χρονών γαϊδάρα και φοβάμαι να γυρίσω μόνη μου. Για καφέ πάω με φίλες μου και αν δεν έχω το αυτοκίνητο, αν είναι περασμένες 11 παίρνω ταξί ή παίρνω τον άνδρα μου να΄ρθει να με πάρει. Δεν γυρνάω με τα πόδια ούτε για 3 τετράγωνα...:/:
Άντε να κλείσει τα 18 να βγάλει δίπλωμα, να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο με μια σχετική ασφάλεια. Εκεί βέβαια θα έχουμε άλλο άγχος...

Εγω φοβαμαι και τα ταξι γιατι με τοσο που εχω ακουσει....
Μονη μου δεν μπαινω ΠΟΤΕ!
Ας παει τα κοριτσακια, και ας παρει μετα τηλεφωνο!Ή ας στειλει μηνυμα που δεν ακουγεται!
Παντως ειτε εισαι αγορι, κοριτσι, αντρας, γυναικα δεν ειναι να κυκλοφορεις μονος το βραδυ, με τιποτα!:cry: :cry: :cry:

Εγω πάλι φοβόμουν μικρότερη, γιατί έμενα στην Κυψέλη που από τότε ήταν επικίνδυνα.
Τωρα δεν φοβάμαι, ούτε τα βράδια. Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι στο Χαλάνδρι.
Τα ταξί τα φοβάμαι κι εγώ. Προτιμώ συγκοινωνία όταν μπορώ.
Τα βράδυα βλέπω πρώτα τη φάτσα του ταξιτζή και μετά μπαίνω. Εχω ακούσει διάφορα με τους ταξιτζήδες και έχω και κακές εμπειρίες.

Γεια σας παιδια! Σημερα ειδα ενα περιεργο ονειρο... Αλλα πανεμορφο! Ειδα στον υπνο μου τρια αστερια στον ουρανο να σκανε και να γινεται Super Nova, ξερει κανεις τι σημαινει? :hmm: Παντως χαιρομαι που εστω στον υπνο μου ειδα τετοια ομορφια! :)

Ισμηνη, δεν θελω νε σε τρομαξω, αλλα στο ρεμα(που μου εχεις πει οτι μενεις)ειναι πολυ επικινδυνα.
Ειχαμε πει στην καθηγητρια των θρησκευτικων περσυ οτι καμια φορα παμε και καθομαστε ή κανουμε βολτες εκει το βραδυ, και μας ειπε οτι ειναι παρα πολυ επικινδυνα γιατι γινονται μεχρι και σατανιστικες τελετες εκει. :cry:
Απο τοτε δεν εχω περασει ουτε τη μερα απο το ρεμα.

Ισμηνη, δεν θελω νε σε τρομαξω, αλλα στο ρεμα(που μου εχεις πει οτι μενεις)ειναι πολυ επικινδυνα.
Καλύτερα να φοβάσαι και να προσέχεις παρά να είσαι άνετος και να σου τύχει από εκεί που δεν το περιμένεις...;)

Ειχαμε πει στην καθηγητρια των θρησκευτικων περσυ οτι καμια φορα παμε και καθομαστε ή κανουμε βολτες εκει το βραδυ, και μας ειπε οτι ειναι παρα πολυ επικινδυνα γιατι γινονται μεχρι και σατανιστικες τελετες εκει. :cry:
Απο τοτε δεν εχω περασει ουτε τη μερα απο το ρεμα.
Μπα δεν φοβάμαι καθόλου! Το καλοκαίρι ειδικά είναι τέλεια να περπατάς εκεί! (Δεν εννοώ ΜΕΣΑ στο ρέμα αλλά κατά μήκος). Εξάλλου έχει αρκετό φως και κόσμο γιατί λειτουργεί και το θέατρο. Σατανιστικές τελετές δεν έχω δει, αλλά ισως ηταν και η ιδεα της! Ισως να ειδε τα παραθυρα του σπιτιου μου. Μερικες φορες σβηνουμε τα φωτα και ανάβουμε κεριά. Λες?:P
Καλύτερα να φοβάσαι και να προσέχεις παρά να είσαι άνετος και να σου τύχει από εκεί που δεν το περιμένεις...;)
Δεν χρειάζεται να φοβάσαι για να προσέχεις. Ο φόβος δεν είναι και πολύ καλός σύμβουλος. Προσέχω πολύ. Μερικές φορές βέβαια όσες προφυλάξεις και να πάρει κανείς συμβαίνουν διάφορα.
Αυτά φυσικά αφορούν εμάς τους μεγαλύτερους με τους έφηβους χρειάζεται κάποια επιπλέον προσοχή από τους γονείς. Και πάλι όμως... ακόμη και μέσα στα σχολεία συμβαίνουν διάφορα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back