Παιδιά άσχημα άρχισε ο μήνας! Μόλις με πήρε η αδελφή μου τηλέφωνο και μου είπε ότι χθες το βράδυ επιτέθηκαν ΞΑΝΑ στον ανηψιό μου και του έκλεψαν ΞΑΝΑ το κινητό!!!

Δεύτερη φορά!!! Μια του το είχε κλέψει ένα νεαρός γύρω στα 20 που του'βαλε σουγι'α στο λαιμό το βράδυ της γιορτής του, του Αι-Γιαννιού.Ο έξυπνος ο μικρός τον είχε κυνηγήσει μάλιστα τότε αγνοόντας μέσα στα νέυρα του τον κίνδυνο.
Χθες βράδυ που είχε βγει και γύριζε κατά τις 1:30 το βράδυ τον κυνήγησαν 2 μηχανάκια και με απειλή μαχαιριού του πήραν πάλι το κινητό. Μάλιστα τον κυνληγησαν προφανώς για ναπάρουν ρολόι ή χρήματα και αυτός έτρεξε και κρύφτηκε σε μια πυλωτή πολύκατοικίας. Γύρισε τρομοκρατημένος σπίτι και πήγαν νυχτιάτικο αστυνομία με τον πατέρα του.
Έχει παραγίνει το κακό!!! Βέβαια από την άλλη καλά να πάθει, γιατί του έχουμε πει να παίρνει τηλέφωνο να πάμε να τον πάρουμε ή να παίρνει ταξί να γυρίζει. Στα 17 το παίζει άνδρας και ατρόμητος και την έχει πατήσει ήδη 2 φορές. Η τρίτη φοβάμαι ότι θα είναι η φαρμακερή. Να μάθουν και οι γονείς του που λίγο πριν την Πανελλαδικές τον έχουν αφήσει λάσκα 17 χρονών παιδί! Εγώ στην ηλικία του δεν έβγαινα τόσο συχνά και να γυρίζω τέτοιες ώρες. Τη μία 2 την άλλη 4, έχουμε ξεφύγει! Και μή μου πείτε άλλες εποχές τότε άλλες τώρα! Στην εποχή μου δεν έιχαμε τέτοια κρούσματα, ήταν πολύ πιο ασφαλή τα πράγματα....