Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!!:blink: :blink: :blink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εγώ από αυτά ξεμπέρδεψα νωρίς:up: :up: :up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα και απο μενα!:)!ελενη τα μωρουλια ειναι πανεμορφα!ειδικα τα μαυρα.παντα ηθελα μια καταμαυρη γατα.ως προς το ξενυχτι λογω ορεξης για παιχνιδι σε καταλαβαινω απολυτα απασια.μας ταραξε η λιλα τα πρωτα βραδια που την κοιμιζαμε αγκαλια στο κρεββατι.μετα ομως συνηθησε και τωρα αντε να ξυπνησει μια φορα ολο το βραδυ.το τραγικο ειναι οτι ο φιλος μου που κοιμαται παρα πολυ βαρια οταν κοιμαται η λιλα διπλα του ειναι με το ενα ματι ανοιχτο σα λεχωνα.τελικα του εχει ξυπνησει ενστικτα που ουτε φανταζομουν οτι εχει;)
Υ.Γ.παω οδοντιατρο:down: να δουμε τι θα γινει με το φρονιμιτη.νομιζω πως νικησα το σιδερο:lol: :lol: το δικο μου ειναι χειροτερο(αν σκεφτειτε οτι σιδερωσα 7 πλυντηρια την κυριακη:blink: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μισό βράδυ κοιμήθηκα στρημωγμένη σε μια γωνία εγώ και στην άλλη ο άνδρας μου, γιατί ο Χιόνης είχε απλωθεί καταμεσής του κρεββατιού το οποίο σημειωτέων είναι υπέρδιπλο. Όταν θέλει το σκασμένο ξεδηπλώνεται και γίνεται 2 μέτρα...
Καλημέρα! Κι εγω τα ιδια τραβάω εδω και 7 χρόνια! Τώρα εξηγείται γιατί νυστάζω συνέχεια!

Φαντάσου να γίνω μάνα, και το μισό βράδυ να προσπαθώ να κοιμήσω το μωρό και το άλλο μισό τον Χιόνη! Θεός φυλάξοι!!!!:blink: :blink: :blink:
Τι να πω κι εγω που εκτος απο το να τα κοιμήσω θα πρέπει να τα πηγαίνω και για τσίσα....:lol: :lol: :lol:
Olivia φοβερό το avatar σου!:up:

Καλημέρα!!! Το γουρούνι για μία ακόμη φορά με ξύπνησε από τις 5 για να του ανοίξω και να του βάλω μαμ. Αρχικά δεν μάσησα αλλά στις 8 δεν άντεξα ή θα έπρεπε να το πνίξω ή να σηκωθώ. Ευτυχώς γι'αυτόν και δυστυχώς για μένα επέλεξα το δεύτερο. Βέβαια το μαμ του το καθυστέρησα λίγο μπας και κοιμηθούμε λίγο αύριο. Τώρα κοιμάται φαρδύς-πλατύς στο κρεββάτι μου, τον βλέπω και συγχίζομαι! Άτιμοι γονείς που μου τον κακομάθατε :mad:!

Ασπασία κουράγιο με τον Χιόνη πού θα πάει θα μάθει. Ισμήνη τι να πω, δες το θετικά, αν πάρεις ποτέ σκύλο θα έχεις κάνει προπόνηση για τα τσίσα!!!

Καλή τύχη σε όσες έχουν σιδ@#$μα!!!

Καλή τύχη σε όσες έχουν σιδ@#$μα!!![/quote]

Anabou Θα σε μαλώσω δεν σε έχει μάθει η μαμά σου να μην λες κακιές λέξεις π.χ.σιδέρωμα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ κάθομαι εδώ και απολαμβάνω την παρέα σας και συ μου το θυίζεις το ακατανόμαστο,φτου,φτου,μακριά από μας:lol: :lol: :lol:

Εντάξει, εντάξει το κατάλαβα, είμαι κάτι παραπάνω απο διάφανη εδώ μέσα. Ευχαριστώ την Anabu διότι δεν έγραψε την κακή λέξη.:( :)
Στο θέμα μας. Εμένα δεν με ξυπνάει ο γάτος. Ξυπνάει το χορηγό. :lol: Απο τότε που ήταν μικρός και με δάγκωσε χωρίς να τον περιμένω, ξαπλωμένοι στο κρεββάτι ήμασταν- και του πέταξα απο το ξάφνιασμα το κοντρόλ στο κεφάλι δεν με ενοχλεί στο κρεββάτι. Οπουδήποτε αλλού με βρει να κοιμάμαι χωρίς το κοντρόλ στο χέρι με ρημάζει. (Ο γάτος όχι ο καλός μου. Διότι αυτό είναι μια άλλη ιστορία.) Για αυτό και εγώ όπου και να κοιμάμαι κρατάω και ένα κοντρόλ για σιγουριά.:rolleyes: :P :lol:

χαχα!! εμένα η δικιά μου όταν δεν είναι πάνω μου είναι σίγουρα αγκαλιά με το κοντρολ..!!!

Ασπασια σου βρηκα λυση για ησυχους υπνους σημερα ειδικα που απο οτι διαβασα πηρες και το catnip θα δοσεις λιγο στον χιονη κανενα 2ωρο πριν κοιμηθειται αν τον ποιανει δεν θα σηκωνεται απο τα πατωματα οπωσ η Φαιδρα μου :lol: μετα δωστου το αγαπημενο του παιχνιδι με το οποιο λογικα θα παιξει μεχρι "τελικης πτωσεως " ε και μετα δεν θα βλεπει προς τα που ειναι το κρεβατι ( και η Φαιδρα ετσι εκανε) :lol: Και ολα καλα και ολα ωραια :cool: Κοιτα μονο μην του το δοσεις λιγο πριν κοιμηθειτε γιατι μετα με την ευεξια που θα εχει αυτος θα θες κομπρεσες αυριο για τους μαυρους κυκλους :redface:

Ευχαριστώ Μίτση μου. Αν και για να πω την αλήθεια σκέφτομαι να τηρίσω το παλιό μας πρόγραμμα και να τον έχω όλη μέρα σπίτι, να τον αφήνω στην βεράντα κατά τις 12:00 το βράδυ και 07:00 που ξυπνάω να τον ξαναβάζω μέσα για να συνεχίζει τον ύπνο του στο κρεββάτι. Μια χαρά μας είχε βολέψει όλους τόσο και καιρό. Τι ήθελα και το άλλαξα????:confused:

Ασπασία μην ανησυχεις. Ερχεται καλοκαιρι και ο Χιονης θα αναζητησει πλακακια ή κατι αλλο εξισου δροσερό. Εκτος κι αν επιμεινει στο κρεβατι τι να πω?

Εγω παλι τι να σου πω την εχω μεσα μερα νυχτα και πιστευω οτι ειναι καλυτερα να τον αφησεις να συνηθισει μεσα ( τωρα μαλλον εσυ θα συνηθισεις και οχι αυτος :lol:) γιατι καποια στιγμη τον χειμωνα θα αναγκαστεις να τον βαλεις μεσα απο το κρυο . Που να δεις την δικια μου το σαββατο στις 6 το πρωι με "πεθανε", αφου πηδηξε στο κρεβατι μου και μου κολησε την μουσαδα της στο προσωπο μου και νιαουριζε μεχρι να ξυπνησω ... (ξυπνια ημουνα απο οταν πηδηξε πανω στο κρεβατι απλα ειπα μηπως την γλυτωσω) μετα αρχισα και εγω να της κουναω το ποδι μου επαιξε μεχρι τελικης πτωσεως για μιση ωρα μονο ετσι ξανακοιμηθικαμε :redface::cool: Και να φανταστεις οτι ενα σαββατοκυριακο με βλεπει που παω Αθηνα και μου βγαζει ολα τα "σπασμενα "

Ασπασία μην ανησυχεις. Ερχεται καλοκαιρι και ο Χιονης θα αναζητησει πλακακια ή κατι αλλο εξισου δροσερό. Εκτος κι αν επιμεινει στο κρεβατι τι να πω?
Τι πλακάκια το τρελλόγατό μου! Εδώ ξεστρώσαμε τα χαλιά και τα έχουμε αφήσει μαζεμένα για να έρθουν να τα πάρουν για καθάρισμα και φύλαξη και πάει και ξαπλώνει πάνω τους όπως είναι τυλιγμένα ρολά. Κατάθλιψη έχει πάθει! Να δούμε τι θα κάνει όταν βγάλουμε το πάπλωμα....:hmm:

Ποιο ονυχοδρομιο:hmm: ... της πηρα ονυχοδρομιο και ουτε να το φτυσει και η δικια μου μανια με τα χαλια και με την τζαντα του laptop εχει:redface: ... εντομεταξυ κοιταει πρωτα να δει αν την βλεπω και μετα επιδιδεται:redface: ... εχω σταματησει και εγω να την μαλωνω και ολα καλα :):cool:

Τώρα τελευταία έχουν έρθει στην αυλή,που καθημερινά ταίζω γάτες, 2 καινούριες γατούλες, οι οποιές είναι σίγουρα αδερφάκια γιατί είναι ολόιδιες! Λοιπόν, πριν από λίγο τι είδα; Η μια έχει γεννήσει στον κήπο!!!:D:P:)
Τρελάθηκα μόλις τα είδα! Πρώτη φορά έχουμε γεννητούρια στον κήπο, γιατί όλες οι θηλυκές ήταν ως τώρα στειρωμένες. Δυστυχώς όμως αυτές οι δύο φοβούνται και δεν θα μπορέσω να τις στειρώσω.
Τα μωράκια έχουν ανοίξει τα ματάκια τους! Μερικά όχι τελείως! Δεν είμαι σίγουρη πόσα είναι... μάλλον 4-5! Είναι όλα μαυρούλια (γεγονός που δικαιολογείται αφού οι περισσότεροι αρσενικοί που ταίζω είναι μαύροι) και είναι τέλεια!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Η μαμά τους μόλις έφαγε μια ολόκληρη κονσέρβα η καημενούλα και εγώ έβαλα μέσα σε κάτι φυτά σε ένα μέρος κοντά τους μια κούτα με πανιά, μήπως προτιμά να τα μεταφέρει εκεί τα γλυκούλια μου!
Έχω καταενθουσιαστεί!!!:)
Παρεμπιπτόντως, τα πήρα χαμπάρι επειδή την είδα από το μπαλκόνι μου να τα μεταφέρει από τον ένα κήπο μας στον άλλο! Και πηδώντας η μαμά με ένα μωρό στο στόμα από έναν τοίχο μάλλον το χτύπησε λιγουλάκι γιατί έσκουξε το καημενούλι (το έχω και σε βιντεάκι)!:/: Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα γιατί μετά το είδα να την ακολουθεί!
Αυτές είναι οι φωτό που μπορεσά να βγάλω με ζουμ, γιατί δεν ήθελα να πάω κοντά και να τα τρομάξω!

Συνημμένα

• CIMG2512.JPG
    CIMG2512.JPG
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • CIMG2513.JPG
    CIMG2513.JPG
    78,8 KB · Εμφανίσεις: 17
Να σας ζήσουν!! :) Κουκλί το μαυράκι πίσω από τα φύλλα! :inlove:

Εμένα γιατί η δικιά μου η αδεσποτούλα που γέννησε δεν μου τα έφερε στον κήπο αλλά τα πήγε αλλού???:confused: :/: :cry: Ζηλεύω....:( :( :(

Εμένα γιατί η δικιά μου η αδεσποτούλα που γέννησε δεν μου τα έφερε στον κήπο αλλά τα πήγε αλλού???:confused: :/: :cry: Ζηλεύω....:( :( :(
Μπορεί να στα φέρει όταν μεγαλώσουν λίγο, για να τα ταΐζεις κι αυτά! Υπομονή... ;)

καλημερα αργα-αργα για τι εχουμε και σχολειο...:/:

γεια σας!!! πηγα λιντλ στην αγια παρασκευη και πηρα ενα ονυχοδρομιο με τον κυλινδρο και το ποντικι μεσα αλλα ο φρου μου το φοβαται και δεν το πλησιαζει!!:blink:

Κ γω τον πήρα αυτον στον οποίο κρεμεται και ενα μπαλακι.. Ποσο είναι ο φρου σου? Κι εμενα το φοβοταν στην αρχή, μετα εσκυψα και εξυνα εγώ τον ονυχόδρομο με τα νυχια μου και με πλησίασε δειλά δειλά.. Τον μυρισε, τον ξαναμύρισε, εδωσε μια στο μπαλάκι κ επεστρεψε να κάνει κούνια στην κουρτίνα χαχα!! Το βράδυ που έπεσα ομως για ύπνο την άκουγα που επεζε με τον ονυχόδρομο.. Ειναι μικρή ακόμη, πιστεύω ότι θα ασχοληθεί μαζί του αν μεγαλώσει λίγο.. Υπομονη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back