Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κ γω τον πήρα αυτον στον οποίο κρεμεται και ενα μπαλακι.. Ποσο είναι ο φρου σου? Κι εμενα το φοβοταν στην αρχή, μετα εσκυψα και εξυνα εγώ τον ονυχόδρομο με τα νυχια μου και με πλησίασε δειλά δειλά.. Τον μυρισε, τον ξαναμύρισε, εδωσε μια στο μπαλάκι κ επεστρεψε να κάνει κούνια στην κουρτίνα χαχα!! Το βράδυ που έπεσα ομως για ύπνο την άκουγα που επεζε με τον ονυχόδρομο.. Ειναι μικρή ακόμη, πιστεύω ότι θα ασχοληθεί μαζί του αν μεγαλώσει λίγο.. Υπομονη...

ο φρου μου ειναι 4,5 ετων! αλλα φοβιτσιαρης πολυ!!! και εγω ετσι πιστευω οτι θα παει σιγα σιγα... ενα παλιο που ειχα ουτε που το πλησιαζε!!! προτιμαει τα χαλια και την θηκη του σερφ που εχω στο μπαλκονι!!!:lol: :lol:
εσενα ποσο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασια ετσι εμεις ξεκιναμε στο κρεβατι δυο στην αρχη μετα ερχεται ο Περσης, μετα ο μικρος κατα τις 1 την νυχτα και κατα τις 2 ερχεται και η μικρη γιατι ηρθε ο μικρος.
Μαζευομαστε πεντε και ακομα και τωρα προσπαυω να καταλαβω πως στην ευχη χωραμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σε όλους!!!!
Μάθημα, μάθημα, μάθημα....... Αχ, βάχ!!! Θάρρος!!!
Και οι δουλειές στο σπίτι περιμένουν. Βασικά οι άλλοι περιμένουν να τις κάνω..... Θέλουν να κατεβάσω και τα καλοκαιρινά. Αλλά ειπα αν δεν μου πάρουν σκάλα δεν πρόκειται. Για να τα ανεβάσω σκαρφάλωσα στο πατάρι και μετα δεν μπορούσα να κατέβω
:lol: :lol: :lol:
Παιδια εγω όσα ονυχοδρόμια πήρα τα αγνόησαν επιδεικτικά. Ελεγα να δοκιμασω και του lidl αλλά δεν πρόλαβα!!!

Χαλασε ο καιρος τωρα χριστινα οποτε γλυωσες προς το παρον και τα καλοκαιρινα :lol::lol: Οσο για τα ονυχοδρομια και η δικια μου τα ιδια ουτε να τα δει ... και εγω που νομιζα οτι απλα η Φαιδρα ειναι περιεργη :redface:

:D :D :lol: :P
Ναι, το χρησιμοποίησα το επιχειρημα της επιδεινωσης του καιρού....

εγω αγορασα αυτο με τα ποντικακια( εμενα ο γατος μου δεν χρειαζετε αυτα για να ξινει τα νυχια του εχει ολοκληρο δεντρο στην αυλη!!) και εμενα στην αρχη τα φοβοταν μετα εβαλα λιγη τροφη επανω και τα πλησιασε αρχισε να πλακωνει στις μπατσες και μετα τα αφησε απο το μεσημερι που τα πρωτωειδε δεν ξαναπαιξε:(
κριμα γιατι ειχε πολυ πλακα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!
τωρα περιμενω την νεπετα για να δω τι θα κανει με τα ποντικακια...
τα καιμενα...:hmm: :hmm:

Παιδιάάάά!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!:mad: :mad: :mad:
Δε φτάνει που του πήρα το ονυχοδρόμειο χθες και ούτε να το φτύσει, περνάει από μπροστά του και το αγνοεί παντελώς, τώρα δεν τον πιάνει ούτε το catnip! Του πήρα μια σακκούλα από το Μπαχάρ και ήρθα όλο χαρά στο σπίτι να του το δώσω. Τι έβαλα στο χέρι μου, τι στο ονυχοδρόμειο, τι του'δωσα τη σακκούλα ολόκληρη να μυρίσει, τι του'βαλα στο φαγητό, ε! έντάξει εκεί έφαγε λίγο, αλλά καμία απολύτως αντίδραση. Μα καμία???!!!:confused: Ήξερα ότι ο γάτος μου είναι εξαιρετική περίπτωση :inlove: :inlove: :inlove: , αλλά ήταν ανάγκη να ανήκει στο 20% των γατών που δεν τις επιρρεάζει το catnip?:( Κι έλεγα ότι θα τον "μαστουρώσω" και θα κοιμηθώ σήμερα το βράδυ, αλλά που τέτοια τύχη....:cry: :cry: :cry:

Ασπασια, welcome to the club!!!:lol:

Ασπασία μου να δοκίμαζες εσύ ίσως το catnip;:redface: :rolleyes: :redface:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :redface:

Ασπασία μου να δοκίμαζες εσύ ίσως το catnip;:redface: :rolleyes: :redface:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :redface:
Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ και η μητέρα μου που το μυρίσαμε, δείξαμε περισσότερο ενδιαφέρον από τον Χιόνη. Σκέφτομαι σοβαρά να το βράσω και να το πιω σαν αφέψημα το βράδυ πριν κοιμηθώ μπας και με πιάσει...:happy: Μόνο που φοβάμαι μήπως με πιάσει κόψιμο ή τίποτα άλλο:sick: :sick: :sick:

Δεν δίνεις λίγο πρώτα στο Κώστα να δοκιμάσει; όπως και να το δεις οι άντρες είναι ανθεκτικοί στις στομαχικές κακουχίες......:rolleyes:

Δεν δίνεις λίγο πρώτα στο Κώστα να δοκιμάσει; όπως και να το δεις οι άντρες είναι ανθεκτικοί στις στομαχικές κακουχίες......:rolleyes:
Μωρέ λες???:confused: :confused: :confused: Δεν είναι κακή ιδέα... Έχει πάει να παίξει ποδόσφαιρο. Όταν γυρίσει θα του δώσω να πιει. Λες να έχει κι άλλες παρενέργειες? Μαγιοβότανο (catnip) δεν είχε δώσει η μάγισσα Κίρκη στον Οδυσσέα και τους συντρόφους του?:hmm::hmm: :hmm:

Νομιζω οτι η Βικτωρια (ή καποια αλλη)ειχε πει οτι ειναι και καλο αφεψιμα.:hmm:

μα καλα.. δεν ντρεπεστε λιγο?? πειραματοζωο ειναι ο ανθρωπος?τσ τσ τσ:P αν το δοκιμασεις Ασπα πες μας αν επιασε!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Μάγισσες φέρτε βότανα!!!:whistle: :whistle: :whistle: Όπως λέει και το λαϊκό άσμα...:lol: :lol: :lol: Τύφλα να'χει η Κατίνα από τις Μάγισσες της Σμύρνης:up: :up: :up: :up: :up: :up:

Ίσως να έχω μπερδέψει τα βοτάνια.... αλλά μαγιοβότανο δεν ήταν το σερνικοβότανο στη "Φόνισσα" για να πιάσουν οι γυναίκες αρσενικά παιδιά;;;;;;;
Πάντως από ό,τι έχω διαβάσει...μια χαρά επιρροή πρέπει να έχει και στους ανθρώπους..:D

χιχιχιχι και εγω στο 20% ανηκω τι ψαρακι με κατνικ μεσα, τη σπρει δεν την επιασε.και το σκεφτομαι πολυ αν θα παω να αγορασω να της βρασω γιατι αν δε την πιασει ουτε αυτο θα τρελαθω!

Ασπασια,τι εγινε με το πειραμα:rolleyes: :lol: ??

παιδια,εχω ακουσει κι εγω τερατα γι'αυτο το σερνικοβοτανο.στο χωριο μια οικογενεια εδω και ποσες γενιες κανει μονο αγορια.και μιλαμε για 3-4 παιδια το ζευγαρι.κοριτσι ουτε για δειγμα.η γιαγια μου λεει οτι μια παλια απο την οικογενεια το ειχε φαει κατα λαθος.ελα οωμς που τωρα η γιαγια μου δεν το θυμαται να το αναγνωρισει για να το πιω κι εγω:lol: :lol: :lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back