Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Του έβαλα catnip σε ένα μπωλάκι δίπλα από το φαγητό του και ανέβηκα στη θεία μου. Όταν γύρισα το μπωλάκι είχε αδειάσει και το βοτάνι είχε σκορπίσει σε όλη την κουζίνα :confused::mad:. Επίσης έχω βάσιμες υποψίες ότι τριβόταν πάνω του γιατί όταν πήγα να τον πιάσω είχε γεμίσει :blink::lol:!!! Είχε μία υπερδιέγερση θα μπορούσα να πω, έκανε τούμπες και γουργούριζε πολύ δυνατα και μετά κυνηγούσε τη σκιά του. Το πρόβλημα είναι ότι έχει γεμίσει το σπίτι γιατί χτες το βράδυ βαρέθηκα να το σκουπίσω :whistle::whistle::whistle:...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Ασπασία το έτριψες λιγο το catnip για να μυρισει? Εγω ακομη να παω να παρω, αλλα ετσι κι αλλιως ο Σιβα ειναι φτιαγμένος και χωρίς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά καλήμερα,
λίγο σας΄άφησα και έχετε αποτρελαθεί...:) . (Ασπασία αν έκανες το πείραμα ενημέρωσέ μας για να πράξουμε αναλόγως:lol: )

να'χετε μια καλή μέρα όλοι

Καλημερα και απο εμενα!
Παω να ταισω τις μανουλες του κηπου, και ειδικα την αραπινα η οποια τρωει παρα πολυ!
Να της δινω οσο θελει, ε?:confused:
Τρωει μονο κονσερβα(την ξηρη τροφη δεν την αγγιζει οσο και αν πειναει).
Θελω να παω να δωσω φωτογραφιες απο την χιο για εκτυπωση και να παω στο πετ σοπ για ανεφοδιασμο!:P

Καλημέρα. Ελπίζω δηλαδή να είναι καλή η μέρα.... Δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ από την ταραχή μου. Είχαμε ένα "ατύχημα" χθες βραδυ με το Χιόνη και μου πήγε η ψυχή στην κούλουρη. Το carnip δεν το δοκίμασα στον Κώστα. Λέτε να το κάνω? Στον Χίονη πάντως δεν ξαναδίνω...:( :( :(

Ωχ πηδηξε τελικα ασπασια ε ? :hmm:αλλα απο την στιγμη που δεν τον εποιασε το catnip να κανει τουμπες και να κυλιεται πανω του απλα πιστευω οτι ηταν η " κακη στιγμη " τελικα καλα κανουμε εμεις και την Φαιδρα την βγαζουμε στο μπαλκονι μονο οταν ειμαστε σπιτι και εχουμε το νου μας εξω τι κανει ...γιατι και να μην πηδηξει που δεν εχει δειξει σημαδια να θελει να πηδηξει μπορει να γλυστρησει:hmm:

καλημέρα και απο δώ......πήζω και βρίζω (όπως λέει και κάποια ψυχή που ξέρω....:P )
Ρε παιδιά καλά ειναι να προσέχετε με τα γατουλίνια, ειδικά όταν μένετε σε ψηλούς ορόφους, αλλά μην τα περιορίζεται κιόλας, δηλαδή να βγαίνουν στον ήλιο και στην βεράντα μόνο μαζί σας.......καταλαβαίνω την ανησυχία σας, είχα και εγώ επεισόδιο με τον Ρούπι απο τον 4ο όροφο....αλλά παρόλα αυτά τον αφήνω βγαίνει, γάτος ειναι θέλει να κάνει και την ισοροπία του στην κουπαστή....αμ πώς να δείξει τι αίλουρος ειναι.....??????:lol:
αλλιώς νιώθω πώς τον περιορίζω και δεν θέλω....στεναχωριέμαι!!!!!! ζεί που ζεί μέσα στο διαμέρισμα, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει έστω και στήν βεράντα να παίρνει τον αέρά του?????:cool:

Παλια ειχαμε κι εμεις παθει "ψυχωση" να μην βγει ο Σιβα και κρυωσει στο μπαλκονι το χειμωνα. Ευτυχως μας εβαλε χερι ενας φιλος και μας ειπε "ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..."κτλ κτλ και αποφασισαμε να μην τον καταπιεζουμε αλλο....:redface:

Πηζεις και βριζεις ? αππαππαπαπα :redface: Ναι οκ μαζι σας στο να μην την περιοριζουμε αλλα αν ειναι στο μπαλκονι και γλυστρησει και πεσει και λειπουν ολοι απο το σπιτι ? Το πιο πιθανο ειναι να τρομαξει και να κρυφτει γιατι να ξαναανεβει στο μπαλκονι δεν εχει προσβαση ...οποτε στην περιπτωση που θα χαθει ποιος θα την βρει μετα ? που και οι δικοι μου και εγω ειμαστε απειροι απο γατες ? και ειδικα εγω μεχρι να παω απο πατρα αθηνα ε θα εχει περασει ενα διαστημα ...:confused: απαπαπα ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω :( τα πρωινα που ειναι η μαμα μου σπιτι ολο εξω ειναι μεχρι τις 1 μετα στις 6 παλι εχει παρεα στο ενδιαμεσο εχει το τεσσαρι να το κανει οτι θελει :redface::cool:

Τελικα η αραπινα καθεται στα μωρα της.
Τωρα που κατεβηκα να την ταισω ηταν μαζι τους και τα θυλαζει!:up:
Την φωναξα να ερθει να φαει, αλλα δεν τα αφηνε! Τελικα της εβαλα το πιατο μεσα στην κουτα της για να φαει...
Μετα ηρθε και την εβαλα μεσα(στην εισοδο της πολυκατοικιας) για να φαει κιαλλο, αλλα ειχα παρει και την σαρδελα μαζι μου και την τρομαζε(της εκανε χχχχχ) και δεν ηθελε.

Και εγώ κατέβηκα πριν λίγο να ταίσω τη γατούλα με τα μωράκια και τι είδα; Τίποτα!!! Άφαντοι όλοι! Και η γατούλα και τα μωράκια! Έχω μια υποψία ότι τρόμαξαν επειδή βράχηκαν από τη γειτόνισσα που πότιζε και δυστυχώς πέφτουν νερά εκεί που κοιμόντουσαν, και γι'αυτό τα πήρε!
Βέβαια μπορεί να τρόμαξε και από εμένα παρόλο που δεν πλησίασα κοντά τους!
Έψαξα όλο τον κήπο και δεν τους βρήκα!:/:
Πάντως άφησα φαγητό.
Τελοσπάντων, ελπίζω να είναι καλά και να τα δω σύντομα που θα τρέχουν! Ευτυχώς δεν είναι νεογέννητα και δεν ανησυχώ πολύ!

Η γατούλα πιθανόν ένιωσε την ανάγκη να κρύψει τα μικρά της, μην ανησυχείς, συνέχισε να βάζεις φαγητούλι και όλα θα πάνε καλά!!!!!!:)

Καλημέρα! Του έβαλα catnip σε ένα μπωλάκι δίπλα από το φαγητό του και ανέβηκα στη θεία μου. Όταν γύρισα το μπωλάκι είχε αδειάσει και το βοτάνι είχε σκορπίσει σε όλη την κουζίνα :confused::mad:. Επίσης έχω βάσιμες υποψίες ότι τριβόταν πάνω του γιατί όταν πήγα να τον πιάσω είχε γεμίσει :blink::lol:!!! Είχε μία υπερδιέγερση θα μπορούσα να πω, έκανε τούμπες και γουργούριζε πολύ δυνατα και μετά κυνηγούσε τη σκιά του. Το πρόβλημα είναι ότι έχει γεμίσει το σπίτι γιατί χτες το βράδυ βαρέθηκα να το σκουπίσω :whistle::whistle::whistle:...

ναι την πρωτη φορα που του ειχα βαλει ειχε κανει το ιδιο! μεχρι και μεσα στα αυτια του ειχε....
μετα το εβαζα στο μπαλκονι πανω σε εφημεριδα.. τουλαχιστον σκουπιζοταν πιο ευκολα!!!!;)

Αποχωρω και σας χαιρετω! Σημερα εριξα πολυ γελιο εδω και ελπιζω να παει ετσι και η υπολοιπη μέρα!!!

Ax παιδιά βάλτε το κανάλι ΣΚΑΙ στην τηλεόραση! Έχει ένα έργο πολύ ωραίο. Είναι κι ενας που έχει μια κόρη κι ένα γάτο κι αυτός (ο γάτος) είναι άρρωστος και ο ιδιοκτήτης τον λατρεύει! Κι έχει και μια μαιμού!:P

:) :) :) Καλησπέρα,με κάνατε και γέλασα πολύ και ξέχασα το τρακάρισμα που είχα με το αμάξι:lol: :lol: :lol: :lol: όχι με το αυτοκίνητό μου άλλα εγώ με αμάξι:lol: :lol: :lol: :lol: Ελπίζω πέφτοντας το κεφάλι μου στο καπώ να του έκανε βαθούλωμα για να μάθει να χτυπάει κόσμο και να φεύγει.Άσπα άσε ήσυχο το σύζυγο ίσως ανίκει στο σπάνιο είδος που πρέπει να κρατήσουμε:lol: :lol: :lol:

Ποπι τι επαθες?

Πόπη όλα καλά?:confused: Εγώ πάλι χτυπάω αυτοκίνητα και οδηγούς μαζί όταν βλέπω κανένα περίεργο. Ένας ταξιτζής που είχε βγει από stop και πήγε να μας τρακάρει παλιότερα εμένα και την αδελφή μου, εγώ ήμουν συνοδηγός, ακόμα θα το θυμάται! Το τι κλωτσιές έφαγε το αυτοκίνητο και τι μπινελίκια αυτός δεν περιγράφεται!!!:lol: :lol: :lol:

:) :) :) Ασπασία νομίζω θα καταλάβεις καλύτερα γιατί είσαι στην ίδια περιοχή.Περείμενα Ομήρου το 218,ξέρεις πως παρκάρουν εκεί κάποιος μ@#$%^^&8 ξεπάρκαρε κα μου έσκασε τον προφυλακτήρα στα πόδια και εγώ πέφτοντας έσκασα πάνω στο φτερό με το πρόσωπο.Τα γόνατα μου έσκισα,ένα καρούμπαλο στο κεφάλι και κάποιοι μώλωπες από τα γυαλία που φορούσα.Και ήταν να πάω να πάρω το μωράκι σήμερα αλλά λόγω ψιλοζαλάδας το άφησα για αύριο:up: :up:

Και καλά το κα****κι δεν βγηκε να δει τι κάνεις? Τι άτομα υπάρχουν ρε παιδιά???

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back