Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δίκιο έχεις. Μάλλον θα εμπλεξε. Κι εγω ελπίζω να ειναι καλα ο μπαμπας της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τσα!!!!:rolleyes:
Ταξιδάκι μικρή μου Χριστίνα; Όλο δικαιολογίες για να μην ξεστρώσεις μου φαίνεται ότι βρίσκεις. :rolleyes:
Εδώ γύρω είμαι αλλά συσσωρεύτηκε πάλι δουλειά και προσπαθώ να μην μου ξεφύγει πάλι. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ψιλοανησυχώ για τη Μίκα.:confused:
Και για να μην ξεχνιόμαστε: Gemini τι κάνετε χαρά μου; Και εμείς γίναμε μάνες αλλά δεν χαθήκαμε....:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol:
Ελα βρε, ξεστρωσα νωρίς για να μη τριβεται το πόδι του Πίου Μίου. Είχα κίνητρο η γυναίκα. αλλιως καλα δειχνανε τα χαλια, τι να τα μαζεύω τώρα;;;;!!!! Αστα για του χρόνου!!!
:D :D :D
Καλες δουλειες Νερίνα

Εγώ πάλι πεθύμησα τη Μίκα! Τι να κάνει? Έχει να μπει κανένα μήνα. Μάλλον άνοιξε τα μαγαζιά στην Κω και πνίγεται. Δε μάθαμε και τι κάνει ο μπαμπάς της μετά το ατύχημα...:hmm:

εχω μιλησει με πμ με την μικα πριν κανα 2 μερες αν θυμαμαι ! ειναι καλα αλλα εχει εναν υπολογιστη που δεν γραφει ελληνικα και μεχρι να το φτιαξει δεν μπαινει. τρεχει και με τη δουλεια...αλλα ολα καλα!
ο μπαμπας της ειναι καλα.:)

Αλήθεια είναι καλά ο μπαμπάς της? Πολύ χάρηκα, μπράβο!:up:
Ελπίζω να μπει και να τα ξαναπούμε σύντομα. Είναι από τις μεγάλες μου συμπάθειες στο forum...:redface:
Μίκα αν μας διαβάζεις

Καλές δουλειές!!!
:up: :up: :up:

Ας μας βαλει κανα smilie τουλαχιστον!!!;)

Είναι από τις μεγάλες μου συμπάθειες στο forum...:redface:
Μίκα αν μας διαβάζεις

Καλές δουλειές!!!

:up: :up: :up:
Κι εμένα... Χαιρετίσματα να της πεις mimikaki!

Xριστίνα καταλαβαίνω απόλυτα τις καπνιστικές σου ανησυχίες! Καλο ταξίδι!:)

:) :) :) :) Καλημέα σε όλη την παρέα μπήκα να πω ένα γειά πριν φύγω.Όλοι καλά και σας φιλούμε,απλώς πνιγόμαστε στις δουλειές και στο διάβασμα.:) :) :) :)

Καλημέρα! Άλλη μια βαρετή μέρα διαβάσματος ξεκινά :(. Ευτυχώς έχω συμπαραστάτη τον Σάκη ο οποίος μόλις με βλέπει να διαβάζω έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου :). Δεν φεύγει από δίπλα μου ο γλυκός μου :inlove:! Το κακό είναι ότι μερικές φορές νευριάζει που δίνω μεγαλύτερη σημασία στις σημειώσεις απ'ότι σ'αυτόν και ξαπλώνει πάνω τους :blink:, αλλά τι να γίνει :whistle:... Χτές είχαμε κι ένα θέμα με τη γόμα, της επιτέθηκε :lol:!!!

καλημερα
χιχι σωστο τον βρησκω τον σακη και μενα εχει μανια με μολιβια στιλους :D

Καλημέρα! Ο Σάκης επιτέθηκε στη γόμα???? :lol:
Η Αργυρώ επιτίθεται στην οθόνη της τηλεόρασης, ειδικά όταν είναι κλειστή. Την φτύνει κιόλας! Το κορίτσι έχει άποψη!!!

Καλημερα...Ετοιμαζομαι για το γυρο της Αθηνας για να παρω τα βιβλια για το πανεπιστημιο!
Ισως καταφερω να παω στο μπαχαρ να δω αν εφεραν κατνιπ.;)
Και εχει τοσο ωραια μερα...το απογευμα σκεφτομαι να παω για μπανιο!!!:D

καλημερα!!:happy: :D :) σημερα καλοκαιρακι ε;;:P εγω εχω αγγλικα το μεσημερι:( αλλα το σαββατο γραφω lower:) αντε να τελειωνουμε!
χτες κατεβασαμε και τα καλοκαιρινα!

Καλημέρα! Εγώ δουλειά :down: και είμαι και πτώμα κι έχω και άπειρες δουλειές το απόγευμα! Αντε να περάσει κι αυτή η μέρα...

καλημερα!η λιλα με το που βλεπει βιβλια σημειωσεις εστω και περιοδικα της γυαλιζει το ματι!θελει να μας τα παρει και να τα κανει κορδελες:blink: εχετε δει το μηχανημα για την καταστροφη εγγραφων?κατι τετοιο.μαλλον το κανει για να εχει ολη την προσοχη πανω της!μας εχει τρελανει το κουτσικο, που λιαν συντομως θα γινει τεραστιο γιατι ουτε δυο μπολ φαγητο την ημερα δεν την φτανουν.ειναι φυσιολογικο να ειναι 3 μηνων και να ζυγιζει 1,6 κιλα?

Αυτό με τα βιβλία και τα περιοδικά το έχει κι ο δικός μου. Μη δει πάνω στο κρεβάτι "του" (διότι δικό του θεωρεί το κρεβάτι μας) βιβλίο ή περιοδικό, ορμάει και με τα πόδια ή τη μυτούλα το σπρώχνει και το ρίχνει κάτω. Όσες φορές το ανέβάζω άλλες τόσες το ρίχνει. Όρεξη να'χεις να ασχολήσε..:happy:

καλημερα! εμενα οπου δει περιοδικα και εφημεριδες καθεται επανω και μετα αφου τα "διαβασει" αρχιζει και τα ξεσκιζει!!:rolleyes:

Κι εμένα... Χαιρετίσματα να της πεις mimikaki!

ελπιζω οτι θα μπει εστω για λιγο και θα μας διαβασει!:hmm:

Βάλτε έναν τηλεφωνικό κατάλογο να δούμε θα του κινήσει το ενδιαφέρον; Ή προτιμάνε τα περιοδικά γιατί έχουν εικόνες; :P Είμαι περίεργος, κάνουν επιλογή ή χαρτί να είναι κι ότι ναʼναι;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back