Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter anabou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Σήμερα ξεκινά και επίσημα το διάβασμά μου (ελπίζω για τελευταία φορά)! Σας αφήνω με περιμένει η πραγματική ανάλυση! Τα ξαναλέμε το απόγευμα που θα κάνω break!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλό κουράγιο! Βοηθάει καθόλου αν σου πω ότι, παρά το διάβασμα, τα φοιτητικά χρόνια είναι όντως τα καλύτερα; ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Τα έχω πάρει με τον εαυτό μου σήμερα, αλλά και με τον Δημήτρη. Επιχειρήσαμε πρωί πρωί να πιάσουμε την αδέσποτη την γκριζούλα να πάει για στείρωση διότι προς 10 ημερών την κυνηγούσαν οι γάτοι. Την πιάσαμε κανονικά, την βάλαμε στο κουτί και εκεί που πήγαμε να το κλείσουμε αφηνίασε και μας έφυγε... ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ που συμβαίνει αυτό.
Τώρα θα έχει χάσει πάλι την εμπιστοσύνη της και θα κάνει καιρό να μας πλησιάσει... :(
Έχω στενοχωρηθεί με την ανικανότητά μου!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!
Εγω νυστάζω (δικαιολογημένα πια), γιατι χτες παλι κοιμηθηκαμε και οι 4 μαζι!
Αnabou καλο διάβασμα!
Βικτωρια...τι να πω....υπομονη! Θα ξαναέρθει. Εγω γι αυτο δεν εκανα καμια κινηση να πιασω τον πορτοκαλη που ηταν η συμπαθεια μου στο προηγουμενο σπιτι. Φοβομουν οτι εαν αποτυχω(που ηταν και το πιθανότερο) θα γινει καπνος!!!

Ασπασία δεν ξερω πολλά από αλλεργιες αλλά μηπως εχεις αναπτύξει καποιου ειδους ανοσία στο Χιονη επειδή καθημερινα εχετε επαφή;;;
Κι εγώ έτσι σκέφτομαι. Πάντως η φαγούρα παραμένει από την Κυριακή παρά τα αντισταμινικά....:hmm:
Ειδα στον υπνο μου τον παππου μου που εχει πεθανει 10 χρονια και τον αδερφό μου ότι πεθανε από καρδια.... Τον πηρα τηλ το πρωι να δω αν ειναι όλα καλα και μου ειπε πως χωρισε με τη γυναικα του και μετακομισε μόλις χθες που τον ονειρευτηκα....
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Τελος πάντων...... Να αρχισω να πιστευω στα όνειρα δηλαδη;;;;
Εγώ ξέρω ότι αν δεις κάποιον στον ύπνο σου πεθαμένο ή άρρωστο είναι το εντελώς αντίθετο, ότι δηλαδή είναι καλά. Οπότε αν λες ότι είναι για καλό που χώρισαν αυτό είναι;)
Εγω νυστάζω (δικαιολογημένα πια), γιατι χτες παλι κοιμηθηκαμε και οι 4 μαζι!
Κι εγώ μια από τα ίδια! Κοιμηθήκαμε με το Χιόνη απλωμένο ανάμεσά μας κι εμένα να του χαϊδεύω το κεφάλι. Όταν σταμάταγα μου τράβαγε το χέρι να συνεχίσω και γουργούριζε ευτυχισμένος! Κατά τις 5:00 το πρωί με ξύπνησε γιατί μου έπλενε το χέρι από τα δάχτυλα μέχρι πάνω. Είχα ζεσταθεί και είχα ξεσκεπαστεί λίγο και βρήκε ευκαιρία. Τώρα είμαι φυτό από τη νύστα. Δεύτερο καφέ πίνω, ενώ τους είχα κόψει τους πολλούς καφέδες...:(

καλημερα!!
χθες πηγα στη πρεμιερα της ταινιας του σακη και δεν μου αρεσε καθολου..ουτε η ταινια αλλα ουτε και ο σακης που τον ειδα απο κοντα.. :P
επεισης, (για να κανω και κουτσομπολιο γιατι ακομη οι μεσημεριανες κουτσομπολες δεν εχουν αρχισει στην tv ) ο ψινακης ηταν μαζι με τα δυο pet μαρτακη και τζουλια αλεξανδρατου η οποια ειναι σαν μουμια.. γκαγκανο απο το σολαριουμ και ανεκφραστη μουτσουνα! τρελλη ραγαδα στο ντεκολτε και γενικως καμια σχεση με το πως διχνει...:down:

η μονη κουκλα ηταν η κατια ζυγουλη και η αγαπη βαρδινογιαννη!!
επεισης η βανδη κοντη!

αντε τους εκραξα ολους πρωι πρωι:lol: :lol:

καλημερα!αναστασια σε καταλαβαινω και εγω εχω πεσει με τα μουτρα στο διαβασμα!ειναι παντως τα καλυτερα χρονια συμφωνω:up: απο οταν περασα στο πανεπιστημιο περναω τελεια!ασπασια μπορει εφοσον εισαι αλλεργικη να σε εχει επιβαρυνει περα απο τις γατουλες και η ανοιξη.περαστικα:)

Έλα βρε Μιμίκα, πήγες? Εμείς είχαμε προσκλήσεις και δεν πήγαμε. Την Αλεξανδράτου την έχω δει καλοκαίρι Κεφαλλονιά στην παραλία και μου φάνηκε αν και άβαφτη κούκλα. Η Ζυγούλη είναι κουκλάρα, αλλά ο Σάάάάάκηηηης πιο κούκλος ακόμα (κρυφορουβίτσα εγώ βλέπεις..:redface:), ο Ψινάκης θεάάάά άπαιχτη και τρελλός χαβαλές και η Βανδή, όντως, τάπα, ένα με το πάτωμα ένα πράγμα!

Μήπως να φτιάξουμε κι ένα forum να κράζουμε κόσμο? Δεν είναι κακό.....:hmm: :lol: :up:

καλημέρα, τώρα βρήκα ευκαιρία να σας καλημερίσω, καθότι πήζω ασύστολα!!!!!
αλήθεια Μιμικάκι, τόσο χάλια το έργο.....είδα προχτές το trailer και μου φάνηκε καλός ο Σάκης...βέβαια, καμία σχέση με τον Σταρ Σάκη, αλλά μου φάνηκε οτι έπαιζε καλα...!!!!!!
Η Ζυγούλη θεάααααα, δεν το συζητώ......
για τούς υπόλοιπους τι να πώ, με καλύψατε πλήρωςςςς!!!!!!!!

Έλα βρε Μιμίκα, πήγες? Εμείς είχαμε προσκλήσεις και δεν πήγαμε. Την Αλεξανδράτου την έχω δει καλοκαίρι Κεφαλλονιά στην παραλία και μου φάνηκε αν και άβαφτη κούκλα. Η Ζυγούλη είναι κουκλάρα, αλλά ο Σάάάάάκηηηης πιο κούκλος ακόμα (κρυφορουβίτσα εγώ βλέπεις..:redface:), ο Ψινάκης θεάάάά άπαιχτη και τρελλός χαβαλές και η Βανδή, όντως, τάπα, ένα με το πάτωμα ένα πράγμα!
Μήπως να φτιάξουμε κι ένα forum να κράζουμε κόσμο? Δεν είναι κακό.....:hmm: :lol: :up:

και εγω ρουβιτσα ημουν αλλα απο κοντα κατι μου εβγαζε μεγαλη μυτη με περιεργα αυτια!!:lol: :lol:

καλημέρα, τώρα βρήκα ευκαιρία να σας καλημερίσω, καθότι πήζω ασύστολα!!!!!
αλήθεια Μιμικάκι, τόσο χάλια το έργο.....είδα προχτές το trailer και μου φάνηκε καλός ο Σάκης...βέβαια, καμία σχέση με τον Σταρ Σάκη, αλλά μου φάνηκε οτι έπαιζε καλα...!!!!!!
Η Ζυγούλη θεάααααα, δεν το συζητώ......
για τούς υπόλοιπους τι να πώ, με καλύψατε πλήρωςςςς!!!!!!!!

κοιτα ο σακης επαιξε σχετικα καλα σαν μη ηθοποιος.. μπορω να πω καλυτερα και απο καποιους που θελουν να λεγονται ηθοποιοι... η ταινια ηθελε λιγο δραση παραπανω, ηταν γλυκαναλατη και καποια στιγμη επιασα τον εαυτο μου να βαριεται...:P

και εγω ρουβιτσα ημουν αλλα απο κοντα κατι μου εβγαζε μεγαλη μυτη με περιεργα αυτια!!:lol: :lol:
Η μεγάλη μύτη δεν είναι κάτι κακό. Μ'αρέσουν οι μεγάλες μύτες και οι μύτες με χαρακτήρα, οι μικρές γαλλικές πλαστικοποιημένες με χαλάνε... Αλλά αυτιάάάά???:blink: :blink: :blink: Δεν τα έχω προσέξει, αλλά έχεις δίκιο, τα αυτιά όπως και τα δάχτυλα είναι σοβαρό θέμα...:rolleyes:

κοιτα ο σακης επαιξε σχετικα καλα σαν μη ηθοποιος.. μπορω να πω καλυτερα και απο καποιους που θελουν να λεγονται ηθοποιοι... η ταινια ηθελε λιγο δραση παραπανω, ηταν γλυκαναλατη και καποια στιγμη επιασα τον εαυτο μου να βαριεται...:P
Γι'αυτό δεν πήγα να το δω, πάρόλο που είχαμε προσκλήσεις από την συμπρωταγωνίστριά του της οποίας ο άνδρας είναι γνωστός του Κώστα. Είναι λίγο ασχέτου και αταλάντου γωνία αλλά με ματσό επώνυμο άνδρα οπότε....(Ούπς! Πάλι κακία είπα η Σκορπίνα!!!:redface: ). Τι να πάω να δω? Να χαλάσω και την καλή εικόνα που έχω για τον Σάάάάκηηηηηη?...:happy:

Η μεγάλη μύτη δεν είναι κάτι κακό. Μ'αρέσουν οι μεγάλες μύτες και οι μύτες με χαρακτήρα, οι μικρές γαλλικές πλαστικοποιημένες με χαλάνε... Αλλά αυτιάάάά???:blink: :blink: :blink: Δεν τα έχω προσέξει, αλλά έχεις δίκιο, τα αυτιά όπως και τα δάχτυλα είναι σοβαρό θέμα...:rolleyes:
:lol: :lol:
απο κορμι ο σακης σκιζει παντως οτι και να λεμε!!!:up: :up:
επεισης δεν μου αρεσε καθολου το μαλλι του στην ταινια...πηγαν να τον βγαλουν ψιλο-ροκ αλλα δεν νομιζω οτι ηταν το καταλληλο...:hmm:

Καλησπέρα παιδια.... Anabu καλά κουράγια, θάρρος, διάβασμα ειναι θα περάσει.
Για τα φοιτητικα χρόνια άποψη δεν εχω αλλά τα μαθητικά δεν μου λείπουν καθόλου βρε παιδια!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ασπασία μάλλον δίκιο εχεις για το ονειρο!!!
Εγω ετοιμάζομαι για τη Ρωμη. Τα μικρα μου σκέφτομαι που θα μεινουν πισω 2,5 μερες χωρίς τη μαμα κ το μπαμπα!!! Τι κακό κι αυτο να μη μπορώ να χαλαρώσω μακρυά τους.
:hmm: :hmm: :hmm:
Κι εχω ενα σωρό δουλειες να κανω μεχρι τότε.... Και βαριεμαι πολύ. Αλλά όλα θα γίνουν. Όπως πάντα τη τελευταια στιγμη
:) :) :)

Αρχική Δημοσίευση από χριστινα;47049 Εγω ετοιμάζομαι για τη Ρωμη. [/quote:
Προετοιμάσου και ψυχολογικά γιατί δε σε βλέπω να τα βγάζεις πέρα χωρίς τσιγάρο.....;) :) :D

Τουλάχιστον καπνίζουνε στο δρόμο απ' ότι μάθαμε οποτε παρηγορήθηκα κάπως. Ευτυχως δεν ειναι χειμωνας!!! ΚΑι για το δωμάτιο του ξενοδοχείου δεν το συζηταω. Οπότε κάτι θα γίνει

Το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι :sick:! Όχι άλλες ακολουθίες-σύνολα-συναρτήσεις δεν αντέχω :eek::cry:!!!
Δεν λέω καλά τα φοιτητικά χρόνια όμως κάποτε πρέπει να τελειώσουν :/:!

Όσο για τον Σάκη, κι εγώ κρυφορουβίτσα είμαι :redface::whistle:! Δεν είδα καθόλου μεσημεριανά σήμερα λόγω διαβάσματος αλλά νομίζω με καλύψατε! Αν υπήρχε και φωτορεπορτάζ βέβαια θα ήταν καλύτερα αλλά ας μην έχω παράλογες απαιτήσεις :P! Άκου ενσωματωμένη δορυφορική ο Σάκης :blink:! Πέφτω από τα σύννεφα!!

Χριστίνα καλές ετοιμασίες εύχομαι :up:! Μακάρι να έφευγα κι εγώ για κάπου.

Τουλάχιστον καπνίζουνε στο δρόμο απ' ότι μάθαμε οποτε παρηγορήθηκα κάπως. Ευτυχως δεν ειναι χειμωνας!!! ΚΑι για το δωμάτιο του ξενοδοχείου δεν το συζηταω. Οπότε κάτι θα γίνει
Μην είσαι τόσο σίγουρη για το δωμάτιο του ξενοδοχείου... Στο Λονδίνο που είχα πάει πρόσφατα απαγορευόταν...;) :happy: :D

Εγώ πάντως που είχα πάει στην Ελβετία πριν μερικά χρόνια στο ξενοδοχείο υπήρχαν δωμάτια καπνιστών και μη καπνιστών.

Ακριβως για να αποφύγω δυσαρεστες εκπλήξεις το αποσαφινήσαμε στο τηλ πως ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ στο δωμάτιο..... Προνοήσαμε...
:) :) :) :)
Κάποια πράγματα δεν τα αφηνω την τελευταια στιγμή
:lol: :lol: :P :P :lol:
Παιδια, η Νερίνα καλά ειναι;;; Μου φάνηκε πως δεν την ειδα

Εγώ πάλι πεθύμησα τη Μίκα! Τι να κάνει? Έχει να μπει κανένα μήνα. Μάλλον άνοιξε τα μαγαζιά στην Κω και πνίγεται. Δε μάθαμε και τι κάνει ο μπαμπάς της μετά το ατύχημα...:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back