aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο δικός μου το είχε πιάσει από την ουρά και το περιέφερε σ'όλο το σπίτι σαν να ήταν πραγματικό. Δυστυχώς μέχρι να βρω που έχει κρύψει το φορτιστή της ψηφιακής ο Χιόνης, δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες...κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας??![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ο δικός μου το είχε πιάσει από την ουρά και το περιέφερε σ'όλο το σπίτι σαν να ήταν πραγματικό. Δυστυχώς μέχρι να βρω που έχει κρύψει το φορτιστή της ψηφιακής ο Χιόνης, δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες...
αχ πολυ χαιρομαι!!! κριμα για τη φωτο, και της σαρδελας ειχε πολυ πλακα!Μηπως ξεχασες το φορτιστη στην Κεφαλλονια και κατηγορεις αδικα τον Χιονη????![]()

Δεν χωραει και καλα καλα στο στομα της και της κολλαει και δεν μπορει να το βγαλει οταν το δαγκωνει!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όχι καλέ! Αφού πριν φύγω Αγγλία την είχα φορτίσει! Μάλλον ξέχασα τον φορτιστή κάπου έξω αντί για το συρτάρι του γραφείου που τον έχω συνήθως και μέχρι να γυρίσω εξαφανίστηκε! Από την προηγούμενη εβδομάδα τον ψάχνω...Μηπως ξεχασες το φορτιστη στην Κεφαλλονια και κατηγορεις αδικα τον Χιονη????![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
Τωρα εχει χωθει κατω απο το παπλωμα, και εχει στα ποδια της τα ποντικια!!!Εχει πολυ γελιο....
Δεν χωραει και καλα καλα στο στομα της και της κολλαει και δεν μπορει να το βγαλει οταν το δαγκωνει!![]()
γεια σου σαρδελα αθανατη!!!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αν το είχα πάρει είδηση νωρίτερα θα το είχα γλυτώσει. Δεν τον μάλλωσα αλλά με κοίταγε με παράπονο που του το πήρα.
Δεν με πειράζει να τρώει ακρίδες, κουνούπια ή σκαθάρια σαν αυτό που μου έφερε το πρωί στο κρεβάτι, αλλά τα σαμιαμιδάκια δεν θέλω να τα ξαναπειράξει, τους έχω αδυναμία...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Παιδιάάά! Έπαθα σοκ!!!! Έγραφα στο laptop στα σκοτεινά κι ο Χιόνης έπαιζε από ώρα στα πόδια μου με κάτι που νόμιζα ότι ήταν το ποντικάκι της Μιμίκας. Επειδή έκανε σαν μανιακός άναψα το φως και τι να δω? Ο Χιόνης έπαιζε μ'ενα κακόμοιρο σαμιαμιδάκι. Η ουρά του ήταν κομμένη και δεν την βρήκα πουθενά, κι αυτό το δόλιο είχε πεθάνει...Αν το είχα πάρει είδηση νωρίτερα θα το είχα γλυτώσει. Δεν τον μάλλωσα αλλά με κοίταγε με παράπονο που του το πήρα.
Δεν με πειράζει να τρώει ακρίδες, κουνούπια ή σκαθάρια σαν αυτό που μου έφερε το πρωί στο κρεβάτι, αλλά τα σαμιαμιδάκια δεν θέλω να τα ξαναπειράξει, τους έχω αδυναμία...
δυστυχως το ιδιο παθαινω και εγω συνεχεια... φετος ακομη δεν μου εχει φερει αλλα τον βλεπω πως κοιταζει στους τοιχους στο μπαλκονι...
τι να του κανει το ψευτικο ποντικακι μου μπροστα στο ζωντανο σαμιαμιδι που τρεχει...το καημενο

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα κι από μέναΑααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις;
2-3 εβδομάδες περίπου καλή μου
Κρίμα βρε Ασπα μου...
Πού βρέθηκε το καημένο το σαμιαμίδι μέσα στο σπίτι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Στη βεράντα. Κάθε καλοκαίρι βλέπουμε πολλά, φέτος δεν είχα δει κανένα ακόμα. Το είδε δυστυχώς πρώτος ο Χιόνης...Κρίμα βρε Ασπα μου...Πού βρέθηκε το καημένο το σαμιαμίδι μέσα στο σπίτι;

melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ2-3 εβδομάδες περίπου καλή μου![]()
Και σ' εμάς εμφανίζονται σαμιαμίδια αλλά ευτυχώς ακόμα δεν έχει πέσει κανένα στα νύχια των ψιψινιών μας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Νόμπου όταν του το έδωσα το παράτησε, αλλά τον Πάνθερ τον ξετρέλανεκοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας??![]()
! Το έστελνε απο'δω και από'κει με τα ποδαράκια του και το κυνήγαγε. Μετά το έχωσε κάτω από τον καναπέ και με παρακαλούσε να του το βγάλω
. Όταν το έβγαλα συνέχισε να παίζει
. Και πάλι σ'ευχαριστώ για το δωράκι
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χθες βράδυ και το πρωί ήπια Aerius που έχω πάντα σπίτι και κάπως έχω ηρεμίσει. Μάλλον όλες αυτές οι γάτες συγκεντρωμένες σε τόσο μικρό χώρο ήταν too much για μένα.... Δεν μπορώ όμως να καταλάβω, πως και συνήθησα με τον Χιόνη και δεν με πιάνει. Μου πήρε κάτι μήνες για να περάσει αλλά και πάλι...
Κοιμάμαι μαζί του, τον φιλάω και τον χαϊδεύω συνέχεια και με γλύφει στο πρόσωπο όλη την ώρα. Γιατί αυτός δεν με πειράζει και με πείραξαν οι γατούλες χθες? Καλά που δεν έφερα και την ανηψιά μου μαζί γιατί θα την έτρεχα σε νοσοκομείο μετά και θα με σκότωνε η αδελφή μου και ο γαμπρός μου...
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ο Νόμπου όταν του το έδωσα το παράτησε, αλλά τον Πάνθερ τον ξετρέλανε! Το έστελνε απο'δω και από'κει με τα ποδαράκια του και το κυνήγαγε. Μετά το έχωσε κάτω από τον καναπέ και με παρακαλούσε να του το βγάλω
. Όταν το έβγαλα συνέχισε να παίζει
. Και πάλι σ'ευχαριστώ για το δωράκι
!
τιποτα!
χαρα μου να ακουω που αρεσαν στα μωρουλια σας!!
δωρακι απο το φρουνακι μου!

RedCat
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
την άλλη φορά, στην άλλη συνάντηση έστω και για λίγο θα περάσω να με δείτε..και να σας δω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ασπασία δεν ξερω πολλά από αλλεργιες αλλά μηπως εχεις αναπτύξει καποιου ειδους ανοσία στο Χιονη επειδή καθημερινα εχετε επαφή;;;
Σαμιαμίδι μία φορα ειδα σπίτι και το καταδιωκαν 2 ξετρελαμενα γατακια. Κι εγω το λυπήθηκα. Κουβεντα για να το πιασω.... Αλλά το σκούπισα εξω και σωθηκε!!!!
Εγω ειχα ενα ενδιαφερον Σ/Κ....
Ειδα στον υπνο μου τον παππου μου που εχει πεθανει 10 χρονια και τον αδερφό μου ότι πεθανε από καρδια.... Τον πηρα τηλ το πρωι να δω αν ειναι όλα καλα και μου ειπε πως χωρισε με τη γυναικα του και μετακομισε μόλις χθες που τον ονειρευτηκα....
Τελος πάντων...... Να αρχισω να πιστευω στα όνειρα δηλαδη;;;;
Για καλό ειναι. Δυστυχισμένο ζευγαρι ήταν!!!
Να ειστε καλα παιδια και να περνατε καλα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool