Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter cloud
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Kαλό κουράγιο σαρδελίτσα.. :/:

Σε ποια σχολή είσαι? Πρώτο έτος ακόμα ε? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαβασμα?:confused:
Ειπε κανεις για διαβασμα????:confused: :confused: :blink:
Αυτη την εβδομαδα δινω 4 μαθηματα σε 3 μερες!:mad: :mad: :mad:

Οχι Ελενάκι μου ηρέμησε δεν είπε κανείς απαγορευμένες λέξεις,είναι όλα τους καλά παιδιά και αποφεύγουν να λένε λέξεις που αρχίζουν από δια και τελειώνουν σε σμα,όπως και τις λέξεις που αρχίζουν από σι και τελειώνουν σε μα :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: πιπέρι στο στόμα θα τους βάλω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι Ελενάκι μου ηρέμησε δεν είπε κανείς απαγορευμένες λέξεις,είναι όλα τους καλά παιδιά και αποφεύγουν να λένε λέξεις που αρχίζουν από δια και τελειώνουν σε σμα,όπως και τις λέξεις που αρχίζουν από σι και τελειώνουν σε μα :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: πιπέρι στο στόμα θα τους βάλω.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tωρα θα παω για προβα στο σπιτι μιας φιλης μου για το κουκλοθεατρο που δινω την Δευτερα.

Kαλό κουράγιο σαρδελίτσα.. :/:

Σε ποια σχολή είσαι? Πρώτο έτος ακόμα ε? :)

Ναι πρωτο ετος στο νηπιαγωγων !
Εσυ?

Μόλις τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού. Πάω να πάρω δώρο για τα αυριανά βαφτίσια και μετά φαί και καφεδάκι έξω!!! :up:

Εγώ είμαι 4ο έτος (τελειώνω δηλαδή) στην Αγγλική Φιλολογία. Και έχω μία φουλ εξεταστική τον Ιούλιο, με όλα τα μαθήματα του 4ου έτους μαζί (γιατί χειμερινή εξεταστική δεν εγινε λόγω καταλήψεων) 8 στο σύνολο και Σεπτέμβρη φεύγω Αγγλία για μεταπτυχιακό :)

cloud θα ειμαστε συναδελφοι στο μελλον!!!!
:up: :up: :up: :) :)
Να σου πανε ολα καλα και καλη δυναμη με τα μαθηματα
(ομολογω πως ειμαι επαρκειουχος, αν και καθετα υπερ της καταργησης του θεσμου!!!! Ειναι τραγικο θεμα αυτο και απαραδεκτη κατασταση)
Πρεπει να ντυθω να κατεβω. Εχει ηπειρωτικη βραδια αποψε
:hmm: :hmm: :hmm:
Παρακολουθησα ολο το Συνεδριο αν κι ομολογω πως στη μεση αρχισα να νυσταζω αφορητα. Αλλα ντροπη να φυγω.... Κατι τετοιες στιγμες ηθελα να μη με ηξερε κανεις......
:lol: :lol: :lol:

Oυφ γύρισα κι εγω! 1816 μηνύματα βλεπω αδιάβαστα!
Εχω πολύ δουλεια!
Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί!:)

Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί!:)
Λες???:confused: ;) :lol: :lol: :lol:

Ναι!:rolleyes: Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα!
Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι...:(

Ασπασία έψαχνες υποσυνείδητα εδώ και καιρό. Και βρέθηκε το γατούλι που σε υιοθέτησε. Εγώ το λέω κισμέτ!

Ναι!:rolleyes: Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα!
Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι...:(

Γιατί δεν τον ήθελε??? :(

Γιατί δεν τον ήθελε??? :(
Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...)....:down:
Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ!
Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση...

Ποιό σπίτι βρήκε;;;;

Ποιό σπίτι βρήκε;;;;
;) Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο.
Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια...:happy:
Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη.

Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη.
Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά....;)

παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά....;)
Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου...:(
Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι...

Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει;

Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει;
Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος).
Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω.

Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back