Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
συγχαρητηρια αναστασια!καλη συνεχεια!πανω απο ολα θα παψεις να εχεις εφιαλτες οτι κοπηκες;) αντε και με το πτυχιο στο χερι!τα νεα του τζιτζερ τα ειδα.ηρωικη διασωση, αν δεν το μαζευες θα το παταγαν τα αυτοκινητα.εισαι η καλη νεραιδονονα του η νεραιδομαμα του ...:hmm: ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!

Νεφέλη η αλήθεια είναι ότι οι εφιάλτες κόπηκαν μαχαίρι με το που είδα τα αποτελέσματα :P. Απίστευτο μου φαίνεται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα πας!μια φιλη μου που την εκοψε ενας καθηγητης 2 φορες(προφορικη εξεταση που ειναι πολυ ζορικη) σε ενα απο τα τελευταια της μαθηματα και τελικα περασε με την τριτη συνεχισε για πολυ καιρο μετα να βλεπει οτι την κοβειειναι κωμικοτραγικα ολα τα ψυχολογικα που περναμε για το πτυχιο:down:

Άστα να πάνε . Είναι να μην σου τύχει κι εμένα η τρίτη και φαρμακερή ήταν! Και μην φανταστείς ότι διέπρεψα, επί 2 βδομάδες έλιωσα στο διάβασμα (και το είχα ξαναδιαβάσει κιόλας), τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσσια και τελικά με 5 με πέρασε. Αλλά άμα δίνουν 400 και περνά τους 40 τι περιμένεις;

Αναστασία συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!
Κορίτσια μην ξαναπείτε ότι ξαναέφταξε το mycat, μπορεί να το ματιαζουμε.:blink:

Anabou συγχαρητήρια!!! Καιρος να χαλαρώσεις επιτέλους!
Επισης μεγεια το νέο μέλος! Μου αρέσουν πολυ τα σομόν γατάκια!!!:inlove: :inlove: (τελικά δεύτερο κι εσυ....)

Καλημέρα κι ευχαριστώ :up:! Βέβαια δεν μπορώ να χαλαρώσω ακόμα λόγω της διπλωματικής :( αλλά πού θα μου πάει... Έχει πέσει επιδημία με τα δεύτερα μου φαίνεται (ωραία επιδημία όμως) :P!

Καλημέρα! Έλα βρε Αναστασία που δε μπορεις να χαλαρώσεις! Έχεις φάει όλο το γάιδαρο και σου έμεινε η ουρά, η ακόμα καλύτερα η άκρη της ουράς και δε μπορείς να χαλαρώσεις? Όσο για τα δεύτερα, έχει μείνει κανείς μόνο με ένα?:confused: Τι είναι αυτό που έχει συμβεί τελευταία βρε παιδιά? Πριν 8-9 μήνες δεν ήθελα ούτε ένα και τώρα αν μπορούσα θα είχα και 3 και 4...:P :D :D

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους.
Anabu, συγχαρητήρια! (και για το μάθημα που πέρασες και για το νέο ψιψίνι)

Καλημέρα! Έλα βρε Αναστασία που δε μπορεις να χαλαρώσεις! Έχεις φάει όλο το γάιδαρο και σου έμεινε η ουρά, η ακόμα καλύτερα η άκρη της ουράς και δε μπορείς να χαλαρώσεις? Όσο για τα δεύτερα, έχει μείνει κανείς μόνο με ένα?:confused: Τι είναι αυτό που έχει συμβεί τελευταία βρε παιδιά? Πριν 8-9 μήνες δεν ήθελα ούτε ένα και τώρα αν μπορούσα θα είχα και 3 και 4...:P :D :D
Ax αυτή η ουρά ατελείωτη είναι! Όσο για τα δεύτερα νομίζω είναι δείγμα ότι η εξάρτησή μας μεγαλώνει :P

Καλημέρα, καλή βδομάδα και καλό μήνα σε όλες!! :)

Όσο για τα δεύτερα, έχει μείνει κανείς μόνο με ένα?

Εγώ... :( Κάθε πρόταση για τον προσηλυτισμό του καλού μου δεκτή... ;)

Εγώ... :( Κάθε πρόταση για τον προσηλυτισμό του καλού μου δεκτή... ;)
Χμμμ εδω που τα λεμε θα τα εχει φτυσει να κυνηγαει το ενα (και ανεπανάληπτο) στις τεντες, οποτε δεν θελει νεους "μπελάδες"...:rolleyes:
Λογικο το βρισκω....κανε λιγο υπομονη!
Καλημέρα! ή καλύτερα Καλησπέρα!

Γειά σου Ισμήνη!!
Αυτό που λες είναι αλήθεια... :redface: :redface: :redface: Του 'χει αλλάξει τα φώτα του καημένου :rolleyes: :greycat:
Αν και νομίζω ότι βρέθηκε τελικά η λύση για τις ταρζανιές της Αρήθας, το Σ/Κ πέρασε χωρίς επεισόδια και ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα πάνε καλά από δω και πέρα (με αρκετή προσοχή βέβαια).

Γεια σας!
Ημουν για μπανιο, γυρισα να κοιμηθω και το απογευμα ξανα για μπανιο!:P
Και το βραδακι, παραλια(παλι!!!) με μπυρες και παρεα!!!:P
Ζωη και κοτα!

Η σαρδελα, απολαμβανει την εξοχη, γιατι ειναι πολυ καλο κοριτσι και την αφηνω να βγαινει εξω αρκετη ωρα(με επιτηρηση παντα!).

καλησπερα παιδια. Επεστρψα και ειμαι ψοφια. Μονο σε ακραιες περιπτωσεις θα παω οπουδηποτε παλι με την Ολυμπιακη. Μας χαλασαν το Σ/κ και μας ταλαιπωρησαν απιστευτα και στο πηγαινε και στην επιστροφη
:( :( :(
Ντροπη!!! Αφου δεν επαιξα ξυλο να με δειτε στις ειδησεις ως μανιακη παλι καλα. Στο οριο ημουν να πιασω καμια απο τα μαλλια (που δεν φταινε οι καημενες οι υπαλληλοι το ξερω). Αλλα κι εγω ανθρωπος ειμαι και μαλιστα νευρικη. Ειδικα οταν μου λενε πως μικρυνε το αεροπλανο και δεν θα ταξιδεψω ακομη κι αν εχω εισιτηριο
:blink: :blink: :mad: :mad:
Τελος παντων. Μπανιο δεν εκανα.....
:( :(
Θελω ξεκουραση, εχω κλαταρει και εχω ακομη αρκετα να βγαλω αυτο το διαστημα
Υπεροχο να ειμαι σπιτι. Τα γατακια δεν ξεκολλανε απο διπλα....
Κι ελπιζω να παω καμια βδομαδα διακοπες τροματρα μου. Κι ας ερχεται η μητερα μυ 2 φορες την ημερα, παλι το μυαλο μου εδω ειναι.... Μονο εγω κι ο Γιαννης τα κανακευουμε και τα ηρεμουμε.... Τι θα κανουν μονα;;; Ειμαι υστερικη, το ξερω
Να ειστε καλα

Κατερίνα, καλημέρα!! (τι να κάνουμε, αφού είμαστε δυό όλες κι όλες online, το γύρισα στο προσωπικό...) :P :lol:

Καλημέρα! Γίναμε 3; Κατάφερα να μπω από το κανονικό και δεν ξαναβγαίνω, θα μείνω μέσα μέχρι το βράδυ. Δεν το ξαναρισκάρω!

Καλημέρα! Γίναμε 3;
:up: :up: :up:
Κατάφερα να μπω από το κανονικό και δεν ξαναβγαίνω, θα μείνω μέσα μέχρι το βράδυ. Δεν το ξαναρισκάρω!
:lol: :lol: :lol: Σωστά, έχει τρομάξει το μάτι μας!!

Καλημέρα κι από μενα!! Ο μικρός με έχει ξυπνήσει από τις 9 για χαδάκια και δαγκωματίτσες, όχι και ιδιαίτερα βολικό για μένα σήμερα, αφού διάβαζα μέχρι τις 5 σχεδόν.. :| Μόλις βεβαιώθηκε ότι ξύπνησα και έχω όρεξη κι εγώ να παίξουμε, πήγε και την άραξε στο νιπτήρα και δεν σηκώνεται με τίποτα!! :blink:Και τώρα νυστάααααζω...Τουλάχιστον θα πιω καφέ με την άνεση μου και θα πάω στη σχολή..:cool:

καλημέρα σε όλους και όλες!!! πολύ χαιρομαι που σας ξαναβρίσκω. εγώ έπιασα δουλίτσα και δεν κάνω τπτ αυτή τη στιγμή...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back