Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
) και να δω καμια ταινια στο dvd
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
ΑΣΠΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑ καθάρισε τα πμ σου γιατί είσαι τίγκα και δεν μπορούμε να σου στείλουμεεεεε
(και πάλι συγγνώμη)

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλά μη βαράτε!!!(Συγγνώμη εκ των προτέρων για το άσχετο ποστ)![]()
ΑΣΠΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑ καθάρισε τα πμ σου γιατί είσαι τίγκα και δεν μπορούμε να σου στείλουμεεεεε![]()
(και πάλι συγγνώμη)![]()
Μπορεί να είμαι συνδεδεμένη αλλά δε διαβάζω τα μηνύματα γιατί έχω πήξει στη δουλειά! Τώρα το είδα! Εγώ φταίω που τα έχω καθαρίσει 3 φορές από χθες και μου στέλνετε συνέχεια?
Μα τόσο περιζήτητη και λαοφιλής είμαι πια???...

xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Κοντεσσα με το που με ειδε σημερα το πρωι καθισμενη μπροστα απο το pc πηδηξε αμεσως πανω μου και πανω στο πληκτρολογιο για να τριφτει στα χερια μου που εκεινην την ωρα γραφανε σε σας!Βλεπετε ηθελε να πει και σε σας ενα γεια!το μικρο ζηλευοντας ηρθε και αυτο απο πισω μου και επαιζε με τα μαλλια μου!
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
,εγω εδω εξακολουθω να κραταω το σπιτι χωρισμενο στα δυο και να αλλαζω συνεχεια δωματια,μια καθεται η Τσικι στα μισα και ο Νοελ στα υπολοιπα,και μετα τουμπαλιν...
εχω ξεθεωθει...
και δυστυχως σημερα ξαναπιασε παλι η ζεστη,ενω τις προηγουμενες ημερες ειχε δροσισει λιγο...
επισης προβληματιζομαι για το μηπως θα επρεπε να ξανακαταθεσω το μηχανογραφικο μου να παω σε αλλη σχολη.απο ο,τι μου ειπαν μπορω ακομα να το κανω...
φιλια σε ολες!!!
ΥΓ.lactoula,η Φενια εφυγε απο το φορουμ μετα απο μια διαφωνια για τα πειραματα πανω στα ζωα.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Μεταξυ παιδιων, δουλειων και γατιων, τωρα καθησα!!! Καλλιο αργα... Κι αυριο παλι ξυπναμε νωρις
Ναναι δεν ηξερα πως εισαι απο Ηρακλειο. Εκει ημουν το Σ/κ. Την επομενη φορα
Παιδια ειχα αφησει το Σ/κ μου ελευθερο (μετα απο 5 Σ/κ) να ξεκουραστω. Το επομενο θα ειχαμε κοσμο, οποτε ηθελα ενα διαλειμμα και σιγα σιγα να μαζευα τις δουλειες να ειμαι ετοιμη. Μας ειπαν σημερα πως θα ερθουν απο αυτο το Σ/κ
Εχω φρικαρει..... Πως θα προλαβω καλε;;;
Κι ελεγα να κανω το πρωτο μου μπανιο.... Χαμος θα γινεται για κανενα 10ημερο.....Ελπιζω η καημενη μετα τις 15 να ηρεμισω κι εγω αλλα εχει φοβηθει το ματι μου....

rotonda
Δραστήριο μέλος
καλησπερα,
εγω εδω εξακολουθω να κραταω το σπιτι χωρισμενο στα δυο και να αλλαζω συνεχεια δωματια,μια καθεται η Τσικι στα μισα και ο Νοελ στα υπολοιπα,και μετα τουμπαλιν...
εχω ξεθεωθει...![]()
Εγώ αυτό το βιολί το περνάω εδώ και δυο χρόνια και δεν βλέπω περιθώρια βελτίωσης (είναι ήδη μεγάλα τα δικά μου). Μεγάλη πίκρα!
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναναι δεν ηξερα πως εισαι απο Ηρακλειο. Εκει ημουν το Σ/κ. Την επομενη φορα
![]()
![]()
ναι βρε. όποτε τύχει και ξανάρθεις βάλε μια φωνή...

Ismini
Διάσημο μέλος
Πάλι πιάσανε ζέστες......Ελπιζω να μην ξαναέχουμε τον εφιάλτη της προηγούμενης εβδομάδας.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μπαα... μάλλον φυσιολογικά φαίνονται τα πράγματα...Πάλι πιάσανε ζέστες......Ελπιζω να μην ξαναέχουμε τον εφιάλτη της προηγούμενης εβδομάδας.
(προς το παρόν τουλάχιστον)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Λες ε? Εμένα πάντως με έχει πιάσει τρόμος, γιατί θυμάμαι πόσο άλλαξε το κλίμα μετά την καταστροφή της Πεντέλης το 1993.Μπαα... μάλλον φυσιολογικά φαίνονται τα πράγματα...(προς το παρόν τουλάχιστον)
Φοβάμαι ότι τωρα που κάηκε και η Πάρνηθα δεν θα τη βγάλουμε....

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
σημερα ειχα μια ωραια ιδεα για λουρακια για τις γατουλες μας θα δω πως μπορω να την υλοποιησω
και θα σας την πω!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως τις τελευταίες μέρες εγώ νιώθω πολύ χάλια, σαν άρρωστη. Δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά, έχω πονοκεφάλους όλη την ώρα και γενικά νιώθω άρρωστη. Και τι έχουμε ακόμα να πάθουμε...Λες ε? Εμένα πάντως με έχει πιάσει τρόμος, γιατί θυμάμαι πόσο άλλαξε το κλίμα μετά την καταστροφή της Πεντέλης το 1993.
Φοβάμαι ότι τωρα που κάηκε και η Πάρνηθα δεν θα τη βγάλουμε....![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool