nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
αντε και με το πτυχιο στο χερι!τα νεα του τζιτζερ τα ειδα.ηρωικη διασωση, αν δεν το μαζευες θα το παταγαν τα αυτοκινητα.εισαι η καλη νεραιδονονα του η νεραιδομαμα του ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Νεφέλη η αλήθεια είναι ότι οι εφιάλτες κόπηκαν μαχαίρι με το που είδα τα αποτελέσματα
. Απίστευτο μου φαίνεται!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κορίτσια μην ξαναπείτε ότι ξαναέφταξε το mycat, μπορεί να το ματιαζουμε.

Ismini
Διάσημο μέλος
Επισης μεγεια το νέο μέλος! Μου αρέσουν πολυ τα σομόν γατάκια!!!
(τελικά δεύτερο κι εσυ....)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
! Βέβαια δεν μπορώ να χαλαρώσω ακόμα λόγω της διπλωματικής
αλλά πού θα μου πάει... Έχει πέσει επιδημία με τα δεύτερα μου φαίνεται (ωραία επιδημία όμως)
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι είναι αυτό που έχει συμβεί τελευταία βρε παιδιά? Πριν 8-9 μήνες δεν ήθελα ούτε ένα και τώρα αν μπορούσα θα είχα και 3 και 4...

rotonda
Δραστήριο μέλος
Anabu, συγχαρητήρια! (και για το μάθημα που πέρασες και για το νέο ψιψίνι)
anabou
Διάσημο μέλος
Ax αυτή η ουρά ατελείωτη είναι! Όσο για τα δεύτερα νομίζω είναι δείγμα ότι η εξάρτησή μας μεγαλώνειΚαλημέρα! Έλα βρε Αναστασία που δε μπορεις να χαλαρώσεις! Έχεις φάει όλο το γάιδαρο και σου έμεινε η ουρά, η ακόμα καλύτερα η άκρη της ουράς και δε μπορείς να χαλαρώσεις? Όσο για τα δεύτερα, έχει μείνει κανείς μόνο με ένα?Τι είναι αυτό που έχει συμβεί τελευταία βρε παιδιά? Πριν 8-9 μήνες δεν ήθελα ούτε ένα και τώρα αν μπορούσα θα είχα και 3 και 4...
![]()
![]()
![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Όσο για τα δεύτερα, έχει μείνει κανείς μόνο με ένα?
Εγώ...
Κάθε πρόταση για τον προσηλυτισμό του καλού μου δεκτή... 
Ismini
Διάσημο μέλος
Χμμμ εδω που τα λεμε θα τα εχει φτυσει να κυνηγαει το ενα (και ανεπανάληπτο) στις τεντες, οποτε δεν θελει νεους "μπελάδες"...Εγώ...Κάθε πρόταση για τον προσηλυτισμό του καλού μου δεκτή...
![]()
Λογικο το βρισκω....κανε λιγο υπομονη!
Καλημέρα! ή καλύτερα Καλησπέρα!
aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό που λες είναι αλήθεια...
Του 'χει αλλάξει τα φώτα του καημένου
:greycat: Αν και νομίζω ότι βρέθηκε τελικά η λύση για τις ταρζανιές της Αρήθας, το Σ/Κ πέρασε χωρίς επεισόδια και ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα πάνε καλά από δω και πέρα (με αρκετή προσοχή βέβαια).
Ημουν για μπανιο, γυρισα να κοιμηθω και το απογευμα ξανα για μπανιο!
Και το βραδακι, παραλια(παλι!!!) με μπυρες και παρεα!!!
Ζωη και κοτα!
Η σαρδελα, απολαμβανει την εξοχη, γιατι ειναι πολυ καλο κοριτσι και την αφηνω να βγαινει εξω αρκετη ωρα(με επιτηρηση παντα!).
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ντροπη!!! Αφου δεν επαιξα ξυλο να με δειτε στις ειδησεις ως μανιακη παλι καλα. Στο οριο ημουν να πιασω καμια απο τα μαλλια (που δεν φταινε οι καημενες οι υπαλληλοι το ξερω). Αλλα κι εγω ανθρωπος ειμαι και μαλιστα νευρικη. Ειδικα οταν μου λενε πως μικρυνε το αεροπλανο και δεν θα ταξιδεψω ακομη κι αν εχω εισιτηριο
Τελος παντων. Μπανιο δεν εκανα.....
Θελω ξεκουραση, εχω κλαταρει και εχω ακομη αρκετα να βγαλω αυτο το διαστημα
Υπεροχο να ειμαι σπιτι. Τα γατακια δεν ξεκολλανε απο διπλα....
Κι ελπιζω να παω καμια βδομαδα διακοπες τροματρα μου. Κι ας ερχεται η μητερα μυ 2 φορες την ημερα, παλι το μυαλο μου εδω ειναι.... Μονο εγω κι ο Γιαννης τα κανακευουμε και τα ηρεμουμε.... Τι θα κανουν μονα;;; Ειμαι υστερικη, το ξερω
Να ειστε καλα
aretha
Περιβόητο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα! Γίναμε 3;
Κατάφερα να μπω από το κανονικό και δεν ξαναβγαίνω, θα μείνω μέσα μέχρι το βράδυ. Δεν το ξαναρισκάρω!
Σωστά, έχει τρομάξει το μάτι μας!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Μόλις βεβαιώθηκε ότι ξύπνησα και έχω όρεξη κι εγώ να παίξουμε, πήγε και την άραξε στο νιπτήρα και δεν σηκώνεται με τίποτα!!
Και τώρα νυστάααααζω...Τουλάχιστον θα πιω καφέ με την άνεση μου και θα πάω στη σχολή..
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool