Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Πήγε 12.00 και πολυ χαίρομαι! Σε 3 ωρες γυρίζω σπίτι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα!! εγω λεω να φταξω ενα ωραιο πρωινο(ναι τετοια ωρα:redface: ) και να δω καμια ταινια στο dvd:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά τα μωράκια μας είναι ώρες ώρες πολύ χαζούλια και μας βασανίζουν.. Έβαφα τώρα τα νύχια μου (μην πάμε και όπως να'ναι στην σχολή) και το χαζό ήρθε να μου επιτεθεί.. Και κόλλησε λίφη βαφή στο τρίχωμα του.. πριν προλάβω να τον πιάσω γλύφτηκε εκεί.. Τον έπιασα, του το έτριψα με λίγο οινόπνευμα και έφυγε και μετά τον ξέπλυνα αμέσως με νερό.. Το θέμα τώρα είναι πως τρέμω μην πάθει τίποτα από αυτό που έγλειψε.. :cry: Και πρέπει να φύγω και για την σχολή γμτ..:(

(Συγγνώμη εκ των προτέρων για το άσχετο ποστ):redface:

ΑΣΠΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑ καθάρισε τα πμ σου γιατί είσαι τίγκα και δεν μπορούμε να σου στείλουμεεεεε :lol:

(και πάλι συγγνώμη) :rolleyes:

(Συγγνώμη εκ των προτέρων για το άσχετο ποστ):redface:

ΑΣΠΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑ καθάρισε τα πμ σου γιατί είσαι τίγκα και δεν μπορούμε να σου στείλουμεεεεε :lol:

(και πάλι συγγνώμη) :rolleyes:
Καλά μη βαράτε!!!:blink: Μπορεί να είμαι συνδεδεμένη αλλά δε διαβάζω τα μηνύματα γιατί έχω πήξει στη δουλειά! Τώρα το είδα! Εγώ φταίω που τα έχω καθαρίσει 3 φορές από χθες και μου στέλνετε συνέχεια? :confused: Μα τόσο περιζήτητη και λαοφιλής είμαι πια???...:hmm: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Καλησπερα!τι κανουμε?
Η Κοντεσσα με το που με ειδε σημερα το πρωι καθισμενη μπροστα απο το pc πηδηξε αμεσως πανω μου και πανω στο πληκτρολογιο για να τριφτει στα χερια μου που εκεινην την ωρα γραφανε σε σας!Βλεπετε ηθελε να πει και σε σας ενα γεια!το μικρο ζηλευοντας ηρθε και αυτο απο πισω μου και επαιζε με τα μαλλια μου!

μια ώρα έμεινε ακόμα σχεδόν, αν δεν ήταν και το mycat θα βαριόμουν υπερβολικά.

Παιδια δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλου αλλα που ειναι η Φενια? Δεν τελειωσανε οι εξετασεις? Εχω χασει επεισοδια? :P

καλησπερα:) ,
εγω εδω εξακολουθω να κραταω το σπιτι χωρισμενο στα δυο και να αλλαζω συνεχεια δωματια,μια καθεται η Τσικι στα μισα και ο Νοελ στα υπολοιπα,και μετα τουμπαλιν...
εχω ξεθεωθει...:rolleyes:
και δυστυχως σημερα ξαναπιασε παλι η ζεστη,ενω τις προηγουμενες ημερες ειχε δροσισει λιγο...
επισης προβληματιζομαι για το μηπως θα επρεπε να ξανακαταθεσω το μηχανογραφικο μου να παω σε αλλη σχολη.απο ο,τι μου ειπαν μπορω ακομα να το κανω...:hmm:

φιλια σε ολες!!!

ΥΓ.lactoula,η Φενια εφυγε απο το φορουμ μετα απο μια διαφωνια για τα πειραματα πανω στα ζωα.

Γεια σας παιδια.
Μεταξυ παιδιων, δουλειων και γατιων, τωρα καθησα!!! Καλλιο αργα... Κι αυριο παλι ξυπναμε νωρις
Ναναι δεν ηξερα πως εισαι απο Ηρακλειο. Εκει ημουν το Σ/κ. Την επομενη φορα
:) :)
Παιδια ειχα αφησει το Σ/κ μου ελευθερο (μετα απο 5 Σ/κ) να ξεκουραστω. Το επομενο θα ειχαμε κοσμο, οποτε ηθελα ενα διαλειμμα και σιγα σιγα να μαζευα τις δουλειες να ειμαι ετοιμη. Μας ειπαν σημερα πως θα ερθουν απο αυτο το Σ/κ
:blink: :blink: :blink:
Εχω φρικαρει..... Πως θα προλαβω καλε;;;
Κι ελεγα να κανω το πρωτο μου μπανιο.... Χαμος θα γινεται για κανενα 10ημερο.....Ελπιζω η καημενη μετα τις 15 να ηρεμισω κι εγω αλλα εχει φοβηθει το ματι μου....
:hmm: :hmm:

Καλημέρα σε όλους!

καλησπερα:) ,
εγω εδω εξακολουθω να κραταω το σπιτι χωρισμενο στα δυο και να αλλαζω συνεχεια δωματια,μια καθεται η Τσικι στα μισα και ο Νοελ στα υπολοιπα,και μετα τουμπαλιν...
εχω ξεθεωθει...:rolleyes:

Εγώ αυτό το βιολί το περνάω εδώ και δυο χρόνια και δεν βλέπω περιθώρια βελτίωσης (είναι ήδη μεγάλα τα δικά μου). Μεγάλη πίκρα!

Καλημερα!Τωρα τα 2 μικρα εχουν αφηνιασει και παιζουν χωρις σταματημο!Η μεγαλη καθεται ενοχλημενη και τα κοιταει και οποιο τολμαει να πλησιασει του αγριευει...

Καλημέρα! Ετοιμάζομαι να πάω σχολή. Τα γατιά κυνηγιούνται ασταμάτητα, άλλοτε για να παίξουν, άλλοτε γιατί ο Σάκης τα'χει πάρει με τον μικρό και τούμπαλιν. Της τρελής γίνεται όπως καταλαβαίνετε...

Καλημέρα σε όλους και όλες!

Ναναι δεν ηξερα πως εισαι απο Ηρακλειο. Εκει ημουν το Σ/κ. Την επομενη φορα
:) :)

ναι βρε. όποτε τύχει και ξανάρθεις βάλε μια φωνή...:)

Καλημέρα!:)
Πάλι πιάσανε ζέστες......Ελπιζω να μην ξαναέχουμε τον εφιάλτη της προηγούμενης εβδομάδας.

Τι έχει το Μαουάκι μου??? μάτωσε η μυτούλα του? λέτε να έγινε πάνω στο παιχνίδι???

Πάλι πιάσανε ζέστες......Ελπιζω να μην ξαναέχουμε τον εφιάλτη της προηγούμενης εβδομάδας.
Μπαα... μάλλον φυσιολογικά φαίνονται τα πράγματα... :) (προς το παρόν τουλάχιστον)

Μπαα... μάλλον φυσιολογικά φαίνονται τα πράγματα... :) (προς το παρόν τουλάχιστον)
Λες ε? Εμένα πάντως με έχει πιάσει τρόμος, γιατί θυμάμαι πόσο άλλαξε το κλίμα μετά την καταστροφή της Πεντέλης το 1993.
Φοβάμαι ότι τωρα που κάηκε και η Πάρνηθα δεν θα τη βγάλουμε....:(

καλημερα παιδια!!:) σημερα ειχα μια ωραια ιδεα για λουρακια για τις γατουλες μας θα δω πως μπορω να την υλοποιησω:hmm: και θα σας την πω!:up:

Λες ε? Εμένα πάντως με έχει πιάσει τρόμος, γιατί θυμάμαι πόσο άλλαξε το κλίμα μετά την καταστροφή της Πεντέλης το 1993.
Φοβάμαι ότι τωρα που κάηκε και η Πάρνηθα δεν θα τη βγάλουμε....:(
Πάντως τις τελευταίες μέρες εγώ νιώθω πολύ χάλια, σαν άρρωστη. Δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά, έχω πονοκεφάλους όλη την ώρα και γενικά νιώθω άρρωστη. Και τι έχουμε ακόμα να πάθουμε...:down:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back