mimikaki
Διάσημο μέλος
γειά σου ρε Μικάρα!!!!Καλό κουράγιο!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Μικα τι έγινε?
Γενική αλλαγή? Avatar, υπογραφές?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Περσυ το καλοκαίρι είχα πάει στο σπίτι ενός θείου μου στη κοζάνη και μια γάα πήγε και γέννησε στην αυλή του. Έκανε τα γνωστά μας κεραμιδογατάκια αλλά ένα ήταν ολόιδιο σιαμέζικο στα χρώματα. Αυτό έγινε τυχαία ή είχε ένα πρόγονο σιαμέζο..?
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
οπως καθε μερα ειμαι σπιτι και καθομαι στον υπολογιστη...
λιπει και ο αδερφος μου απο το σπιτι και δεν γκρινιαζει πανω απο το κεφαλι μου για να σηκωθω απο τον υπολογιστη (παρολο που εχουμε αλλους δυο
). ειναι και ενας φιλος μου στο σπιτι.. αυτα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
το χω κατσιασει το καημενο με τετοια ζεστη εγω το ζουλαω ολη μεραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ασε νεφελη τρελλη ζεστη αλλα στην αθηνα ειναι χειροτερα λενε οποτε καλα ειμαστε και εδω 

χριστινα
Διάσημο μέλος
Νανακι αστα, ειναι φρικτα τετοια σκηνικα....
Μπανακι δεν καταφερα να κανω ακομη. Η θαλλασσα διπλα (5 λεπτα)
Ετσι για να ζηλευω δηλαδη. Κι εχει παλι ζεστη
aspasiapef
Διάσημο μέλος
και από εκείνη την ώρα είμαι στα τηλέφωνα με τους συγγενείς για να τους ενημερώσω γιατί εκεινη ήταν χάλια και δεν μπορόύσε να το κάνει. Ο δε θείος μόλις το έμαθε έπαθε έμφραγμα και τον πήγαν και αυτόν στα επείγοντα.... Αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η κηδεία και σήμερα θα έχουμε συγγενείς στο σπίτι. Η θεία έμενε κάτω από εμάς και είμασταν πολύ δεμένοι σαν οικογένεια. Φέτος το καλοκαίρι προβλέπω να φεύγουν άλλες δύο θείες. Η μεγάλη αδελφή της μητέρας μου που είναι 85 χρονών με προβλήματα υγείας και ενώ είχα ειδοποιήσει όλους να μην της πουν τίποτα της το είπαν και είναι με ηρεμιστική ένεση, και η θεια μου από το σόι του μπαμπά μου στην Κεφαλονιά με καρκίνο σε τελευταίο στάδιο.... :cry::cry::cry: Σας μαύρισα την καρδιά, ξέρω, αλλά αν δεν τα πω κάπου θα σκάσω...
rotonda
Δραστήριο μέλος
Τα εζησα και εγω με την προγιαγια μου πριν λιγα χρονια.
Ζωη σε εσας...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δυστυχώς αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα της ζωής
Mika
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
γειά σου ρε Μικάρα!!!!
Καλό κουράγιο!!!!
Καλημέρα!
Μικα τι έγινε?Γενική αλλαγή? Avatar, υπογραφές?
![]()
Κοπελαρες μουυυ..
Χιχι....Εγω δεν ξερω, αλλα οταν εχουμε πολυ δουλεια σαν να ξυπναω, καλη ωρα σημερα. Ασπασια πολυ λυπαμαι
ΚΑλο κουραγιο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool