aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αλλάζουμε λέει.... Εδώ μου'χει προτείνει η φιλενάδα μου να πάω να δουλέψω μαζί της και δεν μπορώ να φύγω λόγω Κώστα. Τον έφερα τον άνθρωπο από Γερμανία να τον ξαναμετακομίζω Αγγλία, ξανά αλλαγή δουλειάς, δε λέει...Αλλάζουμε θέσεις???![]()
![]()
Εγώ ακούω για την κακοκαιρία στην Αγγλία και αρρωσταίνω!!!
![]()
![]()
Θέλω ήλιο!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον "μιλάει" το αίμα της Αγγλοκύπριας μαμάς μου και θέλει Αγγλία.
Κι εκείνη κάθε καλοκαίρι τα ίδια χάλια μ'εμένα είναι. Υποφέρουμε κι οι δύο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αλλάζουμε λέει.... Εδώ μου'χει προτείνει η φιλενάδα μου να πάω να δουλέψω μαζί της και δεν μπορώ να φύγω λόγω Κώστα. Τον έφερα τον άνθρωπο από Γερμανία να τον ξαναμετακομίζω Αγγλία, ξανά αλλαγή δουλειάς, δε λέει...![]()
Μάλλον "μιλάει" το αίμα της Αγγλοκύπριας μαμάς μου και θέλει Αγγλία.Κι εκείνη κάθε καλοκαίρι τα ίδια χάλια μ'εμένα είναι. Υποφέρουμε κι οι δύο!!!
Η αλήθεια είναι τώρα που το σκέφτομαι, πως θυμάμαι τους Άγγλους που μου έλεγαν πόσο τους αρέσει η Ελλάδα και η θάλασσα και ο ήλιος αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να αντέξουν την ζέστη με τίποτα!!Μέχρι και λυποθυμίες μου είχαν αναφέρει και δύσπνοια ...Μάλλον έχεις τα γονίδια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ετρεχα ολο το πρωι σε συμβολαιογραφους και πολεοδομια για το σπιτι και ψηθηκα
. Ολα καλα με μοναδικη εξαιρεση πως το κτηριο δεν εχει εισοδο
. Βεβαια στα σχεδια υπαρχει.... Στην κατασκευη την ξεχασαν απλα και η υπαλληλος της πολεοδομιας που εκανε τον τελικο ελεγχο με καποιο τροπο την ειδε, γιατι υπεγραψε πως ολα ειναι καλα
. Ρε τι γινεται σε αυτη τη χωρα. Μπαινει κανεις απο την εισοδο της διπλα οικοδομης παντως. Ε, και καποια στιγμη θα παρουμε κι ενα ανηψωτικο μηχανημα, κανεναν γερανο....
Κατι θα γινειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Αχ, αυτή η φωτό εκφράζει τη φαντασίωσή μου τις τελευταίες μέρες...αλλά πού!Ένα τέτοιο πράγμα...![]()
Δουλειά πολλή και βιαστική, τα airconditions πότε δουλεύουν και πότε δε δουλεύουν στο γραφείο, μετακομίζει κιόλας η εταιρία στο τέλος της εβδομάδας... πραγματική "διαβολοβδομάδα" για μένα...
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όντως πάρα πολλή ζέστη σήμερα.. Αλλά την αντιμετώπισα δεόντως! Είχα πάει για ωραιότατο μπανάκι και μετά μαμ και βολτούλες και γύρισα πριν λίγο στον καύσωνα του σπιτιού μου, όπου βρήκα τον Φρίξο ανάσκελα να ζεσταίνεται ο κακομοίρης και τον έβαλα στον νιπτήρα και τον έκανα μούσκεμα να δροσιστεί

mimikaki>> τι θα κάνουμε εμείς οι φιλόζεστες το χειμώνα στην Αγγλία??

Εγώ έχω αγχωθεί πολύ με το όριο των κιλών στη βαλίτσα.. Πώς θα κουβαλήσω όλες μου τις μπότες, τα παλτά και τα πουλόβερ? Και όλα τα υπόλοιπα??

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Εγώ έχω αγχωθεί πολύ με το όριο των κιλών στη βαλίτσα.. Πώς θα κουβαλήσω όλες μου τις μπότες, τα παλτά και τα πουλόβερ? Και όλα τα υπόλοιπα??![]()
Υπάρχει η πιθανότητα, εαν πέσεις σε καλό άνθρωπο, να σε αφήσει να έχεις κάποια κιλά παραπάνω εαν του εξηγήσεις πως σπουδάζεις στην Αγγλία και μεταφέρεις πολλά βιβλία!
Επίσης ένα άλλο καλό κόλπο είναι, να βρεις στο check in κάποιον άλλο επιβάτη της πτήσης σου, που να μην έχει αποσκευές ή να έχει λίγες και ελαφριές, και να του ζητήσεις πολύ ευγενικά να σου κάνει τη χάρη να ζυγίσει τα πράγματά του μαζί σου! Διότι εαν εσύ δικαιούσαι 20 κιλά, μαζί με αυτόν θα δικαιούστε 40!
Εγώ πάντα αυτό κάνω και πιάνει!

Α...επίσης για τη χειραποσκευή δεν υπάρχει όριο κιλών, μόνο διαστάσεων.
Οπότε γέμισέ την όσο πιο πολύ μπορείς!
Να μπορείς όμως μετά να τη σηκώσεις!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Γεια σας
mimikaki>> τι θα κάνουμε εμείς οι φιλόζεστες το χειμώνα στην Αγγλία??
Εγώ έχω αγχωθεί πολύ με το όριο των κιλών στη βαλίτσα.. Πώς θα κουβαλήσω όλες μου τις μπότες, τα παλτά και τα πουλόβερ? Και όλα τα υπόλοιπα??![]()
Αχ άστα!!
με βλέπω πάλι με μάλλινα καλσόν και κάλτσες, κασκόλ και γάντια και οι Άγγλοι που κυκλοφορούν με t-shirt και οι γυναίκες ξεκάλτσοτες να με κοιτάζουν σαν εξωγήινο
Πάντως θα σου δώσω μια συμβουλή για τα ρούχα που λές και τα κιλά στη βαλίτσα: 'οταν είχα πρωτοπάει να μείνω στην Αγγλία είχα πάρει μαζί μου ΤΑ ΠΑΝΤΑ και όταν λέω τα πάντα εννοώ όλα τα χειμωνιάτικα μου!
Μιλάμε για μπαούλο
Είχα υπέρβαρο 13 κιλά παραπάνω μόνο σε ρούχα!!Τότε ταξίδευα με ολυμπιακή και τα μέτρα δεν ήταν τόσο αυστηρά, είπα και στην κοπέλα ότι πάω για να ζήσω εκεί και έτσι πλήρωσα ένα μικρό ποσό.Δεν θα ξεχάσω όμως αυτό που μου είπε: "να ξέρεις ότι ούτε τα μισά από αυτά που παίρνεις δεν θα φορέσεις" . Εγώ εκείνη την ώρα είπα "τι λέει ρε παιδια?"
Αλλά είχε δίκιο! Από αυτά που είχα πάρει τα μισά τα άφησα εκεί όταν γύρισα και δεν τα φόρεσα και ποτέ, επίσης αγόρασα τόσα πολλά ρούχα εκεί στις εκπτώσεις, που είναι τσάμπα, που άλλαξα άνετα μια καρνταρόμπα...
Αυτή τη φορά ένα παλτό και ένα ζευγάρι μπότες! Τα υπόλοιπα από εκεί!Δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος
Άκουσε με και δεν θα χάσεις
επείσης ένας άλλος τρόπος να γλυτώσεις βάρος είναι να μην πάρεις καθόλου καλυντικα πρώτης ανάγκης από εδώ, εκεί θα βρείς τα πάντα και πίστεψε με πολύ καλύτερα
Άντε και καλό μας ταξίδι!!

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχει η πιθανότητα, εαν πέσεις σε καλό άνθρωπο, να σε αφήσει να έχεις κάποια κιλά παραπάνω εαν του εξηγήσεις πως σπουδάζεις στην Αγγλία και μεταφέρεις πολλά βιβλία!
Επίσης ένα άλλο καλό κόλπο είναι, να βρεις στο check in κάποιον άλλο επιβάτη της πτήσης σου, που να μην έχει αποσκευές ή να έχει λίγες και ελαφριές, και να του ζητήσεις πολύ ευγενικά να σου κάνει τη χάρη να ζυγίσει τα πράγματά του μαζί σου! Διότι εαν εσύ δικαιούσαι 20 κιλά, μαζί με αυτόν θα δικαιούστε 40!
Εγώ πάντα αυτό κάνω και πιάνει!
Α...επίσης για τη χειραποσκευή δεν υπάρχει όριο κιλών, μόνο διαστάσεων.
Οπότε γέμισέ την όσο πιο πολύ μπορείς!
Να μπορείς όμως μετά να τη σηκώσεις!![]()

Πάντως, τώρα που το λες έχω να μεταφέρω ΚΑΙ ένα σωρό βιβλία.. Λεξικά κλπ

Θα πιάσω όλους τους επιβάτες μαζί να συμψηφιστούν οι βαλίτσες μας

Αν και είχα ακούσει ότι μερικές εταιρείες δεν επιτρέπουν τον συμψηφισμό του βάρους.. 20κιλά ο καθένας και τέρμα

Ελπίζω να σταθώ τυχερή

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικά το έχω σκεφτεί κι εγώ να πάρω λίγα ρούχα μαζί και αν νιώσω ότι χρειάζονται κι άλλα να αγοράσω ό,τι λείπει. Όσο για τα καλλυντικά, έτσι κι αλλιώς ελάχιστα χρησιμοποιώ και μάλλον θα πάρω από εκεί καινούρια (δε συζητώ για σαμπουάν κλπ).
Εσύ βρε Μιμίκα δεν έχω καταλάβει τι πάρε δώσε έχεις με την Αγγλία. Είχες πάει εκεί μόνιμα, αλλά γύρισες και τώρα θα ξαναπάς??
Αν θες απαντάς βέβαια. 
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Γιατί αν πχ ταξιδεύει μια οικογένεια 3 ατόμων με 5 βαλίτσες θα ρωτήσουν ποια βαλίτσα ανήκει σε ποιόν; Όχι!!
Και αν δηλαδή η βαλίτσα του ενός είναι 30 κιλά και του άλλου 5 τι θα πουν; Βγάλτε και ξαναμοιράστε τα πράγματα; Αποκλείται!
Αυτό που έχει σημασία είναι το συνολικό βάρος όλων των αποσκευών, το οποίο διαιρείται με τον αριθμό των ατόμων. Μην ανησυχείς, στο λέω εγγυημένα!
Δοκίμασέ το και θα δεις! Πάντα πιάνει και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος επιβάτης να σου αρνηθεί! Εγώ πηγαινοέρχομαι Αγγλία συνέχεια με παραπάνω κιλά και ποτέ δεν μου έκατσε στραβή!
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα βρω έναν τρόπο να περάσω τα 80 κιλά της βαλίτσας μου για 20

χριστινα
Διάσημο μέλος
Μα κι αυτοι πως κανουν ετσι για καμια 60ρια κιλα.... Αυτο με τη βαλιτσα μας ειχε παρακαλεσει καποιος να το κανουμε πριν χρονια. Τη μητερα μου δηλαδη γιατι εμεις ημασταν μικρα, αλλα το θυμαμαι. Φρικαρε η καημενη και αρνηθηκε. Μονο λαθρεμπορο δεν τον ειπε...
Παιδια, ζεσταινομαι ανυποφορα. Αλλη μια νυχτα κολυμβησης στο κρεβατι μου.....
χριστινα
Διάσημο μέλος
Τρισαθλια υποκειμενα....
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, σήμερα από το πρωί κάνει πολύ ζέστη , έχει χαλάσει και ο κλιματισμός στο γραφείο και περιμένουμε να έρθει κάποιος να μας το φτιάξει, μιλάμε ότι έχω σκάσει
. Άσε που δεν έχω και κλιαμτιστικό στο σπίτι, με έναν ανεμιστήρα τι βγάζουμε. Πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να πάω να δω για κλιματηστικό

anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
παλι κοιμηθηκα ελαχιστα λογω των εμετων και διαρροιων του Νοελ(παρα τη θεραπεια που ξεκινησε χτες
)οπως καταλαβαινετε ειμαι τρομερα ανησυχη και περιμενω πως και πως ν'ανοιξει ο γιατροςγια να τον ξαναπαω μαλλον για ορους κτλ
παει,στο τελος βλεπω εμενα να καταρρεω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μια λύση για τα πράγματα που δεν είναι άμεσης ανάγκης (ειδικά για τα βαριά, πχ βιβλία) είναι να τα στείλεις από δω, είτε ταχυδρομικά, είτε με μεταφορική εταιρεία, εφόσον βέβαια γνωρίζεις από τώρα τη διεύθυνσή σου.Εγώ έχω αγχωθεί πολύ με το όριο των κιλών στη βαλίτσα.. Πώς θα κουβαλήσω όλες μου τις μπότες, τα παλτά και τα πουλόβερ? Και όλα τα υπόλοιπα??![]()
Εγώ το είχα κάνει αυτό με τα βιβλία και τον Η/Υ, τα είχα στείλει με μεταφορική και έφτασαν καμιά εικοσαριά μέρες μετά. Ήταν πολύ οικονομικό και πολύ πιο βολικό απ'το να τραβιέσαι στα αεροδρόμια με 80 κιλά βαλίτσες

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool