Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μάριελ, περαστικά σας!! :)
Το έχουνε αυτό τα μικρά με τις διάρροιες, υπομονή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κι από μένα. Εγώ είμαι με κάτι λιγότερο από 3 ώρες ύπνο. Έπεσα κατα τις 12:30 ξερή από την κούραση αλλά δυστυχώς κάποιος πήρε τηλέφωνο 03:10 στο κινητό από απόκρυψη και με το που το σήκωσα το έκλεισε. Δεν ξέρω γιατί, αλλά τα μεταμεσονύχτια τηλεφωνήματα τα έχω συνδιάσει με κακά μαντάτα. Έχει περάσει μόλις μια εβδομάδα από την προηγούμενη Δευτέρα βράδυ προς Τρίτη που με πήρε ο ξάδελφός μου στις 02:00 να μου πει ότι πέθανε η μητέρα του και ανησύχησα ότι κάτι άσχημο έγινε πάλι...:( Λέω λάθος ήταν άντε να ξανακοιμηθώ. Περνάει λίγη ώρα και 03:40 ξαναχτυπάει το κινητό πάλι μου το κλείνουν:mad: Τα πήρα στο κρανίο! Σηκώθηκα, ξύπνησε ο μικρός που κοιμόταν αγκαλιά μου, είχε ξυπνήσει κι ο Κώστας και προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Όταν ξυπνήσω ακολουθώ απαραιτήτως τη διαδρομή τουαλέτα και μετά κουζίνα για γλυκό. Άντε λέω να ξανακάνω προσπάθεια να κοιμηθώ. Έλα όμως που είχε ξυπνήσει το διαολάκι μέσα στον Πίπη και είχε διάθεση για παιχνίδια. Μια δάγκωνε εμένα, μια κυνηγούσε τον άμοιρο τον Χιόνη που το μόνο που ήθελε ήτνα να κοιμηθεί... Τελικά τον έκλεισα στο μπάνιο και για καλό και για κακό έβαλα το κινητό στο αθόρυβο. Η ώρα όμως είχε φτάσει 5 παρά κάτι και δε μπορόυσα από τα νεύρα να κλείσω μάτι. Τελικά μετά από καμιά ώρα άκαρπων προσπαθειών για ύπνο, το πήρα απόφαση και σηκώθηκα. Ούτως ή άλλως 06:45 σηκώνομαι, απλά σήμερα είχα περίσσότερο χρόνο για να πιω τον καφέ μου παρέα με τα γατούλια. Ο δε Κώστας , ο αναίσθητος, είχε ξανακοιμηθεί του καλού καιρού και δεν κατάλαβε τίποτα....:down: Το θέμα είναι πως θα βγάλω τη μέρα σήμερα. Έχω πιει ήδη δεύτερο καφέ, αλλά κουτουλάω από τη νύστα και τσούζουν τα μάτια μου! Να 'ξερα μόνο ποιος μλκς με πήρε τηλέφωνο μέσα στη μαύρη νύχτα....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασια,κι εγω με 4 ωρες υπνο ειμαι και τα ματια μου τωρα τσουζουν απιστευτα...κι απο την υπερενταση δεν μπορω να ξανακοιμηθω με τιποτα.πανω που κοιμηθηκα αρχισαν οι διαρροιες και μετα στις 4 και στις 9 εκανε και δυο εμετους...

αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ενω στην αρχη ειχε μονο διαρροια(κλεινουμε μιαμιση βδομαδα σημερα:( )τωρα πειραχτηκε και στο στομαχι του και αρχισε και τους εμετους!εχει αφυδατωθει,εχει χασει 250 γραμμαρια σε 4 μερες και τρωει ελαχιστα(ο,τι τρωει το βγαζει μετα απο λιγο).και πειναει ο κακομοιρης,ζητιανευει συνεχεια φαγητο...απο χτες ξεκινησαμε φαρμακευτικη θεραπεια κι υποτιθεται οτι θα επρεπε να υπαρχει μια καποια βελτιωση,αλλα δεν...:/:

Θέλει πάντως κάποιες μέρες το σιρόπι (αν αυτό παίρνει) για να δράσει. Την τελευταία φορά που είχε διάρροιες η Αρήθα, της έδινα 25ml Ercefuryl τρεις φορές την ημέρα επί δύο εβδομάδες μέχρι να σταματήσει... :/: Και δεν το ήθελε και καθόλου η καημενούλα... :(

οχι,ο Νοελ παιρνει μια παστα για πρωτοζωα και ιντερφερονη για ιους.νομιζω για καμια δεκαρια μερες ειναι η θεραπεια.χτες ο κυριος Πανος του εδωσε 250 ml ορο και κατι αλλες ενεσεις για να μη δημιουργηθουν ελκη,και αντιεμετικες.αν θυμαμαι καλα ομως μου ειπε οτι θελουν 5 ωρες για να δρασουν:/: την Παρασκρυη δοκιμασαμε να ξεκινησουμε αντιβιωση,αλλα αφριζε ο Νοελ και την εβγαζε,κι ηταν κι 1 ml μονο,η Αρηθα πως επινε 25:blink: ??περιμενω τωρα να παει 10 ν'ανοιξει να παρω τηλ,αν και μαλλον πρεπει να ξαναπαμε για ορο.

Τον καημενούλη το Νόελ! Περαστικά!

Καλημέρα σε όλους/ ες
Κέλλυ περαστικά
Μάριελ τον ματιάσαμε. Όλα καλά να πάνε.
:redface:

την Παρασκρυη δοκιμασαμε να ξεκινησουμε αντιβιωση,αλλα αφριζε ο Νοελ και την εβγαζε,κι ηταν κι 1 ml μονο,η Αρηθα πως επινε 25:blink: ??
Συγγνώμη, γράψατε λάθος, 2,5 ml εννοούσα :redface:
Αλλά κι αυτά με μεγάλη δυσκολία, με τη σύριγγα από το πλάι του στόματος και σε πολλές μικρές γουλίτσες. Κάθε φορά μας έπαιρνε γύρω στο 5λεπτο η όλη διαδικασία :/:

καλημερα σε ολα τα γατομελη!!:) :P :cool:

καλημέρα και σε εσένααααααααααααααααα!

Καλημέρα και από μένα!!:D
Περαστικά στον Νόελ και κουράγιο Μάριελ..
Η ζέστη γίνεται όλο και πιό ανυπόφορη και αύριο θα έχει υψηλότερη θερμοκρασία...:(
Ασπασία αυτό είχε συμβεί και στην θεία μου (κλήσεις από απόρητο αριθμό και σε ακατάληλες ώρες) μέχρι που αναγκάστηκε να αλλάξει κινητό, αφού κόντεψε να δημιουργηθεί και πρόβλημα με τον άντρα της.... Φαίνεται κάποιοι διασκεδάζουν με αυτό τον τρόπο!:mad:

σας ευχαριστω πολυ!μιλησα με τον κυριο Πανο και μου ειπε οτι φοβαται για πανλευκοπενια και θελει μολις ξανακανει διαρροια ο Νοελ να του την παει για να ελεγξει αν εχει τον ιο...:( αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο.αν δεν εχει πανλευκοπενια,ειναι αντιμετωπισιμη η κατασταση.οπως καταλαβαινετε ειμαι χαλια,ειδικα αφου διαβασα οτι το ποσοστο επιβιωσης ειναι 10-50%:/: η ατυχια ειναι οτι ο Νοελ ειναι πληρως εμβολιασμενος,αλλα για καποιο λογο το εμβολιο για την πανλευκοπενια δεν εχει πιασει κι οταν καναμε τεστ αντισωματων ειχε τιτλο 1 για πανλευκοπενια,ενω το κατωτατο επιθυμητο οριο για να προστατευεται ειναι 3,5.κι απο ο,τι μου ειπε ο κυριος Πανος ο ιος μεταδιδεται πανευκολα,μεχρι και με τον αερα και τα παπουτσια μας...παω να σκασω...

Ελπίζω για το καλύτερο.....:)
Μην κάνεις άσχημες σκέψης μέχρι να γίνει διάγνωση...
Ό,τι και να είναι, έχει καλό γιατρό και ανθρώπους που τον αγαπάνε και θα κάνετε όλοι το καλύτερο δυνατό για αυτόν....
Υπομονή και ψυχραιμία....

Μην σκέφτεσαι τα χειρότερα σενάρια, θετική σκέψη! Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό και να του περάσει.

Άντε καλέ που έχει παλλευκοπενία το γατί, διάρροια όπως όλα τα μωρά έχει. Αφού πήγε κατευθείαν από το εκτροφείο στο σπίτι σας, πού να ήρθε σε επαφή με τον ιό; Το πολύ-πολύ να σας προκύψει ευαισθητούλης στο πεπτικό του και να πρέπει να προσέχετε λίγο παραπάνω το φαγητό του.
Περαστικά σας και ψυχραιμία!!

(αυτά τα λέω για να τ'ακούω κι εγώ, μη νομίζεις... που όταν η Αρήθα έκανε δύο εμετούς πήρα την κτηνίατρο 11 το βράδυ να ρωτήσω αν χρειάζεται να της την πάω -στις 11 το βράδυ, επαναλαμβάνω- για ορό :redface:)

εύχομαι τα καλύτερα στον Νοελ, κάνε υπομονή, μέχρι να σου πει ΄στα σίγουρα τι είναι και μέτα βλέπεις πωσ θα το αντιμετωπίσεις.
περαστικά να είναι :/:

Περαστικά στον μικρούλη Μάριελ! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό. Μάλλον στον ματιάσαμε γιατί είναι κούκλος...;)

Μακάρι να μην έχει τίποτα το σοβαρό!
Πάντως εσύ να σκέφτεσαι θετικά μέχρι να τον πας στο γιατρό και να επιβεβαιωθεί τι ακριβώς έχει.

Καλημέρα κι από μένα. Εχουν φύγει σχεδόν όλοι στη δουλειά και εγω είμαι το "παιδί για όλες τις δουλειές". Κάνω τα πάντα και ειδικά εξωτερικές εργασίες (τράπεζες, εφορίες κτλ) πράγμα που είναι τόσο μα τόσο ευχάριστο μες στον καύσωνα...!:up: (φυσικά και κάνω πλάκα).
Μαριελ περαστικά στο Νοέλ...
Ασπασία υπομονή μέχρι να πας σπίτι σου να κοιμηθείς.

Mariel μην ανησυχείς! Όλα θα πάνε καλά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back