aretha
Περιβόητο μέλος
Το έχουνε αυτό τα μικρά με τις διάρροιες, υπομονή...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Λέω λάθος ήταν άντε να ξανακοιμηθώ. Περνάει λίγη ώρα και 03:40 ξαναχτυπάει το κινητό πάλι μου το κλείνουν
Τα πήρα στο κρανίο! Σηκώθηκα, ξύπνησε ο μικρός που κοιμόταν αγκαλιά μου, είχε ξυπνήσει κι ο Κώστας και προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Όταν ξυπνήσω ακολουθώ απαραιτήτως τη διαδρομή τουαλέτα και μετά κουζίνα για γλυκό. Άντε λέω να ξανακάνω προσπάθεια να κοιμηθώ. Έλα όμως που είχε ξυπνήσει το διαολάκι μέσα στον Πίπη και είχε διάθεση για παιχνίδια. Μια δάγκωνε εμένα, μια κυνηγούσε τον άμοιρο τον Χιόνη που το μόνο που ήθελε ήτνα να κοιμηθεί... Τελικά τον έκλεισα στο μπάνιο και για καλό και για κακό έβαλα το κινητό στο αθόρυβο. Η ώρα όμως είχε φτάσει 5 παρά κάτι και δε μπορόυσα από τα νεύρα να κλείσω μάτι. Τελικά μετά από καμιά ώρα άκαρπων προσπαθειών για ύπνο, το πήρα απόφαση και σηκώθηκα. Ούτως ή άλλως 06:45 σηκώνομαι, απλά σήμερα είχα περίσσότερο χρόνο για να πιω τον καφέ μου παρέα με τα γατούλια. Ο δε Κώστας , ο αναίσθητος, είχε ξανακοιμηθεί του καλού καιρού και δεν κατάλαβε τίποτα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ενω στην αρχη ειχε μονο διαρροια(κλεινουμε μιαμιση βδομαδα σημερα
)τωρα πειραχτηκε και στο στομαχι του και αρχισε και τους εμετους!εχει αφυδατωθει,εχει χασει 250 γραμμαρια σε 4 μερες και τρωει ελαχιστα(ο,τι τρωει το βγαζει μετα απο λιγο).και πειναει ο κακομοιρης,ζητιανευει συνεχεια φαγητο...απο χτες ξεκινησαμε φαρμακευτικη θεραπεια κι υποτιθεται οτι θα επρεπε να υπαρχει μια καποια βελτιωση,αλλα δεν...
aretha
Περιβόητο μέλος
Και δεν το ήθελε και καθόλου η καημενούλα... 
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
την Παρασκρυη δοκιμασαμε να ξεκινησουμε αντιβιωση,αλλα αφριζε ο Νοελ και την εβγαζε,κι ηταν κι 1 ml μονο,η Αρηθα πως επινε 25
??περιμενω τωρα να παει 10 ν'ανοιξει να παρω τηλ,αν και μαλλον πρεπει να ξαναπαμε για ορο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Κέλλυ περαστικά
Μάριελ τον ματιάσαμε. Όλα καλά να πάνε.

aretha
Περιβόητο μέλος
Συγγνώμη, γράψατε λάθος, 2,5 ml εννοούσατην Παρασκρυη δοκιμασαμε να ξεκινησουμε αντιβιωση,αλλα αφριζε ο Νοελ και την εβγαζε,κι ηταν κι 1 ml μονο,η Αρηθα πως επινε 25??
Αλλά κι αυτά με μεγάλη δυσκολία, με τη σύριγγα από το πλάι του στόματος και σε πολλές μικρές γουλίτσες. Κάθε φορά μας έπαιρνε γύρω στο 5λεπτο η όλη διαδικασία

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περαστικά στον Νόελ και κουράγιο Μάριελ..
Η ζέστη γίνεται όλο και πιό ανυπόφορη και αύριο θα έχει υψηλότερη θερμοκρασία...
Ασπασία αυτό είχε συμβεί και στην θεία μου (κλήσεις από απόρητο αριθμό και σε ακατάληλες ώρες) μέχρι που αναγκάστηκε να αλλάξει κινητό, αφού κόντεψε να δημιουργηθεί και πρόβλημα με τον άντρα της.... Φαίνεται κάποιοι διασκεδάζουν με αυτό τον τρόπο!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο.αν δεν εχει πανλευκοπενια,ειναι αντιμετωπισιμη η κατασταση.οπως καταλαβαινετε ειμαι χαλια,ειδικα αφου διαβασα οτι το ποσοστο επιβιωσης ειναι 10-50%
η ατυχια ειναι οτι ο Νοελ ειναι πληρως εμβολιασμενος,αλλα για καποιο λογο το εμβολιο για την πανλευκοπενια δεν εχει πιασει κι οταν καναμε τεστ αντισωματων ειχε τιτλο 1 για πανλευκοπενια,ενω το κατωτατο επιθυμητο οριο για να προστατευεται ειναι 3,5.κι απο ο,τι μου ειπε ο κυριος Πανος ο ιος μεταδιδεται πανευκολα,μεχρι και με τον αερα και τα παπουτσια μας...παω να σκασω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην κάνεις άσχημες σκέψης μέχρι να γίνει διάγνωση...
Ό,τι και να είναι, έχει καλό γιατρό και ανθρώπους που τον αγαπάνε και θα κάνετε όλοι το καλύτερο δυνατό για αυτόν....
Υπομονή και ψυχραιμία....
anabou
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Περαστικά σας και ψυχραιμία!!
(αυτά τα λέω για να τ'ακούω κι εγώ, μη νομίζεις... που όταν η Αρήθα έκανε δύο εμετούς πήρα την κτηνίατρο 11 το βράδυ να ρωτήσω αν χρειάζεται να της την πάω -στις 11 το βράδυ, επαναλαμβάνω- για ορό
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
περαστικά να είναι

aspasiapef
Διάσημο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Πάντως εσύ να σκέφτεσαι θετικά μέχρι να τον πας στο γιατρό και να επιβεβαιωθεί τι ακριβώς έχει.
Ismini
Διάσημο μέλος
(φυσικά και κάνω πλάκα).Μαριελ περαστικά στο Νοέλ...
Ασπασία υπομονή μέχρι να πας σπίτι σου να κοιμηθείς.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool