Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα!
Εμένα με είχε ρωτήσει ένας φοβερός πιτσιρικάς γιατί δεν μαλώνω το Δήμο (έταιρον ήμισυ) αφού είμαι η ΜΑΜΑ ΤΟΥ! Οταν του είπα οτι δεν ειμαι η μαμά του απογοητεύτηκε...Νομιζε οτι είναι ορφανός....:confused: (Δηλαδή είμαι καμιά 6οαριά ετών...)
Και καπακι με ρώτησε (δεν ξέρω τι συνειρμός σχηματίστηκε στο κεφάλι του...): Νοικοκυρές σε απόδοση βλέπεις?
(σε απόγνωση εννοούσε...:hmm:)....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol:, για 60 μια χαρά κρατιέσαι εεεε?? για πές το μυστικό!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol:, για 60 μια χαρά κρατιέσαι εεεε?? για πές το μυστικό!!!!!!!!!!
Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!):)

Μαρέσειιιιιι....!!!!! θα το δοκιμάσω και εγώ, μιάς που τα πλησιάζω και εγώ τα 60...!!!!!
δοκιμασμένη συνταγή, δεν το συζητώ!!!!!!

Παιδιά που χάθηκε ο Gristofer? Απ'ότι είδα είχε μπει αλλά δεν έχει γράψει. Τον σκεφτόμουν πολύ τις τελευταίες μέρες με τις καταστροφές στον Έβρο. Gristofer τι κάνεις? Όλα καλά?:confused:

Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!):)

Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!!:P:P:rolleyes:

Καλημερίζω όλους τους μεσήλικες!!!

Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!!:P:P:rolleyes:
Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα!:rolleyes:

καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο!

Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα!:rolleyes:

Ναι, μέχρι να έρθει το επόμενο!!:lol::lol::P:P

καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? !
Οχι ενταξει. Το φαγαμε σε 3 μερες. Χτες εφαγα το τελευταιο που ειχε απομεινει.
άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE]

ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια??
Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο...:hmm:

Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν;)

Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια??
Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο...:hmm:

και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο!

και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο!
Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. ;)

μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα:)

Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν;)

Ευχαριστώ Ασπασία:)

μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα:)

Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"...

Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) :P Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! :(

Καλησπερα παιδια!!!!
Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;;
:lol::lol::P:P Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει :redface::redface:
Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! :up::up: Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω :):) Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!!

Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!!
Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω....:( Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει?
Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!!:confused:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back