aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:40 Η aretha έγραψε: #7.201 14-09-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Θα ψάξω αύριο μέσω των κομμάτων! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βικτωρία, μέσω των κομμάτων θα βρεις σίγουρα. Ποιος νομίζεις ότι τα εξαφανίζει τα εισιτήρια; Αρχική Δημοσίευση από cloud: Τι να κάνω, τα ζύγισα και κατέληξα πως αξίζει τον κόπο να πάω, έστω και με αυτές τις θυσίες Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά αποφάσισες και είμαι σίγουρη πως δε θα το μετανιώσεις. Θα περάσεις πολύ ωραία!! (Εγώ πάλι, ήμουνα πονηρή και τον είχα πάρει μαζί μου τον καλό μου. Χε χε χε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:55 Η marestros: #7.202 14-09-07 09:55 καλημερα!!! βλακεια οι εκλογες, εχω ξενερωσει!!! εγω γι'αυτο μενω μονη για να μην φρικαρω οταν φυγω παω να μελετησω πιανο και να γουσταρω θα σας ξαναδω αργοτερα ησυχια σημερα στο forum ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η chouzouris: #7.203 14-09-07 10:14 Γραμματέας μπορεί να γίνει ο καθένας, εφόσον γνωρίζει κάποιον δικ. αντιπρόσωπο που ψάχνει. Συνήθως πηγαίνουν και βάζουν αγγελίες στο Πρωτοδικείο ότι προσφέρονται να γίνουν γραμματείς μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:15 Η LIFE έγραψε: #7.204 14-09-07 10:15 kαλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Cleopatra: #7.205 14-09-07 10:41 Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:44 Η marestros: #7.206 14-09-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... αυτα τα γατακια ειναι Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γραμματέας μπορεί να γίνει ο καθένας, εφόσον γνωρίζει κάποιον δικ. αντιπρόσωπο που ψάχνει. Συνήθως πηγαίνουν και βάζουν αγγελίες στο Πρωτοδικείο ότι προσφέρονται να γίνουν γραμματείς μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Click για ανάπτυξη... αρα δεν παιζει να γινω γραμματεας δε ν θελω να παω στην εφορευτικη επιτροπη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Η Ismini έγραψε: #7.207 14-09-07 10:48 Καλημέρα! Νεφέλη καλό ταξίδι! Πολύ ωραίος ο γάτος σου! Δείχνει πολύ ήρεμος και καλόβολος! Κλεοπάτρα μου οχι...δεν είναι πιο ήρεμα με παρέα....Απλά είναι πιο ευτυχισμένα και δεν μας έχουν και τόσο πολύ ανάγκη! Και τα δικά μας κουτρουβαλιόντουσαν σήμερα πρωί πρωί....Βοηθά που δρόσισε ο καιρός! Με τις ζέστες είχαν πέσει σε λήθαργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η kitsoyla έγραψε: #7.208 14-09-07 11:38 καλημέρα και από εμένα!! ήρθε επιτέλους το Σ/Κ, , θα κάτσω σπιτάκι μου και δεν θα κάνω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:41 Η cloud έγραψε: #7.209 14-09-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από marestros: νεφελη γιατι θα πας αγγλια;; ετοιμαζομαι για νανι σιγα σιγα. πολυ ξενυχτι σημερα Click για ανάπτυξη... Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου Ευχαριστώ όλες για την ενθάρρυνση Αρήθα, εγώ δεν τον κατάφερα τον καλό μου (τον άνθρωπο, όχι τον γάτο ) να έρθει μαζί Κλείσαμε όμως χθες εισιτήρια και θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η kitsoyla έγραψε: #7.210 14-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου καλό ταξίδι και από εμένα και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η mimikaki έγραψε: #7.211 14-09-07 12:07 Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα αγωνίας(πάλι), ξύπνησα από το "ποδοπάτημα" του φρού που ξαφνικά αποφάσισε να τρέχει πάνω κάτω στο κρεββάτι(και πάνω μου)...Δεν του είχα βάλει φαί χθες βράδυ βλέπετε και πεινούσε το καμάρι μου Κατέβηκα λοιπόν σήμερα να δώ την αλληλογρφία μου και βρίσκω έναν φάκελο από Αμερική από μια γνωστή εταιρία με δημητριακά... Το θέμα είναι πώς πρίν λίγο καιρό είχα βρεί στα δημητριακά μου μια "παραξενη" σε χρώμα νυφάδα και τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχαν έρθει και είχαν πάρει το κουτί και μου είχαν φέρει καινούργιο... Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα Γιαυτό συμβουλή: ότι περίεργο βρίσκετε στα τρόφιμα, ενημερώνετε τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους εταιρίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Vana Balafa: #7.212 14-09-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Η kitsoyla έγραψε: #7.213 14-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Θα ψάξω αύριο μέσω των κομμάτων! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βικτωρία, μέσω των κομμάτων θα βρεις σίγουρα. Ποιος νομίζεις ότι τα εξαφανίζει τα εισιτήρια; Αρχική Δημοσίευση από cloud: Τι να κάνω, τα ζύγισα και κατέληξα πως αξίζει τον κόπο να πάω, έστω και με αυτές τις θυσίες Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά αποφάσισες και είμαι σίγουρη πως δε θα το μετανιώσεις. Θα περάσεις πολύ ωραία!! (Εγώ πάλι, ήμουνα πονηρή και τον είχα πάρει μαζί μου τον καλό μου. Χε χε χε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:55 Η marestros: #7.202 14-09-07 09:55 καλημερα!!! βλακεια οι εκλογες, εχω ξενερωσει!!! εγω γι'αυτο μενω μονη για να μην φρικαρω οταν φυγω παω να μελετησω πιανο και να γουσταρω θα σας ξαναδω αργοτερα ησυχια σημερα στο forum ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η chouzouris: #7.203 14-09-07 10:14 Γραμματέας μπορεί να γίνει ο καθένας, εφόσον γνωρίζει κάποιον δικ. αντιπρόσωπο που ψάχνει. Συνήθως πηγαίνουν και βάζουν αγγελίες στο Πρωτοδικείο ότι προσφέρονται να γίνουν γραμματείς μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:15 Η LIFE έγραψε: #7.204 14-09-07 10:15 kαλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Cleopatra: #7.205 14-09-07 10:41 Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:44 Η marestros: #7.206 14-09-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... αυτα τα γατακια ειναι Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γραμματέας μπορεί να γίνει ο καθένας, εφόσον γνωρίζει κάποιον δικ. αντιπρόσωπο που ψάχνει. Συνήθως πηγαίνουν και βάζουν αγγελίες στο Πρωτοδικείο ότι προσφέρονται να γίνουν γραμματείς μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Click για ανάπτυξη... αρα δεν παιζει να γινω γραμματεας δε ν θελω να παω στην εφορευτικη επιτροπη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Η Ismini έγραψε: #7.207 14-09-07 10:48 Καλημέρα! Νεφέλη καλό ταξίδι! Πολύ ωραίος ο γάτος σου! Δείχνει πολύ ήρεμος και καλόβολος! Κλεοπάτρα μου οχι...δεν είναι πιο ήρεμα με παρέα....Απλά είναι πιο ευτυχισμένα και δεν μας έχουν και τόσο πολύ ανάγκη! Και τα δικά μας κουτρουβαλιόντουσαν σήμερα πρωί πρωί....Βοηθά που δρόσισε ο καιρός! Με τις ζέστες είχαν πέσει σε λήθαργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η kitsoyla έγραψε: #7.208 14-09-07 11:38 καλημέρα και από εμένα!! ήρθε επιτέλους το Σ/Κ, , θα κάτσω σπιτάκι μου και δεν θα κάνω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:41 Η cloud έγραψε: #7.209 14-09-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από marestros: νεφελη γιατι θα πας αγγλια;; ετοιμαζομαι για νανι σιγα σιγα. πολυ ξενυχτι σημερα Click για ανάπτυξη... Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου Ευχαριστώ όλες για την ενθάρρυνση Αρήθα, εγώ δεν τον κατάφερα τον καλό μου (τον άνθρωπο, όχι τον γάτο ) να έρθει μαζί Κλείσαμε όμως χθες εισιτήρια και θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η kitsoyla έγραψε: #7.210 14-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου καλό ταξίδι και από εμένα και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η mimikaki έγραψε: #7.211 14-09-07 12:07 Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα αγωνίας(πάλι), ξύπνησα από το "ποδοπάτημα" του φρού που ξαφνικά αποφάσισε να τρέχει πάνω κάτω στο κρεββάτι(και πάνω μου)...Δεν του είχα βάλει φαί χθες βράδυ βλέπετε και πεινούσε το καμάρι μου Κατέβηκα λοιπόν σήμερα να δώ την αλληλογρφία μου και βρίσκω έναν φάκελο από Αμερική από μια γνωστή εταιρία με δημητριακά... Το θέμα είναι πώς πρίν λίγο καιρό είχα βρεί στα δημητριακά μου μια "παραξενη" σε χρώμα νυφάδα και τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχαν έρθει και είχαν πάρει το κουτί και μου είχαν φέρει καινούργιο... Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα Γιαυτό συμβουλή: ότι περίεργο βρίσκετε στα τρόφιμα, ενημερώνετε τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους εταιρίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Vana Balafa: #7.212 14-09-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Η kitsoyla έγραψε: #7.213 14-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!!! βλακεια οι εκλογες, εχω ξενερωσει!!! εγω γι'αυτο μενω μονη για να μην φρικαρω οταν φυγω παω να μελετησω πιανο και να γουσταρω θα σας ξαναδω αργοτερα ησυχια σημερα στο forum ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η chouzouris: #7.203 14-09-07 10:14 Γραμματέας μπορεί να γίνει ο καθένας, εφόσον γνωρίζει κάποιον δικ. αντιπρόσωπο που ψάχνει. Συνήθως πηγαίνουν και βάζουν αγγελίες στο Πρωτοδικείο ότι προσφέρονται να γίνουν γραμματείς μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:15 Η LIFE έγραψε: #7.204 14-09-07 10:15 kαλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Cleopatra: #7.205 14-09-07 10:41 Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:44 Η marestros: #7.206 14-09-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... αυτα τα γατακια ειναι Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γραμματέας μπορεί να γίνει ο καθένας, εφόσον γνωρίζει κάποιον δικ. αντιπρόσωπο που ψάχνει. Συνήθως πηγαίνουν και βάζουν αγγελίες στο Πρωτοδικείο ότι προσφέρονται να γίνουν γραμματείς μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Click για ανάπτυξη... αρα δεν παιζει να γινω γραμματεας δε ν θελω να παω στην εφορευτικη επιτροπη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Η Ismini έγραψε: #7.207 14-09-07 10:48 Καλημέρα! Νεφέλη καλό ταξίδι! Πολύ ωραίος ο γάτος σου! Δείχνει πολύ ήρεμος και καλόβολος! Κλεοπάτρα μου οχι...δεν είναι πιο ήρεμα με παρέα....Απλά είναι πιο ευτυχισμένα και δεν μας έχουν και τόσο πολύ ανάγκη! Και τα δικά μας κουτρουβαλιόντουσαν σήμερα πρωί πρωί....Βοηθά που δρόσισε ο καιρός! Με τις ζέστες είχαν πέσει σε λήθαργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η kitsoyla έγραψε: #7.208 14-09-07 11:38 καλημέρα και από εμένα!! ήρθε επιτέλους το Σ/Κ, , θα κάτσω σπιτάκι μου και δεν θα κάνω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:41 Η cloud έγραψε: #7.209 14-09-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από marestros: νεφελη γιατι θα πας αγγλια;; ετοιμαζομαι για νανι σιγα σιγα. πολυ ξενυχτι σημερα Click για ανάπτυξη... Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου Ευχαριστώ όλες για την ενθάρρυνση Αρήθα, εγώ δεν τον κατάφερα τον καλό μου (τον άνθρωπο, όχι τον γάτο ) να έρθει μαζί Κλείσαμε όμως χθες εισιτήρια και θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η kitsoyla έγραψε: #7.210 14-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου καλό ταξίδι και από εμένα και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η mimikaki έγραψε: #7.211 14-09-07 12:07 Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα αγωνίας(πάλι), ξύπνησα από το "ποδοπάτημα" του φρού που ξαφνικά αποφάσισε να τρέχει πάνω κάτω στο κρεββάτι(και πάνω μου)...Δεν του είχα βάλει φαί χθες βράδυ βλέπετε και πεινούσε το καμάρι μου Κατέβηκα λοιπόν σήμερα να δώ την αλληλογρφία μου και βρίσκω έναν φάκελο από Αμερική από μια γνωστή εταιρία με δημητριακά... Το θέμα είναι πώς πρίν λίγο καιρό είχα βρεί στα δημητριακά μου μια "παραξενη" σε χρώμα νυφάδα και τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχαν έρθει και είχαν πάρει το κουτί και μου είχαν φέρει καινούργιο... Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα Γιαυτό συμβουλή: ότι περίεργο βρίσκετε στα τρόφιμα, ενημερώνετε τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους εταιρίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Vana Balafa: #7.212 14-09-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Η kitsoyla έγραψε: #7.213 14-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γραμματέας μπορεί να γίνει ο καθένας, εφόσον γνωρίζει κάποιον δικ. αντιπρόσωπο που ψάχνει. Συνήθως πηγαίνουν και βάζουν αγγελίες στο Πρωτοδικείο ότι προσφέρονται να γίνουν γραμματείς μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:15 Η LIFE έγραψε: #7.204 14-09-07 10:15 kαλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Cleopatra: #7.205 14-09-07 10:41 Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:44 Η marestros: #7.206 14-09-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... αυτα τα γατακια ειναι Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γραμματέας μπορεί να γίνει ο καθένας, εφόσον γνωρίζει κάποιον δικ. αντιπρόσωπο που ψάχνει. Συνήθως πηγαίνουν και βάζουν αγγελίες στο Πρωτοδικείο ότι προσφέρονται να γίνουν γραμματείς μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Click για ανάπτυξη... αρα δεν παιζει να γινω γραμματεας δε ν θελω να παω στην εφορευτικη επιτροπη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Η Ismini έγραψε: #7.207 14-09-07 10:48 Καλημέρα! Νεφέλη καλό ταξίδι! Πολύ ωραίος ο γάτος σου! Δείχνει πολύ ήρεμος και καλόβολος! Κλεοπάτρα μου οχι...δεν είναι πιο ήρεμα με παρέα....Απλά είναι πιο ευτυχισμένα και δεν μας έχουν και τόσο πολύ ανάγκη! Και τα δικά μας κουτρουβαλιόντουσαν σήμερα πρωί πρωί....Βοηθά που δρόσισε ο καιρός! Με τις ζέστες είχαν πέσει σε λήθαργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η kitsoyla έγραψε: #7.208 14-09-07 11:38 καλημέρα και από εμένα!! ήρθε επιτέλους το Σ/Κ, , θα κάτσω σπιτάκι μου και δεν θα κάνω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:41 Η cloud έγραψε: #7.209 14-09-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από marestros: νεφελη γιατι θα πας αγγλια;; ετοιμαζομαι για νανι σιγα σιγα. πολυ ξενυχτι σημερα Click για ανάπτυξη... Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου Ευχαριστώ όλες για την ενθάρρυνση Αρήθα, εγώ δεν τον κατάφερα τον καλό μου (τον άνθρωπο, όχι τον γάτο ) να έρθει μαζί Κλείσαμε όμως χθες εισιτήρια και θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η kitsoyla έγραψε: #7.210 14-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου καλό ταξίδι και από εμένα και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η mimikaki έγραψε: #7.211 14-09-07 12:07 Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα αγωνίας(πάλι), ξύπνησα από το "ποδοπάτημα" του φρού που ξαφνικά αποφάσισε να τρέχει πάνω κάτω στο κρεββάτι(και πάνω μου)...Δεν του είχα βάλει φαί χθες βράδυ βλέπετε και πεινούσε το καμάρι μου Κατέβηκα λοιπόν σήμερα να δώ την αλληλογρφία μου και βρίσκω έναν φάκελο από Αμερική από μια γνωστή εταιρία με δημητριακά... Το θέμα είναι πώς πρίν λίγο καιρό είχα βρεί στα δημητριακά μου μια "παραξενη" σε χρώμα νυφάδα και τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχαν έρθει και είχαν πάρει το κουτί και μου είχαν φέρει καινούργιο... Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα Γιαυτό συμβουλή: ότι περίεργο βρίσκετε στα τρόφιμα, ενημερώνετε τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους εταιρίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Vana Balafa: #7.212 14-09-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Η kitsoyla έγραψε: #7.213 14-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
kαλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η Cleopatra: #7.205 14-09-07 10:41 Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:44 Η marestros: #7.206 14-09-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... αυτα τα γατακια ειναι Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γραμματέας μπορεί να γίνει ο καθένας, εφόσον γνωρίζει κάποιον δικ. αντιπρόσωπο που ψάχνει. Συνήθως πηγαίνουν και βάζουν αγγελίες στο Πρωτοδικείο ότι προσφέρονται να γίνουν γραμματείς μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Click για ανάπτυξη... αρα δεν παιζει να γινω γραμματεας δε ν θελω να παω στην εφορευτικη επιτροπη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Η Ismini έγραψε: #7.207 14-09-07 10:48 Καλημέρα! Νεφέλη καλό ταξίδι! Πολύ ωραίος ο γάτος σου! Δείχνει πολύ ήρεμος και καλόβολος! Κλεοπάτρα μου οχι...δεν είναι πιο ήρεμα με παρέα....Απλά είναι πιο ευτυχισμένα και δεν μας έχουν και τόσο πολύ ανάγκη! Και τα δικά μας κουτρουβαλιόντουσαν σήμερα πρωί πρωί....Βοηθά που δρόσισε ο καιρός! Με τις ζέστες είχαν πέσει σε λήθαργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η kitsoyla έγραψε: #7.208 14-09-07 11:38 καλημέρα και από εμένα!! ήρθε επιτέλους το Σ/Κ, , θα κάτσω σπιτάκι μου και δεν θα κάνω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:41 Η cloud έγραψε: #7.209 14-09-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από marestros: νεφελη γιατι θα πας αγγλια;; ετοιμαζομαι για νανι σιγα σιγα. πολυ ξενυχτι σημερα Click για ανάπτυξη... Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου Ευχαριστώ όλες για την ενθάρρυνση Αρήθα, εγώ δεν τον κατάφερα τον καλό μου (τον άνθρωπο, όχι τον γάτο ) να έρθει μαζί Κλείσαμε όμως χθες εισιτήρια και θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η kitsoyla έγραψε: #7.210 14-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου καλό ταξίδι και από εμένα και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η mimikaki έγραψε: #7.211 14-09-07 12:07 Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα αγωνίας(πάλι), ξύπνησα από το "ποδοπάτημα" του φρού που ξαφνικά αποφάσισε να τρέχει πάνω κάτω στο κρεββάτι(και πάνω μου)...Δεν του είχα βάλει φαί χθες βράδυ βλέπετε και πεινούσε το καμάρι μου Κατέβηκα λοιπόν σήμερα να δώ την αλληλογρφία μου και βρίσκω έναν φάκελο από Αμερική από μια γνωστή εταιρία με δημητριακά... Το θέμα είναι πώς πρίν λίγο καιρό είχα βρεί στα δημητριακά μου μια "παραξενη" σε χρώμα νυφάδα και τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχαν έρθει και είχαν πάρει το κουτί και μου είχαν φέρει καινούργιο... Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα Γιαυτό συμβουλή: ότι περίεργο βρίσκετε στα τρόφιμα, ενημερώνετε τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους εταιρίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Vana Balafa: #7.212 14-09-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Η kitsoyla έγραψε: #7.213 14-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:44 Η marestros: #7.206 14-09-07 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... αυτα τα γατακια ειναι Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γραμματέας μπορεί να γίνει ο καθένας, εφόσον γνωρίζει κάποιον δικ. αντιπρόσωπο που ψάχνει. Συνήθως πηγαίνουν και βάζουν αγγελίες στο Πρωτοδικείο ότι προσφέρονται να γίνουν γραμματείς μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Click για ανάπτυξη... αρα δεν παιζει να γινω γραμματεας δε ν θελω να παω στην εφορευτικη επιτροπη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Η Ismini έγραψε: #7.207 14-09-07 10:48 Καλημέρα! Νεφέλη καλό ταξίδι! Πολύ ωραίος ο γάτος σου! Δείχνει πολύ ήρεμος και καλόβολος! Κλεοπάτρα μου οχι...δεν είναι πιο ήρεμα με παρέα....Απλά είναι πιο ευτυχισμένα και δεν μας έχουν και τόσο πολύ ανάγκη! Και τα δικά μας κουτρουβαλιόντουσαν σήμερα πρωί πρωί....Βοηθά που δρόσισε ο καιρός! Με τις ζέστες είχαν πέσει σε λήθαργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η kitsoyla έγραψε: #7.208 14-09-07 11:38 καλημέρα και από εμένα!! ήρθε επιτέλους το Σ/Κ, , θα κάτσω σπιτάκι μου και δεν θα κάνω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:41 Η cloud έγραψε: #7.209 14-09-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από marestros: νεφελη γιατι θα πας αγγλια;; ετοιμαζομαι για νανι σιγα σιγα. πολυ ξενυχτι σημερα Click για ανάπτυξη... Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου Ευχαριστώ όλες για την ενθάρρυνση Αρήθα, εγώ δεν τον κατάφερα τον καλό μου (τον άνθρωπο, όχι τον γάτο ) να έρθει μαζί Κλείσαμε όμως χθες εισιτήρια και θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η kitsoyla έγραψε: #7.210 14-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου καλό ταξίδι και από εμένα και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η mimikaki έγραψε: #7.211 14-09-07 12:07 Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα αγωνίας(πάλι), ξύπνησα από το "ποδοπάτημα" του φρού που ξαφνικά αποφάσισε να τρέχει πάνω κάτω στο κρεββάτι(και πάνω μου)...Δεν του είχα βάλει φαί χθες βράδυ βλέπετε και πεινούσε το καμάρι μου Κατέβηκα λοιπόν σήμερα να δώ την αλληλογρφία μου και βρίσκω έναν φάκελο από Αμερική από μια γνωστή εταιρία με δημητριακά... Το θέμα είναι πώς πρίν λίγο καιρό είχα βρεί στα δημητριακά μου μια "παραξενη" σε χρώμα νυφάδα και τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχαν έρθει και είχαν πάρει το κουτί και μου είχαν φέρει καινούργιο... Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα Γιαυτό συμβουλή: ότι περίεργο βρίσκετε στα τρόφιμα, ενημερώνετε τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους εταιρίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Vana Balafa: #7.212 14-09-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Η kitsoyla έγραψε: #7.213 14-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... αυτα τα γατακια ειναι Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γραμματέας μπορεί να γίνει ο καθένας, εφόσον γνωρίζει κάποιον δικ. αντιπρόσωπο που ψάχνει. Συνήθως πηγαίνουν και βάζουν αγγελίες στο Πρωτοδικείο ότι προσφέρονται να γίνουν γραμματείς μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Click για ανάπτυξη... αρα δεν παιζει να γινω γραμματεας δε ν θελω να παω στην εφορευτικη επιτροπη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Η Ismini έγραψε: #7.207 14-09-07 10:48 Καλημέρα! Νεφέλη καλό ταξίδι! Πολύ ωραίος ο γάτος σου! Δείχνει πολύ ήρεμος και καλόβολος! Κλεοπάτρα μου οχι...δεν είναι πιο ήρεμα με παρέα....Απλά είναι πιο ευτυχισμένα και δεν μας έχουν και τόσο πολύ ανάγκη! Και τα δικά μας κουτρουβαλιόντουσαν σήμερα πρωί πρωί....Βοηθά που δρόσισε ο καιρός! Με τις ζέστες είχαν πέσει σε λήθαργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η kitsoyla έγραψε: #7.208 14-09-07 11:38 καλημέρα και από εμένα!! ήρθε επιτέλους το Σ/Κ, , θα κάτσω σπιτάκι μου και δεν θα κάνω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:41 Η cloud έγραψε: #7.209 14-09-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από marestros: νεφελη γιατι θα πας αγγλια;; ετοιμαζομαι για νανι σιγα σιγα. πολυ ξενυχτι σημερα Click για ανάπτυξη... Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου Ευχαριστώ όλες για την ενθάρρυνση Αρήθα, εγώ δεν τον κατάφερα τον καλό μου (τον άνθρωπο, όχι τον γάτο ) να έρθει μαζί Κλείσαμε όμως χθες εισιτήρια και θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η kitsoyla έγραψε: #7.210 14-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου καλό ταξίδι και από εμένα και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η mimikaki έγραψε: #7.211 14-09-07 12:07 Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα αγωνίας(πάλι), ξύπνησα από το "ποδοπάτημα" του φρού που ξαφνικά αποφάσισε να τρέχει πάνω κάτω στο κρεββάτι(και πάνω μου)...Δεν του είχα βάλει φαί χθες βράδυ βλέπετε και πεινούσε το καμάρι μου Κατέβηκα λοιπόν σήμερα να δώ την αλληλογρφία μου και βρίσκω έναν φάκελο από Αμερική από μια γνωστή εταιρία με δημητριακά... Το θέμα είναι πώς πρίν λίγο καιρό είχα βρεί στα δημητριακά μου μια "παραξενη" σε χρώμα νυφάδα και τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχαν έρθει και είχαν πάρει το κουτί και μου είχαν φέρει καινούργιο... Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα Γιαυτό συμβουλή: ότι περίεργο βρίσκετε στα τρόφιμα, ενημερώνετε τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους εταιρίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Vana Balafa: #7.212 14-09-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Η kitsoyla έγραψε: #7.213 14-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Νεφέλη καλό ταξίδι! Πολύ ωραίος ο γάτος σου! Δείχνει πολύ ήρεμος και καλόβολος! Κλεοπάτρα μου οχι...δεν είναι πιο ήρεμα με παρέα....Απλά είναι πιο ευτυχισμένα και δεν μας έχουν και τόσο πολύ ανάγκη! Και τα δικά μας κουτρουβαλιόντουσαν σήμερα πρωί πρωί....Βοηθά που δρόσισε ο καιρός! Με τις ζέστες είχαν πέσει σε λήθαργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η kitsoyla έγραψε: #7.208 14-09-07 11:38 καλημέρα και από εμένα!! ήρθε επιτέλους το Σ/Κ, , θα κάτσω σπιτάκι μου και δεν θα κάνω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:41 Η cloud έγραψε: #7.209 14-09-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από marestros: νεφελη γιατι θα πας αγγλια;; ετοιμαζομαι για νανι σιγα σιγα. πολυ ξενυχτι σημερα Click για ανάπτυξη... Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου Ευχαριστώ όλες για την ενθάρρυνση Αρήθα, εγώ δεν τον κατάφερα τον καλό μου (τον άνθρωπο, όχι τον γάτο ) να έρθει μαζί Κλείσαμε όμως χθες εισιτήρια και θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η kitsoyla έγραψε: #7.210 14-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου καλό ταξίδι και από εμένα και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η mimikaki έγραψε: #7.211 14-09-07 12:07 Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα αγωνίας(πάλι), ξύπνησα από το "ποδοπάτημα" του φρού που ξαφνικά αποφάσισε να τρέχει πάνω κάτω στο κρεββάτι(και πάνω μου)...Δεν του είχα βάλει φαί χθες βράδυ βλέπετε και πεινούσε το καμάρι μου Κατέβηκα λοιπόν σήμερα να δώ την αλληλογρφία μου και βρίσκω έναν φάκελο από Αμερική από μια γνωστή εταιρία με δημητριακά... Το θέμα είναι πώς πρίν λίγο καιρό είχα βρεί στα δημητριακά μου μια "παραξενη" σε χρώμα νυφάδα και τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχαν έρθει και είχαν πάρει το κουτί και μου είχαν φέρει καινούργιο... Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα Γιαυτό συμβουλή: ότι περίεργο βρίσκετε στα τρόφιμα, ενημερώνετε τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους εταιρίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Vana Balafa: #7.212 14-09-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Η kitsoyla έγραψε: #7.213 14-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα και από εμένα!! ήρθε επιτέλους το Σ/Κ, , θα κάτσω σπιτάκι μου και δεν θα κάνω τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:41 Η cloud έγραψε: #7.209 14-09-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από marestros: νεφελη γιατι θα πας αγγλια;; ετοιμαζομαι για νανι σιγα σιγα. πολυ ξενυχτι σημερα Click για ανάπτυξη... Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου Ευχαριστώ όλες για την ενθάρρυνση Αρήθα, εγώ δεν τον κατάφερα τον καλό μου (τον άνθρωπο, όχι τον γάτο ) να έρθει μαζί Κλείσαμε όμως χθες εισιτήρια και θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η kitsoyla έγραψε: #7.210 14-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου καλό ταξίδι και από εμένα και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η mimikaki έγραψε: #7.211 14-09-07 12:07 Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα αγωνίας(πάλι), ξύπνησα από το "ποδοπάτημα" του φρού που ξαφνικά αποφάσισε να τρέχει πάνω κάτω στο κρεββάτι(και πάνω μου)...Δεν του είχα βάλει φαί χθες βράδυ βλέπετε και πεινούσε το καμάρι μου Κατέβηκα λοιπόν σήμερα να δώ την αλληλογρφία μου και βρίσκω έναν φάκελο από Αμερική από μια γνωστή εταιρία με δημητριακά... Το θέμα είναι πώς πρίν λίγο καιρό είχα βρεί στα δημητριακά μου μια "παραξενη" σε χρώμα νυφάδα και τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχαν έρθει και είχαν πάρει το κουτί και μου είχαν φέρει καινούργιο... Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα Γιαυτό συμβουλή: ότι περίεργο βρίσκετε στα τρόφιμα, ενημερώνετε τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους εταιρίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Vana Balafa: #7.212 14-09-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Η kitsoyla έγραψε: #7.213 14-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marestros: νεφελη γιατι θα πας αγγλια;; ετοιμαζομαι για νανι σιγα σιγα. πολυ ξενυχτι σημερα Click για ανάπτυξη... Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου Ευχαριστώ όλες για την ενθάρρυνση Αρήθα, εγώ δεν τον κατάφερα τον καλό μου (τον άνθρωπο, όχι τον γάτο ) να έρθει μαζί Κλείσαμε όμως χθες εισιτήρια και θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η kitsoyla έγραψε: #7.210 14-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου καλό ταξίδι και από εμένα και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η mimikaki έγραψε: #7.211 14-09-07 12:07 Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα αγωνίας(πάλι), ξύπνησα από το "ποδοπάτημα" του φρού που ξαφνικά αποφάσισε να τρέχει πάνω κάτω στο κρεββάτι(και πάνω μου)...Δεν του είχα βάλει φαί χθες βράδυ βλέπετε και πεινούσε το καμάρι μου Κατέβηκα λοιπόν σήμερα να δώ την αλληλογρφία μου και βρίσκω έναν φάκελο από Αμερική από μια γνωστή εταιρία με δημητριακά... Το θέμα είναι πώς πρίν λίγο καιρό είχα βρεί στα δημητριακά μου μια "παραξενη" σε χρώμα νυφάδα και τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχαν έρθει και είχαν πάρει το κουτί και μου είχαν φέρει καινούργιο... Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα Γιαυτό συμβουλή: ότι περίεργο βρίσκετε στα τρόφιμα, ενημερώνετε τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους εταιρίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Vana Balafa: #7.212 14-09-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Η kitsoyla έγραψε: #7.213 14-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου καλό ταξίδι και από εμένα και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η mimikaki έγραψε: #7.211 14-09-07 12:07 Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα αγωνίας(πάλι), ξύπνησα από το "ποδοπάτημα" του φρού που ξαφνικά αποφάσισε να τρέχει πάνω κάτω στο κρεββάτι(και πάνω μου)...Δεν του είχα βάλει φαί χθες βράδυ βλέπετε και πεινούσε το καμάρι μου Κατέβηκα λοιπόν σήμερα να δώ την αλληλογρφία μου και βρίσκω έναν φάκελο από Αμερική από μια γνωστή εταιρία με δημητριακά... Το θέμα είναι πώς πρίν λίγο καιρό είχα βρεί στα δημητριακά μου μια "παραξενη" σε χρώμα νυφάδα και τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχαν έρθει και είχαν πάρει το κουτί και μου είχαν φέρει καινούργιο... Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα Γιαυτό συμβουλή: ότι περίεργο βρίσκετε στα τρόφιμα, ενημερώνετε τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους εταιρίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Vana Balafa: #7.212 14-09-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Η kitsoyla έγραψε: #7.213 14-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Μετά από μια νύχτα αγωνίας(πάλι), ξύπνησα από το "ποδοπάτημα" του φρού που ξαφνικά αποφάσισε να τρέχει πάνω κάτω στο κρεββάτι(και πάνω μου)...Δεν του είχα βάλει φαί χθες βράδυ βλέπετε και πεινούσε το καμάρι μου Κατέβηκα λοιπόν σήμερα να δώ την αλληλογρφία μου και βρίσκω έναν φάκελο από Αμερική από μια γνωστή εταιρία με δημητριακά... Το θέμα είναι πώς πρίν λίγο καιρό είχα βρεί στα δημητριακά μου μια "παραξενη" σε χρώμα νυφάδα και τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχαν έρθει και είχαν πάρει το κουτί και μου είχαν φέρει καινούργιο... Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα Γιαυτό συμβουλή: ότι περίεργο βρίσκετε στα τρόφιμα, ενημερώνετε τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους εταιρίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Vana Balafa: #7.212 14-09-07 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Η kitsoyla έγραψε: #7.213 14-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα?? Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση.. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Η kitsoyla έγραψε: #7.213 14-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Καλημέρα! Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η sardela έγραψε: #7.214 14-09-07 12:20 Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα σας! Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε! Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Κατερίνα έγραψε: #7.215 14-09-07 12:20 Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η mimikaki έγραψε: #7.216 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι τυχερούλα, πότε θα μας κεράσεις Click για ανάπτυξη... ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ?? Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο??? Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... Περαστiκά Κατερινάκι Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:24 Η Ismini έγραψε: #7.217 14-09-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει! Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων. Click για ανάπτυξη... Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:30 Η cloud έγραψε: #7.218 14-09-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια. Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη). Click για ανάπτυξη... Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η sardela έγραψε: #7.219 14-09-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 359 360 361 362 363 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 361 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις? Κατερίνα περαστικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Αρχική Δημοσίευση από cloud: (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:33 Η cloud έγραψε: #7.220 14-09-07 12:33 Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.