Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:35 Η Cleopatra: #7.221 14-09-07 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον βρήκαμε την Τρίτη το βράδυ αργά να περπατάει μόνος του στην παραλιακή και τον πήραμε σπίτι.. Αλλά είχαμε κεραυνοβόλο έρωτα με τον Ντάρκυ.. Δεν ξέρω αν θα τον κρατήσουμε ακόμα.. θα δούμε, δεν αποκλείω τίποτα Ο Ντάρκυ μου όμως εξακολουθεί να με ξαφνιάζει με το πόσο καλόψυχο γατάκι είναι.. αχ.. τον λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:36 Η RedCat έγραψε: #7.222 14-09-07 12:36 καλημέρα σε όλους, Ελένη μπράβο, πολύ καλά νέα για τα γατάκια! και αφού θα υπάρχει και επικοινωνία με τον κύριο μια χαρά.. Νεφελάκι, καλό ταξίδι, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά... Μιμικάκι πάλι τα κονόμησες, αλλα από το τίποτα.. Εγω τελικά βρήκα μια φίλη που φιλοξενεί τα γατάκια για κάποιες μέρες, έχουν γίνει 3 κουκλάκια μετά το καθάρισμα που τους έγινε, πιο φουντωτά από ποτέ περιμένουν .... θα βάλω και φωτογραφίες από τρίτη και ύστερα να τα δείτε και να μου πείτε αν έχω δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:36 Η cloud έγραψε: #7.223 14-09-07 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Click για ανάπτυξη... Είναι πάντως πολύ σωτήρια! Ειδικά από εξωτερικό γλιτώνεις πολλλέεεεςς χρεώσεις! Θα έχω και κανονικά σύνδεση DSL στο δωμάτιο που θα μένω, οπότε κουτσά στραβά πιστεύω θα τα καταφέρουμε :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #7.224 14-09-07 12:39 Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please! Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες! Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:39 Η Ismini έγραψε: #7.225 14-09-07 12:39 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Click για ανάπτυξη... Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Η marestros: #7.226 14-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... καλε απο τα 14 εισαστε μαζι; κι αυτος μικρη μικρη σε πηρε Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... περαστικα κατερινα!!! κι εγω παω για κρυωμα αλλα το αποφευγω εντεχνως εδω και δυο τρεις βδομαδες! μιμικα μου 10 ευρουλακια μπορει να μην ειναι τρελλο ποσον αλλα ειναι τα τσιγαρα δυο ημερων, ή ενα ποτο ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο. παντως οπως και να'χει οταν παιρνεις λεφτα που δεν περιμενεις παντα καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από cloud: Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Click για ανάπτυξη... και εμενα μου αρεσαν αυτα τα γιαουρτια αλλα δεν το βρισκω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η mimikaki έγραψε: #7.227 14-09-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please! Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι το ποσόν ήταν η κίνηση που δεν την περίμενα να σου πώ την αλήθεια...Με το καλημέρα μια επιταγή?? Από τις δουλειές που έχω κάνει ακόμη παριμένω να πληρωθώ (με επιταγή),6 μήνες μετα...Είναι ψυχολογικό κατάλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Η sardela έγραψε: #7.228 14-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Click για ανάπτυξη... Τα μεγαλυτερα ειναι ενα αρσενικο και ενα θηλυκο 4 μηνων. Α, το θηλυκο ειχε χτυπισει το ποδι του, και η γιαγια μου το ειχε παει στον κτηνιατρο , την ειχε 20 μερες με ναρθηκα, αντιβιωσεις κτλ. Τωρα εχει βγαλει ενα "μπαλακι" απο κατω, στην κοιλια της, σαν μαζεμενο λιπος. Η γιαγια μου λεεει οτι ειναι απο τα φαρμακα, αλλα οταν παω στον αιλουρο θα την παρω να την δει. Αν και το βλεπω να υποχωρει. Και εχω αλλα δυο θηλυκα 3 μηνων και ενα αρσενικο απο την ιδια γεννα. Και τον μπουλη(το αδελφακι αυτου που πηρανε)που ειναι 2μιση μηνων. Τα θηλυκα θα τα στειρωσουμε οταν καλυτερεψει ο καιρος, σε 4-5 μηνες(γιατι πρεπει να μεινουν καπου ζεστα μετα την επεμβαση), εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:54 Η Κατερίνα έγραψε: #7.229 14-09-07 12:54 Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Click για ανάπτυξη... Και πάνω που αισθανόμουν καλύτερα ήρθες και με αποτελείωσες... Ελενιτσα μπράβο για τα γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Ismini έγραψε: #7.230 14-09-07 12:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. 3 θηλυκά για στείρωση είναι εάν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η sardela έγραψε: #7.231 14-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και προς το παρον θα στειρωσει ο συλλογος την αχιλλερυ δωρεαν και ισως και τα αλλα οταν ερθει ο καιρος. Σκεφτομαι να γινω μελος του συλλογου, αλλα σου ζητανε να φιλοξενεις γατια. Η συνδρομη ειναι ελαχιστη, 20ε το χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:03 Η Ismini έγραψε: #7.232 14-09-07 13:03 Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η sardela έγραψε: #7.233 14-09-07 13:05 Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Καλημέρα σε όλους.... Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι?????? ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον βρήκαμε την Τρίτη το βράδυ αργά να περπατάει μόνος του στην παραλιακή και τον πήραμε σπίτι.. Αλλά είχαμε κεραυνοβόλο έρωτα με τον Ντάρκυ.. Δεν ξέρω αν θα τον κρατήσουμε ακόμα.. θα δούμε, δεν αποκλείω τίποτα Ο Ντάρκυ μου όμως εξακολουθεί να με ξαφνιάζει με το πόσο καλόψυχο γατάκι είναι.. αχ.. τον λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:36 Η RedCat έγραψε: #7.222 14-09-07 12:36 καλημέρα σε όλους, Ελένη μπράβο, πολύ καλά νέα για τα γατάκια! και αφού θα υπάρχει και επικοινωνία με τον κύριο μια χαρά.. Νεφελάκι, καλό ταξίδι, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά... Μιμικάκι πάλι τα κονόμησες, αλλα από το τίποτα.. Εγω τελικά βρήκα μια φίλη που φιλοξενεί τα γατάκια για κάποιες μέρες, έχουν γίνει 3 κουκλάκια μετά το καθάρισμα που τους έγινε, πιο φουντωτά από ποτέ περιμένουν .... θα βάλω και φωτογραφίες από τρίτη και ύστερα να τα δείτε και να μου πείτε αν έχω δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:36 Η cloud έγραψε: #7.223 14-09-07 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Click για ανάπτυξη... Είναι πάντως πολύ σωτήρια! Ειδικά από εξωτερικό γλιτώνεις πολλλέεεεςς χρεώσεις! Θα έχω και κανονικά σύνδεση DSL στο δωμάτιο που θα μένω, οπότε κουτσά στραβά πιστεύω θα τα καταφέρουμε :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #7.224 14-09-07 12:39 Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please! Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες! Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:39 Η Ismini έγραψε: #7.225 14-09-07 12:39 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Click για ανάπτυξη... Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Η marestros: #7.226 14-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... καλε απο τα 14 εισαστε μαζι; κι αυτος μικρη μικρη σε πηρε Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... περαστικα κατερινα!!! κι εγω παω για κρυωμα αλλα το αποφευγω εντεχνως εδω και δυο τρεις βδομαδες! μιμικα μου 10 ευρουλακια μπορει να μην ειναι τρελλο ποσον αλλα ειναι τα τσιγαρα δυο ημερων, ή ενα ποτο ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο. παντως οπως και να'χει οταν παιρνεις λεφτα που δεν περιμενεις παντα καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από cloud: Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Click για ανάπτυξη... και εμενα μου αρεσαν αυτα τα γιαουρτια αλλα δεν το βρισκω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η mimikaki έγραψε: #7.227 14-09-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please! Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι το ποσόν ήταν η κίνηση που δεν την περίμενα να σου πώ την αλήθεια...Με το καλημέρα μια επιταγή?? Από τις δουλειές που έχω κάνει ακόμη παριμένω να πληρωθώ (με επιταγή),6 μήνες μετα...Είναι ψυχολογικό κατάλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Η sardela έγραψε: #7.228 14-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Click για ανάπτυξη... Τα μεγαλυτερα ειναι ενα αρσενικο και ενα θηλυκο 4 μηνων. Α, το θηλυκο ειχε χτυπισει το ποδι του, και η γιαγια μου το ειχε παει στον κτηνιατρο , την ειχε 20 μερες με ναρθηκα, αντιβιωσεις κτλ. Τωρα εχει βγαλει ενα "μπαλακι" απο κατω, στην κοιλια της, σαν μαζεμενο λιπος. Η γιαγια μου λεεει οτι ειναι απο τα φαρμακα, αλλα οταν παω στον αιλουρο θα την παρω να την δει. Αν και το βλεπω να υποχωρει. Και εχω αλλα δυο θηλυκα 3 μηνων και ενα αρσενικο απο την ιδια γεννα. Και τον μπουλη(το αδελφακι αυτου που πηρανε)που ειναι 2μιση μηνων. Τα θηλυκα θα τα στειρωσουμε οταν καλυτερεψει ο καιρος, σε 4-5 μηνες(γιατι πρεπει να μεινουν καπου ζεστα μετα την επεμβαση), εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:54 Η Κατερίνα έγραψε: #7.229 14-09-07 12:54 Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Click για ανάπτυξη... Και πάνω που αισθανόμουν καλύτερα ήρθες και με αποτελείωσες... Ελενιτσα μπράβο για τα γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Ismini έγραψε: #7.230 14-09-07 12:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. 3 θηλυκά για στείρωση είναι εάν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η sardela έγραψε: #7.231 14-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και προς το παρον θα στειρωσει ο συλλογος την αχιλλερυ δωρεαν και ισως και τα αλλα οταν ερθει ο καιρος. Σκεφτομαι να γινω μελος του συλλογου, αλλα σου ζητανε να φιλοξενεις γατια. Η συνδρομη ειναι ελαχιστη, 20ε το χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:03 Η Ismini έγραψε: #7.232 14-09-07 13:03 Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η sardela έγραψε: #7.233 14-09-07 13:05 Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα σε όλους, Ελένη μπράβο, πολύ καλά νέα για τα γατάκια! και αφού θα υπάρχει και επικοινωνία με τον κύριο μια χαρά.. Νεφελάκι, καλό ταξίδι, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά... Μιμικάκι πάλι τα κονόμησες, αλλα από το τίποτα.. Εγω τελικά βρήκα μια φίλη που φιλοξενεί τα γατάκια για κάποιες μέρες, έχουν γίνει 3 κουκλάκια μετά το καθάρισμα που τους έγινε, πιο φουντωτά από ποτέ περιμένουν .... θα βάλω και φωτογραφίες από τρίτη και ύστερα να τα δείτε και να μου πείτε αν έχω δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:36 Η cloud έγραψε: #7.223 14-09-07 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Click για ανάπτυξη... Είναι πάντως πολύ σωτήρια! Ειδικά από εξωτερικό γλιτώνεις πολλλέεεεςς χρεώσεις! Θα έχω και κανονικά σύνδεση DSL στο δωμάτιο που θα μένω, οπότε κουτσά στραβά πιστεύω θα τα καταφέρουμε :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #7.224 14-09-07 12:39 Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please! Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες! Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:39 Η Ismini έγραψε: #7.225 14-09-07 12:39 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Click για ανάπτυξη... Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Η marestros: #7.226 14-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... καλε απο τα 14 εισαστε μαζι; κι αυτος μικρη μικρη σε πηρε Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... περαστικα κατερινα!!! κι εγω παω για κρυωμα αλλα το αποφευγω εντεχνως εδω και δυο τρεις βδομαδες! μιμικα μου 10 ευρουλακια μπορει να μην ειναι τρελλο ποσον αλλα ειναι τα τσιγαρα δυο ημερων, ή ενα ποτο ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο. παντως οπως και να'χει οταν παιρνεις λεφτα που δεν περιμενεις παντα καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από cloud: Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Click για ανάπτυξη... και εμενα μου αρεσαν αυτα τα γιαουρτια αλλα δεν το βρισκω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η mimikaki έγραψε: #7.227 14-09-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please! Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι το ποσόν ήταν η κίνηση που δεν την περίμενα να σου πώ την αλήθεια...Με το καλημέρα μια επιταγή?? Από τις δουλειές που έχω κάνει ακόμη παριμένω να πληρωθώ (με επιταγή),6 μήνες μετα...Είναι ψυχολογικό κατάλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Η sardela έγραψε: #7.228 14-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Click για ανάπτυξη... Τα μεγαλυτερα ειναι ενα αρσενικο και ενα θηλυκο 4 μηνων. Α, το θηλυκο ειχε χτυπισει το ποδι του, και η γιαγια μου το ειχε παει στον κτηνιατρο , την ειχε 20 μερες με ναρθηκα, αντιβιωσεις κτλ. Τωρα εχει βγαλει ενα "μπαλακι" απο κατω, στην κοιλια της, σαν μαζεμενο λιπος. Η γιαγια μου λεεει οτι ειναι απο τα φαρμακα, αλλα οταν παω στον αιλουρο θα την παρω να την δει. Αν και το βλεπω να υποχωρει. Και εχω αλλα δυο θηλυκα 3 μηνων και ενα αρσενικο απο την ιδια γεννα. Και τον μπουλη(το αδελφακι αυτου που πηρανε)που ειναι 2μιση μηνων. Τα θηλυκα θα τα στειρωσουμε οταν καλυτερεψει ο καιρος, σε 4-5 μηνες(γιατι πρεπει να μεινουν καπου ζεστα μετα την επεμβαση), εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:54 Η Κατερίνα έγραψε: #7.229 14-09-07 12:54 Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Click για ανάπτυξη... Και πάνω που αισθανόμουν καλύτερα ήρθες και με αποτελείωσες... Ελενιτσα μπράβο για τα γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Ismini έγραψε: #7.230 14-09-07 12:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. 3 θηλυκά για στείρωση είναι εάν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η sardela έγραψε: #7.231 14-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και προς το παρον θα στειρωσει ο συλλογος την αχιλλερυ δωρεαν και ισως και τα αλλα οταν ερθει ο καιρος. Σκεφτομαι να γινω μελος του συλλογου, αλλα σου ζητανε να φιλοξενεις γατια. Η συνδρομη ειναι ελαχιστη, 20ε το χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:03 Η Ismini έγραψε: #7.232 14-09-07 13:03 Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η sardela έγραψε: #7.233 14-09-07 13:05 Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn! Προχθες μπηκε για πρωτη φορα! Click για ανάπτυξη... Είναι πάντως πολύ σωτήρια! Ειδικά από εξωτερικό γλιτώνεις πολλλέεεεςς χρεώσεις! Θα έχω και κανονικά σύνδεση DSL στο δωμάτιο που θα μένω, οπότε κουτσά στραβά πιστεύω θα τα καταφέρουμε :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #7.224 14-09-07 12:39 Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please! Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες! Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:39 Η Ismini έγραψε: #7.225 14-09-07 12:39 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Click για ανάπτυξη... Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Η marestros: #7.226 14-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... καλε απο τα 14 εισαστε μαζι; κι αυτος μικρη μικρη σε πηρε Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... περαστικα κατερινα!!! κι εγω παω για κρυωμα αλλα το αποφευγω εντεχνως εδω και δυο τρεις βδομαδες! μιμικα μου 10 ευρουλακια μπορει να μην ειναι τρελλο ποσον αλλα ειναι τα τσιγαρα δυο ημερων, ή ενα ποτο ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο. παντως οπως και να'χει οταν παιρνεις λεφτα που δεν περιμενεις παντα καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από cloud: Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Click για ανάπτυξη... και εμενα μου αρεσαν αυτα τα γιαουρτια αλλα δεν το βρισκω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η mimikaki έγραψε: #7.227 14-09-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please! Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι το ποσόν ήταν η κίνηση που δεν την περίμενα να σου πώ την αλήθεια...Με το καλημέρα μια επιταγή?? Από τις δουλειές που έχω κάνει ακόμη παριμένω να πληρωθώ (με επιταγή),6 μήνες μετα...Είναι ψυχολογικό κατάλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Η sardela έγραψε: #7.228 14-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Click για ανάπτυξη... Τα μεγαλυτερα ειναι ενα αρσενικο και ενα θηλυκο 4 μηνων. Α, το θηλυκο ειχε χτυπισει το ποδι του, και η γιαγια μου το ειχε παει στον κτηνιατρο , την ειχε 20 μερες με ναρθηκα, αντιβιωσεις κτλ. Τωρα εχει βγαλει ενα "μπαλακι" απο κατω, στην κοιλια της, σαν μαζεμενο λιπος. Η γιαγια μου λεεει οτι ειναι απο τα φαρμακα, αλλα οταν παω στον αιλουρο θα την παρω να την δει. Αν και το βλεπω να υποχωρει. Και εχω αλλα δυο θηλυκα 3 μηνων και ενα αρσενικο απο την ιδια γεννα. Και τον μπουλη(το αδελφακι αυτου που πηρανε)που ειναι 2μιση μηνων. Τα θηλυκα θα τα στειρωσουμε οταν καλυτερεψει ο καιρος, σε 4-5 μηνες(γιατι πρεπει να μεινουν καπου ζεστα μετα την επεμβαση), εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:54 Η Κατερίνα έγραψε: #7.229 14-09-07 12:54 Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Click για ανάπτυξη... Και πάνω που αισθανόμουν καλύτερα ήρθες και με αποτελείωσες... Ελενιτσα μπράβο για τα γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Ismini έγραψε: #7.230 14-09-07 12:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. 3 θηλυκά για στείρωση είναι εάν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η sardela έγραψε: #7.231 14-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και προς το παρον θα στειρωσει ο συλλογος την αχιλλερυ δωρεαν και ισως και τα αλλα οταν ερθει ο καιρος. Σκεφτομαι να γινω μελος του συλλογου, αλλα σου ζητανε να φιλοξενεις γατια. Η συνδρομη ειναι ελαχιστη, 20ε το χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:03 Η Ismini έγραψε: #7.232 14-09-07 13:03 Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η sardela έγραψε: #7.233 14-09-07 13:05 Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please! Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες! Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:39 Η Ismini έγραψε: #7.225 14-09-07 12:39 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Click για ανάπτυξη... Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Η marestros: #7.226 14-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... καλε απο τα 14 εισαστε μαζι; κι αυτος μικρη μικρη σε πηρε Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... περαστικα κατερινα!!! κι εγω παω για κρυωμα αλλα το αποφευγω εντεχνως εδω και δυο τρεις βδομαδες! μιμικα μου 10 ευρουλακια μπορει να μην ειναι τρελλο ποσον αλλα ειναι τα τσιγαρα δυο ημερων, ή ενα ποτο ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο. παντως οπως και να'χει οταν παιρνεις λεφτα που δεν περιμενεις παντα καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από cloud: Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Click για ανάπτυξη... και εμενα μου αρεσαν αυτα τα γιαουρτια αλλα δεν το βρισκω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η mimikaki έγραψε: #7.227 14-09-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please! Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι το ποσόν ήταν η κίνηση που δεν την περίμενα να σου πώ την αλήθεια...Με το καλημέρα μια επιταγή?? Από τις δουλειές που έχω κάνει ακόμη παριμένω να πληρωθώ (με επιταγή),6 μήνες μετα...Είναι ψυχολογικό κατάλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Η sardela έγραψε: #7.228 14-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Click για ανάπτυξη... Τα μεγαλυτερα ειναι ενα αρσενικο και ενα θηλυκο 4 μηνων. Α, το θηλυκο ειχε χτυπισει το ποδι του, και η γιαγια μου το ειχε παει στον κτηνιατρο , την ειχε 20 μερες με ναρθηκα, αντιβιωσεις κτλ. Τωρα εχει βγαλει ενα "μπαλακι" απο κατω, στην κοιλια της, σαν μαζεμενο λιπος. Η γιαγια μου λεεει οτι ειναι απο τα φαρμακα, αλλα οταν παω στον αιλουρο θα την παρω να την δει. Αν και το βλεπω να υποχωρει. Και εχω αλλα δυο θηλυκα 3 μηνων και ενα αρσενικο απο την ιδια γεννα. Και τον μπουλη(το αδελφακι αυτου που πηρανε)που ειναι 2μιση μηνων. Τα θηλυκα θα τα στειρωσουμε οταν καλυτερεψει ο καιρος, σε 4-5 μηνες(γιατι πρεπει να μεινουν καπου ζεστα μετα την επεμβαση), εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:54 Η Κατερίνα έγραψε: #7.229 14-09-07 12:54 Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Click για ανάπτυξη... Και πάνω που αισθανόμουν καλύτερα ήρθες και με αποτελείωσες... Ελενιτσα μπράβο για τα γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Ismini έγραψε: #7.230 14-09-07 12:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. 3 θηλυκά για στείρωση είναι εάν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η sardela έγραψε: #7.231 14-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και προς το παρον θα στειρωσει ο συλλογος την αχιλλερυ δωρεαν και ισως και τα αλλα οταν ερθει ο καιρος. Σκεφτομαι να γινω μελος του συλλογου, αλλα σου ζητανε να φιλοξενεις γατια. Η συνδρομη ειναι ελαχιστη, 20ε το χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:03 Η Ismini έγραψε: #7.232 14-09-07 13:03 Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η sardela έγραψε: #7.233 14-09-07 13:05 Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο. Click για ανάπτυξη... Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:43 Η marestros: #7.226 14-09-07 12:43 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... καλε απο τα 14 εισαστε μαζι; κι αυτος μικρη μικρη σε πηρε Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... περαστικα κατερινα!!! κι εγω παω για κρυωμα αλλα το αποφευγω εντεχνως εδω και δυο τρεις βδομαδες! μιμικα μου 10 ευρουλακια μπορει να μην ειναι τρελλο ποσον αλλα ειναι τα τσιγαρα δυο ημερων, ή ενα ποτο ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο. παντως οπως και να'χει οταν παιρνεις λεφτα που δεν περιμενεις παντα καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από cloud: Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Click για ανάπτυξη... και εμενα μου αρεσαν αυτα τα γιαουρτια αλλα δεν το βρισκω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η mimikaki έγραψε: #7.227 14-09-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please! Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι το ποσόν ήταν η κίνηση που δεν την περίμενα να σου πώ την αλήθεια...Με το καλημέρα μια επιταγή?? Από τις δουλειές που έχω κάνει ακόμη παριμένω να πληρωθώ (με επιταγή),6 μήνες μετα...Είναι ψυχολογικό κατάλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Η sardela έγραψε: #7.228 14-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Click για ανάπτυξη... Τα μεγαλυτερα ειναι ενα αρσενικο και ενα θηλυκο 4 μηνων. Α, το θηλυκο ειχε χτυπισει το ποδι του, και η γιαγια μου το ειχε παει στον κτηνιατρο , την ειχε 20 μερες με ναρθηκα, αντιβιωσεις κτλ. Τωρα εχει βγαλει ενα "μπαλακι" απο κατω, στην κοιλια της, σαν μαζεμενο λιπος. Η γιαγια μου λεεει οτι ειναι απο τα φαρμακα, αλλα οταν παω στον αιλουρο θα την παρω να την δει. Αν και το βλεπω να υποχωρει. Και εχω αλλα δυο θηλυκα 3 μηνων και ενα αρσενικο απο την ιδια γεννα. Και τον μπουλη(το αδελφακι αυτου που πηρανε)που ειναι 2μιση μηνων. Τα θηλυκα θα τα στειρωσουμε οταν καλυτερεψει ο καιρος, σε 4-5 μηνες(γιατι πρεπει να μεινουν καπου ζεστα μετα την επεμβαση), εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:54 Η Κατερίνα έγραψε: #7.229 14-09-07 12:54 Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Click για ανάπτυξη... Και πάνω που αισθανόμουν καλύτερα ήρθες και με αποτελείωσες... Ελενιτσα μπράβο για τα γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Ismini έγραψε: #7.230 14-09-07 12:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. 3 θηλυκά για στείρωση είναι εάν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η sardela έγραψε: #7.231 14-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και προς το παρον θα στειρωσει ο συλλογος την αχιλλερυ δωρεαν και ισως και τα αλλα οταν ερθει ο καιρος. Σκεφτομαι να γινω μελος του συλλογου, αλλα σου ζητανε να φιλοξενεις γατια. Η συνδρομη ειναι ελαχιστη, 20ε το χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:03 Η Ismini έγραψε: #7.232 14-09-07 13:03 Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η sardela έγραψε: #7.233 14-09-07 13:05 Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cloud: Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια ) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ) Click για ανάπτυξη... καλε απο τα 14 εισαστε μαζι; κι αυτος μικρη μικρη σε πηρε Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου. Μιμίκα...καλοφάγωτα ! Click για ανάπτυξη... περαστικα κατερινα!!! κι εγω παω για κρυωμα αλλα το αποφευγω εντεχνως εδω και δυο τρεις βδομαδες! μιμικα μου 10 ευρουλακια μπορει να μην ειναι τρελλο ποσον αλλα ειναι τα τσιγαρα δυο ημερων, ή ενα ποτο ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο. παντως οπως και να'χει οταν παιρνεις λεφτα που δεν περιμενεις παντα καλο ειναι Αρχική Δημοσίευση από cloud: Περαστικά σου Κατερίνα! Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! Click για ανάπτυξη... και εμενα μου αρεσαν αυτα τα γιαουρτια αλλα δεν το βρισκω πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:44 Η mimikaki έγραψε: #7.227 14-09-07 12:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please! Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι το ποσόν ήταν η κίνηση που δεν την περίμενα να σου πώ την αλήθεια...Με το καλημέρα μια επιταγή?? Από τις δουλειές που έχω κάνει ακόμη παριμένω να πληρωθώ (με επιταγή),6 μήνες μετα...Είναι ψυχολογικό κατάλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Η sardela έγραψε: #7.228 14-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Click για ανάπτυξη... Τα μεγαλυτερα ειναι ενα αρσενικο και ενα θηλυκο 4 μηνων. Α, το θηλυκο ειχε χτυπισει το ποδι του, και η γιαγια μου το ειχε παει στον κτηνιατρο , την ειχε 20 μερες με ναρθηκα, αντιβιωσεις κτλ. Τωρα εχει βγαλει ενα "μπαλακι" απο κατω, στην κοιλια της, σαν μαζεμενο λιπος. Η γιαγια μου λεεει οτι ειναι απο τα φαρμακα, αλλα οταν παω στον αιλουρο θα την παρω να την δει. Αν και το βλεπω να υποχωρει. Και εχω αλλα δυο θηλυκα 3 μηνων και ενα αρσενικο απο την ιδια γεννα. Και τον μπουλη(το αδελφακι αυτου που πηρανε)που ειναι 2μιση μηνων. Τα θηλυκα θα τα στειρωσουμε οταν καλυτερεψει ο καιρος, σε 4-5 μηνες(γιατι πρεπει να μεινουν καπου ζεστα μετα την επεμβαση), εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:54 Η Κατερίνα έγραψε: #7.229 14-09-07 12:54 Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Click για ανάπτυξη... Και πάνω που αισθανόμουν καλύτερα ήρθες και με αποτελείωσες... Ελενιτσα μπράβο για τα γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Ismini έγραψε: #7.230 14-09-07 12:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. 3 θηλυκά για στείρωση είναι εάν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η sardela έγραψε: #7.231 14-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και προς το παρον θα στειρωσει ο συλλογος την αχιλλερυ δωρεαν και ισως και τα αλλα οταν ερθει ο καιρος. Σκεφτομαι να γινω μελος του συλλογου, αλλα σου ζητανε να φιλοξενεις γατια. Η συνδρομη ειναι ελαχιστη, 20ε το χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:03 Η Ismini έγραψε: #7.232 14-09-07 13:03 Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η sardela έγραψε: #7.233 14-09-07 13:05 Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please! Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι το ποσόν ήταν η κίνηση που δεν την περίμενα να σου πώ την αλήθεια...Με το καλημέρα μια επιταγή?? Από τις δουλειές που έχω κάνει ακόμη παριμένω να πληρωθώ (με επιταγή),6 μήνες μετα...Είναι ψυχολογικό κατάλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:47 Η sardela έγραψε: #7.228 14-09-07 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Click για ανάπτυξη... Τα μεγαλυτερα ειναι ενα αρσενικο και ενα θηλυκο 4 μηνων. Α, το θηλυκο ειχε χτυπισει το ποδι του, και η γιαγια μου το ειχε παει στον κτηνιατρο , την ειχε 20 μερες με ναρθηκα, αντιβιωσεις κτλ. Τωρα εχει βγαλει ενα "μπαλακι" απο κατω, στην κοιλια της, σαν μαζεμενο λιπος. Η γιαγια μου λεεει οτι ειναι απο τα φαρμακα, αλλα οταν παω στον αιλουρο θα την παρω να την δει. Αν και το βλεπω να υποχωρει. Και εχω αλλα δυο θηλυκα 3 μηνων και ενα αρσενικο απο την ιδια γεννα. Και τον μπουλη(το αδελφακι αυτου που πηρανε)που ειναι 2μιση μηνων. Τα θηλυκα θα τα στειρωσουμε οταν καλυτερεψει ο καιρος, σε 4-5 μηνες(γιατι πρεπει να μεινουν καπου ζεστα μετα την επεμβαση), εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:54 Η Κατερίνα έγραψε: #7.229 14-09-07 12:54 Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Click για ανάπτυξη... Και πάνω που αισθανόμουν καλύτερα ήρθες και με αποτελείωσες... Ελενιτσα μπράβο για τα γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Ismini έγραψε: #7.230 14-09-07 12:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. 3 θηλυκά για στείρωση είναι εάν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η sardela έγραψε: #7.231 14-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και προς το παρον θα στειρωσει ο συλλογος την αχιλλερυ δωρεαν και ισως και τα αλλα οταν ερθει ο καιρος. Σκεφτομαι να γινω μελος του συλλογου, αλλα σου ζητανε να φιλοξενεις γατια. Η συνδρομη ειναι ελαχιστη, 20ε το χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:03 Η Ismini έγραψε: #7.232 14-09-07 13:03 Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η sardela έγραψε: #7.233 14-09-07 13:05 Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες. Click για ανάπτυξη... Τα μεγαλυτερα ειναι ενα αρσενικο και ενα θηλυκο 4 μηνων. Α, το θηλυκο ειχε χτυπισει το ποδι του, και η γιαγια μου το ειχε παει στον κτηνιατρο , την ειχε 20 μερες με ναρθηκα, αντιβιωσεις κτλ. Τωρα εχει βγαλει ενα "μπαλακι" απο κατω, στην κοιλια της, σαν μαζεμενο λιπος. Η γιαγια μου λεεει οτι ειναι απο τα φαρμακα, αλλα οταν παω στον αιλουρο θα την παρω να την δει. Αν και το βλεπω να υποχωρει. Και εχω αλλα δυο θηλυκα 3 μηνων και ενα αρσενικο απο την ιδια γεννα. Και τον μπουλη(το αδελφακι αυτου που πηρανε)που ειναι 2μιση μηνων. Τα θηλυκα θα τα στειρωσουμε οταν καλυτερεψει ο καιρος, σε 4-5 μηνες(γιατι πρεπει να μεινουν καπου ζεστα μετα την επεμβαση), εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:54 Η Κατερίνα έγραψε: #7.229 14-09-07 12:54 Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Click για ανάπτυξη... Και πάνω που αισθανόμουν καλύτερα ήρθες και με αποτελείωσες... Ελενιτσα μπράβο για τα γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Ismini έγραψε: #7.230 14-09-07 12:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. 3 θηλυκά για στείρωση είναι εάν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η sardela έγραψε: #7.231 14-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και προς το παρον θα στειρωσει ο συλλογος την αχιλλερυ δωρεαν και ισως και τα αλλα οταν ερθει ο καιρος. Σκεφτομαι να γινω μελος του συλλογου, αλλα σου ζητανε να φιλοξενεις γατια. Η συνδρομη ειναι ελαχιστη, 20ε το χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:03 Η Ismini έγραψε: #7.232 14-09-07 13:03 Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η sardela έγραψε: #7.233 14-09-07 13:05 Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; Click για ανάπτυξη... Και πάνω που αισθανόμουν καλύτερα ήρθες και με αποτελείωσες... Ελενιτσα μπράβο για τα γατάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Η Ismini έγραψε: #7.230 14-09-07 12:58 Αρχική Δημοσίευση από sardela: εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. 3 θηλυκά για στείρωση είναι εάν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η sardela έγραψε: #7.231 14-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και προς το παρον θα στειρωσει ο συλλογος την αχιλλερυ δωρεαν και ισως και τα αλλα οταν ερθει ο καιρος. Σκεφτομαι να γινω μελος του συλλογου, αλλα σου ζητανε να φιλοξενεις γατια. Η συνδρομη ειναι ελαχιστη, 20ε το χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:03 Η Ismini έγραψε: #7.232 14-09-07 13:03 Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η sardela έγραψε: #7.233 14-09-07 13:05 Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. 3 θηλυκά για στείρωση είναι εάν κατάλαβα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:59 Η sardela έγραψε: #7.231 14-09-07 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και προς το παρον θα στειρωσει ο συλλογος την αχιλλερυ δωρεαν και ισως και τα αλλα οταν ερθει ο καιρος. Σκεφτομαι να γινω μελος του συλλογου, αλλα σου ζητανε να φιλοξενεις γατια. Η συνδρομη ειναι ελαχιστη, 20ε το χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:03 Η Ismini έγραψε: #7.232 14-09-07 13:03 Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η sardela έγραψε: #7.233 14-09-07 13:05 Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε. Θα μιλησουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι, αν και προς το παρον θα στειρωσει ο συλλογος την αχιλλερυ δωρεαν και ισως και τα αλλα οταν ερθει ο καιρος. Σκεφτομαι να γινω μελος του συλλογου, αλλα σου ζητανε να φιλοξενεις γατια. Η συνδρομη ειναι ελαχιστη, 20ε το χρονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:03 Η Ismini έγραψε: #7.232 14-09-07 13:03 Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η sardela έγραψε: #7.233 14-09-07 13:05 Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:05 Η sardela έγραψε: #7.233 14-09-07 13:05 Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης. Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε. Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει. Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.234 14-09-07 14:32 Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:08 Η χριστινα έγραψε: #7.235 14-09-07 15:08 Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι. Κατερινα Περαστικα Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η cloud έγραψε: #7.236 14-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο Click για ανάπτυξη... Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η mimikaki έγραψε: #7.237 14-09-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cloud: Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting Click για ανάπτυξη... Purina τι έγινε με το γατάκι>? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:33 Η purina έγραψε: #7.238 14-09-07 17:33 Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:09 Η anabou έγραψε: #7.239 14-09-07 18:09 Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η marestros: #7.240 14-09-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από anabou: Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα. Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα. Click για ανάπτυξη... νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.