Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σε όλους....
Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι??????
ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!!:up:

Τον βρήκαμε την Τρίτη το βράδυ αργά να περπατάει μόνος του στην παραλιακή και τον πήραμε σπίτι.. Αλλά είχαμε κεραυνοβόλο έρωτα με τον Ντάρκυ.. :inlove::inlove: Δεν ξέρω αν θα τον κρατήσουμε ακόμα.. θα δούμε, δεν αποκλείω τίποτα :rolleyes:
Ο Ντάρκυ μου όμως εξακολουθεί να με ξαφνιάζει με το πόσο καλόψυχο γατάκι είναι.. αχ.. τον λατρεύω!:inlove::inlove::inlove::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα σε όλους,

Ελένη μπράβο, πολύ καλά νέα για τα γατάκια! και αφού θα υπάρχει και επικοινωνία με τον κύριο μια χαρά..
Νεφελάκι, καλό ταξίδι, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά...
Μιμικάκι πάλι τα κονόμησες:lol:, αλλα από το τίποτα..
Εγω τελικά βρήκα μια φίλη που φιλοξενεί τα γατάκια για κάποιες μέρες, έχουν γίνει 3 κουκλάκια μετά το καθάρισμα που τους έγινε, πιο φουντωτά από ποτέ περιμένουν ....:) θα βάλω και φωτογραφίες από τρίτη και ύστερα να τα δείτε και να μου πείτε αν έχω δίκιο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn!
Προχθες μπηκε για πρωτη φορα!:blink::lol:

Είναι πάντως πολύ σωτήρια! Ειδικά από εξωτερικό γλιτώνεις πολλλέεεεςς χρεώσεις!
Θα έχω και κανονικά σύνδεση DSL στο δωμάτιο που θα μένω, οπότε κουτσά στραβά πιστεύω θα τα καταφέρουμε :cat:

Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please!:P Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες!:lol:
Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; :down:

Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο.:up:
Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες.:/:

Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό :/:
Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια :P) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα :) (να 'ναι καλά το MSN και το Skype ;))
καλε απο τα 14 εισαστε μαζι; κι αυτος μικρη μικρη σε πηρε:lol:

Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου.

Μιμίκα...καλοφάγωτα :lol::lol:!
περαστικα κατερινα!!! κι εγω παω για κρυωμα αλλα το αποφευγω εντεχνως εδω και δυο τρεις βδομαδες!:P

μιμικα μου 10 ευρουλακια μπορει να μην ειναι τρελλο ποσον αλλα ειναι τα τσιγαρα δυο ημερων, ή ενα ποτο ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο. παντως οπως και να'χει οταν παιρνεις λεφτα που δεν περιμενεις παντα καλο ειναι;););)

Περαστικά σου Κατερίνα!

Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα :D
Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε! :P

και εμενα μου αρεσαν αυτα τα γιαουρτια αλλα δεν το βρισκω πια:(

Μιμίκα, αυτό θα πει να είσαι easy to please!:P Αν είναι με 10 ευρώ να σου φτιάχνει η μέρα, να το καθιερώσουμε βρε παιδί μου, τουλάχιστον μέχρι να φύγεις, μπας και ξεφορτωθείς και τους εφιάλτες!:lol:

:lol::lol::lol:Δεν είναι το ποσόν ήταν η κίνηση που δεν την περίμενα να σου πώ την αλήθεια...Με το καλημέρα μια επιταγή??:blink:
Από τις δουλειές που έχω κάνει ακόμη παριμένω να πληρωθώ (με επιταγή),6 μήνες μετα...Είναι ψυχολογικό κατάλαβες??:P:P

Τωρα πόσα είναι τα μικρά που έχεις? Περίπου 4-5 μηνών πρέπει να έχουν φτάσει ή οχι? Σε 1 -2 μήνες τα θηλυκά μπαίνουν σε "επικίδυνη" περίοδο για τυχόν εγκυμοσύνες.:/:

Τα μεγαλυτερα ειναι ενα αρσενικο και ενα θηλυκο 4 μηνων.
Α, το θηλυκο ειχε χτυπισει το ποδι του, και η γιαγια μου το ειχε παει στον κτηνιατρο , την ειχε 20 μερες με ναρθηκα, αντιβιωσεις κτλ.
Τωρα εχει βγαλει ενα "μπαλακι" απο κατω, στην κοιλια της, σαν μαζεμενο λιπος. Η γιαγια μου λεεει οτι ειναι απο τα φαρμακα, αλλα οταν παω στον αιλουρο θα την παρω να την δει. Αν και το βλεπω να υποχωρει.:/:

Και εχω αλλα δυο θηλυκα 3 μηνων και ενα αρσενικο απο την ιδια γεννα.
Και τον μπουλη(το αδελφακι αυτου που πηρανε)που ειναι 2μιση μηνων.

Τα θηλυκα θα τα στειρωσουμε οταν καλυτερεψει ο καιρος, σε 4-5 μηνες(γιατι πρεπει να μεινουν καπου ζεστα μετα την επεμβαση), εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι.

Ευχαριστώ για τα περαστικά.:)

Κατερίνα, περαστικά! Λογικός και επόμενος ο στομαχόπονος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε, είναι να μη σου γυρνάει το στομάχι; :down:
Και πάνω που αισθανόμουν καλύτερα ήρθες και με αποτελείωσες...:P:lol:

Ελενιτσα μπράβο για τα γατάκια.

εκτος και αν προκυψει εγκυμοσυνη που θα πανε για εκτρωση και στειρωση μαζι.
Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί:/:. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε.
Θα μιλησουμε.
3 θηλυκά για στείρωση είναι εάν κατάλαβα καλά?

Αυτό είναι καλύτερα να μην συμβεί:/:. Μπορείς να τα πας στο Λιερό και να τα κρατησει μέχρι να αναρώσουν πλήρως. Με τα δικά μας έτσι έγινε.
Θα μιλησουμε.

Ναι, αν και προς το παρον θα στειρωσει ο συλλογος την αχιλλερυ δωρεαν και ισως και τα αλλα οταν ερθει ο καιρος. Σκεφτομαι να γινω μελος του συλλογου, αλλα σου ζητανε να φιλοξενεις γατια.:/: Η συνδρομη ειναι ελαχιστη, 20ε το χρονο.

Απο οσο γνωρίζω τις στειρωσεις του συλλόγου τις κάνει ο Λιερός. Οποτε μια η άλλη!:)

Καινει και ο Λιερος, αλλα κανει και ο Κεστης.
Το θεμα ειναι οτι μεσω του συλλογου ειναι δωρεαν, αλλιως ειναι 50ε.
Αν δεν γινει τιποτα απο τον συλλογο, θα τις παμε εκει.
Αν και ο δικος μας κτηνιατρος, ειπε 50 στην γιαγια μου.:hmm:

Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο;)

Ελενη, χαιρομαι για τα γατακια :up::up:
Purina μην τα βαζεις ουτε με το φιλο σου ουτε με τον εαυτο σου. Και οι 2 ειχατε καλη προθεση, μην θυμωνεις. Συμβαινουν αυτα. Κι ο φιλος σου μαλλον εμαθε κατι.
Κατερινα Περαστικα
Εγω φροντιστηριο παλι το πρωι, δυσκολη η κατασταση γενικα. Κανενας μα κανενας συναδελφος δεν ειναι ικανοποιημενος :hmm::hmm: Αν αθροισουμε τα πρωτακια ολων μας ουτε στο ελαχιστο δεν αγγιζουν τους αριθμους των δημοτικων.... Μυστηριο πραγμα... :hmm::hmm:Τι στο καλο γινεται;;; Οποτε ολοι εχουμε τις μαυρες μας :(:(:(

Νεφέλη πόσο γρήγορα πέρασαν οι μέρες..... Αύριο φεύγεις? Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! Γιατί μια χαρά θα περάσεις, αυτό είναι σίγουρο! μη χαθείς από το forum. Να τα λέμε και ίσως τα πούμε από κοντά όταν έρθω Λονδίνο;)

Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ :)
Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί ;)

Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting :P

Θα έχω κανονικά ίντερνετ στο δωμάτιό μου, οπότε δε θα χαθώ από το φόρουμ :)
Ίσως τις πρώτες μέρες να έχω τρεξίματα, αλλά ως εκεί ;)

Άντε και όταν έρθεις Λονδίνο, να κατέβει και η Μιμίκα και να κάνουμε international MyCat meeting :P

:up::up::up::up:

Purina τι έγινε με το γατάκι>?

Εψαξα το πρωι τιποτα και το φαει που αφησα εδω μπροστα αφαγωτο.Πρεπει να τη κοπανησε και να πηγε στη γωνια το δευτερο σπιτακι ηταν που καθοταν η μανα του.(πολι κοντα σε μας μια γωνια μασ χωριζε σχεδον)Εκει το φαγακι που αφησα ηταν μισοφαγωμενο.Θα ψαξω και αργοτερα που θα πεσει λιγο το φως να δω εαν γυρισε σπιτι του.

Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα.

Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα.

Cloud καλό ταξίδι και καλή αρχή στην Αγγλία. Κι εγώ πιστεύω πως ο ένας χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα.

Μόλις γύρισα από το κέντρο όπου είχα κατέβει με μια φίλη μου για ψώνια. Εγώ βασικά έψαχνα για βραδυνή τσάντα, τελικά γύρισα με μία 25άδα DVD από το πλαίσιο... Με βλέπω να πηγαίνω αγκαζέ με αυτά στον γάμο αντί για τσάντα.
:lol::lol::lol:
νεφαλακι μεχρι να πας θα γυρισεις. τι ειναι ενας χρονος ; καλο ταξιδι και απο εμενα!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back