Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά πάμε από πολεμικές τέχνες βλέπω! Ωραία, αν χρειαστω να δείρω κανέναν ξέρω που ν'απευθυνθώ!;):D

LIFE μην ανησυχεις και όσο δεν έχω ακόμα πτυχίο είμαι τζάμπα. Γι'αυτό τώρα που προλαβαίνεις. Όσο για το πόσο θ'αντέξω, έχω αντέξει μήνες ζαλίσματος από φίλη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναστασια ευχομαι τα καλυτερα!!!
Life καλη δυναμη!!!
Να μου θυμηθειτε να μη τσακωθω με κανεναν απο εδω.... Πολεμικες τεχνες ακουω κι ανησυχω :lol::lol::hmm::hmm:
Εμεις ειμαστε σπιτι!!! :up::up::up:
Τα γατακια βρισκονται σε ντελιριο χαρας... Δεν ξεκολλανε απο διπλα μας. Βασικα κι εγω καλυπτω τις χαμενες ημερες. Ολο χαδακια κι αγκαλια.... Πρωτη φορα τα αφησα πανω απο πεντε μερες. Κι αυτο ειχε γινει μονο μια φορα. Πολυ μου ελειψαν!!!
Εμεις καλα. Χαρουμενοι που ειμαστε πισω. Δεν κοιμηθηκα καλα γιατι ο Γιαννης με ξυπνησε αρκετες φορες και ειμαι λιγο κουρασμενη... Κοιμηθηκα στο πατωμα διπλα, να μην τον ενοχλω αλλα να τον ακουω (οσο τον ακουγα δηλαδη :redface::redface:) Το μονο που δεν μου αρεσε καθολου ειναι πως τωρα το πρωι ειχε ενα 37.8 :(:(:( Ας ελπισουμε πως ηταν περιστασιακο και δεν θα ανεβει κι αλλο γιατι αλλιως χαιρετησματα.... Θα δουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up: Ωραια Χριστίνα, ολα καλά θα πάνε μην ανησυχείς!

Καλημέρα! Χριστίνα υπομονή, θα περάσει.

Καλημερα χρηστινα ευχομαι περαστικα και ολα να πανε καλα απ εδω και στο εξης.

Χριστινα μου ευχομαι να πανε ολα καλα,μαλλον απο την κουραση αντιδρα ο οργανισμος ετσι..δεν περασε και λιγα...ιοanna-g ευχαριστω..μη νομιζεις θα εκμεταλευτω την ευκαιρια αυτη:lol:

Να ειστε καλα... Ευχαριστουμε :):):)

Χριστινάκι περαστικά εύχομαι. :)και σύντομα να μην θυμάστε αυτές τι μέρες και να περνάτε όμορφα χαρούμενοι με τα γατάκια σας...Ο πυρετός μπορεί να μην είναι και τίποτα έχει εξασθενήσει και ο οργανισμός του Γιάννη ίσως, από την ταλαιπωρία των ημερών.

Καλημέρα! Κρὐωσε ο καιρός ή μου φαίνεται?
Χριστινάκι, καλή ανάρρωση!

Καλημέρα!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χειμώνιασε!!!!!:D

Ασπασάκι καλημέρα!

Καλημέρα!!!!!!:):):)

Χριστίνα, όλα καλά θα πάνε....:):):)

Γυναίκες καλό μεσημέρι πια.
# Χριστίνα μου όλα καλά θα πάνε. Εσύ κράτα τον όσο μπορείς μέσα και ήρεμο. Μπορεί να μην το δείχνει αλλά όσο σε νοιώθει εσένα φοβισμένη, ανήσυχη κ.λ.π. άλλο τόσο θα φοβάται και αυτός ή ακόμα χειρότερα θα αντιδρά. Έτσι κι αλλιώς γενικά οι άντρες είναι χειρότεροι από παιδιά, αλλά όταν αρρωσταίνουν μια λέξη περιγράφει το τι επικρατεί γύρω τους: ΠΑΝΙΚΟΣ. Για την ώρα κράτα τα καλά: είσαστε σπίτι σας, είσαστε μαζί, ξεπεράσατε μια χοντρή δυσκολία, είσαι μαζί με τις γάτες σου και είναι Κυριακή δεν έχεις να πας σε δουλειά και μπορείτε να χαρείτε τη μέρα. Τι καλύτερο θα μπορούσες να ζητήσεις σε αυτή τη φάση;:)
# Εάν υπάρχει εναπομείνουσα άρρωστη περαστικά εύχομαι. :)
# Εγώ νομίζω ότι τώρα κολλάω. Έχω και τις μικρές τη μια μπουκωμένη και την άλλη με μια βαρβάτη από ότι δείχνει λαρυγγίτιδα. Και έπιασε και ένα κρύο που άμα συνεχίσει μέχρι και καλοριφέρ θα ανοίξω για να τις κάνω μπάνιο το βράδυ. :mad:
Κατά τα άλλα συνεχίζω τη καθιστική διαμαρτυρία με το γνωστό αίτημα:
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:rolleyes:

Μιμίκα τι όνειρο είδες? Κάτι με μαλλιά τύπου 80ies ίσως?:hmm:

μιμικα ειμαι ολη αυτια,,πες μου τι ονειρο ειδες:P

μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,:hmm:χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται?????QUOTE]

Είναι γιατί είμαι πάντα συνδεδεμένη Κική σόρυ, αλλά κοιμόμουν:P:P

Λοιπόν έβλεπα έναν δρόμο γεμάτο σκτά και εγώ προσπαθούσα να μην πατήσω τίποτα πράγμα αδύνατο γιατί ήταν παντού!!:blink::blink:
Περιμένω εξήγηση!!:lol::lol:

Χριστινάκι όλα καλά θα πάνε θα περάσουν και τα τελευταία:):)

Χειμώνα ΞΟΥΤ! Δεν σε θέλω!!:rolleyes:

μιμικαααααααααα που εισαι βρε?ολο συνδεδεμενους χρηστες λεει πως βλεπεις το τελευταιο μισαωρο,,,:hmm:χμμμμ κανεις ζαπινγκ η μου φαινεται?????QUOTE]

Είναι γιατί είμαι πάντα συνδεδεμένη Κική σόρυ, αλλά κοιμόμουν:P:P

Λοιπόν έβλεπα έναν δρόμο γεμάτο σκτά και εγώ προσπαθούσα να μην πατήσω τίποτα πράγμα αδύνατο γιατί ήταν παντού!!:blink::blink:
Περιμένω εξήγηση!!:lol::lol:

Χριστινάκι όλα καλά θα πάνε θα περάσουν και τα τελευταία:):)

Χειμώνα ΞΟΥΤ! Δεν σε θέλω!!:rolleyes:
:hmm:τελικα τα πατησες?

:hmm:τελικα τα πατησες?

Πατούσα στις μύτες σε κάτι μικρα σημεία που είχαν μείνει καθαρά...Αλλά με πολύ δυσκολία δεν τα πάτησα!!:hmm::hmm:

Για πές γιατρέ μου!!:P:P

Δε ξέρω τι λένε γενικά, αλλά αυτό η γιαγιά μου το θεωρούσε καλό όνειρο, για την ακρίβεια ΛΕΦΤΑ!!!:up:
Υ.Γ. Βέβαια η γιαγιά μου δεν είχε καθόλου σε υπόληψη τα λεφτά:rolleyes::lol:

Δε ξέρω τι λένε γενικά, αλλά αυτό η γιαγιά μου το θεωρούσε καλό όνειρο, για την ακρίβεια ΛΕΦΤΑ!!!:up:
Υ.Γ. Βέβαια η γιαγιά μου δεν είχε καθόλου σε υπόληψη τα λεφτά:rolleyes::lol:

Ναι φαίνεται!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Δηλαδή έπρεπε να τα μαζέψω στο όνειρο και όχι να τα αποφύγω!!:blink::mpliaks::P:P

Πατούσα στις μύτες σε κάτι μικρα σημεία που είχαν μείνει καθαρά...Αλλά με πολύ δυσκολία δεν τα πάτησα!!:hmm::hmm:

Για πές γιατρέ μου!!:P:P
και εγω για λεφτα τα εχω...αν ηταν και λασπες μαζι τοτε αλλαζει[στεναχωρια]αλλα αν ηταν σκτ σκετα:lol::lol::lol:μη φοβασαι---καλα κι εσυ τι τα αποφευγεις?//ειδες μεχρι και το ονειρο σου σου το λεει..εχεις ενα δρομο μπροστα σου με λεφτα[αγγλια]καοι εσυ προσπαθεις να τον αποφυγεις:hmm::hmm:γιατι///?????

και εγω για λεφτα τα εχω...αν ηταν και λασπες μαζι τοτε αλλαζει[στεναχωρια]αλλα αν ηταν σκτ σκετα:lol::lol::lol:μη φοβασαι---καλα κι εσυ τι τα αποφευγεις?//ειδες μεχρι και το ονειρο σου σου το λεει..εχεις ενα δρομο μπροστα σου με λεφτα[αγγλια]καοι εσυ προσπαθεις να τον αποφυγεις:hmm::hmm:γιατι///?????

Πώ πω...Κική "με έστειλες" τώρα!!!:confused::hmm::hmm:

Εσύ παιδί μου το είπαμε πρέπει να το κάνεις επάγγελμα!!!!

Πώ πω...Κική "με έστειλες" τώρα!!!:confused::hmm::hmm:

Εσύ παιδί μου το είπαμε πρέπει να το κάνεις επάγγελμα!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back