aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Δινεται πιο ευκολα εμβολιασμενος και στειρωμενος. Επισης τα εμβολια θα γινουν λιγο αργοτερα γιατι δεν γινεται μαζι με τη στειρωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αναρωτιέμαι αν με βρίσει αυτός ο καλός άνθρωπος που με υπομένει με τα καθημερινά μου τηλέφωνα, αν τον πάρω για να τον ρωτήσω μια ακόμα φορά πως ειναι ο γατούλης μου...

Γυρισα απο την σχολη, και τρεχω στο σουπερ μαρκετ γιατι επιασε την μαμα η μεση της, και ειναι απο χθες ολη μερα στο κρεββατι.(τωρα σηκωθηκε να παει στο νοσοκομειο μηπως της κανουν κατι).
Μαντεψτε, ποιος εκανε χθες τια δουλειες του σπιτιου......?.......
Οχι, δεν τις εκανα εγω.......εγω ετρεχα(σαν αναισθητη κορη που ειμαι)με τον μπαμπα στο γηπεδο.....
Να σας πω λοιπον, να μην σας κραταω σε αγωνια!!!!!Τις εκανε η μικρη μου αδελφη, η Γεωργια, το καμαρι μας.Και μην φανταστειτε οτι της ζητησαμε να κανει κατι....Μονη της ειπε να απλωσει τα ρουχα, να τα μαζεψει, να τα σιδερωσει και να βαζει τα πραγματα απο το πλυντηριο πιατω στη θεση τους!!!!Αδελφη-θαυμα!!!
ladycat
Διάσημο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημερα -καλησπερα η ωρα ειναι 1.40 το βραδυ εξω βρεχει και εγω στον καναπε με το πι σι και τον μιστερ ψιψι διπλα μου να ριχνει κατι υπνους η καλυτερη φαση μου ειναι οταν κοιματε καποια στιγμη κουναει τα πατουσακια η τα μουστακια του ...πεθαινωωωωωωωωωω ετσι μουρχεται να τον ζουληζωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για Ελένη: Μεγιά το νέο στυλ γάτας. Το μαύρο θα φορεθεί πολύ φέτος!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Κατα τα αλλα περιμενω να φυγω απο τη δουλεια (οπως καθε μερα!)
(Σημερα εχω δουλεις σπιτι...σιδερωμα κτλ...)
anabou
Διάσημο μέλος
.Ασπασία: Υπομονή κάτι θα βρεθεί δεν μπορεί!
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!
Στις πόλεις αυτής της χώρας, οι εθνικότητες τους φοράνε ρούχα σε χρώματα που ταιριάζουν με τις εποχές. Επίσης τα αλλάζουν κάθε μέρα όχι κάθε μήνα.
Αυτό πως σου φαίνεται.
ladycat
Διάσημο μέλος
αυτη ειναι η αποδοση στα ιταλικα
Nelle città di questo paese, le loro nazionalità portano i vestiti a colori che soddisfano con le stagioni. Inoltre lui cambiano ogni giorno di nessun ogni mese.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Καλό!!! Να λέτε τέτοια να μου φτιάχνετε κι εμένα τη διάθεση που είμαι χάλια....
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά δεν θα της περάσει..
anabou
Διάσημο μέλος
Νερίνα και Ladycat σας ευχαριστώ για τις προτάσεις. Δυστυχώς πρέπει να είναι 10 προτάσεις με ένα ρήμα η καθεμιά κάτι έγραψα, θα πάρω τηλ και την μαμά μου να της τις διαβάσω κι αν ακούσει τίπουτα κουλό να με διορθώσει!
Τοπ πρόταση: Ho un gato molto grasso!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ολοι οι ιταλομαθεις εδω μαζευτηκαμε
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ααα!! Και παραδόξως καταλαβαίνω όλα τα τραγούδια του Eros Ramazzotti....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool