Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Il mio gatto e bianco e grigio. Lui e molto grasso anche!
Ιταλομαθείς του myCat ενωθείτε!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γυρισα απο την σχολη, πηγα τραπεζα και επιτελους σπιτι!Τα νεα ειναι χαρμοσινα, Τεταρτη, Πεμπτη, Παρασκευη ειναι κλειστη η σχολη λογω Πολυτεχνειου!
Ιταλικα δεν ξερω καθολου, γαλλικα ξερω καλα!Αλλος των γαλλικων?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
(nerina μην ανγχωνεσαι, τα ιταλικά είναι ψιλοεύκολα. Νομίζω ότι κάτι λένε για τους γάτους τους που είναι χοντροί ή μας βρίζουν κι εμείς δεν το καταλαβαίνουμε!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Μια φρίκη την εχω πάθει! Και ταυτοχρονα σπίτι δουλειες, φροντιστήριο, παιδια, γατιά (που έχουν γίνει 3 με το μικρό που όλο αναβάλω το να πάει στο χτήμα). Σαν γατί με σηκωμένη τρίχα είμαι. Αλλά υγεία έχω!! Μια δερματίτιδα (από το κακό μου) αλλά περνάει πλέον 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν θέλω να το θυμάμαι! Τι ωραίο ταξίδια θα είχα παέι αν δεν είχα φάει μια περιουσία στο τραπέζι. Να φανταστείς ήταν τόσο τραυματική η εμπειρία που τις φωτογραφίες του γαμου τις εμφάνισα 1,5 χρόνο μετά....

anabou
Διάσημο μέλος
Σαρδέλα ξέρω λίγα γαλλικά αλλά τα σιχαίνομαι. Κατέβαλα φιλότιμες προσπάθιες για να τα συμπαθήσω αλλά άντεξα μόλις 2 βδομάδες στο φροντιστήριο!
Καλησπέρα παντρεμένες και ανύπαντρες. Η ώρα είναι 10. Η μεγάλη τρώει πατατάκια που τα πήρα για να εκδικηθώ τη μικρή που φέτος περνάει τη φάση "είμαι χαζή δεν καταλαβαίνω τίποτα, άρα δεν διαβάζω, τέλος". Πέρσι περάσαμε τη φάση "είμαι πολύ μικρή για να πάω 1η δημοτικού, έπρεπε να πηγαίνω νηπιαγωγείο, που δεν έχω πάει" και αρνιόταν πάλι να διαβάσει. Τώρα έκατσε να διαβάσει με τον πατέρα της, τρώγοντας κρυφά πατατάκια που της τα δίνει ο προδότης ο δοσίλογος, ο ξετρελαμμένος μαζί της χαλβάς πατέρας. Η μεγάλη βάζει πατατάκια στα δόντια της και κάνει τον Μπαγκς Μπάννυ, φωνάζοντας "what's up duck". Την Κυριακή έχω γενέθλια της μεγάλης, όχι στο σπίτι, αλλά το Σάββατο έχει το παραδοσιακό οικογενειακό τραπέζι και κανονίζω και πυτζάμα πάρτυ για τα έξη σκασμένα (όλα κορίτσια) που έχουμε ως οικογένεια. Και μετά απο όλα αυτά θέλετε να μάθω και ξένες γλώσσες; Εγώ το μόνο που θέλω να κάνω με γλώσσες είναι να κόψω τις γλώσσες των καμαριών μου μπας και ησυχάσει το κεφαλάκι μου.
Χριστίνα καμάρι μου, τις άδειες τις έβγαλες; Εαν τις έβγαλες καλά να τα πάθεις. Απο ότι φοβάται ο άνθρωπος δεν γλυτώνει και "αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι" και επίσης "υπομονή και υπόμενε, μά πόσο να υπομένω, δέστε και η υπομονή πως με έχει καμωμένο". Ως εκ τούτου ¨οι Χιώτες πάνε πάντα δύο δύο". Όπως θα κατάλαβες και εαν δεν το κατάλαβες θα το καταλάβεις στο γάμο, ότι και να κάνεις το γαμήλιο εμβατήριο των γάμων που ξεκινάνε για κλειστοί καταλήγει να είναι το "πως θα ήθελα να είχα και ένα και δύο και τρία και..........τέσσερα παιδιά", στη προκειμένη περίπτωση καλεσμένους. Δες τη θετική πλευρά του πράγματος. Και θα παντρευτείς και θα γνωρίσεις και ένα σωρό κόσμο και επίσης θα πάρεις και πολλές καφετιέρες, εικόνες και ηλεκτρικά μαχαίρια. Έτσι μπορείς άνετα να καθαρίσεις τον καλό σου άμα στη σπάσει, να πιεις ένα καλό καφέ με την ησυχία σου και μετά να γονατίσεις μπροστά στις εικόνες να ζητήσεις συγχώρεση απο τις πολλές παναγίες, εικόνες. Μη ξεχάσεις να μας στείλεις φωτογραφίες του πλήθους.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα,Νερινα,φοβερη
!!Σαρδελα,κι εγω εχω κανει 8 χρονια γαλλικα!ημουν με τα γαλλικα μου,το πιανο και το μπαλλετο στην κυριολεξια

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
πνίγομαι λέμε....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πως με κατάφεραν ενα χρόνο μετά να παντρευτώ και με θρησκευτικό δεν το έχω καταλάβει και δεν τους το έχω συγχωρήσει ακόμα! Τα λεφτά που χαλάσαμε για τραπέζι και γάμο θα είχαμε τελειώσει το σπίτι που χτίζουμε.....

Προσφατα που παντρυτηκε η θεια μου, ειμασταν περιπου 100 ατομα. Πολλοι γιγοι, αν υπολοιγισετε οτι μονο το στενο σοι, μεχρι 2α ξαδελφια ειμαστε 80!Εκανε το γαμο στο πορτο-ραφτη για να μην την παρουν ειδηση στη γειτονια και αρχισουν να λενε γιατι δεν τους καλεσε. Μερικοι, περνανε απο το μαγαζι του μπαμπα(εκει δουλευει μεχρι να ανανεωθει η συμβαση της)και τι ρωτανε γιατι φοραει βερα στο χερι!Εχω παει και σε γαμους με 500-600 καλεσμενους, και περασα πολυ ωραια!Ειναι αναλογως το ζευγαρι, και κυριως τα οικονομικα του!
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
17 Νοεμβρη αυριο μνημες που το νοημα τους ξεχαστηκε καπου μακρια και εμεινε η σαβουρα.
18 παντως γεννηθηκε ο μεγαλος μου γιος ημερα Σαββατο πριν απο 17 χρονια. Το περιεργο ειναι οτι και τα 3 παιδια μου Σαββατο ειναι γενημενα. Εγω παλι γενηθηκα Δευτερα Στο τεστ του Αρκα στο σαιτ που εχει βγηκα ισοβιτης . Μπητε στο σαιτ του Αρκα και καντε το τεστ Εδω www.arkas.gr .στο αρκοτεστ και ανακαλυψτε το ζωο που κρυβεται μεσα σας. Μια απο τις εμονες που εχω ειναι ο Αρκας και ειδικα τα σκιτσα του Απο το Η ζωη μετα. Ενα θανατο τον εχουμε.. Αιωνιοτητα ειναι θα περασει..κλ. Τις αλλες μου εμονες θα τις αποκαλυψω αργοτερα στη Χριστινα Λαμπιρη
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool