Στο γηπεδο μια φορα εριξαν δακρυγονα, και μας πιασαν λιγο. Δεν ειχα τιποτα αλλα, παραμονο εκλαιγα με γκρι(!)δακρυ!
Κατα τ'αλλα, σχολη κλειστη εδω και τρεις μερες, και πρεπει να παω σουπερ μαρκετ για να βοηθησω την μαμα. Θα πηγαινε η μικρη, αλλα δεν φτανει στα ραφια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώτα να τυους χαίρεσαι ολους, να σου ζήσουν!
Παιδιά στις πορείες εφαρμόζουμε το σύστημα "του τρεχάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ". Που σημαίνει: μόλις δεις ύποπτες κινήσεις φεύγεις, δεν περιμένεις να ρθουν και οι αστυνομικοί (άλλη λέξη ήθελα να χρησιμοποιήσω αλλά anyway) και να γίνει χαμός. Επίσης ακόμα καλύτερα να είσαι στα μπροστά μπλοκ και μόλις φτάσεις στο τέλος της πορείας δεν είναι ανάγκη να αράξεις εκεί. Βουρ για το σπίτι. Ή ακόμα καλύτερα...δεν πας μέχρι το τέλος, συνήθως εκεί γίνονται οι φασαρίες, την κάνεις από πιο πριν!!
Πάντως μόλις γυρίσω θα σας ενημερώκω για τα νεότερα από το μέτωπο!!!
Νερίνα όντως τώρα πια με τα νέα χημικά δεν σε σώζει τίποτα (βασικά σε σώζει ...το maalox διαλυμένο σε νερό - απίστευτο?)
Ismini
Διάσημο μέλος
(πλακα κανω δεν τους μιλαω).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
'Ακουσα το πρωί πόσο παίρνουν και μου'πεσαν τα μαλλιά! Το διαννοείστε μετά από δεν ξερω κι εγώ πόσα χρόνια δουλειά, με Σ/Κ και νυχτερινές 750-800 €? Και να τους βρίζουμε κι από πάνω... Κάπως μου ήρθε που τ'ακουσα. Άσε που ξαφνικά αισθάνθηκα υψηλόμισθη!...

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τέλος πάντως εγώ εχω πρόβλημα μαζί τους και καθόλου δεν με νοιάζει αν είναι κακοπληρωμένοι.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Να σουπω κι εγώ δεν συμφωνώ μ'αυτόν τον ακραίο τρόπο αντιμετώπισης των διαδηλωτών, όμως επίσης δε συμφωνώ και με τον κάθε ένα που του τη βαράει και καταβαίνει γαι πορείες και κλείνει τους δρόμους. Μου'χει τύχει να έχω την μητέρα μου με εγκεφαλικό στο ασθενοφόρο και να μην μπορεί να περάσει γιατί διαδηλώναν οι παπάδες τοτε με τις ταυτότες!!!... Σίγουρα ξέραν εν μέρη τι θα αντιμετωπίσουν και όσο να'ναι τόσο οι αστυνομικοί όσο και στρατιωτικοί ένα "κόλημα" πρεπει να το έχουν για να επιλέξουν νακάνουν αυτή τη δουλεία. Όμως μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι... Όσο για τους γνωστούς-άγνωστους που τους βλέπουν και δεν κάνουν τιποτα, κι εγώ αν έπαιρνα αυτά τα λεφτά, το ίδιο θα έκανα. Δηλαδή τι, για τρεις κι εξήντα να διακινδυνευσουν τη σωματική τους ακεραιότητα? Εδώ ακουγα σήμερα ότι ούτε μειωμένη συνταξη δεν παίρνουν αυτή που τραυματίζονται επί τω έργω!Καλά Ασπασία δεν θα βάλω και τα κλάματα για τους "κακόμοιρους" τους αστυνομικούληδες που παίρνουν τόσο λίγα για να πετάνε χημικά και να βαράνε τον άσχετο κοσμάκη κι όταν έχουν τους "γνωστούς-αγνώστους" στα 10 μέτρα να τα σπάνε όλα κάθονται και τους κοιτάνε! Και ξέρεις κάτι δεν είναι αυτή η δουλειά τους. Και μη μου πεις ότι παίρνμουν εντολές γιατί το ίδιο είναι. Όταν πήγαν στη σχολή ξέρανε ότι βγαίνοντας θα τους δίνουν εντολές να βαράνε φοιτητές, δασκάλους συνταξιούχους κλπ. Και παρόλαυτά πήγανε....κατι σημαίνει αυτό!
Και τέλος πάντως εγώ εχω πρόβλημα μαζί τους και καθόλου δεν με νοιάζει αν είναι κακοπληρωμένοι.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη φαντάζομαι σε μένα απευθύνεσαι (Κατερίνα, όχι Χριστίνα). Δεν μισώ κανένα, ούτε και τους αστυνομικούς, αλλά έχω δει ακραίες αντιδράσεις και τις έχω υποστεί κιόλας. Όταν οι μπάχαλοι στα 20 μέτρα τα σπάνε όλα και τρώμε στη μούρη δακρυγόνο 3 κοριτσάκια που προσπαθούμε να ξεφύγουμε και να γλυτ'ωσουμε από το χαμό... τι ναπω. ΚΑι δεν πήγαμε στο χαμό, ο χαμός ήρθε προς εμάς.Χριστινα, δεν ξερω τι θα πεις, αλλα ο φιλος μου σπουδαζει αστυφυλακας. Αστυνομος δηλαδη!Δεν ειχα ποτε προβλημα με τους αστυνομικους, ουτε τους μισω, ουτε τους αντιπαθω, απλα μου ειναι αδιαφοροι. Στις πορειες-σε οσες εχω παει- δεν εχω δει ακραιες αντιδρασεις αστυνομικων. Μερικες φορες ειναι αδιεξοδο το να χρησιμοποιησουν βια, και αλλες φορες υπερβολικο εως απανθρωπο. Καταδικαζω οποιοδηποτε τροπο βιας, για οποιοδηποτε λογο αν ασκειται, και πιστευω οτι τα παντα λυνονται με συζητηση.(υπαρχουν και εξαιρεσεις φυσικα).Δεν θελω να πιστεψω, και μακαρι να μην το δω ποτε, οτι ο Γιωργος θα κανει αυτα που βλεπω στην τηλεοραση, και καταδικαζω κατ'ευθειαν!![]()
Επίσης δείτε στα επεισόδια σήμερα τι έγινε. Ξέρετε πως ξεκίνησαν όλα? Από 2 μπουκάλάκια νερό. Και που κατέληξαν (μέχρι στιγμής) ? Ένα παλικάρι στο νοσοκομείο γιατί έφαγε δακρυγόνο στο κεφάλι, αφού πρώτα είχε πέσει κάτω από τα δακρυγόνα και το ξύλο!!!!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα βλεπω στις ειδησεις τι γινετε και μπορω να πω οτι το περιμενα!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ή όπως έδειξε η τηλεόραση, κάποιος "αγνός" διαδηλωτής έριξε με όπλο για φωτοβολίδες σε αστυνομικούς!!!!.... Που είναι οι φοιτητές που θα περιφρουρούσαν για μια ακόμη φορά την πορεία???? Αηδία κατάντησε αυτή η ιστορία.... Κι εγώ πήγαινα παλιά, αλλά μετά από τόσες μ...ιες που άκουσα από όλους τους ασχετους που μαζευόντουσαν και τόσο χέρι που μου'χαν βάλει το έκοψα το σπορ. Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που πηγαίνουν για να τιμήσουν τα γεγονοτα του 1974, οι περισσοτεροι πανε για το χαβαλέ και για να κανουν φασαρία.....
Χαίρομαι που οι εν πορεία ευρισκόμενες επέστρεψαν σώες.
Ωραίο παλιό σύνθημα: "Τρεις και εξήντα παίρνατε και το κόσμο δέρνατε, τώρα παίρνετε πολλά και σκοτώνετε παιδιά". Τι μου θυμίσατε τώρα;
Εγώ σήμερα καθάρισα το σπίτι, και στις 6:00 ανέβηκα Αθήνα ψώνισα στο γνωστό πετ σοπ Χαλανδρίου, πήρα τις ανηψιές μου και 10:30 ήμασταν πίσω. Αυτό που κουνιέμαι σαν να πάω με την όπισθεν είναι φυσιολογικό;
Γιώτα χικ χικ εσύ, σβίου, σβίου εγώ!!!!!!!!
Φιλιά

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Λεξικό Ανδρών - Γυναικών
Posted by cookie82 under ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ
No Comments
Όχι=ναι
Λυπαμαι=Θα με θυμηθεις
Χρειαζομαι=Θελω
Αποφασισε εσυ=Η σωστη αποφαση ειναι η δικη μου
Κανε οτι καταλαβαινεις=Αυτο θα μου το πληρωσεις
Πρεπει να μιλησουμε=Εχω να σου κανω παραπονα
Φυσικα καντο αμα θελεις=Μην τολμησεις και το κανεις
Δεν τσαντιστηκα=Φυσικα και τσαντιστηκα
Εισαι και πολυ ανδρας=Μηπως επρεπε να ριξεις κανενα ξυρισμα?
Σημερα εισαι πολυ ευγενικος μαζι μου=Μηπως,λεω,μηπως σκεφτεσαι παλι το σεξ?
Σβησε το φως=Εχω κυταρριτιδα
Η κουζινα δεν με βολευει καθολου=Θελω καινουργιο σπιτι/διαμερισμα
Χρειαζομαι νεες κουρτινες=και χαλια,επιπλα,γουνα
Ακουσα ενα θορυβο=Παλι σε πηρε ο υπνος
Μʼαγαπας?= Θελω να σε ρωτησω για κατι ακριβο
Ποσο πολυ με αγαπας?=Εκανα κατι που μαλλον δεν θα σου αρεσει
Οχι τιποτα!Ειλικρινα!=Απλα εισαι και πολυ μαλακας ρε παιδακι μου!
Νυσταζω=νυσταζω
Και τι εγινε?=Ουφ ρε παιδακι μου,τι το κανεις θεμα?
Ναι,ωραιο κουρεμα=Πριν το ειχες καλυτερο το μαλλι!
Παμε σινεμα?=Θελω ΣΕΞ!
Παμε για φαγητο=Θελω ΣΕΞ!
Να σε παρω τηλεφωνο=Θελω ΣΕΞ!
Παμε για χορο=Θελω ΣΕΞ!
Πιασμενη φαινεσαι,να σου κανω μασαζ?=Θελω να κανουμε ερωτα!
Καλα τι σε επιασε τωρα=Χμμ..μαλλον δεν θα γαμηθουμε αποψε!
Θελεις να συζητησουμε?=Θελω να σου κανω καλη εντυπωση για να πιστεψεις οτι ειμαι ατομο με επιπεδο και να μου κατσεις!
Θελεις να παντρευτουμε?=Θελω να εισαι εσυ η παρανομη οταν σε τσακωσω με αλλον στο κρεβατι!!!

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όπως βλέπετε εγώ και η Mici είμαστε πρωινές – πρωινές... Σαββατιάτικα

Πάω να διαβάσω κανένα μηνυματάκι στα forums μέχρι να ξυπνήσει ο αντρούλης μου και η Mici από τον λήθαργο της...
εμ, έφαγε και χάρηκε...γε και χάρηκε...
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Γάτοι ξύπνιοι από νωρίς, τώρα τρέχουν πάνω κατω και κυνηγιούνται. Άντρας κοιμάται (τυχερός).
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα βλέπουν παιδικά, σκυλιά προσπαθούν να φτάσουν τη Ψιψί η οποία ανέβηκε σε ένα ράφι και τους κάνει νάζια.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool