Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Όλγα τί έφερες στο παιδί από την Ισπανία??? και πως το βρήκες όταν γύρισες??? :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλγα τί έφερες στο παιδί από την Ισπανία??? και πως το βρήκες όταν γύρισες??? :P

Ναι, αλήθεια πως τον βρήκες τον γατούλι σου;;;
...ή μήπως δεν τον βρήκες:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα, πανέτοιμη να δώσω το τελευταίο μάθημα επιτέλους! Δεν έχω καθόλου φωνή σήμερα και δίνω προφορικά,άντε να δω πως θα μιλάω!
Και ναι η ΠΑΟΚΑΡΑ νίκησε τον άρη

:cry: ουαααααααααα.... αμαν!!!
Και η γιαγια μου 30τοσα χρονια στην Γερμανια και δεν κανει γκουλασουπππππππ .... θα αρκεστω και στα γιουβαρλακια!

Οκ. Σε περιμένω για φαγητό:up: ... τι ώρα περίπου;
Α!, και αν δε θέλεις γιουβαρλάκια σε σούπα τα έχω και σε στερεή μορφή, μπιφτέκια με σάλτσα και ρύζι:D

Α!, και αν δε θέλεις γιουβαρλάκια σε σούπα έχω και μπιφτέκια με σάλτσα και ρύζι:up::up:

ρε παιδια τι λετε τωρα?!?!ειμαι στη δουλεια και μου εχετε ανοιξει την ορεξη!!!δεν τα λεμε αυτα τετοια ωρα!!!!!!:P:P

ρε παιδια τι λετε τωρα?!?!ειμαι στη δουλεια και μου εχετε ανοιξει την ορεξη!!!δεν τα λεμε αυτα τετοια ωρα!!!!!!:P:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α!, και αν δε θέλεις γιουβαρλάκια σε σούπα τα έχω και σε στερεή μορφή, μπιφτέκια με σάλτσα και ρύζι:D

Με τετοιο λαιμό σε υγρη μορφη θα με βόλευε!!!

:lol::lol::lol: Α καλά Τεζ, έχεις να δείς πολλά ακόμα!!!

Και εγώ δουλειά είμαι και έχει δουλέψει ταπεράκι. Δεν την βγάζω αλλιώς! :redface:

Σήμερα το μενού είχε Αρακά λαδερό με πουρέ!!! :)

Τωρα θα κάνω και μια ζεστή σοκολάτα για να "χαλαρώσω" .... και να συνεχίσω το "σερφάρισμα"

Τωρα θα κάνω και μια ζεστή σοκολάτα για να "χαλαρώσω" .... και να συνεχίσω το "σερφάρισμα"
Σκοτώνεστε στη δουλειά Τζούλια σήμερα, ε; :lol::lol:
Εδώ σήμερα είναι "τσαγκαροδευτέρα", δυστυχώς.:/:
(όχι ότι δεν προλαβαίνω να ρίχνω και μια ματιά στο mycat βέβαια...:rolleyes:)

:lol::lol::lol: Α καλά Τεζ, έχεις να δείς πολλά ακόμα!!!

Και εγώ δουλειά είμαι και έχει δουλέψει ταπεράκι. Δεν την βγάζω αλλιώς! :redface:

Σήμερα το μενού είχε Αρακά λαδερό με πουρέ!!! :)

χαχαχα!!!ναι εχω ψιλοκαταλαβει τι παιζει εδω μεσα!!!:P
α μη νομιζεις...κι εγω μια απ'τα ιδια...μακαρονια με κιμα εχω φερει σημερα!!!(γιαμ γιαμ!!!):D:D
περιμενω πως και πως να παω να τα μασουλησω αλλα πρεπει να τελειωσω πρωτα με κατι πραγματα εδω περα...!:/:

Μια τετοια δουλια θελω και εγω;););):cool:;)

Σκοτώνεστε στη δουλειά Τζούλια σήμερα, ε; :lol::lol:
Εδώ σήμερα είναι "τσαγκαροδευτέρα", δυστυχώς.:/:
(όχι ότι δεν προλαβαίνω να ρίχνω και μια ματιά στο mycat βέβαια...:rolleyes:)

Είμαι multitasking... είπαμε!! :lol::lol::lol:

και απο κάτω τα πόδια σε στάση γιόγκα!!!! :cool: ομμμμμμμμ

Είμαι multitasking... είπαμε!! :lol::lol::lol:

και απο κάτω τα πόδια σε στάση γιόγκα!!!! :cool: ομμμμμμμμ
Μπραβο σου κοριτσακι μου:up::lol::lol::lol:

Πολύ ήρεμη μέρα σήμερα! Κοιμήθηκα αρκετά μπορώ να πω! Εχθές μπήκε χειρουργείο η θεία μου για χολή,ευτυχώς όλα πήγαν άψογα,οπότε είμουν η μόνη γυναίκα σε ανθρώπινη μορφή στο σπίτι μου κι έπρεπε να ταΐσω μπαμπά,αδερφό και ψιψι. Η μάνα μου σήμερα γύρισε απ'το νοσοκομείο και ροχαλίζει αυτή τη στιγμή, κι εμένα δε μου κολάει ύπνος ούτε για πλάκα.

Αυτο το "η μονη γυναίκα σε αμθρώπινη μορφή" ήταν καταπληκτικό! :lol:

Περαστικά στη θεία σου και καλημέρα σε όλους!

Καλημέρα σε όλους!:):)

Καλημέρα τι κάνετε; πως τα πάτε σήμερα; Εγώ αφού πέρασα ένα διήμερο τρέλας, τώρα είμαι καλά το Σαββατοκύριακο ήταν λίγο τρελό και συνέβησαν τρελά πράγματα.......Αφού ψόφισαν όλα τα ψάρια μου στο ενυδρείο και όλο το Σαββατοκύριακο προσπαθώντας να καθαρίσω το νερό και να σώσω τα καινούρια ψαράκια οπου αγόρασα!!! Έπλυνα τις κουρτίνες και έκανα και μία γενική στο σπίτι μου....

Θέλω επίσης να καλωσορίσω το Alter Ego μου και να του πω καλώς μας ήρθες γλυκιά μου.....

Επίσης εχθές πήγαμε σε μία σχολή χορού εγώ και τα κορίτσια μου και γραφτήκαμε και οι 3 για να κάνουμε χορό!!!!!

Γενικά παρότι δεν άρχισε καλά η εβδομάδα μου προχωράει καλύτερα!!!!!:up::up::up::up:

Κορίτσια όταν γύρισα έπαθα πλάκα! Το παιδί ήταν καλοταϊσμένο, ήσυχο, μου έκανε χαρούλες, το σπίτι πεντακάθαρο, όλα στην εντέλεια!:blink:

Καλημέρα τι κάνετε; πως τα πάτε σήμερα; Εγώ αφού πέρασα ένα διήμερο τρέλας, τώρα είμαι καλά το Σαββατοκύριακο ήταν λίγο τρελό και συνέβησαν τρελά πράγματα.......Αφού ψόφισαν όλα τα ψάρια μου στο ενυδρείο και όλο το Σαββατοκύριακο προσπαθώντας να καθαρίσω το νερό και να σώσω τα καινούρια ψαράκια οπου αγόρασα!!! Έπλυνα τις κουρτίνες και έκανα και μία γενική στο σπίτι μου....

Θέλω επίσης να καλωσορίσω το Alter Ego μου και να του πω καλώς μας ήρθες γλυκιά μου.....

Επίσης εχθές πήγαμε σε μία σχολή χορού εγώ και τα κορίτσια μου και γραφτήκαμε και οι 3 για να κάνουμε χορό!!!!!

Γενικά παρότι δεν άρχισε καλά η εβδομάδα μου προχωράει καλύτερα!!!!!:up::up::up::up:
Καλημέρα alter ego μου! Τι έπαθαν καλέ τα ψαράκια;:blink:

Δεν ξέρω τι να πω 10 ψάρια ψόφισαν σε μία μέρα μέσα!!!!!
μπορεί να μπήκε κάποιο άρρωστο και να τα κολισε γιατί είχα αγοράσει κάποια καινούρια πρόσφατα.....

Χρειάζομε ένα τραγούδι για μία εργασία στο internet της Λίας που θα μπορει να χρησιμοποιηθεί στο βίντεο της εργασίας....και θα έχει και την άδεια του καλυτέχνη για να το χρησιμοποιήσει ποοοουυυυυυ θα βρωωωωω!!!!!!:hmm::hmm::hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back