Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κορίτσια όταν γύρισα έπαθα πλάκα! Το παιδί ήταν καλοταϊσμένο, ήσυχο, μου έκανε χαρούλες, το σπίτι πεντακάθαρο, όλα στην εντέλεια!:blink:
Το ενδεχομενο να ειχε ''παρεα'' ο αδερφος σου σπιτι το εξετασες??:hmm::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ενδεχομενο να ειχε ''παρεα'' ο αδερφος σου σπιτι το εξετασες??:hmm::P
Κική είσαι διάνοια! Αυτό δεν το σκέφτηκα!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτσε να ξυπνήσει να δεις ανάκριση που έχει να πέσει :P:lol::lol:

Κάτσε να ξυπνήσει να δεις ανάκριση που έχει να πέσει :P:lol::lol:
Ωχ την εκανα την καλη μου πραξη και σημερα:whistle::whistle::whistle:

:Pπάντως αν είναι τόσο προκομένη η "παρέα" συμβουλεύω να την κρατήσετε..

:Pπάντως αν είναι τόσο προκομένη η "παρέα" συμβουλεύω να την κρατήσετε..
:lol::lol::lol::lol:Εννοείται!:up:

Καλημέρα! :)
Της οσίας ΓΣΕΕ της θαυματουργής σήμερα, μεγάλη η χάρη της!!:up:
Τα γατιά μου δεν έχουνε βάλει κώλο κάτω απ' το πρωί, αναρωτιέμαι αν κάνουν έτσι και τις υπόλοιπες μέρες που λείπουμε στη δουλειά...:hmm:

Τα γατιά μου δεν έχουνε βάλει κώλο κάτω απ' το πρωί, αναρωτιέμαι αν κάνουν έτσι και τις υπόλοιπες μέρες που λείπουμε στη δουλειά...:hmm:

Ούτε και εμείς έχουμε βάλει κώλο κάτω....ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ:mad::mad:
3_8_14.gif
36_1_28.gif

(:P:P)

Κοιτα, κι εγώ σπιτι και δεν βλέπω το ραουλ να έχει διαταράξει το πρόγραμμά του... Μπαλκονι (στο ψωφοκρυο;:blink:) και τώρα μπάνιο και ύπνος.
Με αγνοει επιδεικτικά, πιθανότατα μέχρι να πεινάσει.

Κιτσουλα, κουράγιο... μπορει να ειμαι σπιτι, αλλα εχω άπειρη δουλεια...

Και εγω δουλεια!!! :(
Το ΣΚ ετοιμαστειτε για ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ!!!! Θα χιονήσει και Αθήνα μέσα!!!! :up:

Αχ μακάρι, αυτό περιμένω!:up::up:
28_4_8.gif
28_4_6.gif
28_4_5.gif

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης σε όσες δουλεύουν... Κουράγιο κορίτσια! :D
:up: :up: :up: :up:
(Παιδιά, όσες έχετε φυτά έξω, τα καλύπτετε σε περίπτωση χιονιά; Έχω ακούσει και υπέρ και κατά και δεν είμαι σίγουρη τι είναι σωστό τελικά...:hmm:)

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης σε όσες δουλεύουν... Κουράγιο κορίτσια! :D

:up: :up: :up: :up:
(Παιδιά, όσες έχετε φυτά έξω, τα καλύπτετε σε περίπτωση χιονιά; Έχω ακούσει και υπέρ και κατά και δεν είμαι σίγουρη τι είναι σωστό τελικά...:hmm:)

Εγώ πάντα τα καλύπτω με ενα μεγάλο πλαστικό γιατί αλλιώς καίγονται!:/:

μακααααααρι να χιονισει!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι,δεν τη γλιτωσα σημερα!!!

Εγώ πάντα τα καλύπτω με ενα μεγάλο πλαστικό γιατί αλλιώς καίγονται!:/:
Αυτό κάνει και η μαμά μου... Αλλά της είπε γεωπόνος ότι έτσι δεν αναπνέουν τα φυτά και κινδυνεύουν να πάθουν "ασφυξία".:confused: Εκείνος της αντιπρότεινε να τα σκεπάζει με λινάτσες ή κάτι τέτοιο, αλλά άντε να βρεις...

Αυτό κάνει και η μαμά μου... Αλλά της είπε γεωπόνος ότι έτσι δεν αναπνέουν τα φυτά και κινδυνεύουν να πάθουν "ασφυξία".:confused: Εκείνος της αντιπρότεινε να τα σκεπάζει με λινάτσες ή κάτι τέτοιο, αλλά άντε να βρεις...

Ναι ίσως να είναι καλύτερα ..αλλά όντως που να βρεις λινάτσες...
Εγώ πάντως οποτε έχει χιονιά αυτο κάνω! Μια χρονιά δεν έβαλα τίποτα και μου κάηκαν 3 μεγάλα φυτα που είχα:(:(

Μου φαίνεται ότι κι εγώ θα πάω να πάρω κάτι να τα σκεπάσω...:hmm:

Δεν ξέρω τι να πω 10 ψάρια ψόφισαν σε μία μέρα μέσα!!!!!
μπορεί να μπήκε κάποιο άρρωστο και να τα κολισε γιατί είχα αγοράσει κάποια καινούρια πρόσφατα.....

Χρειάζομε ένα τραγούδι για μία εργασία στο internet της Λίας που θα μπορει να χρησιμοποιηθεί στο βίντεο της εργασίας....και θα έχει και την άδεια του καλυτέχνη για να το χρησιμοποιήσει ποοοουυυυυυ θα βρωωωωω!!!!!!:hmm::hmm::hmm:

Μάλλον έκαναν χλωρίωση το νερό και άλλαξε το ph του! Στα pet shop πουλάνε ειδικά φάρμακα για το κατάλληλο ph και αντιχλώριο. Ένας άλλος τρόπος για να μην παίρνεις αντιχλώριο (δεν το εμπιστεύομαι και πολύ) είναι να αφήσεις το νερό που θα βάλεις στο ενυδρείο έξω για ένα βράδυ,εξατμίζεται το χλώριο και είναι ο πιο καλός τρόπος

Η τεμπελιά μου συνεχίζει, αχ τι ωραία που τέλειωσε το 6μηνο!!!:up::up: Η ψιψι μου κοιμάτε του καλού καιρού δίπλα μου, φαίνεται να κρυώνει το πουλάκι μου! Κουβέρτα θα της φέρω

Μάλλον έκαναν χλωρίωση το νερό και άλλαξε το ph του! Στα pet shop πουλάνε ειδικά φάρμακα για το κατάλληλο ph και αντιχλώριο. Ένας άλλος τρόπος για να μην παίρνεις αντιχλώριο (δεν το εμπιστεύομαι και πολύ) είναι να αφήσεις το νερό που θα βάλεις στο ενυδρείο έξω για ένα βράδυ,εξατμίζεται το χλώριο και είναι ο πιο καλός τρόπος

Η τεμπελιά μου συνεχίζει, αχ τι ωραία που τέλειωσε το 6μηνο!!!:up::up: Η ψιψι μου κοιμάτε του καλού καιρού δίπλα μου, φαίνεται να κρυώνει το πουλάκι μου! Κουβέρτα θα της φέρω
Ξέρεις δεν είχα αλλάξει ουτε συμπληρώσει νερό εκείνο το διάστημα και αυτό ήταν το περίεργο και το θέμα έιναι ότι ψόφησαν κανα δύο και μετά όταν αγόρασα και άλλα άρχισαν να ψοφούν το ένα μετά το άλλο σχεδόν 14 ψάρια σε δύο μέρες χωρίς να αλλάξω ούτε νερό ούτε τίποτα..... μάλλον αυτό έπρεπε να έφαιγε το ότι δεν ήταν μαλλον το νερό καθαρό.....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back