Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα κοριστια,εδω το εχει στρωσει για τα καλα,παντου!

τα νεα μου δεν ειναι ευχαριστα,:(το μωρακι παλλινδομησε στην 14 εβδομαδα,δηλ πεθανε μεσα στην κοιλια,χθες ημουν στο νοσοκομειο για αποξεση....
ειχα απο την αρχη ενα κακο προαισθημα για αυτην την εγκυμοσυνη, που τελικα, δυστυχως επιβεβαιωθηκε....:(

καλα να περασετε με τα χιονια!
αγγελική μας έδωσες τόση χαρά με τις φωτογραφίες αρχικά και μετά.....κρίμα.εσυ να σαι καλά όμως.κουράγιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγγελικούλα, τα νέα σου δεν ήταν καλά. Ελπίζω όλη η υπόλοιπη χρονιά να σε αποζημιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περαστικά να είναι τα άσχημα.

Και τώρα η δική μας ανταπόκριση από το χιονιά... Νότα, και πάλι (μα... και πάλι; ) θα συμφωνήσω μαζί σου. Ποτέ δεν ήμουν του χειμώνα, και το χιόνι μου δημιουργεί μια αίσθηση εγκλωβισμού. Όμως σήμερα το αντέχω γιατί τα γατάκια μου χάρηκαν πολύ με το νέο παιχνίδι:)
p2170003ph6.jpg

The slopes of Galatsi Mountain :P

p2170004ko0.jpg

Έλα, βρε Νίνο, πάμε για σνόουμπορντ!

p2170005nt9.jpg

Άμα χαθώ, θα ξαναβρώ το δρόμο... τα πατουσάκια μου έμειναν στο χιόνι χαραγμένα!

p2170008rw3.jpg

Μαμά, από τι υλικό είναι φτιαγμένο αυτό το παιχνίδι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια ειστε εσεις...
Εμεις εδω δεν κρατησαμε καθολου το χιονι,μπορει να ξαναπεσει μετα?

ζυλεύωωωωω....θέλω και γω χιόνια:(
Το ανόμαλο στην υπόθεση είναι, ότι χιονίζει στα νότια και όχι στα βόρια, όπως λέει η λογική:blink:
ζυλεύωωωωω....τυχερούλες:happy:

Καλημέρα!!
Κυψέλη viennois σήμερα :P ...και παγοκρύσταλλοι στην τέντα μας: :blink:

άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα;)
Καλά, ακόμα εδώ είσαι:blink:... δεν πήγες για σκι;.....:rolleyes:

:redface:Νότα ευχαριστώ για το καλοσώρισμα:)
Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνη:hmm::hmm::hmm::hmm:θα τρελαθώ.:blink::blink::blink::blink:
Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά.
Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι.:blink::blink:

Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνη:hmm::hmm::hmm::hmm:θα τρελαθώ.:blink::blink::blink::blink:
Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά.
Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι.:blink::blink:

χιόνι;;;; τι είναι αυτό;.....:lol: ....τίποτε σου λέω,ούτε για δείγμα ...απίστευτο κι όμως αληθινό:(
:greycat:ζυλεύωωωω.....

:blink::blink::blink::blink::blink:Εδώ όλα είναι κάτασπρα.
Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία.:up::up::up::up::up::up:
Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι:down::down:

:blink::blink::blink::blink::blink:Εδώ όλα είναι κάτασπρα.
Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία.:up::up::up::up::up::up:
Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι:down::down:
Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω:):):):)

καλημερα σε ολους!!!δεν εχω ξαναγραψει εδω ενω θα επρεπε!!
εμεις ειμαστε σπιτι μας κ η luna μια παει επανω στον φιλο μου να τον ξυπνησει κ κανει κ ενα νιαου κ μια κοιταει το χιονι εξω κ κανει κ εκει ενα νιαου...ποιος ξερει!!
:Pχχχ

Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω:):):):)

:hello::hello::hello::hello::hello::hello:Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια:lol::lol::lol::lol::lol:

Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: :bleh::bleh::bleh::bleh:
(μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) ;)
άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα;)
Καλά, ακόμα εδώ είσαι:blink:... δεν πήγες για σκι;.....:rolleyes:
Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! :up:

Συνημμένα

• DSCN1561.jpg
    DSCN1561.jpg
    144,4 KB · Εμφανίσεις: 4
  • DSCN1564.jpg
    DSCN1564.jpg
    146 KB · Εμφανίσεις: 3
  • DSCN1574.JPG
    DSCN1574.JPG
    147,9 KB · Εμφανίσεις: 4
  • DSCN1578.JPG
    DSCN1578.JPG
    136,2 KB · Εμφανίσεις: 4
ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω!:confused:

μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο..

Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: :bleh::bleh::bleh::bleh:
(μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) ;)

Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! :up:

Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα....:/:
Για σκι δεν πήγες,....:( το άχτι σου όμως το έβγαλες;:lol::lol:

μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...
Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε...:redface:
Για σκι δεν πήγες,....:( το άχτι σου όμως το έβγαλες;:lol::lol:
Ναιαιαιαιαι!! :happy:

Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά:P. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε...:rolleyes:

Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ....

Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως

Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!!

τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!!

Συνημμένα

• CIMG2021.JPG
    CIMG2021.JPG
    394,6 KB · Εμφανίσεις: 9
Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back