Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα κι από εμενα! Τελικά η επαρχία εχει και τα καλά της (διαβατήρια ταυτότητες κλπ) :) . Καλα κουράγια! Εγώ καλα. Γαμου τρεξίματα συνεχίζονται με εντατικους ρυθμούς κι οκαιρός πλησιάζει. :blink: . Αυριο εχω να κανω 250 τηλέφωνα να δω ποιοι θα ερθουν :bye: (Μα γιατί δεν παιρνουν να ενημερώσουν?)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για Γιώτα: Όλα και όλοι καλά;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κι από εμενα! Τελικά η επαρχία εχει και τα καλά της (διαβατήρια ταυτότητες κλπ) :) . Καλα κουράγια! Εγώ καλα. Γαμου τρεξίματα συνεχίζονται με εντατικους ρυθμούς κι οκαιρός πλησιάζει. :blink: . Αυριο εχω να κανω 250 τηλέφωνα να δω ποιοι θα ερθουν :bye: (Μα γιατί δεν παιρνουν να ενημερώσουν?)

Αχ, καλή μου Χριστίνα!Να'ξερες τι έχεις να περάσεις ακόμα....:(
Μέχρι τελευταία ημέρα πριν το γάμο τηλέφωνα έπαιρνα και τελικά, στο τραπέζι, αυτοί που είχαν πει οτι θα έρθουν δεν ήρθαν και αυτοί που είχαν πει ότι δεν θα'ρθουν ήρθαν!!!!:down:
Ένα μπάχαλο! Πάρτο απόφαση για να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται! Ελπίζω να έχεις κάποιον να βοηθάει γιατί εγώ δεν είχα. Ο άνδρας μου ήρθε από Γερμανία 2 μέρες πριν το γάμο και η πεθερά μου μέσα στην προθυμία της να βοηθησει, τα έκανε χειρότερα...:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Αστα. Οχι δεν εχω καποιον που να μπορει να βοηθησει σε αυτά! Κι εγώ το μπάχαλο προβλέπω να γινεται στο τραπέζι.

Χάνεις το στόχο. Εσύ είσαι η νύφη!:rolleyes:

πωπω πηγε παλι 2 αμαν πια η αυπνια μου βαραει κοκκινα καθε βραδυ

Απολογισμος Προ-Χριστουγεννων

Απολογισμος Προ-Χριστουγεννων : Ενα νεκρο χριστουγενιατικο δεντρο και οι γατες πανηγυριζουν τη νικη τους :lol: :lol:

καλημερα απο τα κρυα

Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος θηρίο, εγώ ακόμα πιασμένη, φαί φακές, καιρός καλός, σπίτι μπάχαλο, έχω δουλειά θα τα πούμε αργότερα.:redface:
Για Γιώτα: γειά! :)

Καλημέρα! Χθες, μετά από 13 μηνες στο γραφείο που είμαι ζήτησα αύξηση και μου είπαν θα δούμε με τον καινούργιο χρόνο. Εμένα πολύ, πάρα πολύ φλου μου ακούστηκε! :hmm: :hmm: :hmm:
Πειράζει που μου'ρχεται να "αρρωστήσω" και να πάρω καμια βδομάδα αναρρωτική μπας και πιάσουν το υπονοούμενο? Δεν είχα καμια διάθεση να έρθω γραφείο σήμερα. :( Αμάν κι αυτός ο καιρός! Χάθηκε να βρέχει, να χιονίζει, να κάνει ψωφόκρυο ώστε να μην σκέφτομαι συνέχεια να βγω έξω?:P

Καλημέρες! Δεν έχω τίποτα συνταρακτικό να σας γράψω, όλα βαίνουν καλώς, στη δουλειά καλά, στο σπίτι καλά, το αμόρε καλά - όλα καλά, όλα ανθηρά!!!
Κι ο Μέμος μου μεγαλώνει και με ξετρελαίνει μέρα με τη μέρα...

Καλημέρα. Εγώ δουλειά, άντρας δουλειά, γατιά στο σπίτι (μη με ρωτήσετε όμως τι κάνουν, δε θέλω να ξέρω:redface: ). Χτες το ξενυχτήσαμε με κάτι φίλες και είμαι κομμάτια!!! Μετα τη δουλειά ψώνια και καφές με άλλη φίλη και με βλέπω να γυρνάω και να πέφτω για ύπνο από τις 9 :P !

Καλημερα κι απο μενα!
Κι εγω θα ζητησω αναρωτικη (οσο πιο πολλη γινεται!), αλλα αυξηση δεν προκειται να παρω ποτε....

Καλημερα κι απο μενα!
Κι εγω θα ζητησω αναρωτικη (οσο πιο πολλη γινεται!), αλλα αυξηση δεν προκειται να παρω ποτε....

Ελπίζω να έχεις καλό γιατρό.Ο δικός μου για πονόλαιμο πάω και θέλει να μου γράψει αναρρωτική για καμια εβδομάδα. Το καλοκαίρι που ήμουν σε άδεια και την είχα αρπάξει απ'το aircondition με μάλωσε γιατί πήρα άδεια και δεν πήγα να μου γραψει αναρρωτική!!!!:lol: :lol: :lol:

Θα προσπαθησω να "ψησω" την ενδοκρινολογο του ΙΚΑ (εχω ραντεβου στις 8/12). Ειναι λιγο στριμμενη αλλα θυμαται το χαλι μου απο παλιοτερα και ελπιζω να την καταφερω...!(Τυχερη που εχεις τετοιο γιατρο!;) )

Με βόλευε είδικά την περίοδο που ο άνδρας μου έμενε Γερμανία (πριν παντρευτούμε) κι έτσι εκτός από την κανονική μου άδεια έπαιρνα και μερικές αναρρωτικές και μια φορά το δίμηνο περίπου έκανα ένα 5ημερο ταξιδάκι για να τον δω:P. Ο οικογενιακός μας γιατρός του ΙΚΑ είναι και είναι πολύ χαλαρός στο θέμα των αδειών. Καιρό έχω να τον χρησιμοποιήσω:hmm: :hmm: :hmm:
Θα σου έλεγα ποιος είναι αλλά σου πέφτει μακρυά, είναι Νεα Σμύρνη

Θα σου έλεγα ποιος είναι αλλά σου πέφτει μακρυά, είναι Νεα Σμύρνη
Οντως πολυ μακρια! Και δεν οδηγω!!!!:( Ταξιδι ολοκληρο!:blink: (Ευχαριστω παντως! Αυτη τη φορα θα την ψησω εξαλου εχω 2-3 λογικα επιχειρηματα!)

Καλημέρα..Εγώ θα πάθω υπερκόπωση οπότε την άδεια θα μου την δώσουν σίγουρα νομίζω...
Σήμερα μετά από καιρό προβλέπεται να γυρίσω κατά τις 7 σπίτι οπότε έχει φασίνα και μαγείρεμα και διάφορα άλλα ωραία...

Kαλημερα Μακρια η σημερινη νυχτα! δεν θα το πιστεψετε αλλα θελω την καθημερινοτητα μου πισω για ιδιαζοντες λογους . Αυτο που μου ρχεται απο χθες στο μυαλο ειναι το
<<Ειμαστε ακομα ζωντανοι
στην σκηνη σαν ροκ συγκροτημα
κι αν μας αντεξει το σχοινι
θα φανη στο χειροκροτημα>>

Παιδια σχολειο γατος εχει αραξει και τεντωνεται . Εγω παλι θελω καφε. Νερινα γεια.

Για Γιώτα: Προς το παρόν μη σαλτάρεις, εγώ είμαι εδώ να σαλτάρω για σένα! Φιλιά και καλό και ήρεμο βράδυ και αύριο είναι μια άλλη μέρα και άμα δεν ανέβεις θα σου φτιάξω κείμενο και θα σε αποτελειώσω.:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :redface:

Κι εγω θα ζητησω αναρωτικη (οσο πιο πολλη γινεται!), ....

Ελπίζω να έχεις καλό γιατρό.Ο δικός μου για πονόλαιμο πάω και θέλει να μου γράψει αναρρωτική για καμια εβδομάδα. Το καλοκαίρι που ήμουν σε άδεια και την είχα αρπάξει απ'το aircondition με μάλωσε γιατί πήρα άδεια και δεν πήγα να μου γραψει αναρρωτική!!!!:lol: :lol: :lol:

Κοπανατζούδες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back