Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Για Γιώτα: Προς το παρόν μη σαλτάρεις, εγώ είμαι εδώ να σαλτάρω για σένα! Φιλιά και καλό και ήρεμο βράδυ και αύριο είναι μια άλλη μέρα και άμα δεν ανέβεις θα σου φτιάξω κείμενο και θα σε αποτελειώσω.:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :redface:
Θα περιμενω . Το κειμενο εννοω! :):):):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εφτιαξα τα τρουφακια!!!Τη πρωτη συνταγη της νερινα.οεοεοεο παρτε και μια φοτογραφια τα εβαλα στο ψηγειο σε ενα κουτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• troyfakia.jpg
    troyfakia.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 16
Mπράβο purina και εις ανώτερα! Καλοφάγωτα εύχομαι!

Κοπανατζούδες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν είμαι κουπανατζού!!!! Μια ταλαίπωρη εργαζόμενη είμαι που της αρνήθηκαν αύξηση! Αϊ σιχτίρ πια! Ατιμη καινωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα!!!...:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Εφτιαξα τα τρουφακια!!!Τη πρωτη συνταγη της νερινα.οεοεοεο παρτε και μια φοτογραφια τα εβαλα στο ψηγειο σε ενα κουτι.

Αν είχα μπροστά μου τα τρουφάκια θα τα τσακιζα να πάνε τα φαρμάκια κάτω.....:( :( :( :(

Καλημέρα. Σήμερα είμαι "φερόμενη" για αύριο βλέπουμε.:mad:
Γιώτα εδώ είμαι!:inlove:

Κι εγω εδω. Μολις ηρθα .Καλημερα Αν και την ενοια νυχτας και μερας την εχω χασει λιγο Μια νοτα μικρης αισιοδοξιας εχει χτυπησει .αλλα ειμαι πολυ κουρασμενη θα την απολαυσω μετα Γατος παντως κοιμαται .

Καλημέρα! Γάτος γύρισε σημαδεμένος. Απέκτησε γρατζουνιά-παράσημο στην μυτόνγκα του! Είναι απίστευτα γελοίος!

Εγω σημερα θα γραψω αναποδα!
Δεν ειπα Καλημερα αλλα θα πω: γεια σας φευγω! (Επιτελους περασε η ωρα!:) ) Και ειμαι χαλια -πυρετος, συναχι, βηχας... ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑ ΤΕΛΙΚΑ! (Tωρα βρηκα?:( )

Καλησπέρα!!! Τα τρουφάκια υπεροχα!!! Θελω κι εγώ αδεια!!!! Ζηλευω. Αλλα με εργοδότη τον αντρα μου δύσκολο :( . Και τα παιδια τι θα τα κανω. Αχ, να αυτα εχει η δική σου επιχείρηση. Και να βγαζε και πολλά..... Δυσκολοι καιροί!!! Αλλά θα μου εκανε ΠΟΛΥ καλό μια αδειούλα. Παραμονή γαμου πάντως και την επόμενη θα ειμασρε κλειστα. Παλι καλα. Και τα Χριστούγεννα που κλεινουμε μας βλέπω Ρωμη για λιγες ημέρες. Για δουλεια πάλι αλλά να μη συνδιασουμε το τερπνο με το ωφέλειμο??? :up: :up:

ιιιιι ωραια αντε και στα δικα μας οι λεφτερες.(φτου φτου και μακρια απο μενα ειμαι μικρη ακομα:P )
Νερινα καμια συνταγουλα για κουλουρακια γιορτινα εχουμε????

Καλησπέρα μικρή. Χαίρομαι αν πάτυχαν τα τρουφάκια. Όταν λες γιορτινά τι εννοείς; Σαν του Πάσχα;:confused:
Γιώτα δεν κοιμόμαστε βλέπω!:)

Κοιμισα τους υπολοιπους για αποψε . Μου μεινε συνηθεια απο τις 2 προηγουμενες νυχτες το ξενυχτι. ξερω ξερω Τα τσιγαρα τα ποτα και τα ξενυχτια ...

Ενοω οτι θα παρω και εκεινα τα ειδικα να κανω αστερακια και αλλα τετοια,αλλα αν ιπαρχει και κατι σε γιορτινο με αλλη ενοια δε με χαλαει καθολου.

Θα πάρω τη συνταγή της μαμάς μου και αύριο θα σου γράψω κάποια που φτιάχνω εγώ.
Γιατί δε κοιμάσαι;
Καληνύχτα

Γιώτα, δεν σου είπα να κοιμηθείς; Τι έγινε απόψε; Να βάλω ποτάκι;
Λέω να κτυπήσω ένα southern!:eek:

εγω πινω ηδη μια βοτκα με κοκακολα για βαλτε ολοι απο ενα ποτηρι κοκακολα κ ηρεμιστε

Καλημερα απαντες .:)Δεν προλαβα το ποτακι κοιμηθηκα θα το χρωσταω.:)

Γιώτα γιατί ξύπνησες πρώτη; Ήθελα να σου πω εγώ πρώτα καλημέρα.
Καλημέρα σου.:)
Και καλημέρα σε όλους. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος μπαλκόνι, σπίτι τοπίο στην ομίχλη, καθότι ξεκίνησαν να χτίζουν το διπλανό μας οικόπεδο, ναι δώσαμε το οικογενειακό οικόπεδο της μαμάς του άντρα μου αντιπαροχή και πολύ μου αρέσει, θα κάνω κανά χρόνο να πλύνω τα δυτικά τζάμια και πατζούρια, φαί μάλλον κουνουπίδι καπαμά, καιρός ασυννέφιαστος και σκέφτομαι να φτιάξω και τυροπιτίτσα κουρού με μια και γ@@ω της συνταγές που δοκίμασα προχθές. Θα σας τη γράψω.:rolleyes: :redface:

Καλημερα κοριτσια!!! Καλο μηνα!!
χχιχιχι ολεεεεεεεε επιτελους θα στολησω το ελατο σημερα και λεω να δωσω και ενα σκουφο στο γατο να τον κανω χριστουγενιατικο.:D
ακομα και στα ονειρα μου τελευταια βλεπω γατια:hmm:

Καλημέρα και καλο μήνα! Επιτέλους Παρασκευή!!!! Αύριο τέτοια ώρα θα κάααααθομαι!!!!:P :P :P Το κακό με το Σ/Κ είναι οτι κραταει μόνο 2 μέρες....:confused::( :( :hmm: :mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back