Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα καλη εβδομαδα. Αμαν πια αυτες οι Δευτερες .Δεν τις παω δεν με πανε. Παιδια σχολειο ,γατος μετα απο τις οδηγιες να αποφευγη τους Κινεζους αποφευγη οτι κιτρινο υπαρχει στα περιξ και κρυβει την ουρα του. .Συζυγος στην δουλεια Εγω κλασικα τον πρωινο καφε και μετα τρεξιμο το γνωστο της καλης νοικοκυρας.
Χριστινα σκεψου καλα το ενδεχομενο να κλεφτειτε και μετα να φυγετε για Αγ. Μαυρικιο .Καλεστε τους 400 εκει με εξοδα δικα τους.
Καιρος ωραιος Οτι καιρο εκανε χθες θα κανη και την μερα των Χριστουγεννων λενε τα μερομηνια. Για μπητσ παρτυ θα παμε και σκι στην αμμο.Ναθυμηθω που εβαλα τα μαγιω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σας. Πιάστηκε ο αυχένας μου και δε μπορώ να στρίψω. Θυμάστε αυτό το καλό παιδί απο το βορρά (που χάθηκε αλήθεια;) έτσι και εγώ. Όλοι σχολείο, γάτος κυνηγάει καπάκια και εγώ ένα χάλι.:mad: :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nερινα βαλε τον Μαντου να κανη τις δουλειες ,να σε τριψη ,να σιδερωση,(τι εγινε με κεινη την εκπαυδεση τελικα?) και βαλε μια θερμοφορα εκει στον αυχενα να χαλαρωση ο μυς. Αυτα τα τρουφακια ηθελαν πολυ ζυμωμα τελικα απο οτι φαινεται.Παρε παυσιπονο και στην αναγκη αν δεν περαση πιες ουζο Αν δεν κανη κατι απο θεραπεια τουλαχιστον θα ξεχασης οτι πονας.και θα αισθανεσαι ευτυχης γενικως . περαστικα!

Ξεκινάω με το ούζο! Μην πάρω φάρμακα αμέσως. :rolleyes:

φαε πριν κανα τρουφακι μην το πιης νηστηκια ....:)

Καλημέρα σας...

καλημερα νυστααααααααααα ατεκκειωτη

Καλημέρα! Καλέ κορίτσια, πως περνάει έτσι γρήγορα το Σ/Κ? Ούτε που το κατάλαβα γμτ. Δευτέρα και ... τα κεφάλια μέσα :(

Καλημερα!Ο καθηγητης ακυρωσε το μαθημα και ετσι σημερα παρατεινεται το Σ/Κ.
Φευγω να παρω μια βουρτσα για τα μαλλια και μετα κονσερβες για τις γατες του κηπου...Εδω εχει λιακαδα, οχι πολυ κρυο!Ωραιος καιρος!

Γεια σας! Επιτέλους έφτασα σπίτι! Στις 4.50 έφυγα από τη σχολή στις 7 έφτασα σπίτι! Κι όλα αυτά επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι έκαψαν και έσπασαν την πύλη που βγάζει στην κατεχάκη και ΟΟΟΛΑ τα αυτοκίνητα και το λεωφορείο έπρεπε να βγαίνουν από μια άλλη πολύ μικρότερη που το φανάρι της δεν ανάβει ποτέ! Είχε και κίνηση, άργησε και το άλλο λεωφορείο... πολύ θέλει; Αφού έφτασα σπίτι και δεν το πίστευα!

ΝΕΡΙΝΑ: Περαστικά και με το μαλακό το ούζο!

Χριστίνα: Κουράγιο, γάμος είναι θα περάσει!

Χηκ, μηα χαγα οιμαι. :eek: :bleh: :whistle: :inlove:

ελα ρε συ σε επιασε το ουζο?

Καλημέρα σας. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος μπαλκόνι, αυτό που θέλει να βγαίνει στο μπαλκόνι ότι καιρό να κάνει αλλά η μπαλκονόπορτα να μένει ανοιχτή και να ξεπαγιάζουμε δεν το καταλαβαίνω, εγώ συνεχίζω να βλέπω το κόσμο σαν μια απέραντη ευθεία, το μοσχάρι περιμένει να γίνει ροσμπίφ, εγώ βασικά ήθελα στιφάδο αλλά δεν έχω κρεμμυδάκια, έχω σκόρδο όμως, έτσι κατοχυρώθηκε το ροσμπίφ, το σπίτι μια τεράστια λεκάνη με άπλυτα στη κυριολεξία, να δω πως θα τα μαζέψω έτσι που περπατάω σαν κάβουρας, το ούζο τελειώσε καθώς και ότι είχα στη κάβα, μου έχει περισσέψει μια μαυροδάφνη που τον είχα για το στιφάδο θα χτυπήσω αυτήν, σε κολονάτο ποτήρι με ένα φύλλο δάφνη μέσα εις ανάμνηση του στιφάδου που δεν φτιάχτηκε σήμερα, ίσως ρίξω και 3-4 κόκκους μπαχάρι μέσα, 2 κόκκους γαρύφαλλο και ένα ξυλάκι κανέλλα, γιατί εγώ λατρεύω τη κανέλλα, το γαρύφαλλο πάλι μου τη ψιλοσπάει, αλλά το βάζω γιατί είμαι άνθρωπος των παραδόσεων.
Εσείς καλά;:rolleyes:

Καλημερα!
Ντινακι σε ιστρο και αντε να δουμε να περασουν 3,4 μερες να παμε γιατρο για στηρωση γιατι δε μασ βλεπω καλα.προσ το παρον σε λιγο θα παμε να δεισ γιατι ξυνομαστε.Εχει πεσει πολι γλιψιμο τωρα καθως και πολλα χαδια απο μενα.Φτερνιστηκε και 3 φορες 2 σημερα 1 χτες.Εγω ολα καλα ψωνησα χτες μια τσαντουλα και ενα μπλουζακι.

Καλημέρα..
Δεν μου έφτανε η πρωινή δουλειά είπα να το παιξω επιχειρηματίας, οπότε πάνε και τα απογεύματα..
Σπίτι μπάχαλο, φαί Mc Donald's γιατί δεν προλαβαίνω..Αυριο όμως θα είναι η μέρα του σπιτιού...

Καλημέρα! Διαβατηρίου και ταυτότητας περιπέτειες σε συνέχειες....:)
Δύο μέρες προσπαθώ να πάρω τηλ.στο Α.Τ.Ν.Σμυρνης για να μάθω την τύχη της ταυτότητάς μου αλλά το έχουν γύρίσει σε fax. Τους έστειλα ένα ετσι μπας και με λυπηθούν και μου απαντήσουν αλλά μπαααα!... Έστειλα τον άνδρα μου από τις 7:30 και με πηρε πριν λίγο ότι πρέπει να πάμε την άλλη Δευτέρα από τις 7:00 (σημειωτεον ανοίγουν 8:00!) για να πάρουμε σειρά και ίσως να τις φτιάξουν επι τόπου!!!! Μ'αρέσει που το Υπ.Δημ.Τάξης λέει ότι βγαίνουν αυθυμερόν.Αν ήταν έτσι θα τις είχαμε 2 εβδομάδες τώρα που έχουμε κάνει αίτηση....
Στο Α.Τ.Καλλιθέας πάλι, που πήγα χθες να τους παρακλέσω μπας και μου βγάλουν το διαβατήριο με την παλιά ταυτότητα στις 17:20 είχε 40 - 50 άτομα και είχαν τελειώσει τα νούμερα. Τι νούμερα που είναι όλοι!!!!! Ρε παιδιά, κανένα βίσμα έχουμε σε κανένα αστυνομικό τμήμα μπας και βγάλω καμια άκρη? Μέχρι να μετακομίσω σκέφτομαι, μηπως σε καμια άλλη περιοχή είναι πιο εύκολο....

Υ.Γ. Διάβασα κάπου ότι στο Α.Τ.Παγκρατίου βγαίνουν τα διαβατήρια αυθυμερόν αν το ταξίδι είναι για λόγους υγείας για τον ασθενή και τον συνοδό του. Σκέφτομαι να αρρωστήσω σοβαρά.Πολύ σοβαρά όμως!!!:/:

Καλημέρα!!! Ήμουν πολύ χώμα τελικά χτες, 14 ώρες κοιμήθηκα και νόμιζα ότι ξύπνησα και νωρίς!! Σόκ έπαθα όταν είδα το ρολόι. Έχω να γράψω κι έναν διάλογο για τα ιταλικά. Τρία πουλάκια κάθονται θα βγει έτσι όπως είμαι!

ΝΕΡΙΝΑ: Κάτω τα χέρια από την μαυροδάφνη!

Ασπασία: Καλή τύχη, εύχομαι να πλησιάζει το τέλος με την ιστορία διαβατήριο-ταυτότητα. Ελπίζω επίσης να μην περάσω τα ίδια τα Χριστούγεννα στην Ρόδο που θα βγάλω νέα ταυτότητα.

Ασπασια, οταν της γιαγιας μου της κανουν τετοια σε δημοσιες υπηρεσιες, κανει πως την πιανει η καρδια της, του τυπου δεν αισθανομαι καλα κτλ. Και την εξυπηρετουν αμεσως! Αν τα διαβατηρια ηταν ακομα στη Νομαρχια, θα σε ειχα βοηθησει να το βγαλεις αμεσως(η μαμα ειναι διευθυντρια), αλλα εχουν φυγει...Κριμα!
Καλημερα σας...
Σημερα βαρεθηκα να παω στη σχολη και εκατσα σπιτι!:cool:
Θα παω την σαρδελα βολτα στον κηπο με το καινουργιο της σαμαρακι(χθες το αγορασαμε).Ελπιζω να μην μου κανει τα ιδια, δηλαδη να μουλαρωσει σε ενα σημειο και να μην κουνιεται καθολου....Αα, και να τρομαζει ολες τις αλλες γατες!

Ασπασια, οταν της γιαγιας μου της κανουν τετοια σε δημοσιες υπηρεσιες, κανει πως την πιανει η καρδια της, του τυπου δεν αισθανομαι καλα κτλ. Και την εξυπηρετουν αμεσως! Αν τα διαβατηρια ηταν ακομα στη Νομαρχια, θα σε ειχα βοηθησει να το βγαλεις αμεσως(η μαμα ειναι διευθυντρια), αλλα εχουν φυγει...Κριμα!
Καλημερα σας...
Σημερα βαρεθηκα να παω στη σχολη και εκατσα σπιτι!:cool:
Θα παω την σαρδελα βολτα στον κηπο με το καινουργιο της σαμαρακι(χθες το αγορασαμε).Ελπιζω να μην μου κανει τα ιδια, δηλαδη να μουλαρωσει σε ενα σημειο και να μην κουνιεται καθολου....Αα, και να τρομαζει ολες τις αλλες γατες!
Σωστήήήή η γιαγια!!!:lol: Εγώ δεν θα κάνω ότι πιάνω την καρδιά μου στην πλάκα, θα το πάθω σοβαρά όπως πάω!!!!:(
Να'σαι καλά που το σκέφτηκες για τη μαμά στη Νομαρχία. Όταν όμως τα διαβατήρια τα έβγαζε η Νομαρχία, δεν πέρναγα ούτε απέξω. Το τρέξιμο το έκανε το ταξιδιωτικό γραφείο με μια απλή εξουσιοδότηση.

Anabou δε νομίζω να έχεις τόσο τρέξιμο στη Ρόδο. Επαρχία είναι πιο εύκολο. Ένας φίλος μου το έβγαλε Καλαμάτα αμέσως. Μέχρι που μου πρότεινε να πάω εκεί που έχει το μέσον να το βγάλω. Αν υποψιαστώ ότι θα φτάσω μέχρι Καλαμάτα για να βγάλω διαβατήριο θα πεθάαααανω.......:cry: :cry: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Καλησπερα Δυσκολη μερα η σημερινη απο κεινες που το απροοπτο φερνει τα πανω κατω και σε τρομαζει και σε στεναχωρει.Να χετε ενα καλοβραδυ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back