Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:hello::hello::hello::hello:Καλημέρα,άντε Παρασκεύη σήμερα.:happy::happy::happy:Για όσους δουλεύουν πενθήμερο,για μας τους άλλους μια μέρα ακόμα υπομονή.
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:Μόνο έρωτας κεραυνοβόλος με μένα;όχι το ίδιο έγινε και με το γιό μου το μικρό,δευτερο πρωινό που γυρίζω και κοιματε στο μαξιλάρι του και σήμερα δεν έκανε τον κόπο να σηκωθεί ακόμα εκεί είναι και κοιμούντε.Σας αφήνω προσωρίνα πάω να τα ξυπνήσω:happy::happy::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα από Θεσσαλονίκη:hello::hello::hello::hello:
Σήμερα έχω πολύ τρέξιμο:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Καλό κουράγιο με τις δουλειές Ράισα. :)

Καλημέρα!Καλό Σαββατοκύριακο από μένα,φεύγω!:hello:

καλημέρα και από εμένα και έγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου ΄σήμερα αυρίο θα κάνω την πρώτην ένεση στο γόνατο και όλο το ΣΚ ξάπλα θα την βγάλω!!!!

Αχ βρε Μαγισσούλα... :(
Η ξάπλα βέβαια δεν ακούγεται και άσχημη!

Καλημέρα!
Αλίκη με κόλλησες; Τι γίνεται μ'αυτήν την ίωση πια...πέρασα μια νύχτα...:mad:

Desdemona, παιδι μου, δεν ξέρεις οτι δεν πρεπει να πλησιάζεις πολύ την οθόνη οταν γράφεις σε άρρωστους ανθρώπους!:P

Αχ βρε Μαγισσούλα... :(
Η ξάπλα βέβαια δεν ακούγεται και άσχημη!

Όχι αλλά όταν σου λένε ότι πρέπει να κάτσεις τότε είναι που λυσας....
αλλά δε πειράζει με εσας παρέα (όσες μπαίνεται ΣΚ) καλά θα περάσω!!!!!!

:/::/:Αχ μαγισσούλα μου σε καταλαβαίνω,έλα καλή μου ένα Σ/Κ είναι θα περάσει.

Όχι αλλά όταν σου λένε ότι πρέπει να κάτσεις τότε είναι που λυσας....
αλλά δε πειράζει με εσας παρέα (όσες μπαίνεται ΣΚ) καλά θα περάσω!!!!!!

κουραγιο μαγισσακι μας...:(
καλημερααααα:P

Καλημέρες!!:)

όλο το ΣΚ ξάπλα θα την βγάλω!!!!
Εεε, ρε κάτι προβλήματα... :bleh: :lol: :lol:
Περαστικά, μάγισσα, και κουράγιο, ένα σ/κ είναι αυτό, θα περάσει!
Αλίκη με κόλλησες; Τι γίνεται μ'αυτήν την ίωση πια...πέρασα μια νύχτα...:mad:
Όλγα, απ' ότι μου 'πε ο γιατρός είναι σχεδόν επιδημία... Την έχει πατήσει πάρα πολύς κόσμος.:/: Κάνε κουράγιο, γύρω στη βδομάδα κρατάει.
(Και, ναι, εγώ σε κόλλησα!! Σου προτείνω να κινηθείς νομικά, μην το αφήσεις έτσι...:rolleyes:) :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορίτσια, καλή μέρα να έχετε, σας αφήνω γιατί σήμερα έχω κι εγώ δουλειές... με φούντες!

Καλημέρα σε όλες!!!!!
Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα!!!!
Παρασκευή!Και αύριο επιτέλους θα κοιμηθούμε!!!!:up::up::up:
Ποπο!!Μαγισσούλα μου σε καταλαβαίνω όταν σου απαγορεύουν κάτι τότε σε πιάνει να το κάνεις!!!
Εγω πάντα έτσι την πατάω!!!!:(
Αλλά μην στεναχωριέσαι όλα θα περάσουν!!!!!!!

Αλίκη θα σου κάνω αγωγή,το αποφάσισα. Θα ζητήσω 5.000.000 αποζημίωση για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.:lol:

τι αμέλεια καλέ, είναι εμφανές ότι πρόκειται για δόλο!
Μην το αφήσεις έτσι, να κινηθείς δικαστικώς!

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Και τι καλύτερο να δεις την Παρασκευή από αυτό

View as slideshow and enjoy!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!
Περαστικά στις άρρωστες, βουτήχτε τα παιδιά σας και περάστε ενα ΣΚ όλο γατούνιγκ!!!!!!!! :up::up:

Τελος του μήνα και πλάκωσε δουλειά!!! :(
Να κινηθώ και εγώ νομικά ... γιατί με αποσπούν απο το site???? :cool::cool:

Ναι ναι κορίτσια δόλο ήταν και αν χρειαστείτε μάρτυρα εγώ είμαι εδώ!!! τουλάχιστον το ΣΚ μέσα και με το laptop αγκαλιά.....

και αυτό που έμαθα μόλις τώρα είναι ότι δεν θα μου τα κάνει και τα δύο μαζί αλλά με 3 μήνες διαφορά δηλ θα το περάσω ξανά και μετά από 3 μήνες στο άλλο γόνατο...

Γιατί δεν μου τα κάνουν μαζί????:/::/::/::/:

Και το θέμα είναι αν το διάλεγα να κάτσω καλά θα ήταν αλλά τώρα με το πρέπει νομίζω ότι΄θα σκάσω!!!!!!

Κορίτσια που είστε άρρωστα περαστικούλια σας!!!!!

μάγισσα, δεν λες πάλι καλά που υπάρχει και η τεχνολογία;
Laptop + γάτα + κρεββάτι = μια χαρά σαββατοκύριακο!!

Όλγα, με απογοήτευσες πολύ με αυτό το "από αμέλεια"... Όπως λέει κι ο Μοντεχρήστος, παλεύουμε τόσα χρόνια να φτιάξουμε ένα όνομα κι έρχεσαι έτσι και μας το χαλάς; Άκου από αμέλεια! Τσκ τσκ τσκ.:rolleyes:

Αλικάκη, Άντζελα (Μαγισσούλα), Όλγα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας!!! Οι θετικές σκέψεις, και οι βαθιές αναπνοές μαζί σας!!!
Μα κι αυτός ο καιρός δεν την παλεύει καθόλου... ήρθε και η μαμά μου από Κύπρο και είναι κι εκείνη άρρωστη και με αυτό τον καιρό ούτε μια βόλτα δεν μπορώ να την βγάλω...
Ουφ τα είπα και ησύχασα...
Φιλιααααααααααα:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back